A kiló nem százat jelent.

Egy javaslat: "fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak (és nők)" sértődés helyett álljunk ki a romák, a melegek és a hátrányos helyzetűek mellett

2020. január 30.

Rövid leszek: a szavak "rémisztő képződmények". Niedermüller Péter (DK) nem a szavak embere. Sajátjait sem érti. Valójában ő az egyetlen, aki próbálta utólag félremagyarázni saját mondatait, amit akár bocsánatkérésnek is vehetnénk, ha nem társulna hozzá az a felsőbbrendű arrogancia, ami valójában tükörképe és nem ellentéte annak, amit a jobboldali kormányban kritizálni akart — ad 1...

Ad 2: Abban egyetértek a polgármesterrel, hogy volna teendőnk a kirekesztő gyűlöletkeltés ellen, de semmiképpen sem egy másik jól körülírt társadalmi csoport démonizálásán keresztül, hanem a romák, a melegek és más hátrányos helyzetűek melletti kiállással, amit mi  is mind elmulasztunk és most a DK-s politikus is tökéletesen elmulaszt nagy igyekezetében...

Ad 3: Talán mert ami Niedermüller Pétert mozgatja, úgy tűnik valóban a hatalmon lévő jobboldallal szembeni gyűlölet és valami elkeseredett revansvágy, ami ellenséget vél látni e jobboldali politika támogatóiban vagy vélt támogatóiban is. Adott esetben egyébként a társadalmi többségben, ami különösen nem szerencsés, és közvetve az egész ellenzéket teheti érdemtelenné a többség bizalmára, ami a káros, kirekesztő politikák további megerősödéséhez vezet csupán.

Ad 3.1: Niedermüller szavai "gyűlölet valamik", hogy az új magyar balliberális Ciceró kifejezését használjam. Ezen nincs mit szépíteni, akkor is így van, ha a kormány családpolitikája valóban kirekesztő és álságos, de ezért nem társadalmi csoportokat vagy "világnézeteket" kellene ostorozni. Indokolatlanul bünteti valóban a kormány a különélő vagy gyermekeiket egyedül nevelő szülőket. És teszi ezt a keresztény értékekre való hamis hivatkozással

Ad 4: Mert nem a keresztény értékek a felelősek ezért, mert ez ma már minden vallásos vagy vallástalan vagy többségében magamódján vallásos és nem vallásos európai számára közös érték, ha úgy tetszik ideológia; hanem egy nagyon konkrét kormányzati politika felelős. Nem akarom megmondani, hogy mi volna a keresztény értékrend szerinti, de érzésem szerint a nagyobb szolidaritás levezetésére inkább tartom alkalmasnak az általam megismert és a kontinens szellemi életét kétezer éve meghatározó krisztusi gondolatot, mint jogalapnak pl. az elvált szülők gyerekeinek megbélyegzésére és támogatásaik megvonására szerencsésebb családba születő társaikhoz képest. 

Ad 5: Azzal, hogy ideológiákról, fehér heteroszexuális keresztényekről versus kitudjamikről beszélünk megosztó módon eltereljük a figyelmet a valódi hátrányos helyzetűek problémáiről. A hátrányos helyzet ugyanis nem ismer vallásosságot, nemi orientációt és bőrszínt sem. Igaz, hogy a romák vagy a melegek gyakran áldozatai olykor adminisztratív, olykor szociokulturális okokból kifolyólag a megkülönböztetésnek, de a hátrányos helyzet éppúgy sújtja azokat a "fehér keresztény heteroszexuálisokat" is, akik a szegények vagy egyszerűen az ország elmaradott térségében élnek. Értük ugyanúgy szót kell emelnünk, ha a kormányzati politika áldozatai.

Ad 6: Hovatovább a vallásosság ma a hátrányos helyzetű romákra inkább jellemző, mint a többségi társadalomra. A homoszexualitás negatív megítélése sem az iskolázottabb, jobbmódú rétegekre jellemző elsősorban, hanem a hátrányos helyzetű, iskolázatlanabb rétegekre. Ahogy a romaellenesség vagy a xenofóbia sem a jobbmódúak körében erős elsősorban. Összemosni ezeket a rétegeket és társadalmi érzületeket, és ezáltal egy újabbal növelni az ellentéteket legalább annyira káros, mint amikor a jobboldali elitek játszák ki a periférián élőket egymás ellen ugyanezen a módon.

Ad 7: Azoknak az emlegetett "fehér, keresztény, heteroszexuális férfiaknak" (és az interjúban Monty Python-t idéző komikus betoldással: "és nőknek" persze lenne okuk megsértődni Niedermüller szavain. Akkor is, ha Niedermüller maga is fehér vagy heteroszexuális vagy keresztény. Ezek a tulajdonságai egyébként hidegen hagynak. Szokás szerint ilyenkor nem megsértődnünk kell — különösen a média és az elitek tagjainak, nekik van erre a legkevésbé joguk — nem felvenni kell a kesztyűt, ne adj isten visszavágni — ez volna talán a legkevésbé keresztény —, hanem tetteikkel és kiállásukkal kell bizonyítaniuk, hogy nem szolgálnak rá a nyilvánvalóan támadásnak szánt támadásokra*. A szintén felsorolt hátrányos helyzetű vagy kirekesztett csoportok mellett. Tényleg ilyen egyszerű. 

* Azt még Niedermüller sem cáfolta, hogy ez nem támadás, csak szerinte nem csoportokat vett célba, hanem nézeteket, már amennyiben a fehér bőrszín, vagy a heteroszexualitás egy gyűlölködő világnézet, vagy a riporternő beszólásával a balliberális prédikációba kerülő "férfiak" kifejezés és Niedermüller "és nők" sem csoportot jelölnek a társadalmon belül. És különösen nem az egyénekre nézve megváltoztathatatlan tulajdonságokat, amiért felelőssé aligha tehetőek és egyébként sem tekinthetőek ugye károsnak és nem is "rémisztő képződmények".

Egy szerény javaslat: felejtsük el Niedermüller Péter katasztrofálisan ügyetlen szavait, ne vele vitatkozzunk, pláne ne akarjuk kimagyarázni azokat. Rónai Egon stúdiójában a politikus karnyújtásnyira került attól, hogy majdnem mindent jól elmondjon, ami a témában fontos, de beleesve az identitáspolitika nyúlüregébe, a magyarázkodással és a fölényeskedéssel csak még mélyebbre dolgozta magát.

Mi, álviták helyett egyszerűen csak álljunk ki a romák, a melegek és hátrányos helyzetűek mellett és mindenki mellett bőrszíntől és identitástól függetlenül, akit ok nélkül tesz célponttá a politika.

Más teendőnk nem nagyon van.

A bejegyzés trackback címe:

https://kilonem100.blog.hu/api/trackback/id/tr9015443648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.03. 07:44:54

@Szabványok: kicsihuszár,

1) azok, akik gyűlölködéssel telítik meg az életüket, azok a Fidesz szennylapjainak többségében keresztény, náci gyűlölködői, akikből ugye több százezer van, és ráadásul olyan embercsoportot gyűlölnek, akikkel nem is találkoznak. van-e ezeknél hülyébb a világon, ezeknél a keresztényeknél?

2) ti, keresztények ellopjátok a mi adónkat, és a saját, idióta baromságaitokra költitek. aztán még ti hisztiztek, hogy valaki megkritizál titeket, ti aljas patkányok?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.03. 07:45:09

@Szabványok: kicsihuszár,

1) azok, akik gyűlölködéssel telítik meg az életüket, azok a Fidesz szennylapjainak többségében keresztény, náci gyűlölködői, akikből ugye több százezer van, és ráadásul olyan embercsoportot gyűlölnek, akikkel nem is találkoznak. van-e ezeknél hülyébb a világon, ezeknél a keresztényeknél?

2) ti, keresztények ellopjátok a mi adónkat, és a saját, idióta baromságaitokra költitek. aztán még ti hisztiztek, hogy valaki megkritizál titeket, ti aljas patkányok?!

kolomparlole1114 2020.02.03. 22:41:33

@math0: már megbeszéltük, te kis mongolidióta, hogy

1) te már azelőtt náciztál, hogy én zsidóztam
2) én nem vagyok náci
3) az, hogy nácizol, az igazolja, hogy zsidó vagy.

te olyan Down-kóros náci selejt vagy, hogy amikor frusztrált vagy, és bosszút akarsz állni, azt is zsidó módra csinálod, és azzal is csak azt igazolod, hogy zsidó vagy.

kolomparlole1114 2020.02.04. 06:29:43

@rabelais: HAZUDSZ. vissza lehet nézni. te náciztál előbb.

a 3-ast pedig csak egy olyan Down-kóros mongolidióta nem hiszi, mint te.

kolomparlole1114 2020.02.04. 06:29:50

@rabelais: HAZUDSZ. vissza lehet nézni. te náciztál előbb.

a 3-ast pedig csak egy olyan Down-kóros mongolidióta nem hiszi, mint te.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2020.02.04. 07:52:50

@kolomparlole1114:

1) te előbb zsidóztál, mint én náciztam, vissza lehet nézni
2) mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő.

3) nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.04. 08:07:36

@kolomparlole1114: Ugye a zsidózást nem ezen a blogon kezdted, de ezen a blogon egészen konkréten meg lehet nézni, hogy az első hozzászólásodban kapásból cigányoztál:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

Azaz náci vagy. A lenácizásod jogos volt, a cigányozásod nem válasz volt a lenácizásra, hanem őszintén, magadtól belőled jött.

kolomparlole1114 2020.02.04. 22:32:41

@rabelais: én nem hiszem a 3-ast. tehát te HAZUDSZ.

kolomparlole1114 2020.02.04. 22:34:39

@Brendel Mátyás: 1) te előbb náciztál, mint én zsidóztam, vissza lehet nézni
2) mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő.

3) nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.04. 22:36:23

@math0: Ugye a nácizást nem ezen a blogon kezdted, de ezen a blogon egészen konkréten meg lehet nézni, hogy az első hozzászólásodban kapásból náciztál.

Azaz zsidó vagy. A lezsidózásod jogos volt, a nácizásod nem válasz volt a lezsidózásra, hanem őszintén, magadtól belőled jött.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.05. 06:45:20

@kolomparlole1114: "meg lehet nézni, hogy az első hozzászólásodban kapásból náciztál."

HAZUDSZ

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.05. 06:49:43

@kolomparlole1114:

"mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak"

HAZUDSZ

"ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó"

látod, ez van abból, hogy ész nélkül megfordítod a vádat, amit nem lehet, mert egyrészt megfordítva abszurd, és hamis. itt konkrétan cigányozásra náciztam, és nem engem cigányoztál. tehát én nem nácizhattam személyes bosszúból. te személyes bosszúból zsidóztál, és azért zsidóztál, mert náci vagy, tehát neked ösztönösen ez a bosszú.

"nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat"

hazudsz. a nem nácik egy ismeretlen embert nem kezdenek el zsidózni. se bosszúból, se nem bosszúból, akkor sem, ha zsidó, és akkor sem, ha nem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.05. 06:52:31

@kolomparlole1114:

1) te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

kolomparlole1114 2020.02.05. 22:53:45

Remélem kezded már kapisgálni...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 06:40:13

@kolomparlole1114: kapisgálom, te bármit le tudsz tagadni, ezért vagy te Magyarország legalja, a pszichopata selejt. pontosan ilyenek a nácik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 06:40:56

@kolomparlole1114:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 06:41:10

@kolomparlole1114: @kolomparlole1114:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

kolomparlole1114 2020.02.06. 06:41:21

@math0: Tehát végre beismered hogy mindent lehazudsz, ezért vagy Hungarisztán legalja. Pontosan ilyenek a zsidók.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 06:41:28

@kolomparlole1114: @kolomparlole1114:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 06:42:59

@kolomparlole1114: @kolomparlole1114:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.06. 09:08:19

BŰZLŐ GANÉDOMB.
elkészítési módja:
Írj egy posztot,
várd meg míg befut Brendel és lehet tálalni!

GyMasa 2020.02.06. 13:57:12

@A kiló nem százat jelent.:
Mondjuk az olyanok kedvéért, akik ennél magasabb szinten vannak, mégis lehetne valamilyen módon korlátozni ezeket a "hangokat".
Mert a végén még ideszoknak, és permanens jelleggel fossák a gyalázkodásait.

kolomparlole1114 2020.02.06. 20:01:09

@math0:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.06. 20:01:50

@math0:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 21:41:33

@kolomparlole1114: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 21:42:33

@kolomparlole1114:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

kolomparlole1114 2020.02.06. 21:58:45

@math0: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.06. 21:59:22

@math0: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.06. 21:59:47

@math0: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 22:01:12

@kolomparlole1114:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.06. 23:43:03

@math0: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.07. 06:16:16

@kolomparlole1114:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.07. 06:22:23

@kolomparlole1114: remélem, kapiskálod már. aki erre a blogra téved, az kapásból látja, hogy hazudsz, mert kikeresheti a hozzászólásodat
2020.02.01. 13:33:09, és látja, hogy tényleg te cigányoztál elsőnek.

ezzel te lejáratod a nácizmust, mert azt látják, hogy a nácik a jó édes kurva anyjukat is letagadják.

Plusz még olyan hülyeségeket is állítanak, mint, hogy

"nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő"

de, nácinak lenni univerzálisan szégyen

"nem nácik is kritizálják a zsidókat"

csak a nácik zsidóznak úgy, ahogy te zsidóztál, ugyanis te nem is kritizáltad a zsidókat, te csak sértőszónak használodtad, nem kritizáltál.

kolomparlole1114 2020.02.08. 08:36:33

@math0: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.08. 08:38:35

@math0: remélem, kapiskálod már. aki erre a blogra téved, az kapásból látja, hogy hazudsz, mert kikeresheti a hozzászólásodat és látja, hogy tényleg te náciztál elsőnek.

ezzel te lejáratod a zsidóizmust, mert azt látják, hogy a zsidók a jó édes kurva anyjukat is letagadják.

Plusz még olyan hülyeségeket is állítanak, mint, hogy

"zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő"

de, zsidónak lenni univerzálisan szégyen

"nem zsidók is kritizálják a nácikat"

csak a zsidók náciznak úgy, ahogy te náciztál, ugyanis te nem is kritizáltad a nácikat, te csak sértőszónak használodtad, nem kritizáltál.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 10:28:05

@kolomparlole1114: "zsidónak lenni univerzálisan szégyen"

A nácik követték el a holokausztot, a nácik írtották a zsidókat. Nem a zsidók követték el a holokausztot, nem a zsidók irtották a nácikat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 10:28:37

@kolomparlole1114: remélem, kapiskálod már. aki erre a blogra téved, az kapásból látja, hogy hazudsz, mert kikeresheti a hozzászólásodat
2020.02.01. 13:33:09, és látja, hogy tényleg te cigányoztál elsőnek.

ezzel te lejáratod a nácizmust, mert azt látják, hogy a nácik a jó édes kurva anyjukat is letagadják.

Plusz még olyan hülyeségeket is állítanak, mint, hogy

"nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő"

de, nácinak lenni univerzálisan szégyen

"nem nácik is kritizálják a zsidókat"

csak a nácik zsidóznak úgy, ahogy te zsidóztál, ugyanis te nem is kritizáltad a zsidókat, te csak sértőszónak használodtad, nem kritizáltál.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 10:29:12

@kolomparlole1114:
kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 10:31:23

@kolomparlole1114: látod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni,a mit én hivatkozni tudok:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

itt cigányoztál te és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 10:31:58

@kolomparlole1114: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

itt cigányoztál TE és először.

kolomparlole1114 2020.02.08. 11:40:20

@math0: látod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni,a mit én hivatkozni tudok: Te náciztál először.

kolomparlole1114 2020.02.08. 11:40:55

@math0: itt náciztál TE és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 12:27:21

@kolomparlole1114: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

itt cigányoztál TE és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 12:28:27

@kolomparlole1114: átod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni,a mit én hivatkozni tudok:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

itt cigányoztál te és először.

kolomparlole1114 2020.02.08. 13:01:54

@math0: anyádban, te HAZUG zsidó fasz?!

kolomparlole1114 2020.02.08. 13:02:36

@math0: látod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni,a mit én hivatkozni tudok: Te náciztál először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 18:23:08

@kolomparlole1114: látod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni, amit én hivatkozni tudok, tessék:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

te pontosan ebben a kommentben cigányoztál, és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 18:23:34

@kolomparlole1114: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

te pontosan ebben a kommentben cigányoztál, és először.

kolomparlole1114 2020.02.08. 21:26:03

@math0: anyádban, te HAZUG zsidó fasz?!

kolomparlole1114 2020.02.08. 21:26:40

@math0: látod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni,a mit én hivatkozni tudok: Te náciztál először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 21:34:32

@kolomparlole1114: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

te pontosan ebben a kommentben cigányoztál, és először.

kolomparlole1114 2020.02.08. 22:27:37

@math0: anyádban, te HAZUG zsidó fasz?!

kolomparlole1114 2020.02.08. 22:28:15

@math0: te pontosan ebben a fórumban náciztál, és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 22:35:40

@kolomparlole1114: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

te pontosan ebben a kommentben cigányoztál, és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 22:36:42

@kolomparlole1114: A nácik követték el a holokausztot, a nácik irtották a zsidókat. Nem a zsidók követték el a holokausztot, nem a zsidók irtották a nácikat.

kolomparlole1114 2020.02.09. 00:13:24

@math0: te pontosan abban a kommentben náciztál, és először.

kolomparlole1114 2020.02.09. 00:14:33

@math0: A zsidók követték el a holokausztot, a zsidók irtották a nácikat. Nem a nácik követték el a hollókosztot, nem a nácik irtották a zsidókat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 06:08:25

@kolomparlole1114: itt BTK-ba ütköző bűnt követsz el te is, és a blogger is, ha nem töröl téged. Fel lehet jelenteni titeket, mindkettőtöket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 06:10:00

@kolomparlole1114: @A kiló nem százat jelent.: Ez egy BTK-ba ütköző hozzászólás, bűnelkövetés. Mindkettőtöket fel lehet jelenteni.

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:01:08

@math0: itt BTK-ba ütköző bűnt követsz el te is, és a blogger is, ha nem töröl téged. Fel lehet jelenteni titeket, mindkettőtöket.

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:03:04

@math0: Hiába provokátorkodsz, kisköcsög, ha nem tetszik a zsidózás, majd legközelebb nem nácizgatsz. Nem vagyunk kötelesek eltűrni a folyamatos provokációidat. Remélem infarktust kapsz, miközben olvasod. :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 10:04:30

@A kiló nem százat jelent.: @kolomparlole1114: hallod, blogger? kolompár szerint is bűnt követsz el, nem törlöd ezt a holokauszttagadó nácit?! vállalod a feljelentést?

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:06:34

@math0: hallod, blogger? Genderbuzi Matyika szerint is bűnt követsz el, nem törlöd ezt a nácizgató zsidót?! vállalod a hápogását?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 10:06:35

@kolomparlole1114: a célomat elértem. rajtad kívül minden ember látja, hogy milyenek a nácik. a kurva anyádat is letagadnád, mást nem tudsz. az ész nélküli idiótaságoddal a nácizmust és magadat járatod le. ha nem tetszik a nácizás, akkor máskor ne légy náci! Remélem infarktust kapsz, miközben olvasod!

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:08:25

@math0: a célomat elértem. rajtad kívül minden ember látja, hogy milyenek a zsidók. a kurva anyádat is letagadnád, mást nem tudsz. az ész nélküli idiótaságoddal a zsidajizmust és magadat járatod le. ha nem tetszik a zsidózás, akkor máskor ne légy zsidó! Remélem infarktust kapsz, miközben olvasod!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 10:10:22

@kolomparlole1114: a cigányozós hozzászólásodat 2020.02.01. 13:33:09 - kor nem tudod törölni. ez tény marad, akárhogy is próbálsz tükrözni, ezt nem tudod tükrözni. le is szoktad hagyni azokat a részeket, melyeket nem tudsz tükrözni: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

hasonlóan a BTK tiltja a holkoauszt-tagadást, a nácizást nem tiltja. ezt sem tudod tükrözni, és minden olvasó tudja is, hogy ez így van.

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:12:35

@math0: a nácizós hozzászólásodat nem tudod törölni. ez tény marad, akárhogy is próbálsz tükrözni, ezt nem tudod tükrözni. le is szoktad hagyni azokat a részeket, melyeket nem tudsz tükrözni

hasonlóan a BTK tiltja a nácizást, a copypastelést nem tiltja. ezt sem tudod tükrözni, és minden olvasó tudja is, hogy ez így van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 10:12:39

@kolomparlole1114: A nácik követték el a holokausztot, a nácik irtották a zsidókat. Nem a zsidók követték el a holokausztot, nem a zsidók irtották a nácikat.

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:15:25

@math0: A zsidók követték el a nácizást, a zsidók irtották a zsidókat. Nem a nácik követték el a zsidó provokációt, nem a nácik irtották a nácikat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 10:18:03

@kolomparlole1114: A nácik követték el a holokausztot, a nácik irtották a zsidókat. Nem a zsidók követték el a holokausztot, nem a zsidók irtották a nácikat.

No erre most már csak zagyvaságokat tudsz írni, a mondataid már nem is értelmesek.

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:26:45

@math0: Te se vagy értelmes, a hsz-eid se voltak azok soha, mégis fosod a szart a pofádból folyamatosan.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.10. 07:37:16

@kolomparlole1114: "a BTK tiltja a nácizást"

hát persze, te kis elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.10. 07:37:48

@kolomparlole1114: A nácik követték el a holokausztot, a nácik irtották a zsidókat. Nem a zsidók követték el a holokausztot, nem a zsidók irtották a nácikat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.10. 07:38:50

@kolomparlole1114: a cigányozós hozzászólásodat 2020.02.01. 13:33:09 - kor nem tudod törölni. ez tény marad, akárhogy is próbálsz tükrözni, ezt nem tudod tükrözni. le is szoktad hagyni azokat a részeket, melyeket nem tudsz tükrözni. a hivatkozást nem tudod tükrözni: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

hasonlóan a BTK tiltja a holkoauszt-tagadást, a nácizást nem tiltja. ezt sem tudod tükrözni, és minden olvasó tudja is, hogy ez így van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.10. 07:41:00

@A kiló nem százat jelent.: hallod, blogger?! BTK-ban tiltott bűnt követsz el, ha nem törlöd ezt a holokauszttagadó nácit. vállalod a feljelentést?

Glokta 2020.02.14. 16:07:02

Minden rendben? Minek vitázni egy VALÓDI nácival, aki szerint a zsidók követték el a holokausztot?

Glokta 2020.02.14. 16:07:08

Minden rendben? Minek vitázni egy VALÓDI nácival, aki szerint a zsidók követték el a holokausztot?

Glokta 2020.02.14. 16:09:08

@math0: Most egy valódi, sötét, holokauszttagadó náci barmot találtál. Szerintem hagyni kéne a feljelentést, sokkal jobb, ha mindenki látja, micsoda hülyeségeket ír ez az ember.

Glokta 2020.02.14. 16:09:14

@math0: Most egy valódi, sötét, holokauszttagadó náci barmot találtál. Szerintem hagyni kéne a feljelentést, sokkal jobb, ha mindenki látja, micsoda hülyeségeket ír ez az ember.

Glokta 2020.02.14. 16:09:28

@math0: Most egy valódi, sötét, holokauszttagadó náci barmot találtál. Szerintem hagyni kéne a feljelentést, sokkal jobb, ha mindenki látja, micsoda hülyeségeket ír ez az ember.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.15. 01:45:54

@kolomparlole1114: szerintem is töröljétek, már szóltam. Szabadságon vagyok, nincs időm a marhaságaitokra. Ennek a témához már semmi köze.

Amúgy felőlem szólásszabadság van...

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.15. 01:59:26

@math0: Btk. 333. § A nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása
333. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás vagy más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Nem valótja meg a tényállást ecplicit módon, de ettől még itt ezt kéretik befejezni. Hármótokon kívül senkit se érdekel. Egyedül Tibélvezitek. Te is. Egyikőtök sem zsidó és nem is náci szerintem, csak értelmetlenül hergelitek egymást. Egyikteknek sincs kapcsolata a valósággal. Fogalmatok sincs, mit beszéltek. Egyiktek sem tudha, mit jelent egy ember halála.

Mindkettőtöket le kellene tiltsalak. Majd meg is fog történni, ha még bármi ilyet műveltek. Addig gondolkozzatok inkább. Erre pedig nem kell írni választ.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.15. 05:40:23

@A kiló nem százat jelent.:

1) Megvalósítja
2) le kell tiltani
3) téged is fel lehet jelenteni
4) de náci
5) én kurvára semmi rosszat nem csináltam
6) elmész a kurva anyádba, hogy még te akarsz letiltani engem, meg ez honnan a faszodból jött? "Fogalmatok sincs, mit beszéltek. Egyiktek sem tudha, mit jelent egy ember halála."

Mi a faszt akarsz te ezzel nekem mondani? MI a faszt akar ez jelenteni? Honnan a faszomból tudnád te ezeket?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.15. 05:42:08

@math0: ha ez a köcsög nem náci, akkor mi a jó édes kurva anyád kell neked ahhoz, hogy valakit nácinak mondj? nálad Adolf Hitler se náci, te egy elmebeteg barom vagy. és egy lusta, elvtelen szaralak, aki nem akar megoldani egy problémát, ami az ő felelőssége, helyette idiótaságokat ír magyarázkodásnak.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.15. 06:42:26

@math0: @kolomparlole1114: @math0 nickek egy hét pihenő

a kommetjeitek és a vitátok privát folytatható, ha tehetném bezárnálak kettőtöket egy szobába, de nem vagyok bíróság, pedig lenne még pár progresszív ötletem

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.15. 06:47:08

@Glokta: semmi jelentősége még az elcseszett btk szerint sem.
Egyelőre a kommentekben csak a jóízlés sérül. De ez nem egy pszichodráma csoport, az a frusztrált tobzódás, amit @math produkál, nekem legalább annyira nem tetszik, mint a teljesen abszurd zsidozás és népirtás újraértelmezés.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.15. 06:47:56

“ Mi, álviták helyett egyszerűen csak álljunk ki a romák, a melegek és hátrányos helyzetűek mellett és mindenki mellett bőrszíntől és identitástól függetlenül, akit ok nélkül tesz célponttá a politika.

Más teendőnk nem nagyon van.”

Grimbusz Makszimusz 2020.02.15. 10:24:07

@A kiló nem százat jelent.: Szerintem meg állj ki a rendes emberek mellett, mert őket nem védi senki, csak a deviánsokat! A rendes emberek között lesznek romák, melegek, hátrányos helyzetűek is szép számmal nyugodj meg, de könyörgöm önmagában bármilyen kisebbség mellett, csak azért mert kisebbség ne kampányoljunk már! És ne légy ennyire nagyvonalú akkor sem amikor a céltáblává tevő politikáról beszélsz, mondd ki bátran kik használják fel ezeket céltáblának kik a nagy cécóval hangoskodó politikusok akik hasznot akarnak húzni belőlük!
1. 2. 3. 4 aaaaaaaaaaaaaaaaaa libsik! Bezonyám!

elismert felhasználó 2020.02.15. 15:16:35

@A kiló nem százat jelent.: zerintem enek a két gyökérnek kevés a két hét. paszt ki űket végleg....csag hoty érezzék a törödést...is

Grimbusz Makszimusz 2020.02.15. 16:00:23

@elismert felhasználó: Nem dobja ki őket, nem olvastad, hogy pártolja a buzi cigány hajléktalanokat, akik még fogyatékosok is????????
süti beállítások módosítása