A kiló nem százat jelent.

Egy javaslat: "fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak (és nők)" sértődés helyett álljunk ki a romák, a melegek és a hátrányos helyzetűek mellett

2020. január 30.

Rövid leszek: a szavak "rémisztő képződmények". Niedermüller Péter (DK) nem a szavak embere. Sajátjait sem érti. Valójában ő az egyetlen, aki próbálta utólag félremagyarázni saját mondatait, amit akár bocsánatkérésnek is vehetnénk, ha nem társulna hozzá az a felsőbbrendű arrogancia, ami valójában tükörképe és nem ellentéte annak, amit a jobboldali kormányban kritizálni akart — ad 1...

Ad 2: Abban egyetértek a polgármesterrel, hogy volna teendőnk a kirekesztő gyűlöletkeltés ellen, de semmiképpen sem egy másik jól körülírt társadalmi csoport démonizálásán keresztül, hanem a romák, a melegek és más hátrányos helyzetűek melletti kiállással, amit mi  is mind elmulasztunk és most a DK-s politikus is tökéletesen elmulaszt nagy igyekezetében...

Ad 3: Talán mert ami Niedermüller Pétert mozgatja, úgy tűnik valóban a hatalmon lévő jobboldallal szembeni gyűlölet és valami elkeseredett revansvágy, ami ellenséget vél látni e jobboldali politika támogatóiban vagy vélt támogatóiban is. Adott esetben egyébként a társadalmi többségben, ami különösen nem szerencsés, és közvetve az egész ellenzéket teheti érdemtelenné a többség bizalmára, ami a káros, kirekesztő politikák további megerősödéséhez vezet csupán.

Ad 3.1: Niedermüller szavai "gyűlölet valamik", hogy az új magyar balliberális Ciceró kifejezését használjam. Ezen nincs mit szépíteni, akkor is így van, ha a kormány családpolitikája valóban kirekesztő és álságos, de ezért nem társadalmi csoportokat vagy "világnézeteket" kellene ostorozni. Indokolatlanul bünteti valóban a kormány a különélő vagy gyermekeiket egyedül nevelő szülőket. És teszi ezt a keresztény értékekre való hamis hivatkozással

Ad 4: Mert nem a keresztény értékek a felelősek ezért, mert ez ma már minden vallásos vagy vallástalan vagy többségében magamódján vallásos és nem vallásos európai számára közös érték, ha úgy tetszik ideológia; hanem egy nagyon konkrét kormányzati politika felelős. Nem akarom megmondani, hogy mi volna a keresztény értékrend szerinti, de érzésem szerint a nagyobb szolidaritás levezetésére inkább tartom alkalmasnak az általam megismert és a kontinens szellemi életét kétezer éve meghatározó krisztusi gondolatot, mint jogalapnak pl. az elvált szülők gyerekeinek megbélyegzésére és támogatásaik megvonására szerencsésebb családba születő társaikhoz képest. 

Ad 5: Azzal, hogy ideológiákról, fehér heteroszexuális keresztényekről versus kitudjamikről beszélünk megosztó módon eltereljük a figyelmet a valódi hátrányos helyzetűek problémáiről. A hátrányos helyzet ugyanis nem ismer vallásosságot, nemi orientációt és bőrszínt sem. Igaz, hogy a romák vagy a melegek gyakran áldozatai olykor adminisztratív, olykor szociokulturális okokból kifolyólag a megkülönböztetésnek, de a hátrányos helyzet éppúgy sújtja azokat a "fehér keresztény heteroszexuálisokat" is, akik a szegények vagy egyszerűen az ország elmaradott térségében élnek. Értük ugyanúgy szót kell emelnünk, ha a kormányzati politika áldozatai.

Ad 6: Hovatovább a vallásosság ma a hátrányos helyzetű romákra inkább jellemző, mint a többségi társadalomra. A homoszexualitás negatív megítélése sem az iskolázottabb, jobbmódú rétegekre jellemző elsősorban, hanem a hátrányos helyzetű, iskolázatlanabb rétegekre. Ahogy a romaellenesség vagy a xenofóbia sem a jobbmódúak körében erős elsősorban. Összemosni ezeket a rétegeket és társadalmi érzületeket, és ezáltal egy újabbal növelni az ellentéteket legalább annyira káros, mint amikor a jobboldali elitek játszák ki a periférián élőket egymás ellen ugyanezen a módon.

Ad 7: Azoknak az emlegetett "fehér, keresztény, heteroszexuális férfiaknak" (és az interjúban Monty Python-t idéző komikus betoldással: "és nőknek" persze lenne okuk megsértődni Niedermüller szavain. Akkor is, ha Niedermüller maga is fehér vagy heteroszexuális vagy keresztény. Ezek a tulajdonságai egyébként hidegen hagynak. Szokás szerint ilyenkor nem megsértődnünk kell — különösen a média és az elitek tagjainak, nekik van erre a legkevésbé joguk — nem felvenni kell a kesztyűt, ne adj isten visszavágni — ez volna talán a legkevésbé keresztény —, hanem tetteikkel és kiállásukkal kell bizonyítaniuk, hogy nem szolgálnak rá a nyilvánvalóan támadásnak szánt támadásokra*. A szintén felsorolt hátrányos helyzetű vagy kirekesztett csoportok mellett. Tényleg ilyen egyszerű. 

* Azt még Niedermüller sem cáfolta, hogy ez nem támadás, csak szerinte nem csoportokat vett célba, hanem nézeteket, már amennyiben a fehér bőrszín, vagy a heteroszexualitás egy gyűlölködő világnézet, vagy a riporternő beszólásával a balliberális prédikációba kerülő "férfiak" kifejezés és Niedermüller "és nők" sem csoportot jelölnek a társadalmon belül. És különösen nem az egyénekre nézve megváltoztathatatlan tulajdonságokat, amiért felelőssé aligha tehetőek és egyébként sem tekinthetőek ugye károsnak és nem is "rémisztő képződmények".

Egy szerény javaslat: felejtsük el Niedermüller Péter katasztrofálisan ügyetlen szavait, ne vele vitatkozzunk, pláne ne akarjuk kimagyarázni azokat. Rónai Egon stúdiójában a politikus karnyújtásnyira került attól, hogy majdnem mindent jól elmondjon, ami a témában fontos, de beleesve az identitáspolitika nyúlüregébe, a magyarázkodással és a fölényeskedéssel csak még mélyebbre dolgozta magát.

Mi, álviták helyett egyszerűen csak álljunk ki a romák, a melegek és hátrányos helyzetűek mellett és mindenki mellett bőrszíntől és identitástól függetlenül, akit ok nélkül tesz célponttá a politika.

Más teendőnk nem nagyon van.

A bejegyzés trackback címe:

https://kilonem100.blog.hu/api/trackback/id/tr7215443648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 13:08:32

Ne mellettük állj ki hanem az összes normális értékrend szerint élő ember mellett legyen az cigany zsidó fehér sárga néger férfi nő egyéb.... De Ezt neked sem sikerült összehozni pedig te még értelmesnek tűnsz.És Azt is meg kellene érteni hogy a keresztény értékek vannak legközelebb egy demokráciához.ami Persze nem jelenti azt hogy az összes keresztény jó ember.sőt de ezt nem is mondom. Tudod ne tedd azt mással amit nem szeretnéd h veled tegyen más.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 13:18:17

"nem a keresztény értékek a felelősek ezért, ami minden vallásos vagy vallástalan vagy többségében magamódján vallásos és nem vallásos európai számára ma már közös érték, ha úgy tetszik ideológia; hanem egy nagyon konkrét kormányzati politika. Nem akarom megmondani, hogy mi volna a keresztény értékrend szerinti, de érzésem szerint a nagyobb szolidaritás levezetésére inkább tartom alkalmasnak az általam megismert és a kontinens szellemi életét kétezer éve meghatározó krisztusi gondolatot, mint jogalapnak pl. az elvált szülők gyerekeinek megbélyegzésére és támogatásaik megvonására szerencsésebb családba születő társaikhoz képest. "

DE.

Az Orbán kormány hangsúlyosan keresztény kormány. A keresztény egyházak hangsúlyosan részt vesznek a gyúlólétkeltésben. A keresztény ideológia hangsúly része a gyűlöletkeltésnek.

És a keresztény ideológia valóban rémisztő ostobaság.

Ostobaság a keresztény ideológiát mosdatni azzal, hogy erőltetetten el akarod választani a keresztény vallást mindama rossztól, amit sok keresztény tesz, és hangsúlyosan keresztény alapokon.

A Jézusi értékek SEM mentesek az agresszivitástól. Az agresszivitás kezdettől ott volt a kereszténységben, és máig ott van.

"Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!" Lukács 19:27

Neked egy naiv, hamis meseképed van a keresztény ideológiáról és vallásról.

ateistaklub.blog.hu/2019/05/02/az_agressziv_jezus

A kereszténység NEM a béke vallása, soha nem volt, és nem is lesz. Nincs olyan, hogy békés, Jézusi eszmék, aki ilyet hisz, az NEM ISMERI A BIBLIÁT SEM.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 13:18:55

@a nagy hohohorgász: te például egy rémisztő értékrend szerint élsz.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 13:29:56

Leszarom a bibliát. Olyan könnyen vissza tudnám forgatni a szavaidat hogy az csak na. Mert hazug ember vagy. Tudod a mártír és az önző geci között van az igazi ember. Azt pedig a keresztény értékek írják körül a legjobban. Jó utálkozást neked bumburnyák.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 13:32:34

@math0: Ez csak neked rémisztő mert te neked nincs értékrended. Szopó

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

"álljunk ki a romák, a melegek és a hátrányos helyzetűek mellett"

Álljál te ki, ne más faszát verd a csalánba! Azt tudtad hogy a Jobbik / Mi azánk után az MSZP hívei utálják legjobban a cigányokat? Mert ők találkoznak velük. És aki találkozik, az utálja. Vajon véletlen? Annyi ellenség van itt a környéken (pl. oláhok), mégis miért pont ezt a füstösképű népséget utálja mindenki? De tényleg MINDENKI. Nem gondolod hogy köze van a több évszázados UTÓítélethez, a tapasztalatokhoz? Hogy ha cigányt látsz, szorítsd a pénztárcádat, és markold meg a stukkert a zsebedben? Vajon hogy alakult ki az utóítélet? Semmi okot nem adtak rá a cigók, csak úgy poénból az egész emberiség elkezdte utálni őket? Felébredni nem kéne?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 13:35:24

@a nagy hohohorgász: látod, az plusz rémisztő, hogy te azt hiszed, másoknak nincs értékrendje. a te "értékrended", hogy pszichopata vagy.

szdan 2020.02.01. 13:36:26

Egy olyan korban ahol a csapból is a buzilobbi, a cigányoknak megitélt igazságtalan kártérítések és a szerecsenfürdetés, "érzékenyítés", stb. folyik, ott a hátrányos helyzetű - ahogy azt ma már sokan helyesen látják: a fehér, keresztény, hetero férfi!
És ideje lenne észbe kapni, mielőtt az ilyen niderpatkányok kötelezővé teszik az átopreráltatást és a muszlim hit felvételét!

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 13:40:59

@math0: Ird már le hogy neked mi az értékrended. Elég az első 3at.

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:41:42

"Abban egyetértek a polgármesterrel, hogy volna teendőnk a kirekesztő gyűlöletkeltés ellen"

Én is, egy egyirányú repjegyet Indiába asszem még utoljára össze tudnánk dobni nekik össztársadalmilag.

"a romák, a melegek és más hátrányos helyzetűek melletti kiállással, amit mi is mind elmulasztunk"

Csak a hasonszőrű bűnözők szoktak kiállni másik bűnöző mellett.

"a kormány családpolitikája valóban kirekesztő és álságos"

Valóban az, de nem azért mert a cigánybűnözőket nem támogatja eléggé (sajnos túlságosan is, hiszen ki másnak van garantáltan legalább 3 gyereke a CSOK-hoz?), hanem azért mert az árát a magyarokkal fizetteti meg. Aki nem futószalagon gyártja a purdékat, az nem kap ingyen 20 millát, de a lakásárak számára is megemelkedtek annyival, ezáltal a dolgozó, adófizető magyarnak kevesebb az esélye lakáshoz jutni, mint az ingyenélő cigónak. Ezt az álságos helyzetet valóban fel kell számolni!

"romákra inkább jellemző, mint a többségi társadalomra"

Még pár ilyen támogatott év, és már ők lesznek a többség. De hogy utána kin fognak élősködni, ha a gazdatest elfogy, az rejtély. Majd kirajzanak mint a sáskák, mennek migránskodni németbe, franciába, olaszba.

2020.02.01. 13:43:51

:D
"Leszarom a bibliát."
vs
"Azt pedig a keresztény értékek írják körül a legjobban."

wiki:
A KERESZTÉNYSÉG egyistenhívő[3] vallás, amelynek KÖZÉPPONTJÁBAN a názáreti JÉZUS élete és TANÍTÁSAI ÁLLNAK, AHOGY AZ az ÚJSZÖVETSÉGBEN SZEREPEL, illetve ahogyan azt az egyes felekezetek magyarázzák.

"igazi ember"
Igazi ember, mi? Mondjuk nem fárasztalak azzal, hogy megkérdem, mi a bánatot jelent az "igazi ember".
De azt azért megkérdezném, mi a bánatot jelent a "keresztény érték"?
Csak aztán tudod ki ne hagyd azoknak az értékeknek a fonák oldalát, mert az nem érvényes.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.01. 13:44:07

Pedig Niedermüller igazat mondott. Valóban a normalitás a fő akadály a liberális értékek terjedése előtt. Így a liberalizmus fő célja, teljesen logikusan, a normalitás likvidálása.

Niedermüller egyszerűen őszinte, s kimondja, amit más liberálisok elsumákolnak.

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:48:32

@math0: Matyika, te egy agresszív zsidó vagy, akinek minden fórumon a normális emberek elleni gyűlöletkeltés az egyedüli célja. Pont a fajtád ellen kell fellépni. A keresztény értékek valóban a demokrácia alapjai - ellentétben a pedopapság nem tartozik oda. Nem véletlen hogy buzipapok csak a katolikus egyházban vannak, ahol tilos nőt kúrni, a protestánsoknál ahol lehet, ott meg nincsenek rászorulva a fartúrásra. Pedig azok is keresztények!

A Biblia már régen volt, a mostani keresztény gyakorlat kb. a buddhisták szintjén van, "szeressük egymást gyerekek", csak semmi ártlmasat... Ellenben az iszlámmal, amely a terrorizmus vallása. Ha valahol felrobbantanak, legolyószóróznak, autóval elgázolnak, megkéselnek egy tömeget, az MINDEN ESETBEN iszlám elkövetőt jelent, keresztényt sohasem. Ez a probléma oka, az iszlám migránsok elleni félelem alapos alapja, nem az hogy mit írt 1500 éve a Koránjuk.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.01. 13:48:40

@math0:

Most kivételesen értelmeset írtál. Bevetted rendesen a gyógyszeredet?

Így igaz, a kereszténység nem a béke vallása. Csak ateista liberálisok akarják ilyen fényben beállítani a kereszténységet.

Valójában a kereszténység a rossz elleni állandó háború vallása. Véres karddal, acél ostorral, nemes bézbólütővel, stb. éjjel-nappali harc zajlik.

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:51:44

@a nagy hohohorgász: Brendel Matyika értékrendje: cigánysimogatás, migránssimogatás, a normalitás elutasítása, deviancia.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 13:53:43

@a nagy hohohorgász: nem látom az ertekrended! Vagy olyan nehéz osszeirni?

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:56:00

@MAXVAL bircaman közíró: Te is pont olyan hülye vagy mint a Brendel Matyika, csak épp a másik oldalról. A liberalizmus NEM egyenlő az SZDSZ féle aberráltak simogatásával! A liberalizmus azt jelenti hogy mindenkinek egyenlő jogai vannak, de azok csak odáig terjednek, ameddig a másik joga elkezdődik. Tehát nem lehet semmit ráerőltetni a másikra. És ez nem csak a többségi társdalomra vonatkozik, hanem az aberráltakra is! Azoknak se lehet sáriát, buzulást, miegymást ránk erőltetni! A magyar politikai életben még NEM VOLT liberális párt. Nem, az SZDSZ az nem az! A liberalizmus jó dolog, a liberalizmus nevében az értékrendet felforgatni, és az aberrációt normálisnak kikiáltani az viszont nem jó!

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 13:56:32

@VIII. Lenin: ha szeretem a bibliát az a baj ha leszarom az. Még jó hogy nem neked akarok megfelelni. Várom a te tamadhatatlan ertekrendedet is.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 14:00:18

@kolompar lole 1116: ezt nem értik meg hogy határok nélkül ha neked vmi jó akkor az vkinek nem. Puszta matematika. De az a geci Orbán tehet erről is mert nem tanult helyettük.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.01. 14:07:19

@kolompar lole 1116:

A nácizmus jó dolog, de Hitler elrontotta. A nácizmus nevében elkövetett bűnökhöz tehát semmi közük az igazi náciknak.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 14:09:04

@a nagy hohohorgász: amúgy én támogatom a cigányokat Orbánra szavazok és a zsidó buzikat is mert a Fideszre szavaztam. Vagy csak azok a jók akik liberális kopenyben vannak? Akkor ezt mondjátok.

kolompar lole 1116 2020.02.01. 14:11:03

@MAXVAL bircaman közíró: A náci a nacionalista rövidítése. Mi is nacionalista, azaz náci alapon lázadtunk fel a Habsburgok ellen 1848-ban. Baj?

kolompar lole 1116 2020.02.01. 14:12:16

@a nagy hohohorgász: Aki a csúti cigányvajdára és a közpénzlopásra szavaz, az jó ember nem lehet!

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 14:22:09

@VIII. Lenin: te tudsz olvasni? Nem érdekel hány pedofil pap van és hány gerinctelen zsidó. Tudom én is hogy mennyi. Látszik hogy nem tudod hogy mi az a jó és igazi ember. Azt kívánom neked hogy mástól azt kapd amit te adsz neki. Jó utalkozast az elfogadás nevében.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 14:26:40

@VIII. Lenin: meg kellene tanulnod vmiert küzdeni és nem vmi ellen. De valóban nehéz ha nincs semmid. Azért sok sikert

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 14:28:48

@VIII. Lenin: na ez is baj hogy nem érted. Javaslom a gondolkodást mint megoldást

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 14:34:18

@VIII. Lenin: Orbán =cigány varga =zsidó Szájer =buzi és mindezt ti mondtátok

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 14:36:48

@a nagy hohohorgász: mert ők nekem csak a Fidesz akik jelenleg legjobban képviselnek engem

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 14:37:01

@a nagy hohohorgász: ha te azt hiszed, hogy az értékrend egy olyan lista, amelyben tök pontosan meg tudom mondani, hogy melyik az első három, akkor te elég primitív vagy. vannak értékeim, mondok 4 fontos értéket: szabadság, igazság, korrektség, intelligencia, és hasonlók, de nem állítanám, hogy tuti biztosan ez van az első 4 helyen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 14:37:53

@kolompar lole 1116: zsidó a kurva anyád, lógni fogsz, te büdös náci!

kvadrillio 2020.02.01. 14:40:39

jahhhhh...képződmények...., fehérjehalmazok...., biomasszák..........

...CSAK EMBEREK.....NINCSENEK SEHOL !!!

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 14:41:13

@math0: akkor még addig sem tudtad tartani mint a fingodat. Ezt más is látja. Szar ügy

kvadrillio 2020.02.01. 14:42:05

@kvadrillio: AVAGY...kommunikáció a 21. században......faszbúúúkkkk stílusban ! :O)))))))))))))))

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 14:43:28

@math0: a kolompar felé lévő megnyilatkozásod mely ertekrendbol fakad? Bayer zsozso ketkapura játszol? Ejnye-bejnye

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 14:46:21

@math0: a kolompar felé lévő megnyilatkozásod mely ertekrendbol fakad? Bayer zsozso ketkapura játszol? Ejnye-bejnye

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 15:22:59

@a nagy hohohorgász: no, hát látjuk, hogy a te "értékrended" a fing szintjén van.

kolompar lole 1116 2020.02.01. 15:24:58

@MAXVAL bircaman közíró: Nem, a náci az csak nemzeti. A nemzetiszocialista az a nationalsozialistische.

kolompar lole 1116 2020.02.01. 15:26:23

@a nagy hohohorgász: És nem igaz? A fidesz a buzi cigányok pártja.

kolompar lole 1116 2020.02.01. 15:27:12

@math0: Tényleg, zsidó? Már fenyegetsz is, zsidó? Kurva anyád, zsidó!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 15:37:58

@kolompar lole 1116: zsidó a kurva anyád, lógni fogsz, te büdös náci!
Válasz erre

kolompar lole 1116 2020.02.01. 15:51:07

@math0: Tényleg, zsidó? Már fenyegetsz is, zsidó? Kurva anyád, zsidó!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 15:58:52

@kolompar lole 1116: zsidó a kurva anyád, lógni fogsz, te büdös náci!

kolompar lole 1116 2020.02.01. 16:08:32

@math0: Tényleg, zsidó? Már fenyegetsz is, zsidó? Kurva anyád, zsidó!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 16:22:30

@kolompar lole 1116: zsidó a kurva anyád, lógni fogsz, te büdös náci!
Válasz erre

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 16:26:51

Na a parlamentben pont ezt csinálják ebből van elege 4 millió szavazonak

illaim 2020.02.01. 16:27:43

Megint ellepte a blogot a fidess SA csürhéje! Ez a bunkó lumpenproletár horda lehetetlenné teszi az értelmes párbeszédet!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.01. 16:30:35

@a nagy hohohorgász: Rátapintottál, az értékek mellett kell kiállni és nem vélt, vagy valós kisebbségek deviáns tagjai mellett! Milyen érdekes, hogy dolgozókért, munkában megfáradt öregekért, példás családanyákért, éjjel nappal dolgozó családapákért, munkájuk közben zaklatott tanárokért soha nics hisztériázás, viszont építsünk öt féle gendervécét, menjük el tanúnak buziesküvőre és adjunk nekik örökbe gyerekeket, valamint az agyonpénzelt, mindennel ellátott eltunyult semmit nem csináló, nem tanuló, nem dolgozó romákok állandóan napirenden vannak! Az meg végképp a pofátlanság teteje, hogy az egyik egyébként szintén kisebbséghez tartozó nagypofájú parazita sértegetése után nem bocsánatkérés következik, hanem cinikusan arra szólítják fel a sértetteket, hogy álljanak ki azok mellett, akik nevében naponta megsértik, rasszistázzák, homofóbozzák, nácizzák, turbómagyarozzák őket!

nemecsekerno_007 2020.02.01. 16:38:53

A romák rémisztő képződmények, miért állnánk ki mellettük.

Amúgy mi ez a terjengős mellébeszélés?!?

Matyika Ápolója 2020.02.01. 16:41:22

@illaim: ha jól láttam Matyika kezdte a szokásos ámokfutását, meg linkelgetett be felakasztott nácikat, hogy "ti is így fogtok járni", az tök normális gondolom. Csak ezek a köcsög fideszesek, ezek miatt meg eldurvult a hangnem :D

nemecsekerno_007 2020.02.01. 16:42:13

@a nagy hohohorgász: Dehogy nincs neki értékrendje: 1 meg 0. Ennyi :))))

kolompar lole 1116 2020.02.01. 16:49:24

@math0: Tényleg, zsidó? Már fenyegetsz is, zsidó? Kurva anyád, zsidó!

kolompar lole 1116 2020.02.01. 16:50:21

@illaim: Ja, ez a Brendelzsidó már csak ilyen.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.01. 16:58:03

Sokkolta a helyieket a Sályi gyilkosság, a falubelik nem értik, miért kellett meghalnia az elismert néprajzkutatónak, B. Hajnának – írja helyszíni riportjában a Blikk. A nő holttestére csütörtök reggel talált rá gondozónője, a gyilkossággal gyanúsított cigány származású 21 éves férfit pár órán belül elfogták a rendőrök.

kolompar lole 1116 2020.02.01. 17:15:39

@Grimbusz Makszimusz: Brendelmatyika nagyon sajnálja hogy lecsúszott erről a lehetőségről. Vagy nem is csúszutt le, és azt sajnálja hogy nincsen folytatás?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 17:22:12

@Grimbusz Makszimusz: figyusz, Fideszgeci, te a Holdon élsz?

"Milyen érdekes, hogy dolgozókért, munkában megfáradt öregekért, példás családanyákért, éjjel nappal dolgozó családapákért, munkájuk közben zaklatott tanárokért soha nics hisztériázás, "

volt tüntetés a túlóratörvény ellen, volt tüntetés a pedagógusokért, volt a rokkantakért. te hol a faszban voltál ekkor, te Fidióta selejt?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 17:23:12

@nemecsekerno_007: ti vagytok a rémisztő képződmények, ti náci selejtek!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 17:24:34

@kolompar lole 1116: nem fogtad fel, a kép sem arról szólt, hogy én akasztottam nácikat. mások fognak titeket akasztani. ez nem fenyegetés, hanem figyelmeztetés. nem tudom megakadályozni, hogy felakasszanak azért, mert náci vagy, ha eldurvul a helyzet.

kolompar lole 1116 2020.02.01. 17:27:49

@math0: Ahogy szintén nem én, hanem mások fognak titeket az árokba lőni. Ilyen egyszerű ez. Én se tudom megakadályozni hogy kivégezzen egy Einsatzgruppen azért mert zsidó vagy...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 17:35:15

@kolompar lole 1116: engem nem, mivel nem vagyok zsidó.

az igaz, hogy kinyírtatok egy csomó zsidót. de a végén nagyon megszívtátok, nácik. és tönkretettétek Németországot meg Magyarországot. és ti kezdtétek. jó ez nektek? tönkre akarod tenni Magyarországot, bele akarsz dögleni? ez neked megéri?!

elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 17:36:50

@kolompar lole 1116: én vagyok az, aki túléli a háborút, sajnálkozik, és röhög rajtad, hogy milyen ostoba vagy. de én fogok még a legjobban járni. te meg a legrosszabbul, mert te magad tehetsz arról, hogy megdöglöttél. te vagy a legszánalmasabb.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 17:37:57

@math0: te azt várod h lojjuk főbe magunkat mi? Pont ez a hozzaallas hozza majd el a Hitler kettőt. Gratulálok újra

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 17:42:30

@illaim: full gáz, majd időm lesz pihenőre küldöm őket math és szellemi társai...

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 17:49:59

@A kiló nem százat jelent.: mielőtt elkuldesz osszemosva az agyhalott matyival kérlek reagálj az első kommentemre

morph on deer 2020.02.01. 18:07:01

“de semmiképpen sem egy másik jól körülírt társadalmi csoport démonizálásán keresztül“

Azt hiszem a lényeget sikerült kihagyni.

Nevezetesen azt, hogy az a bizonyos csoport úgy “képződött”, hogy ha az orbán és követői által kirekesztett csoportokat, rétegeket, stb. kivesszük a társadalomból, akkor nem marad más!

Most emiatt lehet sikítozni, de Niedermüller mindössze diagnosztizálta és nevén nevezte a jelenséget, de NEM ő hozta létre!

Azt meg ugyancsak kár lenne vitatni, hogy a fehér felsőbbrendűségi, nacionalista mozgalmak és az említett “fehér, keresztény heteroszexuális” réteg igen nagy mértékben korrelál, szép nagy közös halmazt meghatározva!

Itt nincs miért bocsánatot kérni!

Innentől kezdve meg az a helyzet, hogy akinek valóban ez az inge, az nyugodtan vegye is magára, Bayer lovag úrral az élen.
Sok szerencsét!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.01. 18:07:13

@A kiló nem százat jelent.: Van mit tenned, de csak a helyzet komikuma miatt, nézd már meg, hogy kinek a figyelmeztetésére kezdesz gyomlálni! :DDDDDDDDDDD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 18:07:17

@a nagy hohohorgász: nyugodtan főbe lőheted magad. Hitler ennél durván többet tett, és hozzád hasonlóan romafóbiás volt, te kis náci selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 18:09:06

@a nagy hohohorgász: "várod h lojjuk"

Egyébként az elvárható lenne, hogy legalább megtanulj magyarul, te kis hazaáruló selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 18:10:27

@nemecsekerno_007: no, a Fidióta selejt szerint NEM

volt tüntetés a túlóratörvény ellen, volt tüntetés a pedagógusokért, volt a rokkantakért. hol a faszban voltál ekkor, te Fidióta selejt?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 18:11:31

@A kiló nem százat jelent.: látom, a Fidióta selejttel akarsz egyedül maradni, akinek csak a fos ömlik a szájukból.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.02.01. 18:26:11

Jó ötlet volt ez a demonstráció. Látszik, hogy a libsik idegesek, amikor a saját eszközeiket használjuk ellenük. Lehetne egy hetero büszkeség napja is valamikor szeptember tájékán az Andrássyn. (Az élet menete..:)),Na ezzel jól felbasznánk az agyukat ismét..:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.02.01. 18:28:41

@szdan: Vajon a muszlim férfiak mit szólnának az átoperálós ötletéhez? Lehet, hogy őt operálnák az a túlvilágra..

kolompar lole 1116 2020.02.01. 18:42:27

@math0: Én meg nem vagyok náci. De ha igen, akkor te meg zsidó.

Kurva anyád az elmebeteg, te genderbuzi!

kolompar lole 1116 2020.02.01. 18:43:14

@math0: A Zyklon B-t hogy élte túl apád?

kolompar lole 1116 2020.02.01. 18:45:32

@math0: Nem veszed észre magad, hogy saját magadról ugatsz, hülyegyerek? Pont a hozzád hasonló agresszív buzilobbi váltja ki az utóítéletet a fajtád láttán.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 19:04:15

@kolompar lole 1116: "Én meg nem vagyok náci. De ha igen, akkor te meg zsidó."

Röhej vagy. Zsidózol, de azt mondod, nem vagy náci. Totál elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 19:08:21

@kolompar lole 1116: Komolyan, bazdmeg, idejön az elmebeteg náci, és zsidózza az apámat, miközben tudja, hogy echte német nevem van. Vagy nem tudja, mert ahhoz is hülye, hogy ennyit felfogjon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 19:32:33

@a nagy hohohorgász: az előbb még zsidó "voltam". nehéz rajtatok, nácikon kiigazodni. Apám náci nem volt, azonkívül nem vagyok az apám, te idióta!

MEDVE1978 2020.02.01. 19:32:56

Ez egy panel, méghozzá egy nemzetközi panel. Rengeteg olyan nemzetközi, főként angolszász panel van, mint ez, amit az otthoni "kulturális háborúban" sikerrel használ a helyi baloldali véleményformáló média. Az egyik ilyen az old rich white men, tehát az öreg fehér gazdag férfiak. Ennek a lényege, hogy a világ bajainak legfőbb oka ma, hogy öreg fehér gazdag férfiak hozzák a döntéseket. A leggyengébb része persze ennek az öreg, az alapján nem nagyon támadnak, bár az ok boomernek volt azért egy ilyen fennhangja. A bűnös vagy, mert fehér vagy egy nagyon erősen nyomott paradigma már a Lajtán túl. Ha az ember megnéz egy-egy patinásabb kinnt baloldalinak nevezett újságot (nálunk erre a liberális jelzőt használnák), akkor talál erről pár cikket, pl: néger nő írja le, hogy te mint fehér miért vagy és miért leszel mindig is a sors kedvence és miért sem lehetsz szolidáris a színesekkel, miért nem értheted meg őket (és egyébként is érezd rosszul magad, te rohadék rasszista gyarmatosító sarja). Bűnös vagy, mert gazdag vagy és sokan szegények. Igazából az ideológia szempontjából ez egy elég általános dolog. Azt sugallják, hogy bűnös vagy, mert jobban élsz mint valaki más. Ez lehet mondjuk egy amcsinál a világ nagy része, a németeknél az, hogy mennyivel jobban élnek mint az arabok, nálunk, hogy mennyivel jobban élünk mint a bantu négerek. ÉS persze férfiként is bűnös vagy, mert hát elnyomtad a szegény nőket több tíz- vagy százezer évig és ha egy jó nőt látsz, még mindig megnézed a fenekét és a mellét (te büdös szexista disznó, egyszerűen tárgyként tekintesz rá).

Ez egy szépen összefüggő nézetrendszer, ami fokozottan megjelenik a nyugati médiákban. Valahol a 68-as nyugati mozgalmak és a hippik mai megtestesülése. Na valószínűleg ilyeneket olvasott Niedermüller, aztán valamiért az az érzése támadt, hogy most ő majd megmondja a frankót. Csakhogy a külföldi receptek a magyar ugaron bizony nem működnek. Tehát hiába papolsz arról a magyar bunkónak, hogy az idegen szép, amikor éppen a bicikliét lopja mondjuk a zsákfaluban lakó fiatalember vagy arról, hogy a buzikkal nincs semmi baj, amikor a parádén undorodik az egymáshoz dörgölőző szőrös férfiaktól. Ez van. Ha Nidermüller szavazója lennék, azt mondanám, hogy inkább törődjön a kerületi dolgokkal, ne ilyen nagyívű baromságokról beszéljen.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 19:36:30

@math0: te akkora szaralak vagy hogy még a ellenzéki politikusok sem tudnának kimosdatni. Az indexes blogokrol is tiltanak.

Szabványok 2020.02.01. 20:10:39

@math0: "A kereszténység NEM a béke vallása, soha nem volt, és nem is lesz. Nincs olyan, hogy békés, Jézusi eszmék, aki ilyet hisz, az NEM ISMERI A BIBLIÁT SEM."

A kereszténység mindig is a szeretet vallása volt. (A megbocsájtásé, a békéé, a szelídségé). Ismered az Evangéliumot? Ismered Jézus élettörténetét? Ismered a Hegyi beszédet? Ismered Jézus "boldogságmondásait"?
Remélem BIBLIA címén nem az Ószövetségből kiragadott kemény mondásokat érted (pl. szemet szemért). Ha már a kereszténységgel foglalkozol, akkor figyelj Jézus szavaira és tetteire! Új Szövetséget alapított Jézus. Tipikus példa, hogy nem engedte megkövezni a házasságtörő asszonyt. (Na jó, egyszer nála is elszakadt a cérna, amikor a kufárokat elzavarta a templomból. De hát ő is ember volt!)

Az egy másik kérdés, hogy a keresztény címkét felhasználva mennyi gazságot követtek el az elmúlt 2000 évben. Most épp Orbán kormány hazudja magát kereszténynek, pedig a krisztusi gondolathoz annyi köze sincs, mint Pilátusnak, mert ő legalább mosta kezeit.

Az is megtévesztő, hogy a szelíd emberek nem ugrálnak, nem rúgnak beléd, így fel sem tűnik, hogy egymillió szeretetben, jézusi értékrendben gondolkodó ember van, csak az a pár nagyhangú, akiknek a kereszténység csak egy PR címke.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 20:24:41

@math0: az a jó, hogy benned nincs kezdettől fogva erőszakosság csak szeretet és együttérzés :)

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 20:27:45

@Szabványok: pont ez a baj hogy a szelíd emberek még mindig kenyérrel akarnak válaszolni. És amikor már ég a ház akkor meg már késő. Én nem hiszem hogy isten vagy Jézus azt mondja légy mártír. Amúgy egyet értek. Nem kell támadni na de védekezni se¿?????

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 20:28:15

@kolompar lole 1116: ezt az ordernáré és ostoba zsidózást kéretik befejezni, kapsz egy lehetőséget, hogy önként moderáld ki a kommentjeidet, ha nem sikerül, akkor segítek, ugyanezt ajánlom fel @math0: olvtársnak is, itt elsősorban ugyan ő volt legdurvábban megtámadva, de ismerve a stílusát, nem kellett sokáig várni a "méltó" reakciójára...

tényleg nem értelek titeket, ha ez a pár komment a társadalom lenyomata, akkor nagyobb a baj, mint gondoltam, azt hittem kurva egyszerű lenne befejezni a felesleges adok-kapokat, de már úgy látom nektek ez a lényegeket

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.02.01. 20:31:42

"Egy szerény javaslat: felejtsük el Niedermüller Péter katasztrofálisan ügyetlen szavait'

Bármennyire rokonszenves és erkölcsileg is pozitív ez a javaslat, sajnos nem valósítható meg abban a politikai milióben, amelyben az ellenzék a vele egyet nem értőket kirekesztőnek, fasisztának, rasszistának, nácinak stb. bélyegzi meg.

Tudomásul kell végre venni, hogy nem a kirekesztés, a rasszizmus nem a fehér ember kizárólagos tulajdonsága, hanem általános emberi tulajdonság. A négerek vagy a cigányok rasszizmusa semmivel sem ritkább, mint a fehéreké. Magam is hallottam homoszexuálisoktól a heteró szexet becsmérlő megnyilvánulásokat. A nemhívők nagyobb vehemenciával és sértőbben becsmérlik a hívőket, mint a hívők a nemhívőket - ez utóbbira felhozhatnám példának Brendel Matyót, de ő közismert pszichopata, nem lehet semmilyen szempontból hivatkozási alap.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 20:33:25

@MEDVE1978: ez egy nagyon rossz panel és ezek nagyon káros panelek úgy általában

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 20:40:50

@A kiló nem százat jelent.: nekem fogsz válaszolni vagy játszod a hülyét ebben a szituációban? Csak hogy alhatok e, vagy várjak az érdemi valaszodra?

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 20:43:10

@A kiló nem százat jelent.: kicsit provokatív lesz a kérdés, mersz komolyan véleményt nyilvánítani vagy...? Ebből a szempontból matyika korrekt.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 20:45:59

@a nagy hohohorgász: ő legalább kimondja hogy rohadjon meg mindenki aki nem azt gondolja mint ő.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 20:46:40

@a nagy hohohorgász: Nem hiszem el, hogy meglep, de nem az interneten lógok az ilyen szép napos szombati napokon általában... Egyedül a hangnem elképesztő eldurvulására tudtam/akartam egyelőe reagálni, de ha még van egy kis időd, átfutom a többit is és reagálok ígérem, általában igyekszem. Természetesen ettől még aludhatsz, amikor akarsz, a válasz nem tűnik el normális esetben. Köszönöm a figyelmet! :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 20:56:34

@MEDVE1978: aha, tehát szerinted a magyarok menthetetlenül hülyék.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 20:57:57

@MEDVE1978: "inkább törődjön a kerületi dolgokkal"

te minek törődsz a házodon kívül bármivel, te ostoba?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 20:59:10

@a nagy hohohorgász: e akkora szaralak vagy hogy még a Fidióta politikusok sem tudnának kimosdatni. Az indexes blogokrol is tiltanak.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 21:01:20

@a nagy hohohorgász: Nézd szerintem nyitott kapukat döngetsz az első kommentedet illetően. Örülök, hogy elmondtad a véleményedet. Én csak megismételni tudom magam:

"Egy szerény javaslat: felejtsük el Niedermüller Péter katasztrofálisan ügyetlen szavait, ne vele vitatkozzunk, pláne ne akarjuk kimagyarázni azokat. Rónai Egon stúdiójában a politikus karnyújtásnyira került attól, hogy majdnem mindent jól elmondjon, ami a témában fontos, de beleesve az identitáspolitika nyúlüregébe, a magyarázkodással és a fölényeskedéssel csak még mélyebbre dolgozta magát.

Mi, álviták helyett egyszerűen csak álljunk ki a romák, a melegek és hátrányos helyzetűek mellett és mindenki mellett bőrszíntől és identitástól függetlenül, akit ok nélkül tesz célponttá a politika.

Más teendőnk nem nagyon van."

Tehát: MINDENKI mellett bőrszíntől és identitástól függetlenül, akit ok nélkül tesz célponttá a politika. Van elképzelésem arról, hogy mit értesz "normalitás" vagy röviden "normális" alatt, de szerintem ennél többre van szükség. Nyilván mind vétünk időnként a társadalmi együttélés szabályai ellen vag ylógunk ki a sorból. Nem ez alapján ítélünk meg egy embert. Nem zárhatunk ki senkit a legelemibb emberi jogaiból, tisztességesen kell egymáshoz közelítsünk. Amíg ténylegesen nem árt valaki, addig semmi okod nincs rá, hogy ide vagy odasorolgasd. Sőt: azokat is megilleti valamilyen minimális védelem, támogatás, és ez a legjobb érdekünk, ha komoly hibát vétett a társadalmi együttéléssel szemben. Pont azért, hogy visszatérhessen oda. Nincsenek illúzióim, ahogy a kommentelőkkel (lásd math és a kolompárvalaki álnevűek) szemben sincsenek. Ne aggódj miattam.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 21:06:33

@Szabványok: " Ismered az Evangéliumot?"

én igen. te nem.

"Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!" Lukács 19:27
ateistaklub.blog.hu/2019/05/02/az_agressziv_jezus

"Remélem BIBLIA címén nem az Ószövetségből kiragadott kemény mondásokat érted"

pedig az is a Biblia.

"figyelj Jézus szavaira és tetteire!"

arra is figyelek. belehajtotta a disznókat a tengerbe, elátkozott egy fügefát, garázdálkodott a templomba, lándzsákal akart lázadást szítani.

"Az egy másik kérdés, hogy a keresztény címkét felhasználva mennyi gazságot követtek el az elmúlt 2000 évben. Most épp Orbán kormány hazudja magát kereszténynek, pedig a krisztusi gondolathoz annyi köze sincs, mint Pilátusnak, mert ő legalább mosta kezeit."

A kereszténységben 2000 év alatt pont azok követték el a legnagyobb gonosztetteket (inkvizíció), akik, mint te, úgy gondolták, hogy majd ők megmondják, kinek nincs köze a kereszténységhez. Az úgy nem megy, faszfejkém, hogy a rosszfiúkat utólag kitagadod, és utána bekamuzod, hogy ti csak jók vagytok. Így a nácik is jók, micsoda autópályákat építettek, nem?! Ja, hogy megöltek egy csomó zsidót, azok a nem igazi nácik voltak!

ateistaklub.blog.hu/2015/01/12/a_nem_igazi_naci

mit érünk azzal a kamuval, hogy szerinted Orbán nem igazi keresztény? változik ettől valami? jobb lesz ettől? Orbán akkor lemond, mert te ezt mondtad? vagy lemond kereszténynek lenni? jobb lesz azoknak, akiknek ártott? nem. vagy az inkvizíció és boszorkányüldözés áldozatai feltámadnak attól, hogy azt hazudod, nem keresztények ölték meg őket? ugye, hogy nem?!

nem. úgyhogy a kamu hülyeségedet feldughatod magadnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 21:10:17

@A kiló nem százat jelent.: én nem vallom azt a debil nézetet, hogy szeresd a geciket. van valami bajod?! ha te vallod, szopd le őket!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 21:11:11

@a nagy hohohorgász: "Nem kell támadni na de védekezni se¿????? "

de, az olyan náci patkányok ellen, mint te, kell védekezni!

Measurer 2020.02.01. 21:12:22

@math0: Az idézett evangéliumi részlet Lukács 19:12-27, tekintetében eléggé "rémisztően" mutatja be a királlyá lett nemesember reakcióját ellenfeleivel szemben. A könyörtelenség ma is jellemző a világi hatalomra. Ráadásul a lojalitással arányos vagyoni különbségek igazolására is felhasználják- már aki önkényesen éppen ezt akarja kihozni a példázatból. Ilyen a világi hatalom "jó kormányzása".
Jézus példázatának szoft változata, Máté 25:14-30, a jutalmazásra helyezi a hangsúlyt. végül is a tálentumok hasznositásának kérdése tekinthető a példázat "magjának".

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 21:12:29

@A kiló nem százat jelent.: "ha ez a pár komment a társadalom lenyomata"

dehogy is az, ezek nem a társadalom lenyomata, a náci kommentelők, azok a magyar társadalom selejtje. egyáltalán nem képviselik a társadalmat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 21:13:36

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Tudomásul kell végre venni, hogy nem a kirekesztés, a rasszizmus nem a fehér ember kizárólagos tulajdonsága"

de Magyarországon a fehér, keresztény nácik a veszélyesek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 21:15:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A nemhívők nagyobb vehemenciával és sértőbben becsmérlik a hívőket, mint a hívők a nemhívőket"

1) ez nem igaz.
2) a hívők viszont nemcsak becsmérlek, az lényegtelen volna, hanem ingyenélők és lopnak. a mi adünkból élősködnek a szemetek!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 21:18:23

@Measurer:

"Máté 25:14-30, a jutalmazásra helyezi a hangsúlyt. "

hmm

"Én pedig azt mondom néktek, hogy mindaz, a ki haragszik az ő atyjafiára ok nélkül, méltó az ítéletre: a ki pedig azt mondja az ő atyjafiának: Ráka, méltó a főtörvényszékre: a ki pedig ezt mondja: Bolond, méltó a gyehenna tüzére." Máté 5:22

látom, nem ismered az evangéliumokat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 21:19:45

@Measurer: Lukács 19:27 össze van kötve Lukács 19:26-tal, tehát vagy mindkettő igaz, követendő elv, vagy egyik sem. Márpedig a keresztények 19:26-ot egyetértően szokták idézni. Tehát akkor 19:27 is egy követendő elv kell, hogy legyen, azaz Jézus agresszív kismalac. Mégegyszer az igehely együtt, és ebből világos, hogy nincs az egyik a másik nélkül, aki az agresszív Jézust tagadja, az az egyik legismertebb jézusi elvet tagadja:

"A kinek van, adatik; a kinek pedig nincs, még a mije van is, elvétetik tőle. Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!" Lukács 19:26-27

Melyik keresztény meri tagadni, hogy Jézus szerint Lukács 19:26 igaz? Ha Lukács19:26 igaz, akkor Lukács 19:27 is igaz. Nincs kiút.

ateistaklub.blog.hu/2016/11/13/az_agressziv_jezus

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 21:20:48

@morph on deer: Szerintem ez sem ad okot a démonizálásra. A gondolkodás szégyene szerintem valamit csak azért negatív színben látni, mert úgy valaki úgy véli, hogy az Orbán vagy Trump vagy akár Hitler preferált csoportja vagy mittoménmije. Szerintem pusztán emiatt nem érheti kritika a vallást és a konzervatív gondolkodást vagy pláne a "férfiakat" -- micsoda bornírtság, tényleg. A férfiakat. Istenkém segíts meg és azt a betoldást a riporternő adta hozzá ehhez a szarlavinához.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 21:22:03

@math0: Magyarországon szinte nincs semmilyen veszély, a legdurvábbak a monomániás kommentelők, de ők is teljesen ártalmatlanok. Te is. Ezért nem tiltalak le.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 21:25:29

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ahogy a disclaimer-ben jelzem előre a szerző maga is az ellenzék része, hivatalosan is, nem gondolom, hogy bárkit lenáciztam vagy fordítva lekomcsiztam volna, még saját pártom egykori társelnöknőjének komcsizásáról is írtam már egyszer rég... kilonem100.blog.hu/2017/04/06/politika_gorbe_tukre

És persze, nincsenek illúzióim, a kommentek magukért beszélnek. Ehhez a témához lehetetlenség normálisan kötődni és nem elsüllyedni a mocsárban. Pedig vihar ez egy biliben.

a nagy hohohorgász 2020.02.01. 21:26:00

@A kiló nem százat jelent.: Szerinted ezt ennyivel el lehet intézni hogy jót akart de rosszul mondta. Mindkétszer. Ügye nem hiszed hogy ilyen naív vagyok? De értelek. Ez a munkád.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.01. 22:13:57

@A kiló nem százat jelent.: remélem, téged dobnak ki a tranzitzónából, neked nem fizetnek ki bírósági kártérítést, megérdemled!

Minden ballib bérretteg 2020.02.01. 22:19:37

@kolompar lole 1116: Hülye vagy.
A nacionalista az szereti a hazáját, se több se kevesebb.
Persze a ballib balfaszoknak persze hogy ugyanaz mint a náci, hisz a hazátlan köcsögök mindenkit megbélyegeznek, aki szereti becsüli és tiszteli hagyományit, gyökereit.

Minden ballib bérretteg 2020.02.01. 22:19:53

@kolompar lole 1116: Hülye vagy.
A nacionalista az szereti a hazáját, se több se kevesebb.
Persze a ballib balfaszoknak persze hogy ugyanaz mint a náci, hisz a hazátlan köcsögök mindenkit megbélyegeznek, aki szereti becsüli és tiszteli hagyományit, gyökereit.

Minden ballib bérretteg 2020.02.01. 22:20:03

@kolompar lole 1116: Hülye vagy.
A nacionalista az szereti a hazáját, se több se kevesebb.
Persze a ballib balfaszoknak persze hogy ugyanaz mint a náci, hisz a hazátlan köcsögök mindenkit megbélyegeznek, aki szereti becsüli és tiszteli hagyományit, gyökereit.

sóhegy049 2020.02.01. 22:24:02

Annyit a dologhoz, hogy a regnálók kire is köpdöstek, köpdösnek?
- aki nem fehér (mindegy ki)
- aki nem a keresztény értékrend szerint él (ez nem vágom mit takarna)
- aki nem házasságban él (mert?)
- akinek nincs 3 gyereke (hová?)
- aki nem hetero (és?)
- aki nem bólogat nekik (demokrácia)
- akinek nincs semmilye (lehet önhibán kívül is)
- …
Akikbe még nem rúgtak bele, azt írja már le valaki. ;-)

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 22:44:59

@sóhegy049: Lazán kapcsolódik ez a témához, de ez a másik fele az éremnek, de ezzel nem lehet takarózni. A mindenkibe belerúgást túlzásnak érzem. De ha így is van, Niedermüller rátett egy lapáttal. Valójában az utóbbi jó nagy hülyeséget csinált. A Fidesz pedig zseniálisan bánik a megosztó retorikával. Akibe még nem rúgtak bele a politikusok vagy a kommentelők? Nincs olyan. Az a gond, hogy vannak, akik csak rugdalni tudnak és vannak, akik még azt is csak ballábbal és kapu mellé.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.01. 22:48:40

@a nagy hohohorgász: "jót akart, de rosszul mondta"? — igazából nem tudom, kivel beszélgetsz, mert ilyet nem mondtam... mi a munkám? nem értem... értem én, hogy itt mindenki a maga nagy sértettségi monológjába feledkezett bele, de esetleg, ha egymásra reagálgatunk, akkor vegyük már figyelembe, amit a másik írt. Pl. a posztoló... Ugyanez @math0: kollegának is: nem értem ezt a tranzitzónás zagyválást. Hogy a f@szba jön ide, de komolyan? Miért kerülnék én oda és miért "basznának ki onnan"? Vegye be mindenki a gyógyszerét, de ne igyon rá vodkát! :) Köszönöm a figyelmet.

nemecsekerno_007 2020.02.01. 23:08:05

@math0: Megint szalmabáb érvelés, 50 fekvőtámasz.
Amíg a hozzád hasonlók, meg a Dobrevek, Gyurcsányok, Körmös Bauerek nem tűnnek el a közéletből addig itt Fidesz kormány lesz. Ezt kéne felfognotok. Aki ezekkel bármilyen közösséget vállal az már ássa is el magát.
És nem, nem. Kövér KISZ-titkársága nem ugyanaz mint a belügyminiszterség és nem lesz kommunista kutyából, demokratikus szalonna...

sóhegy049 2020.02.01. 23:33:06

@A kiló nem százat jelent.: Hülyeséget csinált, ezt a "sort" kihagyja, akkor jól is kijöhet belőle. Szerintem, hogy fussanak a sorok, jobb lábbal is rugdosnak a kapu mellé, szerencsére egyre gyakrabban, mint az látható. Talán eljön az az idő, mikor a többség végre felébred, de akkora kellene egy új politikai irányvonal, aki el tud zavarni mindenkit. Álom ez, mert a hagyományos médián ez nem fog menni. Tudjuk, hogy miért.

kolompar lole 1116 2020.02.02. 02:43:23

@A kiló nem százat jelent.: Nem csak a fidesz, hanem az ellenzék is. A fidesz tudatosan lop, hiszen a 2002-es bukás után rájöttek hogy itt senki nem kíváncsi rájuk, ezért átálltak megélhetési pályára. Már nem érdeklik őket az elvek, csak a hatalom és a lopás. Az ellenzék meg álomvilágot kerget, és amikor hatalmon voltak, akkor ugyan nem loptak _annyit_, viszont a maradékot mindenféle faszságra dobták ki az ablakon. Ami a fidesznél a stadion, kisvasút, az az MSZP-nél a 4-es metró, cigánysegélyezés. Bármennyire is utáljuk a tolvajokat, azt azért a fidesz javára kell írni, hogyha munkát nem is tud adni a cigóknak, hisz 0 képzettséggel mit is lehetne, legalább leköti a felesleges energiájukat, addig se lopnak, gyilkolnak amíg a közmunkás munkaeszközeiket rongálják. Helyes az is hogy a "szegények" (magyarra fordítva: cigányok) dotálására számolatlanul a feneketlen kútba dobált milliárdok helyett inkább a dolgozó középréteget támogatják adójóváírással (meg persze saját magukat mégtöbbel, az nem helyes). És erre mit ígér az ellenzék? Ha visszajönnek, visszacsinálnak mindent, és megint megy a lóvé számolatlanul a kukába, lesz itt hejehuja, sírva vigad a magyar. Aztán meg csodálkoznak hogy megretten a választópolgár, és nem akarja visszahozni a közpénzpazarlást. A mostani közpénzlopást se akarja nyilván, de azért minek váltani hogy cseberből vederbe kerüljünk? Nem tanultak ezek semmit, nem veszik észre hogy nem álszent píszískedés kell, hanem szókimondás, és a _valós_ problémák megoldása. Azt hogy a cigányokkal nem lehet együttélni, nem(csak) a széljobb mondja, hanem a miskolci rendőrkapitány is:

index.hu/belfold/2014/07/08/pasztor_albert_ugy_magyarazza_a_ciganyozasat_hogy_letagadja/

Persze lehet hüledezni, meg elítélgetni felismerés és megoldáskeresés helyett, de ennek a sorozatos választási bukta az eredménye. Mert a választópolgár nem olyan hülye mint amilyennek a politikusok nézik őket, és jobban hiszenk a saját szemüknek. A baloldalnak változnia kell, a józan paraszti ész irányába, ha akarnak egyáltalán még valamit keresni ebben az országban, mert a "minden szép, minden jó" álomvilágban élést az emberek nem díjazzák.

hopp11 2020.02.02. 02:46:51

Niedermüller szimplán náci, ennyi. A pártja is. Az őt mosdatók meg náciszimpatizánsok. Horn Gábor, Nagy József (28.hu), stb. A stúdióban körötte ülők, a Párbeszédes csávó, a 168 órás újságírónő, stb szintén.
Szerintem jó, hogy nem kért bocsánatot. Abban az esetben lehetett volna azt mondani, hogy ez csak egy rosszul sikerült mondat volt, valójában nem ezt gondolja. Így viszont egyértelmű, hogy bizony ezt gondolja ő is, a DK is, a ballib pártok mindegyike és a ballib média is.

kolompar lole 1116 2020.02.02. 02:47:11

@nemecsekerno_007: A kommunizmust ne keverd bele, mert a Fidesz legalább annyira kommunista, mint az MSZP, sőt... Mondhatni, a Fideszbe kerültek azok a kommunisták, akik még az MSZP-be se voltak elég jók. Orbán együtt volt KISZ titkár Gyurcsánnyal:

www.youtube.com/watch?v=1fVIWQNlavI

És itt a többi kommunista fidesznyik névsora is:

www.sokkaljobb.hu/content/fidesz-mszmp-tagjai

Szóval fideszesként kommunistázni pont olyan mint zsidóként kart lendíteni.

DFK 2020.02.02. 04:30:39

Szerintem a blogger tiltaná azt a kommentelőt, aki ugynazt csinálná, amit math0 Brendel Matyi, csak éppen a nemkeresztényekre. Persze tudjuk , Brendel védett fajta. Igen, azt mondtam, amire gondoltok.

DFK 2020.02.02. 04:35:42

Azérr vicces, ahogy jól láthatóan beindult a ballibsi hálózat a neten. Látva a nyakukig érő anyagot, mintegy varázsszóra elkezdték mentegetni, kimagyarázni Niedermüllert. Ahogy ez a poszt is. Ugye, ne foglalkozzunk azzal, amit NP mondott, inkább támogasuk a cigókat, homárokat (nem vagyok hajlandó pc lenni).

Tisztességes Természettudomány 2020.02.02. 07:48:40

"Egy javaslat: "fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak (és nők)" sértődés helyett álljunk ki a romák, a melegek és a hátrányos helyzetűek mellett"

Kösz a jó tanácsot, de tele van a közélet olyanokkal, akik kiállnak értük. És ők is kiállnak magukért.

Értünk egyelőre nem állnak ki sokan, sőt, vallás lett a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi (és nő) hibáztatása a világban történő rossz dolgokért. Ezért mi most éppen magunkért állunk ki.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 08:18:17

@Minden ballib bérretteg: "A nacionalista az szereti a hazáját, se több se kevesebb. "

Így van, tehát nem gyűlölködik a cigányok, muszlimok, ateisták, melegek, stb. ellen, sőt, az ellenzék ellen sem, mert az ellenzéki emberek is magyarok.

Ti azért vagytok több, mint nacionalisták, ti azért vagytok nácik, mert ti mindezt csináljátok. A csuti gecivel az élen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 08:21:37

@A kiló nem százat jelent.: Van egy pár különbség faszfejkém.

1) Orbánék tényleg belerúgtak mindenkibe, értsd, intézkedtek, pénzt vettek el tőlük, kitették őket a tranzitzónából. Niedermüller még egyetlen keresztényt se tett ki Erzsébetvárosból. De te már hisztizel.

2) A keresztények tényleg rémes alakzat. Niedermüller ebben IGAZAT MONDOTT.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 08:23:53

@A kiló nem százat jelent.: "nem értem ezt a tranzitzónás zagyválást. Hogy a f@szba jön ide, de komolyan?"

Tudom, hogy gyenge a felfogásod, de úgy jön ide, hogy

1) Azt mondtad, Magyarországon nincs veszély. De van. Vannak, akik szívnak a nácik miatt.

2) A sejthető pszichopata válaszod az, hogy amíg nem téged visznek el, addig te nem fogod fel a veszélyt, vagy te ilyen hülye.

3) Kerülhetsz még tranzitzónába. Én remélem, hogy kerülsz, mert te megérdemled!

A gyógyszered te vedd be, hátha segít a kurvára gyenge felfogásodon!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 08:27:27

@nemecsekerno_007: figyusz, kis náci selejt, a kérdés az volt, hogy a dolgozókért tüntettek-e. erre te egy kurva büdös kukkot nem tudtál válaszolni, csak jöttél a tereléseddel.

sem Dobrev, sem Gyurcsány, sem Bauer nem volt a Kádár rendszerben belügyminiszter, te kis hazudós, köcsög, Fidióta, náci fasz!

a kommunista kutyából meg lesz Fideszes szalonna.

Stumpf István – jelenleg alkotmánybíró, volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront volt alelnöke,
Járai Zsigmond – jelenleg a Költségvetési Tanács elnöke, volt MSZMP-tag, volt kormánytag, III/II-es együttműködő,
Matolcsy György – az Orbán-kormány nemzetgazdasági minisztere, volt MSZMP-tag, III/II-es együttműködő,
Martonyi János – jelenleg külügyminiszter, volt MSZMP-tag, kormánytag, III/II-es együttműködő,
Pintér Sándor – jelenleg belügyminiszter, volt MSZMP-titkár,
Schmitt Pál – jelenleg köztársasági elnök, 1989 előtt pedig miniszterhelyettes,
Szita Károly – jelenleg fideszes kaposvári polgármester, volt III/III-as együttműködő,
Mikola István – az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, 2006-ban a miniszterelnök-helyettesi poszt jelöltje, a Hazafias Népfront alelnöke volt,
Fónagy János – jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, volt MSZMP-tag,
Varga Mihály – jelenleg fideszes országgyűlési képviselő, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, volt KISZ-titkár,
Deutsch Tamás – jelenleg EP-képviselő, volt KISZ-titkár,
Orbán Viktor – miniszterelnök, volt KISZ-titkár
Kövér László – fideszes országgyűlési képviselő, a narancsos kormány házelnöke, volt KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársaként is dolgozott.

ertelemblog.wordpress.com/2019/12/12/amikor-a-kommunista-fidesz-kommunistazik/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 08:36:20

@kolompar lole 1116: az Orbán kormány bűne az is, hogy neked, a selejtnek ad segélyt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 08:37:59

@hopp11: persze, te kis idióta, mert aki náci keresztényeket kritizál, azt "nácinak" nevezzük. még magyarul se tudtál megtanulni, akkora elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 08:41:45

@Tisztességes Természettudomány: Magyarországon éppen olyan kormány van, amelyik csak értetek (fehér, keresztény, férfiak) áll ki (a 888 nevű kormány-szennylapnak van erre külön rovata, egy képpel, amelyet újra felhasználnak), és csak másokat hibázgatsz, te melyik holdon élsz, kis elmebeteg selejt?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 08:48:10

@kolompar lole 1116: azt is felfoghatnád, te kis elmebeteg, hogy:

1) a cigányok indiai származású emberek. egész biztosan nem genetikailag alsóbb rendűek, mert India azért elég jól elvan, például 1 nap alatt alatt szarrá tudná bombázni Magyarországot

2) a cigányok nagy része más okból hátrányos helyzetben él Magyarországon, és igen, nehéz nekik munkát találni, mert már az oktatásban szegregálják őket, Orbán direkt lejjebb vitte a tankötelezettséget is

3) akármennyire is utálod a cigányokat, minden alap nélkül. a cigányok itt vannak, és itt is fognak maradni

4) ha pedig itt maradnak, akkor a szegregáció, a cigánygyűlölőt, az oktatás szétbaszása nem fog nekik segíteni. és a közmunka sem. mi marad a végén? egy nagy népcsoport, amely probléma Magyarországra nézve, és azért probléma, mert az idióta nácik, ti, a kormánnyal az élén nem volt képes másra, csak gyűlölni őket.

ti magatok basszátok el a saját országotokat azzal, hogy az ország népének nagy részét egyszerűen úgy elnyomjátok, hogy nem is lehet belőlük semmi. és ez a nagy néptömeg után persze, hogy szétbassza az országot, nehogy azt hidd, hogy bezárkózhatsz a kis rózsadombi villádba!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 08:49:22

@DFK: "cigókat, homárokat"

és akkor ugrálsz, hogy miért nem basznakk ki erről a blogról másokat!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 08:50:05

@A kiló nem százat jelent.: "
"Egy szerény javaslat: felejtsük el Niedermüller Péter katasztrofálisan ügyetlen szavait, ne vele vitatkozzunk, pláne ne akarjuk kimagyarázni azokat. Rónai Egon stúdiójában a politikus karnyújtásnyira került attól, hogy majdnem mindent jól elmondjon, ami a témában fontos, de beleesve az identitáspolitika nyúlüregébe, a magyarázkodással és a fölényeskedéssel csak még mélyebbre dolgozta magát.

Mi, álviták helyett egyszerűen csak álljunk ki a romák, a melegek és hátrányos helyzetűek mellett és mindenki mellett bőrszíntől és identitástól függetlenül, akit ok nélkül tesz célponttá a politika."

Lófaszt mama, mondotta volt egy bölcs demokrata gondolkodó! Hagyhatjuk Niedert, de attól még marad a többi, mivel a fehér hetero keresztény elleni támadás régóta tart, ha belegondolsz, a migráció,meg cigány, meg zsidó kérdéseknél rendszeresen le van baszarintva enbloc az összes fehér, a pride provokatív feszületfaszhozdörgölős momentumainak kifogásolásakor szintén az a nóta vége, hogy a rohadt homofób szar keresztények már megint bántják a szegény melegeket, hiába ők nyúltak a legmocskosabb provokáció eszközéhez, az állandó egyéb kereszténygyalázás, a papok támadása a pedofíliával, de konkrét napi esetek soha nincsenek, a jelenegi kitudódókat olyanok követik el, akiknek pont semmi közük a papokhoz és nagyon távol állnak a kereszténységtől is!
De összegezném, ez egy kollektív bűntudatkeltési kísérlet, hogy az így betámadott többség lapítva tűrje a disznóságokat, hiszen ha szólni mer, már kapja is, a rasszista, homofób, náci, antiszemita varázsszavakat, ami után nem tanácsos tovább vitatkozni, mert ezek űberelhetetlen érveknek lettek lefektetve, erősebbeknek kell elfogadni holmi puszta tényeknél Úgyhogy ezek után nekünk saját magunkért kell kiállnunk, nem másokért, azokért kiállnak minden nap, minden percben, értünk senki! Müller egy folyamatra tette fel a koronát, kinyitva azok szemét is akik nem látták, hogy ez már élethalál harc, és ezt bizonyítja a Niedert védők cinikus arroganciája is, hogy ezek után sem a kiengesztelés, a probléma megoldása a csapásirányuk, hanem nemes egyszerűséggel lehülyézik a sértett közösséget!

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.02. 08:59:34

szolgálati közlemény! mindenki és @math0: úgy döntöttem, hogy @kolompar lole 1116: vetette el leginkább a sulykot, kap egy nap pihenőt. A "zsidókurv@anyád" kezdetű megfogalmazások kicsit sem férnek bele math-tal szemben sem az értelmes vita fogalmába.

Gondolkodjon el mindenki, ahogy már kértem. Tegnap már figyelmeztettem mindenkit, hogy túllendültetek a határvonalon jópáran. Volt, akinek nem kellett volna és magára vette, volt, aki nem vette pedig kellett volna.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 09:04:08

@A kiló nem százat jelent.: abból nem lesz semmi, hogy azt gondolod, hogy van egy határ, és szubjektíven büntetgetsz embereket.

a nagy hohohorgász 2020.02.02. 09:06:03

@A kiló nem százat jelent.: na köszi. Na itt van megint a kettős mérce. Te is jót akartál csak 20 adjara sem jött össze. Pedig te próbálkozol. Matyika akasztasa lofasz ugye? Nem kell kizarnod nem írok többet. Nézz a tükörbe.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 09:11:43

@A kiló nem százat jelent.: @A kiló nem százat jelent.: abból nem lesz semmi, hogy azt gondolod, hogy van egy határ, és szubjektíven büntetgetsz embereket.

1) akit büntetsz, cenzornak fog nevezni, és nem jöhetsz azzal, hogy te nem is büntettél senkit, mert igen. azzal sem, hogy a moderációs szabályaid valamiféle letisztult, objektív szabályok, például, hogy a btk. szerint is bűnténynek számító hozzászólásokat törlöd csak.

2) a másik oldalon én, akit most nem büntettél, még én is azt mondom, hogy ez hülyeség. kolompár egy totál selejtes, büdös náci. az, hogy zsidózik, az őt minősíti. jobban lejáratja őt az, hogy lezsidóz egy olyan embert, akinek német az apja, és a neve is echte német, és tök nyilvánvaló, hogy nem zsidó.

3) én teljesen őszintén vagyok azon a véleményen, hogy ez a "csúnya szavak" dolog, ez egy totális idiótaság, és ez is a retardált konzervatívok hülyesége. nincsenek csúnya szavak. a szavak valójában nem csúnyák. vannak ostoba sértegetések, mint például a zsidózás, amikor valaki olyasmivel sérteget másokat, amit eleve nem is tudhat, tehát lehet tudni róla, hogy csak a sértegetés kedvéért sérteget, továbbá, amiről akkor sem tehet az illető, ha igaz volna, és akkor sem volna negatív, ha igaz volna, a másik oldalon meg van olyan, hogy én leelmebetegezek embereket, de hát azok tehetnek róla, azok itt a blogon mutatják be, hogy tényleg azok. szóval nem az a lényeg, hogy ki milyen szavakat használ, hanem az, hogy a nácik sértegetései általában idiótaságok. én meg általában teljesen igaz módon sértegetek embereket, mert tényleg olyanok. no meg ugye én nem érvek helyett sértegetek, a nácik meg általában érvek helyett sértegetnek.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 09:13:54

@math0: " sosem bántottam senkit fizikailag."

Látva a viták során tanúsított agresszív kontrollálatlan kirohanásaidat,ennek nem a békés természeted lehet az oka, hanem, hogy gyenge vagy és gyáva egy fizikai összecsapáshoz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 09:24:08

@Grimbusz Makszimusz: no, akkor innen látjuk, hogy a nácik nemcsak a blogon gyűlölködnek, hanem a valós világban is erőszakosak. őket úgy nevelték, hogy az a nagyfiú, aki szétveri a másikat az óvodában.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 09:26:00

@Grimbusz Makszimusz: engem úgy neveltek, hogy ne verekedjek, a gyengeséget tekintve simán lekörözlek, több maratont lefutottam, voltam a Kala Patharon 5600 magasságban, saját erőből, serpa nélkül. te meg egy kis verekedős, zsírfejű seggdugasz vagy.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.02. 09:26:18

@kolompar lole 1116: az ugyan rendben van, hogy szerinted mindenki sáros, bár ennek nem sok köze van a témánkhoz. Azt is felfogtam, hogy attól függetlenül, hogy a politikai elittel szemben általánosan vagy bizalmatlan, az egyes etnikumokkal kapcsolatban viszont semmi hasonló árnyaltságra nem voltál képes. Ha a cigány szerinted nem dolgozik és buta, és a zsidókra is van nyilván valami hasonló általános leírásod, akkor esetleg szépíthetnél azzal, hogy hát a magyarok sem különbek, mindent felülről várnak és ingyenélők. Úgy általában a romák helyzete folyamatosan válságban van és a politika rövidpórázon tartja őket, mint olcsó szavazatvásárlási lehetőséget, én ebben nem látok különbséget. Illetve nem igaz, hogy nem teszünk semmit a felzárkóztatásukra, teszünk és vannak is eredmények. A romák ott, ahol magas a foglalkoztatás nem mutatnak eltérő foglalkoztatási mintát a nemromáktól. Budapesten régen is 90%-uk alkalmazott volt, Borsodban meg ugye mindenki munkanélkül tengődött, nemcsak a romák.A hasonló lehetőségek között nagyon hasonló társadalmi bajokat találunk. A romák ÉS a hátrányos helyzetűek mellett azért kell kiállni, mert aki lent van az segítséget érdemel. Épp azért, hogy ne jelentsen mindig problémát, ha belejük rúgsz, akkor azzal csak súlyosbítod a bajt. Eközben a "keresztényekbe" rúgni teljesen felesleges és értelmetlen. Én @math0: -val ellentétben nem tudom, hogy mi jellemzi a keresztények gondolkodását, mert ahány, annyiféle. A romák közt, ahogy fentebb a rövid kis cikkemben írtam, magasabb a vallásosak száma. A többségi társadalom elvallástalanodott és ennek számos foka van. A legtöbben szerintem a magunk módján hiszünk valamiben vagy érezzük magunkénak a kereszténység erkölcsi és kulturális gyökereit, szerintem még math0 is, kereszténység nélkül ugyanis nincs ateizmus, az csak annak egy ága. A legtöbb ember érzésem szeint inkább agnosztikus, a bigott vallásosság és a bigott harcias ateizmus kevesek hobbija és szerintem valamilyen mentális zavart fed el. Az illetőkknek az életüket kéne rendbe kapni a világ helyett és a világ máris egy boldogabb hely lenne. Ez a véleményem. Nincs itt ezért értelme Niedermüller szavait valami súlyos rasszista kiejelentésként (a fehér keresztények ellen) értelmezni. Ezért mondom, hogy ugorgyunk, a faszikám idióta — nem értem, ez miért nem elég @DFK: olvtársnak. Ez kurvára nem felmentése Niedermüllernek, szerintem a posztban sem ez van, sajnálom, ha nem ment át.

A lényeg, basszus, hogy sosem az az érdekes, mnt tudunk jól ÖSSZEVESZNI. Az a lényeges, hogy mivel tudunk a világon JAVÍTANI.

A kommentem első fele @Grimbusz Makszimusz: -nak is mehetne.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 09:29:13

@math0: " lezsidóz egy olyan embert, akinek német az apja, és a neve is echte német, és tök nyilvánvaló, hogy nem zsidó."

Mint például Niedermüller mi? :DDDDDDDD Megint ostoba vagy szokás szerint és minden érved ugyanilyen rakás szar!
Ha te állítod, akkor elhiszem hogy nem vagy zsidó, de ne légy már ekkora kretén, hogy német névre hivatkozol, mert rengeteg zsidónak az van!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 09:45:30

@A kiló nem százat jelent.: "A lényeg, basszus, hogy sosem az az érdekes, mnt tudunk jól ÖSSZEVESZNI. Az a lényeges, hogy mivel tudunk a világon JAVÍTANI."

A konkrét helyzet az, hogy a fehér, keresztény, heteroszexuális képződményeknek aljas szemét módon be lett "vive" egy hatalmas övönaluli, majd ezek után közlöd, hogy ne veszekedjünk, hanem javítani kell? Tényleg nem érzékeled, hogy azzal a meghatározással egy elég népes csoport kapott kvázi hadüzenetet, és nem is konkrét személyre terhelhető esemény okán, hanem kollektívan kikiáltva bűnösnek? Kurva nagy hiba volt, nagyon sok embernél verte ki a biztosítékot, akik eddig szótlanul tűrtek! A libsik maguk alatt vágták a fát ezekkel a támadásaikkal, rengeteg embernek elege van a Niedermüller féle kozmopolita entellektüel zsidó megmondóemberekből és a folyamatos mocskolódásukból a hazán belül és azon kívül is!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 09:48:05

@math0: "engem úgy neveltek, hogy ne verekedjek"

Téged sehogy nem neveltek, a legkisebb jele sem látszik rajtad még hasonlónak sem!

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.02. 09:53:53

@Grimbusz Makszimusz: hülyeség, mert ilyen csoport nincs is... én pl. nem érzem magam megszólítva, de még nagyobb hülyeségnek tartom az illető(k) mondatait ezen a téren... Nem Niedermüller mondta, hanem közösen rakták össze. Úgy tűnt egyetértés van téren a stúdióban. A riporterek is egyfajta konszenzusként kezelik a kérdést. Felesleges habosítani az ilyesmit. Semmilyen szinten nem vállalok közösséget ezzel a beszédmóddal, amit képviselnek, de az ezen való vekengés is felesleges. Nem igaz, hogy tömegeket érdekelne ez. Mindenki pontosan beárazta, hogy ez valami politikai faszság, ami őt nem érdekli.

De jó, mindegy. Körbeértünk. Te megsértődni akarsz, ahelyett, hogy a valódi problémákkal foglalkoznál, megértettem. Nem győzködlek. Tiszteletben tartom.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.02. 09:57:27

@Grimbusz Makszimusz: valami tourette szindrómája lehet @math0: -nak. Simán el tudom képzelni, hogy a való életben csak egy introvertált programozó, aki meredten néz maga elé és veszettül kompenzál minden téren. Teljesen mindegy, mit írsz neki. A lényeg, hogy mindenki más kretén seggfej, csak ő nem. Szerintem fogalma sincs mivel van baja igazából. Lehet csak egy nő vagy pasi kéne neki. Nem tudom.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.02. 10:03:00

@A kiló nem százat jelent.:

Tavaly a Dk aktivistája volt, de 3 nap után kirúgták, trágársága miatt.

Aztán az egyik homoklobbista szervezet is kirúgta őt.

Az alapprobléma az lehet, hogy ellhagyta őt a fiúja tavalyelőtt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 10:04:02

@A kiló nem százat jelent.:

"nem tudom, hogy mi jellemzi a keresztények gondolkodását, mert ahány, annyiféle."

1) a keresztényekről kapásból tudjuk azt, hogy hisznek egy hülyeségben: istenben. de ezen belül még olyan ökörségben is, mint a szűznemzés, a szentháromság, meg ilyenek.

2) a keresztényekről tudjuk, hogy kevésbé intelligensek, mint az ateisták

3) a keresztényekről azt is tudjuk, hogy valamennyivel erkölcstelenebbek, mint az ateisták

4) nekem kurva sok tapasztalatom van keresztényekkel, kurva sok idióta fasszal találkoztam, és még soha nem találkoztam olyan kereszténnyel, aki úgy emberileg egyébként rendben lett volna, és a barátom lehetett volna

"a kereszténység erkölcsi és kulturális gyökereit, szerintem még math0 is"

nem, a keresztény kultúrát se szeretem. mi a fasznak kell nektek állandóan ezzel a "keresztény kultúra" faszsággal jönni?

" kereszténység nélkül ugyanis nincs ateizmus, az csak annak egy ága."

ú bazdmeg, már megint mekkora elmebeteg vagy! tehát szerinted drogosok nélkül nincsenek nem-drogosok, mert a nem-drogosok csak a drogosok egy fajtája. komolyan, bazdmeg, mi a fasznak engednek téged az elmegyógyintézetben netezni?!

" Az illetőkknek az életüket kéne rendbe kapni a világ helyett és a világ máris egy boldogabb hely lenne."

mondod te, mint blogger, aki az élete rendberakása helyett megmondóembert játszik, miközben sötét vagy, mint a főd.

az én életem egyébként rendben van, nekem tényleg csak olyan problémáim vannak, mint például az ostoba nácik, politikusok, különféle vezetők, akik megakadályozzák, hogy ez a világ jobb legyen. ezért nekem racionális ez ellen küzdenem, a betevő falatért nem kell.

neked ellenben még rendbe kéne tenned először is az IQ-dat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 10:05:49

@Grimbusz Makszimusz: nem őt zsidózta le. ha fingod nincs róla, ne ugass már bele, te kis pszichopata elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 10:08:14

@Grimbusz Makszimusz: semmi övön aluli nincs abban, hogy a kereszténység rémisztő képződmény. tényleg az. 2000 évig irtották a népeket, és most hisztiznek, ha valaki kritizálja őket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 10:09:09

@Grimbusz Makszimusz: Téged sehogy nem neveltek, a legkisebb jele sem látszik rajtad még hasonlónak sem!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 10:09:59

@Grimbusz Makszimusz: Téged sehogy nem neveltek, a legkisebb jele sem látszik rajtad még hasonlónak sem! Egy verekedős pszichopata.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 10:10:23

@Grimbusz Makszimusz: Téged sehogy nem neveltek, a legkisebb jele sem látszik rajtad még hasonlónak sem! Egy verekedős pszichopata vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 10:11:54

@A kiló nem százat jelent.: te, aki szerint az ateizmus a kereszténység ága, tehát nyilvánvalóan elmebeteg vagy, tök mindegy, hogy mit képzelegsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 10:17:19

@A kiló nem százat jelent.: "kereszténység nélkül ugyanis nincs ateizmus, az csak annak egy ága. "

hát persze, te kis dilibogyó! és a negatív növekedés is növekedés!

Matolcsy hozzád képest Nobel díjas.:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 10:24:23

@A kiló nem százat jelent.:

te, aki szerint az ateizmus a kereszténység ága, tehát nyilvánvalóan elmebeteg vagy, tök mindegy, hogy mit képzelegsz.

valami Down kórod lehet. Simán el tudom képzelni, hogy a való életben csak egy introvertált munkanélküli vagy, aki meredten néz maga elé és veszettül kompenzál minden téren. Teljesen mindegy, mit írnak neked. A lényeg, hogy mindenki más kretén seggfej, csak te nem. Szerintem fogalma sincs mivel van bajod igazából. Csak egy nő vagy pasi kéne neked.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 10:30:59

@A kiló nem százat jelent.: "Te megsértődni akarsz, ahelyett, hogy a valódi problémákkal foglalkoznál, megértettem."

Nem megsértődni akarok, hanem úgy érzem, hogy nem lehet tovább elmenni a sértések mellett, mert így soha nem lesz vége! Egyszerűen a piaci légy esete, ami sokadszor száll az orromra és elérkezett annak az ideje, hogy leüssem és véget vessek a mókának! Miért sugallod még most is, hogy ez nem valódi probléma, a folyamatos kiskorúnak nézés is roppant unalmas már!
És az általad javasolt valódi problémák sincsenek elhanyagolva részünkről, viszont megoldani lehetetlenség a jelen pillanatban, hiszen ha nem a liberális kánon szerint vizsgálod őket, akkor jön a homofóbozás, rasszistázás, fehérezés, keresztényezés és már ismét ott is vagyunk annál a problémánál, amivel ne foglalkozzunk, mert vannak fontosabb problémák! Ez egy ördögi kör így amiből ki kell törni, mert ezt a libsik gerjesztik, hogy így tudjanak uralkodni! Egyszerű ez alapjában véve, csak észre kell venni!

DFK 2020.02.02. 10:54:07

@math0: amíg itt vagy, addig helye van az ilyen szavaknak. Egyébként ezeknél sokkal durvábban is lehet őket nevezni. Meg mindegy minek hívjuk őket, minden új névhez hozzá fog tapadni a negatív tapasztalat.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 11:03:40

@A kiló nem százat jelent.: "hülyeség, mert ilyen csoport nincs is... én pl. nem érzem magam megszólítva, "

Ezek mindenkit megszólítanak, mindenkit betámadnak, mindenkit ellenségként kezelnek, aki nem a dogmatikus libsi mantrát tolja! Hogy extrém, de jellemző példát hozzak, képesek kibeszélő liberálisokat is hordaként letámadni, lásd a liberális díszpinty archetípusának számító Lovasit, amikor a most megválasztott győri polgármestert remek embernek merte nevezni, a színházhisztibe nem eléggé beleálló Eszenyit, vagy az önjáró Schiffert, csak mert objektív megállapítást merészelt tenni, ahelyett, hogy teli torokból náciveszélyezett, meg fideszezett volna!
Ezekkel közösen milyen problémát lehet megoldani?

nemecsekerno_007 2020.02.02. 11:09:49

@math0: Látom nem érted vagy nem akarod érteni.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 11:09:55

@A kiló nem százat jelent.: "szolgálati közlemény! mindenki és @math0: úgy döntöttem, hogy @kolompar lole 1116: vetette el leginkább a sulykot, kap egy nap pihenőt. A "zsidókurv@anyád" kezdetű megfogalmazások kicsit sem férnek bele math-tal szemben sem az értelmes vita fogalmába."

Okés, csakhogy úgy kezdődött, hogy matykó teleszart itt mindent módszeresen és ettől lólé elhányta magát! :D

DFK 2020.02.02. 11:14:27

@A kiló nem százat jelent.: de a Brendel-math0 maradhat, ő gyalázhat mondenkit válogatott ocsmányságokkal. Persze amikor valaki visszaüt neki, azt büntetik. Pontosan úgy megy ez, mint a Niedermüller mosdatása.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 11:29:17

@DFK: Minden e szerint a forgatókönyv szerint zajlik, adott egy gyomorforgató provokáció, majd jön az ugye megmondtuk! Nem kellene mostantól mentegetőzni, elfogadni a játékszabályaikat, hanem keményen fellépni, nincs más kiút!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 11:51:17

@nemecsekerno_007: látom, nem érted, vagy nem akarod érteni

figyusz, kis náci selejt, a kérdés az volt, hogy a dolgozókért tüntettek-e. erre te egy kurva büdös kukkot nem tudtál válaszolni, csak jöttél a tereléseddel.

sem Dobrev, sem Gyurcsány, sem Bauer nem volt a Kádár rendszerben belügyminiszter, te kis hazudós, köcsög, Fidióta, náci fasz!

a kommunista kutyából meg lesz Fideszes szalonna.

Stumpf István – jelenleg alkotmánybíró, volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront volt alelnöke,
Járai Zsigmond – jelenleg a Költségvetési Tanács elnöke, volt MSZMP-tag, volt kormánytag, III/II-es együttműködő,
Matolcsy György – az Orbán-kormány nemzetgazdasági minisztere, volt MSZMP-tag, III/II-es együttműködő,
Martonyi János – jelenleg külügyminiszter, volt MSZMP-tag, kormánytag, III/II-es együttműködő,
Pintér Sándor – jelenleg belügyminiszter, volt MSZMP-titkár,
Schmitt Pál – jelenleg köztársasági elnök, 1989 előtt pedig miniszterhelyettes,
Szita Károly – jelenleg fideszes kaposvári polgármester, volt III/III-as együttműködő,
Mikola István – az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, 2006-ban a miniszterelnök-helyettesi poszt jelöltje, a Hazafias Népfront alelnöke volt,
Fónagy János – jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, volt MSZMP-tag,
Varga Mihály – jelenleg fideszes országgyűlési képviselő, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, volt KISZ-titkár,
Deutsch Tamás – jelenleg EP-képviselő, volt KISZ-titkár,
Orbán Viktor – miniszterelnök, volt KISZ-titkár
Kövér László – fideszes országgyűlési képviselő, a narancsos kormány házelnöke, volt KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársaként is dolgozott.

ertelemblog.wordpress.com/2019/12/12/amikor-a-kommunista-fidesz-kommunistazik/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 11:53:32

@DFK: nem vagyok cigány, se meleg. ennyit tud a homofób náci. ismeretlen embereket gyalázol, ráadásul még az is hazugság, amivel gyalázod őket. ezek vagytok ti nácik: a magyar, pszichopata selejt.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.02. 11:56:03

@DFK: akkor a kedvedért: @math0 már megkapta a büntetését legutóbb. Ugyanúgy 1 napot. Brandel kollegának nem tudom mi baja pl. velem, mert ennél szoftabb, békülékenyebb véleményt a témában nem lehet szerintem megfogalmazni. Mivel viszont azóta elküldtem én is a búsba nem fogom letiltani tudni. Nem lenne fair. Meg egyáltalán. Mi változna? Itt most egyértelműen Kolompár kollega zsidózása volt a legalpáribb és a legrasszistább. Szerintem ha kicsit objektíven néznétek, így látnátok. Köszi a figyelmet.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 11:56:51

@Grimbusz Makszimusz: komolyan, bazdmeg. a cigány gyereknek miattatok, nácik miatt egy iskola szar emeletére kell járni, ahol nem takarítják a vécét, eltiltják őket a külön programoktól, szar tanárok tanítják őket, eltanácsolják őket attól, hogy tovább tanuljanak. a bíróság mindezt megállapítja, megállapítja a törvénysértést. erre a náci csuti geci azt mondja, azért se jár nekik kártérítés. ez a valóság.

és akkor hisztizel, mert valaki azt mondta, a keresztények rémisztőek?!

meg vagy te buggyanva, egy pszichopata selejt vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 11:57:40

@Grimbusz Makszimusz: komolyan, bazdmeg. a cigány gyereknek miattatok, nácik miatt egy iskola szar emeletére kell járni, ahol nem takarítják a vécét, eltiltják őket a külön programoktól, szar tanárok tanítják őket, eltanácsolják őket attól, hogy tovább tanuljanak. a bíróság mindezt megállapítja, megállapítja a törvénysértést. erre a náci csuti geci azt mondja, azért se jár nekik kártérítés. ez a valóság.

és akkor hisztizel, mert valaki azt mondta, a keresztények rémisztőek?! semmit nem csinált a keresztényekkel, csak mondott róluk egy egyébként jogos véleményt.

de te ezen hisztizel.

meg vagy te buggyanva, egy pszichopata selejt vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 12:26:50

@DFK: persze lehet, hogy úgy értetted, hogy amíg én itt vagyok, addig bár nem vagyok cigány és meleg, de azért te a cigányokon és melegeken töltöd ki a frusztrációdat.

no, hát ilyen kis pszichopata selejtek a homofób nácik.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 12:30:32

@A kiló nem százat jelent.: " Itt most egyértelműen Kolompár kollega zsidózása volt a legalpáribb és a legrasszistább. Szerintem ha kicsit objektíven néznétek, így látnátok. "

"A lényeg, basszus, hogy sosem az az érdekes, min tudunk jól ÖSSZEVESZNI. Az a lényeges, hogy mivel tudunk a világon JAVÍTANI." Ne foglalkozzunk a zsidózással, váltsuk meg együtt a világot! :D Ne kreáljunk álproblémát,hanem a romák, a melegek és más hátrányos helyzetűek melletti kiállással foglalkozzunk!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 12:33:41

@Grimbusz Makszimusz: "mindenkit megszólítanak, mindenkit betámadnak, mindenkit ellenségként kezelnek"

nem sül le a bőr a képedről, te mongolidióta?! kit kezelt már a náci Orbán kormány ellenségként?

IMF, Brüsszel, homoszexuálisok, muszlimok, feketék, arabok, cigányok, elítéltek, Soros, Norvégia. meg még volt egy pár kisebb epizód, amikor valamelyik ország éppen ellenség volt, csak mert kritizálni mert.

és nemcsak szóban, ugye a muszlimok, feketék, arabok, cigányok, azok konkrétan meg vannak különböztetve. nemcsak szóban gyűlölködnek, hanem tettben is.

ezzel szemben Niedermüller mikor bántott valakit tettben, te kis náci selejt?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 12:35:34

@A kiló nem százat jelent.: az a bajom, hogy soft hülyeségeket írtál. le is írtam, hogy mekkora baromságokat voltál képes leírni.

ja, és ha nálad az a békülékeny, hogy leírod, minek képzeled a másikat, hát, akkor békülgessél te a diliházban!

nemecsekerno_007 2020.02.02. 12:40:12

@math0: Oké, megnyugodtam, hosszú ideig stabil lesz a 2/3, hála az olyanoknak mint te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 12:44:54

@nemecsekerno_007: Oké, megnyugodtam, nemsokára bukik a Fidesz, hála az olyanoknak mint te.

látom, nem érted, vagy nem akarod érteni

figyusz, kis náci selejt, a kérdés az volt, hogy a dolgozókért tüntettek-e. erre te egy kurva büdös kukkot nem tudtál válaszolni, csak jöttél a tereléseddel.

sem Dobrev, sem Gyurcsány, sem Bauer nem volt a Kádár rendszerben belügyminiszter, te kis hazudós, köcsög, Fidióta, náci fasz!

a kommunista kutyából meg lesz Fideszes szalonna.

Stumpf István – jelenleg alkotmánybíró, volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront volt alelnöke,
Járai Zsigmond – jelenleg a Költségvetési Tanács elnöke, volt MSZMP-tag, volt kormánytag, III/II-es együttműködő,
Matolcsy György – az Orbán-kormány nemzetgazdasági minisztere, volt MSZMP-tag, III/II-es együttműködő,
Martonyi János – jelenleg külügyminiszter, volt MSZMP-tag, kormánytag, III/II-es együttműködő,
Pintér Sándor – jelenleg belügyminiszter, volt MSZMP-titkár,
Schmitt Pál – jelenleg köztársasági elnök, 1989 előtt pedig miniszterhelyettes,
Szita Károly – jelenleg fideszes kaposvári polgármester, volt III/III-as együttműködő,
Mikola István – az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, 2006-ban a miniszterelnök-helyettesi poszt jelöltje, a Hazafias Népfront alelnöke volt,
Fónagy János – jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, volt MSZMP-tag,
Varga Mihály – jelenleg fideszes országgyűlési képviselő, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, volt KISZ-titkár,
Deutsch Tamás – jelenleg EP-képviselő, volt KISZ-titkár,
Orbán Viktor – miniszterelnök, volt KISZ-titkár
Kövér László – fideszes országgyűlési képviselő, a narancsos kormány házelnöke, volt KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársaként is dolgozott.

ertelemblog.wordpress.com/2019/12/12/amikor-a-kommunista-fidesz-kommunistazik/

kolomparlole1114 2020.02.02. 13:22:24

@math0: Mi, a kurva anyád, az a selejt is felmarkolja a segélyt? Felháborító!

kolomparlole1114 2020.02.02. 13:23:23

@math0: Elmebeteg a zsidó kurva anyád, ezt már letisztáztuk, te genderbuzi!

kolomparlole1114 2020.02.02. 13:25:09

@A kiló nem százat jelent.: Én meg úgy döntöttem hogy Brendel Matyika a kommunista agitátor, a buzilobbi vezére vetette el jobban a sulykot és mivel egyoldalúan részrehajló vagy, nem fogadom el a döntésedet.

kolomparlole1114 2020.02.02. 13:26:49

@math0: Így van, semmi jó nem származik abból hogy téged hagynak szabadon garázdálkodni, de aki a provokációidra válaszol, azt meg megbűntetjük önvédelemért...

kolomparlole1114 2020.02.02. 13:32:42

@math0: A zsidózást a te nácizásod hozza ki az emberekből. Te pont olyan intoleráns, a másik oldal véleményét elhallgattató vagy, mint ami ellen felszólalsz. Emlékszel a genderlobbis vitánkra? Gyorsan kitiltottál az oldaladról (nagyon megviselt, mint látod :D), amikor ellenvéleményt mertem megfogalmazni a buzipropagandával szemben. Te is ugyanazt csinálod, csak pepitában.

A bloggernek: Brendel Mátyás szereti a copy-pastet, azt hiszi hogy ha ész nélkül visszalapátolja a szart, akkor majd a másik megunja. Erre a legjobb ellenszer, ha visszakapja, akkor egy idő után megunja. De nem azt kell bannolgatni, aki valaki válaszol, hanem aki provokál. Persze azt csinálsz amit akarsz, mint látod én is. :D

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.02. 13:41:26

@kolomparlole1114: lol
ez a nick még nem zsidózott, nemtom letiltani, de játszatok szépen!

kolomparlole1114 2020.02.02. 14:09:04

@A kiló nem százat jelent.: A zsidókkal semmi bajom, csak Matyika az, és nagyon szereti ha emlékeztetik rá. Az ő szintjén ez egy aduász. :) Valószínűleg ezért nácizik állandóan.

A cigányok más tészta, azokat senki nem szereti. Persze hogy nem mind bűnöző, de azokat nem is tekintjük cigánynak. A cigány az a kulturálatlanságilag cigány. A naplopó, lejmoló, segélyből élősködő, unalomból magyarokat lincselő fajta. Az hogy nagy az átfedés a cigány népességgel, az az ő bajuk, mi nem a bőrszínt utáljuk, hanem amit csinálnak. Ha nem akarnak általánosítást, miért tesznek érte aktívan? Én felháborítónak tartom a polkorrekt "szegényezést", mert ezek nem azok. Magyarból is van szegény, de valahogy nálunk soha nem is volt alternatíva hogy ha szegény vagyok, akkor felmentésem van a törvények alól, rabolhatok, gyilkolhatok ahogy kedvem tartja. A cigányoknál meg sajnos ez népszokás. Aminek meg is van az eredménye: az utóítélet. Ez már nem elő-. És nemcsak a jobboldalon:

"A Jobbik támogatói „vezetik a listát", a párt szavazóinak 46 százaléka osztja e nézeteket. Ám igaz ez az MSZP szavazóinak 33, a Fidesz táborának 31 és az LMP-szavazók 22 százalékára is. A kor és az iskolai végzettség e szempontból nem befolyásoló tényező; mint ahogy a lakóhely is csak részben számít (a fővárosiak a legkevésbé cigányellenesek, a megyeszékhelyen élők pedig a leginkább azok)" - valasz.hu/itthon/tizbol-harom-magyar-ciganyellenes-derul-ki-a-kutatasbol-57632

"A romák ott, ahol magas a foglalkoztatás nem mutatnak eltérő foglalkoztatási mintát a nemromáktól. Budapesten régen is 90%-uk alkalmazott volt, Borsodban meg ugye mindenki munkanélkül tengődött, nemcsak a romák."

De akkor vajon miért mutatnak eltérő bűnözési hajlandóságot a magyaroktól? Akkor ne szegényezzen itt nekem senki, hanem mondják ki hogy az bizony cigány! Nem tetszik nekik a néven nevezés? Nekünk se hogy minket magyarokat járatnak le a nagyvilágban, és mindenki a magyart fogja utálni a cigányok bűnözése helyett (pl. Kanada, ahova sok "üldözött" ment segélyeztetni magát). Vajon a magyar miért nem rángat ki embereket a kocsijukból és rugdos halálra, ha nincs pénze? A cigányok számára a néven nevezés a felháborító, nekünk meg az összemosás. De kinek az érdeke számít? Szerintem az viselje a következményeket, aki elköveti, ne az ártatlan többségre terítsük szét, maszatoljuk el.

"A romák ÉS a hátrányos helyzetűek mellett azért kell kiállni, mert aki lent van az segítséget érdemel."

Megkapták. Évtizedek óta. Járhatnak ők is iskolába, tanulhatnak, amivel lehet munkájuk. Senki nem kötelezi őket arra hogy a suliban csak a diákokat zaklassák, a tanárt verjék.
Lásd: kuruc.info/r/35/207804/
Szegregáció se úgy alakul ki hogy a cigány elküldik a szegregálóba, hanem hogy mindenki mást kivesznek onnan. Mert a magyar ember nem azért küldi suliba a gyerekét, hogy lumpencigányok boxzsákja legyen, hanem hogy tanuljon, hogy aztán dolgozni tudjon. A cigányokon miért nem kérik számon a tanulás és munka KÖTELESSÉGÉT? Nekünk kell dolgozni, nekik meg elég gyereket gyártani és tartani a markukat, a "paraszt" meg csak állja a cehhet? Jogosan háborít ez fel mindenkit, ezért van ilyen fokú utóítélet a cigányokkal szemben. A felzárkóztatásukért csakis saját maguk tudnának tenni - ha akarnának. Mi abban tudunk nekik segíteni hogy elzárjuk az ingyenélési pénzcsapokat (cigánygyártási segélyeket), ezzel megszűntetve a lumpolást mint megélhetési életformát, és csak a beilleszkedést hagyjuk nyitva. Vagy beilleszkednek, vagy (felőlünk) éhen halnak. Az éhség nagy úr, talán még a cigányt is rákényszeríti a munkára. Az állam feladata az egyenlő jogok biztosítása. Ez már rég megtörtént, a lehetőség számukra is adott. A különbség csak az hogy míg a baloldal pátyolgatni, simogatni akarja őket, ha büdös nekik a munka, az se baj, akkor tessék, itt van helyette a segély, jó lesz? Míg a többség meg a sarkáűra akar állni, hogy mostmár ebből elég, kaptak elég türelmi időt, vagy beilleszkednek végre, vagy mehetnek isten hírével. Teljesen jogos elvárás, hogy amiért egy magyarnak meg kell dolgoznia, azt egy cigány se kaphassa meg ingyen. Mert akkor holnap már a magyar se fog dolgozni, neki is kényelmesebb lenne az ingyenélés...

Keresztény ember szerintem itt nem sok van, ezt mutatják a KDNP 0%-os választási eredményei is. Hivatkozni is csak a keresztényi értékrendre szoktak, ami viszont a normalitáson, a józan paraszti észen, a többség jólétén alapul. Nem azért jó mert keresztény, hanem azért keresztény, mert jó. Hívhatnák akár banánnak is, nem az elnevezés a lényeg. Lehet hogy a cigányok között több a templomba járó, de attól még nem lesz keresztény ha egy rablógyilkosság után elmond egy misét. Szóval nem igaz hogy köztük nagyobb a kereszténység, max az hogy köztük nagyobb a kereszténység imitálása.

Szabványok 2020.02.02. 14:09:56

@math0: " " Ismered az Evangéliumot?"
én igen. te nem."
Te kívülről ismered, idézgetsz belőle, nem a szellemét ismered. Persze kiragadhatsz belőle mondatokat és magyarázhatod, de jól láthatóan nem érted.

Az egy jó kérdés, hogy ki az autentikus interpretátora Jézusnak.
Jehova tanúi, Ferenc pápa, Tőkés László, te (az ateista blogról), én(mint keresztény) vagy Richelieu bíboros?
Én - és sok-sok hittársam - úgy véljük, hogy mi. Eldönteni nem lehet, nem lehet visszakérdezni, hogy "Figyu Jézus, akkor most Lelőjjem a migránst, vagy ne?"
Én úgy vélem, hogy a kereszténység egy értékrend, amiben első helyen a szeretet áll. (Ha ismered az Evangáliumot, akkor tudod, mit válaszolt, Jézus, amikor megkérdezték, hogy melyik a legfontosabb parancsolat.)
Én azt mondom,maga Jézus élete a példa, a minta. (Amit persze kevesen tudunk betartani, kevés szent van.)

Maradjunk abban, hogy én nem mondom meg, mi egy igazhitű ateista értékrendje, nem hivatkozom, se ateista gyilkosokra, se ateista szentekre, hogy lám ilyen az ateista, de Te se mond meg, hogy mi a mi értékrendünk, ne próbáld rk.tömeggyilkosok és rk. szentek alapján megítélni felekezetünket.
Bár tudod mit? Ítéld!
Liberális vagyok, fontos a véleményszabadság, nyugodtan elmondhatod a véleményed.

Szabványok 2020.02.02. 14:15:09

@kolomparlole1114: "Keresztény ember szerintem itt nem sok van, ezt mutatják a KDNP 0%-os választási eredményei is."
Erről csak annyit, hogy az általam ismert keresztény (templomba járó!) emberek nem KDNP-re szavaznak. Mert aki nem Semjéntől tanulta a kereszténységet, az tudja, hogy a KDNP minden, csak nem keresztény. Környezetemben sok MKKP szavazó keresztény van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 14:16:57

@kolomparlole1114: az Orbán kormány bűne az is, hogy neked, a selejtnek ad segélyt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 14:17:57

@kolomparlole1114: na tessék, blogger, visszaengedted.:) most mit ért a tiltásod?:)

kolomparlole1114 2020.02.02. 14:19:44

@A kiló nem százat jelent.: Az csak szókimondás volt. Na lehet nácizni, akkor lehet "zs betűs szót" is használni. Nem az a probléma ha visszaütnek...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 14:22:44

@kolomparlole1114: 1) a sorrend az volt, hogy te mindig is zsidóztál és cigányoztál. nem akkor kezdted el, amikor megmondtam, hogy náci vagy.

2) te TÉNYLEG NÁCI vagy. én meg tényleg nem vagyok zsidó.

3) a zsidók egyébként nem tudnak azon változtatni, hogy zsidók, te lehetnél náci helyett normális ember is.

hát ezek a különbségek, te kis náci, elmebeteg, selejt!

egyébként az, hogy a nácik így felkapják a vizet, ha lenácizzák őket, az azt jelenti, hogy érzik ők valahol, hogy amit csinálnak, az patkányság, és, hogy emiatt súlyos dolog.

Szabványok 2020.02.02. 14:24:26

@a nagy hohohorgász: " pont ez a baj hogy a szelíd emberek még mindig kenyérrel akarnak válaszolni. És amikor már ég a ház akkor meg már késő. Én nem hiszem hogy isten vagy Jézus azt mondja légy mártír. Amúgy egyet értek. Nem kell támadni na de védekezni se¿?????"

Fontos kérdés!
Támadni nyilván nem kell.
A védekezés érdekes kérdés! Jézus nem védekezett, Ghandi nem védekezett, a szentek nem védekeztek. De kevés a szent!
Kérdés én, egyszerű hívő mennyire védekezzek, ha megtámadnak? A jog sem tud mit kezdeni ezzel, nagyon vegyesek, változóak, rugalmasak az önvédelem szabályai. Nekem személy szerint erre a kérdésre az a válaszom, hogy Magyarországon élek, annyira védekezem, amennyire a magyar jog engedi az önvédelmet. Amúgy is gyáva vagyok, inkább menekülök, mint visszaütök.

Ehhez kapcsolódik, hogy mi van, ha egy keresztényt besoroznak katonának és harcra, gyilkolásra adnak neki parancsot. Kevesen tagadják meg a parancsot. Nekem volt egy ismerősöm, aki inkább börtönbe ment, mint hogy fegyvert fogjon, de a többség - én is - megalkudott, elment katonának.

kolomparlole1114 2020.02.02. 14:27:26

@math0: És ki szarja össze azt a retyót amit pucolni kell, nem ők? A nácik miatt szarja össze, nem a kulturálatlansága miatt? Vajon miért nem viszik őket még a külön programokra is bajt keverni, verekedni, kifosztani a társaikat? A magyart is ugyanaz a "szar" tanár tanítja, csak ő megtanulja a leckét. Ha a cigány is így tenne, nem lenne probléma. Van cigány haverom, akire abszolút ráillik a halmozottan hátrányos helyzet, mégis képes volt eljönni otthonról, továbbtanulni munka mellett. 1 percig nem élősködött más nyakán, pedig a családi háttér megvolt hozzá, elég lett volna csak elengednie magát és beállni a sorba ingyenélőnek. De nem, ő tanult és dolgozik. Pedig őt se a rózsadombi magántanárok oktatták. Ha neki lehet, akkor a többinek miért nem? Aki ezek után is képes mentegetni és simogatni a cigánybűnözőket, az fogadjon be egy egész famíliát belőlük a saját házába!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 14:28:13

@kolomparlole1114: "A cigányok más tészta, azokat senki nem szereti. Persze hogy nem mind bűnöző, de azokat nem is tekintjük cigánynak. A cigány az a kulturálatlanságilag cigány. A naplopó, lejmoló, segélyből élősködő, unalomból magyarokat lincselő fajta. "

jó, akkor ez beutaló az elmegyógyintézetbe. és nem azért, mert cigányokról van szó, hanem azért, mert azt állítod, hogy "A nem minden eleme eleme A-nak".

az ilyenért elmegyógyintézeti beutaló jár.

erről beszélek. a nácik a magyar társadalom totálkáros, elmebeteg, selejtes része.

kolomparlole1114 2020.02.02. 14:29:35

@kolomparlole1114: Ja és a cigánybűnözés néven nevezése pont a tisztességes cigányok érdeke lenne, hogy ne mossák egybe mindet, hanem legyen megkülönböztetve a selejt a normálistól. De ugye a baloldalon ez tabutéma, amit csak pisszegéssel, szőnyeg alá söpréssel lehet "elintézni".

kolomparlole1114 2020.02.02. 14:33:59

@math0: Ne hazudj! Te nácizol le állandóan mindenkit aki nem ért veled egyet.

"te TÉNYLEG NÁCI vagy. én meg tényleg nem vagyok zsidó."

Pedig de, ezzel is csak azt bizonyítod.

"te kis náci, elmebeteg, selejt!"

És még csodálkozol ha ezek után lezsidóznak?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.02.02. 14:35:13

@A kiló nem százat jelent.:

"Ha a cigány szerinted nem dolgozik és buta"

Ezt így, hogy "a cigány" nyilvánvalóan épelméjű ember nem írja le. Még magában sem gondolja. Az viszont tény, hogy a cigányok körében az iskolázottság sokkal alacsonyabb, mint a nemcigányoknál. Ennek okain lehet vitatkozni, de nem lehet kizárólag a körülményekre és a magyar többségre fogni.

Tudom, ez anekdotikus érvelés - igaz, nem is szánom érvnek -, nem általánosítható így önmagában, de azért leírom. Saját ismeretségi körömben van egy népes cigány család, amelynek kb. a fele analfabéta. Ezek max. 3 általánost végeztek, és van köztük minden korosztályból: a 16 évestől a 70 évesig. Természetesen számolni sem tudnak, két kétjegyű számot nem képesek összeadni akkor sem, ha az összeg is csak kétjegyű. Ja, amúgy nem szellemi fogyatékosok, bár nem is a legélesebb kések a fiókban.

És nem, nincsenek egyedül: 38 éves cigány nő - nem ebből a családből - szintén 2 vagy 3 általánost végzett, írni-olvasni nem tud. Szakmája egyiknek sincs.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 14:35:25

@Szabványok: "a szellemét ismered."

az inkvizíciót olyan emberek vitték véghez, mint te, akik azt gondolták, hogy ők, és csakis ők értik a Bibliát, másik, akik máshogy értelmezik, azok tévednek, és eretnekek.

mindenesetre az én idézetem elég egyértelmű. te meg csak elutasítod, letagadod, hogy ez is az Evangélium része. téged csak a valóság nem érdekel, csak a valós Evangélium nem érdekel.

"Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!" Lukács 19:27
ateistaklub.blog.hu/2019/05/02/az_agressziv_jezus

"Én - és sok-sok hittársam - úgy véljük, hogy mi."

persze. Torquemada is úgy vélte. semmi jót nem hoznak az ilyen vélekedések.

"nem hivatkozom, se ateista gyilkosokra, se ateista szentekre, hogy lám ilyen az ateista"

hivatkozhatsz. veled szemben, ha az illető azt mondja, hogy ateista, én nem tagadnám meg. te megtagadod a keresztényeket, hogy a valóságosnál szebb, hamis képet fess a keresztény hitről. te becsapod magad, és másokat, már ha van olyan hülye, aki hisz neked.

erre meg nem válaszoltál.

ateistaklub.blog.hu/2015/01/12/a_nem_igazi_naci

mit érünk azzal a kamuval, hogy szerinted Orbán nem igazi keresztény? változik ettől valami? jobb lesz ettől? Orbán akkor lemond, mert te ezt mondtad? vagy lemond kereszténynek lenni? jobb lesz azoknak, akiknek ártott? nem. vagy az inkvizíció és boszorkányüldözés áldozatai feltámadnak attól, hogy azt hazudod, nem keresztények ölték meg őket? ugye, hogy nem?!

nem. úgyhogy a kamu hülyeségedet feldughatod magadnak.

kolomparlole1114 2020.02.02. 14:36:08

@math0: Ja hogy az a bajod hogy bezérták az OPNI-t, és téged utcára tettek, elvették a
kedvenc ketrecedet, ahol addig tartottak...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 14:36:49

@Szabványok: látod, én az ateista annyiban máris jobb vagyok nálad, a kereszténynél, hogy nem tagadom le az ateistát, ha elkövet valami rosszat. te meg rögtön letagadod a keresztényt, ha rosszat tesz. ki a faszomnak képzeled te magad, hogy te akarod megmondani, ki a keresztény, miközben ő maga annak vallja magát?!

kolomparlole1114 2020.02.02. 14:38:48

@math0: Mik ezek a szar linkek a te saját szennylapodra? Te most tök komolyan saját magadat szántad hivatkozási alapnak? :DDD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 14:39:14

@Szabványok: keresztény nem az, aki a KDNP-re szavaz, vagy aki nem szavaz. a keresztény az, aki kereszténynek vallja magát, és nagyjából a nikaia hitvallást vallja. ennyi.

Orbán keresztény. Orbán egy geci. szép példája a keresztényeknek.

Szabványok 2020.02.02. 15:25:40

@math0: Nem értelek.
Igen, voltak olyanok, akik azt állították, hogy igazi keresztények és rosszat cselekedtek.És? Szerinted mi következik ebből? Az, hogy aki azt mondja, hogy igaz keresztény, az mind rossz ember?

"mit érünk azzal a kamuval, hogy szerinted Orbán nem igazi keresztény?"
Az én és ismerőseim szerint Orbán nem igazi keresztény. Ez a véleményünk. Hogy Te mit érsz vele, az a Te dolgod. Mi annyit érünk vele, hogy tudjuk.
Mégis mit kéne vele elérni?

"változik ettől valami? jobb lesz ettől?"
Minek kellene változnia egy véleménytől? Mi változik attól, hogy azt mondom Rejtő Jenő jó könyveket írt? Jobb lesz ettől? Annyival lesz jobb, hogy aki hozzám hasonlóan gondolkodik az örül. Tudod: "similis simile gaudet", hasonló a hasonlónak örül, megosztott öröm dupla öröm, megosztott bánat fele bánat.

"Orbán akkor lemond, mert te ezt mondtad?"
Nem, Orbán nem engedelmeskedik nekem. Te próbáltad már mondani neki? Attól lemondott? :-)

" vagy lemond kereszténynek lenni?"
Most te komolyan kérdezel ilyen hülyeségeket? Úgy ismered Orbánt, mint aki egy névtelen senki beszólásának hatására önvizsgálatot tart és nyilvánosan önkritikát tart?

"jobb lesz azoknak, akiknek ártott?"
Nyilván nem.

"nem. vagy az inkvizíció és boszorkányüldözés áldozatai feltámadnak attól, hogy azt hazudod, nem keresztények ölték meg őket? ugye, hogy nem?!"
Légy szíves ne hazugozz!
Én azt mondtam, hogy szerintem(!) egy igazi, Jézust követő keresztény értékrendjében a szeretet az első. Ezért aztán egy igazi keresztény szemében a gyilkosság (kínzás, károkozás, stb.) bűn.

Szabványok 2020.02.02. 15:25:47

@math0: Nem értelek.
Igen, voltak olyanok, akik azt állították, hogy igazi keresztények és rosszat cselekedtek.És? Szerinted mi következik ebből? Az, hogy aki azt mondja, hogy igaz keresztény, az mind rossz ember?

"mit érünk azzal a kamuval, hogy szerinted Orbán nem igazi keresztény?"
Az én és ismerőseim szerint Orbán nem igazi keresztény. Ez a véleményünk. Hogy Te mit érsz vele, az a Te dolgod. Mi annyit érünk vele, hogy tudjuk.
Mégis mit kéne vele elérni?

"változik ettől valami? jobb lesz ettől?"
Minek kellene változnia egy véleménytől? Mi változik attól, hogy azt mondom Rejtő Jenő jó könyveket írt? Jobb lesz ettől? Annyival lesz jobb, hogy aki hozzám hasonlóan gondolkodik az örül. Tudod: "similis simile gaudet", hasonló a hasonlónak örül, megosztott öröm dupla öröm, megosztott bánat fele bánat.

"Orbán akkor lemond, mert te ezt mondtad?"
Nem, Orbán nem engedelmeskedik nekem. Te próbáltad már mondani neki? Attól lemondott? :-)

" vagy lemond kereszténynek lenni?"
Most te komolyan kérdezel ilyen hülyeségeket? Úgy ismered Orbánt, mint aki egy névtelen senki beszólásának hatására önvizsgálatot tart és nyilvánosan önkritikát tart?

"jobb lesz azoknak, akiknek ártott?"
Nyilván nem.

"nem. vagy az inkvizíció és boszorkányüldözés áldozatai feltámadnak attól, hogy azt hazudod, nem keresztények ölték meg őket? ugye, hogy nem?!"
Légy szíves ne hazugozz!
Én azt mondtam, hogy szerintem(!) egy igazi, Jézust követő keresztény értékrendjében a szeretet az első. Ezért aztán egy igazi keresztény szemében a gyilkosság (kínzás, károkozás, stb.) bűn.

Szabványok 2020.02.02. 15:34:16

@math0: "a keresztény az, aki kereszténynek vallja magát, és nagyjából a nikaia hitvallást vallja. ennyi."
Miért pont a nikaia hitvallást? Nekem sokkal jobban tetszik a mai korhoz sokkal jobban illő II. Vatikáni Zsinat tézisei. Kedvencem az, amikor kinyilatkoztatják, hogy a szex két *egyenrangú* célt szolgál, a kölcsönös örömszerzést és a gyermeknemzést. Én is ebben a szellemben éltem, ezen két célból szexeltem.
De miért is kell valamelyik zsinatig visszamenni? Az alapelvet Jézus elég világosan megfogalmazta: "szeretet". Épp ezért én azokat az embertársaimat tartom kereszténynek, akik értékrendjében a szeretet elöl van, ennek szellemében élik életüket.

"Orbán keresztény."
Hááát. Nem sok szeretet látok megnyilvánulni részéről. Vajon mikor keresztelkedett meg? Amikor azt mondta, hogy "Csuhások térdre"? Vagy amikor úgy döntött a "keresztény" címkével sok szavazatot lehet szerezni?

"Orbán egy geci. szép példája a keresztényeknek."
Mint mondottam Orbán annyira keresztény, hogy időnként előveszi ezt a jelmezét.

nemecsekerno_007 2020.02.02. 15:37:30

@math0: Páran tüntettek a túlóratörvény ellen, de úgy tűnik, hogy a többségnek megfelel, sok más intézkedéssel egyetemben. Ezért is van, hogy a Fidesz kormány és Orbán folyamatosan bukik már 10 éve. Nyílván sok EU-s és nem EU-s országnak jobban megfelelne ha a szervilis ellenzék kerülne kormányra mert ők pár szivárványos zászlóért eladnák a teljes magyar energiaszektort valami multinak, szóval tolhatod a szokásos mantráidat csak nem ártana megnézned, hogy ez kinek az érdekeit képviseli. Nem azok fennkölt célok amiket elsőre mondanál, szóval el se kezdd.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 15:45:11

@nemecsekerno_007: " Páran tüntettek a túlóratörvény ellen"

pár tízezeren. ennyi volt a kérdés. és többen, mint Niedermüller ellen. úgy tűnik, hogy a többségnek megfelel Niedermüller állítása, ennyi, beszoptad.

Szabványok 2020.02.02. 15:48:29

@math0: " látod, én az ateista annyiban máris jobb vagyok nálad,"
Azt se feledd ki,hogy szerény vagy és legjobban a visszafogottságod szereted magadban a többi jó tulajdonságod mellett.

" a kereszténynél, hogy nem tagadom le az ateistát, ha elkövet valami rosszat. te meg rögtön letagadod a keresztényt, ha rosszat tesz."
Nehéz a felfogásod! Szerintem az a keresztény, aki Jézus útját követi. Nem az,akinek fél kg-os aranykereszt lóg a nyakában. Azt nyilván nem tagadom, hogy a kereszténység nevében bűnt lehet elkövetni.
Analógiaként gondolj a kommunistákra! A kommunistáknak volt egy gyönyörű szép ideájuk. Egy igazságos társadalom,ahol nincs gazdag és szegény, mindenki képességei szerint dolgozik és szükségleteinek megfelelően fogyaszt. (Vö. Kék sziget című scifi!). Gyönyörű elv. A baj csak az, hogy megvalósíthatatlan az emberi természet miatt. (Bár vannak, akik szerint megvalósítható, nekem is volt ilyen barátom.)
Mégis mennyi gyilkosságot,kegyetlenséget elkövettek a "kommunisták"! Vajon Sztálin, Berija, Rákosi, Farkas, Csauseszku, stb. "igazi kommunista" volt?

"ki a faszomnak képzeled te magad, hogy te akarod megmondani, ki a keresztény, miközben ő maga annak vallja magát?!"
Először is, ne használj trágár szavakat.
Másodszor miért ne tarthatnám én valakinek valakit? Nem attól lesz valakinek valamilyen identitása, hogy mit ír a homlokára. Ha én a homlokomra írom, hogy "kommunista vagyok", akkor már kommunista vagyok?
Még a modern identitásdefiníció is csak szükséges, de nem elégséges feltételnek tartja az identitásnak, hogy az illető minek vallja magát.

De akkor már a Te stílusodban is válaszolok:
Ki a retkes lófasznak képzeled magadat, hogy kételkedni mersz abban, hogy én egy zseni vagyok, amikor én ezt állítom magamról?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 15:48:31

@Szabványok: az inkvizíciót olyan emberek vitték véghez, mint te, akik azt gondolták, hogy ők, és csakis ők értik a Bibliát, másik, akik máshogy értelmezik, azok tévednek, és eretnekek.

ateistaklub.blog.hu/2015/01/12/a_nem_igazi_naci

mit érünk azzal a kamuval, hogy szerinted Orbán nem igazi keresztény? változik ettől valami? jobb lesz ettől? Orbán akkor lemond, mert te ezt mondtad? vagy lemond kereszténynek lenni? jobb lesz azoknak, akiknek ártott? nem. vagy az inkvizíció és boszorkányüldözés áldozatai feltámadnak attól, hogy azt hazudod, nem keresztények ölték meg őket? ugye, hogy nem?!

nem. úgyhogy a kamu hülyeségedet feldughatod magadnak. továbbra is, ki a fasznak képzeled te magad, hogy te osztogasd, hogy ki a keresztény, és ki nem?!

Szabványok 2020.02.02. 15:49:53

@math0: " látod, én az ateista annyiban máris jobb vagyok nálad,"
Azt se feledd ki,hogy szerény vagy és legjobban a visszafogottságod szereted magadban a többi jó tulajdonságod mellett.

" a kereszténynél, hogy nem tagadom le az ateistát, ha elkövet valami rosszat. te meg rögtön letagadod a keresztényt, ha rosszat tesz."
Nehéz a felfogásod! Szerintem az a keresztény, aki Jézus útját követi. Nem az,akinek fél kg-os aranykereszt lóg a nyakában. Azt nyilván nem tagadom, hogy a kereszténység nevében bűnt lehet elkövetni.
Analógiaként gondolj a kommunistákra! A kommunistáknak volt egy gyönyörű szép ideájuk. Egy igazságos társadalom,ahol nincs gazdag és szegény, mindenki képességei szerint dolgozik és szükségleteinek megfelelően fogyaszt. (Vö. Kék sziget című scifi!). Gyönyörű elv. A baj csak az, hogy megvalósíthatatlan az emberi természet miatt. (Bár vannak, akik szerint megvalósítható, nekem is volt ilyen barátom.)
Mégis mennyi gyilkosságot,kegyetlenséget elkövettek a "kommunisták"! Vajon Sztálin, Berija, Rákosi, Farkas, Csauseszku, stb. "igazi kommunista" volt?

"ki a faszomnak képzeled te magad, hogy te akarod megmondani, ki a keresztény, miközben ő maga annak vallja magát?!"
Először is, ne használj trágár szavakat.
Másodszor miért ne tarthatnám én valakinek valakit? Nem attól lesz valakinek valamilyen identitása, hogy mit ír a homlokára. Ha én a homlokomra írom, hogy "kommunista vagyok", akkor már kommunista vagyok?
Még a modern identitásdefiníció is csak szükséges, de nem elégséges feltételnek tartja az identitásnak, hogy az illető minek vallja magát.

De akkor már a Te stílusodban is válaszolok:
Ki a retkes lófasznak képzeled magadat, hogy kételkedni mersz abban, hogy én egy zseni vagyok, amikor én ezt állítom magamról?

kolomparlole1114 2020.02.02. 15:52:14

@math0: A többség csak ráhagyta a hülyére.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 15:57:14

@Szabványok:

"Igen, voltak olyanok, akik azt állították, hogy igazi keresztények és rosszat cselekedtek.És? Szerinted mi következik ebből?"

minimum az, hogy a kereszténység, mint vallás segíti elő, hogy valaki jó legyen, nem garantálja, hogy valaki jó legyen. egyébként statisztikák is igazolják, hogy semmiféle pozitív hatása nincs. vannak jó emberek, és vannak rossz emberek, a keresztények között ugyanolyan arányban, mint az ateisták között, sőt, kicsivel nagyobb arányban.

hu.wikipedia.org/wiki/Statisztik%C3%A1k_az_ateizmusr%C3%B3l_%C3%A9s_vall%C3%A1sr%C3%B3l#Erk%C3%B6lcs

""mit érünk azzal a kamuval, hogy szerinted Orbán nem igazi keresztény?"
Az én és ismerőseim szerint Orbán nem igazi keresztény. Ez a véleményünk."

most ez azonkívül, hogy jól "Megmagyarázták" maguknak, jól becsapták magukat, nem jó semmire.

"Mégis mit kéne vele elérni?"

egy pozitív ideológia jobbá teszi az emberiséget. az, hogy letagadjátok, hogy Orbán keresztény nem teszi jobbá a világot. egy fikarcnyit sem. semmi haszna, azonkívül, hogy becspjátok magatokat (ami nem haszon).

"Minek kellene változnia egy véleménytől? Mi változik attól, hogy azt mondom Rejtő Jenő jó könyveket írt? Jobb lesz ettől?"

szerintem ennek több pozitív hatása van, mint annak, hogy azt hazudjátok, Orbán nem keresztény. és Rejtő könyveinek pozitívabb a hatása, mint a keresztény hitnek.

"Nem, Orbán nem engedelmeskedik nekem."

no látod. akkor megint kérdem, mire jó azt, hogy azt hazudod, nem keresztény?

"Nyilván nem."

QED.

""nem. vagy az inkvizíció és boszorkányüldözés áldozatai feltámadnak attól, hogy azt hazudod, nem keresztények ölték meg őket? ugye, hogy nem?!"
Légy szíves ne hazugozz!
Én azt mondtam, hogy szerintem(!) egy igazi, Jézust követő keresztény értékrendjében a szeretet az első. Ezért aztán egy igazi keresztény szemében a gyilkosság (kínzás, károkozás, stb.) bűn. "

ebből az következik, hogy szerinted az inkvizítorok nem voltak keresztények. holott maguk szerint azok voltak, az egyház szerint azok voltak, a többség szerint azok voltak.

ismétlem: hazudsz, becsapod magad, és többszörösen bevallottad, hogy az egész nem jó semmire.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 16:00:01

@Szabványok: olyan vagy, mint egy hithű kommunista, aki letagadja, hogy Sztálinék kommunisták voltak, azt mondja, ők nem igazi kommunisták voltak. jobb lesz ettől a világ? nem. jobb lesz ettől a kommunizmus? nem. szembe mennek a konszenzussal, kialakítanak maguknak egy hazug világot, és az egész semmire nem jó, csak önbecsapás.

te pedig azt hazudod, hogy a rossz keresztények nem igazi keresztények. jobb lesz ettől a világ? nem. jobb lesz ettől a kereszténység? nem. szembe mentek a konszenzussal, kialakítotok magatoknak egy hazug világot, és az egész semmire nem jó, csak önbecsapás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 16:06:23

@Szabványok: mondok még egy fiktív példát. amennyiben az a nézet, hogy a kereszténységbe nem fér bele mindaz, amit Orbánék, az inkvizíció, a boszorkányüldözők, és az a sok népirtó keresztény fasz művelt, ha ez tényleg elterjedne, ha ez egy kiközösíthető kisebbség volna, ha elszégyellnék magukat. ha Orbán ettől lemondana, ha a pápa kiátkozná, ha a magyar egyházi vezetők kiátkoznák, akkor ennek volna némi pozitív hatása.

az nem véletlen, hogy a magyar papok nem fordulnak szembe Orbánnal. a kereszténység 2000 éve nem képes erre. nem véletlenül, mert egy velejéig romlott vallás. mert a vallás mindig velejéig romlott. a hit ugyanis eleve hülyeség. hülyeségből pedig nem véletlenül, de hülyeség lesz. azok az emberek, akik olyan hülyék, hogy elhiszik a kereszténység dogmáit, azok bármire képesek.

ateistaklub.blog.hu/2014/07/23/a_hit_eredend_hibaja_es_ennek_tarsadalmi_kihatasai

Szabványok 2020.02.02. 16:06:24

@math0:
Én azt mondtam, hogy szerintem(!) egy igazi, Jézust követő keresztény értékrendjében a szeretet az első. Ezért aztán egy igazi keresztény szemében a gyilkosság (kínzás, károkozás, stb.) bűn.

"mit érünk azzal a kamuval, hogy szerinted Orbán nem igazi keresztény?"
Az én és ismerőseim szerint Orbán nem igazi keresztény. Ez a véleményünk. Hogy Te mit érsz vele, az a Te dolgod. Mi annyit érünk vele, hogy tudjuk.
Mégis mit kéne vele elérni?

"változik ettől valami? jobb lesz ettől?"
Minek kellene változnia egy véleménytől? Mi változik attól, hogy azt mondom a "Pál utcai fiúk" egy szar könyv? Jobb lesz ettől? Annyival lesz jobb, hogy aki hozzám hasonlóan gondolkodik az örül. Tudod: "similis simile gaudet", hasonló a hasonlónak örül, megosztott öröm dupla öröm, megosztott bánat fele bánat.

"Orbán akkor lemond, mert te ezt mondtad?"
Nem, Orbán nem engedelmeskedik nekem. Te próbáltad már mondani neki? Attól lemondott? :-) gondolod nekem nagyobb hatalmam van felette?

" vagy lemond kereszténynek lenni?"
Most te komolyan kérdezel ilyen hülyeségeket? Úgy ismered Orbánt, mint aki egy névtelen senki beszólásának hatására önvizsgálatot tart és nyilvánosan önkritikát tart?

"jobb lesz azoknak, akiknek ártott?"
Nyilván nem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 16:09:39

@Szabványok: a kereszténység egész történetében elnyomó, népirtó vallás volt. most is az. a magyar papok nagy többsége egyetért Orbánnal, a pápa sem átkozza ki. a magyar lelkészek többsége is egyetért.

és akkor jössz te, a kis szekta, és azt mondod, "minden keresztény szembe megy az autópályán, csak én vagyok az igazi keresztény"

ennek semmi értelme, és semmi haszna. ez egy totál értelmetlen, hazsontalan ökörség. te elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 16:12:20

@Szabványok: "Mi változik attól, hogy azt mondom a "Pál utcai fiúk" egy szar könyv? "

semmi, mert a Pál utcai fiúk a többségi vélemény szerint jó könyv, és jó irányba inspirálta a többséget. nem irtottak a nevében népeket. nem volt a nevében inkvizíció, népirtás, és menekültek elleni gyűlöletkeltés.

a kereszténység ennek épp az ellenkezője.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 16:15:29

@Szabványok: "Úgy ismered Orbánt, mint aki egy névtelen senki beszólásának hatására önvizsgálatot tart és nyilvánosan önkritikát tart?"

nem hát. és ez pontosan illik is a keresztényekhez. az ateisták kritizálják a kereszténység tanait azzal, hogy illogikusak, önellentmondásosak, képtelenségek. te tartasz emiatt önkritikát? nem. továbbra is szentül hiszel a baromságodban.

nos, Orbán egészen pontosan ugyanilyen. igazi keresztény, akárcsak te. dogmatikus, makacs, idióta fasz. mindketten azok vagytok. egyik kutya, másik eb.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 16:25:17

@Szabványok: azt is jól jegyezzük meg, hogy ezek szerint a kereszténység egy olyan idióta horda, amelyik felmutat egy könyvet, szentnek tartja, de még abban sem tudnak megegyezni, hogy hogyan kell annak legfontosabb állításait értelmezni. mi várható egy ilyen hordától, egy ilyen zavaros ideológiával?! népírtás várható.

Szabványok 2020.02.02. 16:27:12

@math0:
"minimum az, hogy a kereszténység, mint vallás segíti elő, hogy valaki jó legyen, nem garantálja, hogy valaki jó legyen."
A kereszténység alapelve, hogy az ember jó legyen. Ennél többet nem tud tenni.

"egyébként statisztikák is igazolják, hogy semmiféle pozitív hatása nincs."
Lehet. De azért én láttam már példát arra, hogy pozitív hatása volt keresztény hitnek.

"Mégis mit kéne vele elérni?"
"egy pozitív ideológia jobbá teszi az emberiséget. az, hogy letagadjátok, hogy Orbán keresztény nem teszi jobbá a világot. egy fikarcnyit sem. semmi haszna, azonkívül, hogy becspjátok magatokat (ami nem haszon)."
Én már akkor keresztény voltam, amikor Orbán még meg sem született. Értsd már meg, hogy nem azért keresztény valaki, hogy leváltsa Orbánt, megváltsa a világot, feltalálja a lítium akkunál tízszer nagyobb energiasűrűségű akkut.

"szerintem ennek több pozitív hatása van, mint annak, hogy azt hazudjátok, Orbán nem keresztény. és Rejtő könyveinek pozitívabb a hatása, mint a keresztény hitnek."
Ismétlem, hogy kikérem magamnak a hazugozást.
Másrészt ez a kettő nem kizáró. Szerintem Rejtő zseni volt. Ha ennek negatív hatása van Orbán hatalmára, akkor ennek örülök.
De én vagyok annyira elvhű, hogy pragmatimzmusból nem mondok mást, mint ami a véleményem. Ha egyszer nekem az a véleményem, hogy Orbán nem igazi keresztény, akkor is ez a véleményem, ha ezen múlik a következő választás.
Tényleg!
Szerinted, ha azt mondanám, Orbán igaz keresztény, akkor hamarabb lemondana?
Akkor meg mit sivalkodsz?

"Nem, Orbán nem engedelmeskedik nekem."
no látod. akkor megint kérdem, mire jó azt, hogy azt hazudod, nem keresztény?"
Ismételten kikérem magamnak, hogy hazugságnak nevezd a véleményem!
Nem tudod felfogni, hogy én ezt nem azért mondom, mert ez jó, vagy nem jó, hanem mert ez a véleményem? (Véleményünk?)
Mire jó egy "vélemény"? Miért kéne bármire is jónak lenni egy véleménynek?

"QED."
:-)
Tehát ami nem hasznos, az hazugság. Mert ezt akarod belémdumálni.

Szabványok 2020.02.02. 16:33:21

@math0: Nem akarom a Te stílusodban leírni, inkább a sajátomban:
Viszlát! Ezzel a folyamatos sértegetéssel, hazugozással, trágárkodással, számokérésekkel nem kívánok vitába szállni. Nekem nem ez a szintem, én nem így szoktam beszélgetni.
Remélem le tudod ezt fordítani a magad nyelvére.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 16:53:19

@Szabványok: "A kereszténység alapelve, hogy az ember jó legyen. Ennél többet nem tud tenni."

ugyan már, nyuszóka, a kereszténységnem ken alapelve, hogy az ember jó legyen. van a Bibliában sok ennek ellentmondó idézet és történés között egy ilyesmi idézet is, de ez csak egy ki mazsola a nagy salátában. és ennek értelmezése is kétséges, mert hát a kifejtés elég szar a Bibliában. lehetne ennél jobb egy könyv? igen. számos olyan könyv van, amelyik ennél sokkal konzisztensebben és egyértelműbben ír le egy pozitív erkölcsöt. például Moritz Schlick: Fragen der Ethik. ennek a nevében nem is követtek el inkvizíciót. de még sok más könyv is van. a Bibliánál szinte mindegyik könyv jobb a témában.

"Lehet. De azért én láttam már példát arra, hogy pozitív hatása volt keresztény hitnek."

én arra is láttam példát, hogy a kommunizmusnak pozitív hatása volt. ettől még összességében a kommunizmus nem egy jó ideológia, és nem csak úgy véletlenül, hanem tényleg hibás a kiindulási pontja is.

"Én már akkor keresztény voltam, amikor Orbán még meg sem született."

Az inkvizítorok már akkor irtották a népet, amikor az ükapád se született meg. Mi a faszt akartál ezzel a baromsággal mondani, te gyengeelméjű?!

" Értsd már meg, hogy nem azért keresztény valaki, hogy leváltsa Orbánt, megváltsa a világot, feltalálja a lítium akkunál tízszer nagyobb energiasűrűségű akkut."

akkor mi a faszért van a kereszténység, ha még jobbá se tudja tenni a világot, sőt, inkább károkat okoz?! dugd fel akkor magadnak, te idióta!

""szerintem ennek több pozitív hatása van, mint annak, hogy azt hazudjátok, Orbán nem keresztény. és Rejtő könyveinek pozitívabb a hatása, mint a keresztény hitnek."
Ismétlem, hogy kikérem magamnak a hazugozást."

no látod, ilyen a dogmatikus hívő. önkritikát nem gyakorol, nem gondolkodik, kikéri magának. pont olyan vagy, mint Orbán.

"Másrészt ez a kettő nem kizáró."

nem volt szó kizárásról, összehasonlításról volt szó. Rejtő jobb, mint a Biblia. pozitívan inspirált, inkvizíciót nem okozott.

"Ha egyszer nekem az a véleményem, hogy Orbán nem igazi keresztény, akkor is ez a véleményem, ha ezen múlik a következő választás."

persze, Orbán meg azt mondja, hogy a négerek alsóbbrendűek. ugyanolyan csökönyös, dogmatikus barmok vagytok. ezért vagytok mindketten keresztények.

"Szerinted, ha azt mondanám, Orbán igaz keresztény, akkor hamarabb lemondana?"

ha a nagy többség azt mondaná, Orbán igazi keresztény, és nem menekülne ilyen önbecsapásba, mint te, továbbá, ha levonnák a tanulságot is: a kereszténység hülyeség, akkor Orbán a keresztény dumájával nem tudna annyira uszítani. és legfőképpen nem választaná meg az a sok keresztény, aki emiatt a duma miatt szavaz rá. nem nyerne a választáson, és Magyarország JOBB ország lenne.

"Nem tudod felfogni, hogy én ezt nem azért mondom, mert ez jó, vagy nem jó, hanem mert ez a véleményem? (Véleményünk?)"

de semmi alapja, semmi értelme. egy kis szekta azt mondja, hogy szerinte a piros almák nem almák, csak a zöldek. mi értelme ennek?! az alma úgyis az, amit a többség annak mond.

"Tehát ami nem hasznos, az hazugság. Mert ezt akarod belémdumálni. "

amit nem tudsz igazolni, ami nem objektív, amire te azt mondod, hogy "csak szerinted", az eleve nem igazság. az, hogy haszontalan, az csak a ráadás. a te véleményed haszontalan hazugság.

azért vagy keresztény, mert idióta vagy. és Orbán is azért az.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 16:57:01

@Szabványok: "Értsd már meg, hogy nem azért keresztény valaki, hogy leváltsa Orbánt, megváltsa a világot, feltalálja a lítium akkunál tízszer nagyobb energiasűrűségű akkut.
"

az elég nagy önleleplezés.

1) a művészet például azért van, hogy jobbá tegye a világot. jobbá is tudja tenni. kevés kára van.

2) a tudomány azért van, hogy megismerje a világot, és például lítium elemet hozzon létre a mérnökség, amely ugye alkalmazott tudomány

3) a vallás saját bevallásod szerint egyiket se tudja. sőt, rosszabbá teszi a világot.

szóval dugd fel magadnak, a hamis, haszontalan faszságodat, a vallást!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 16:59:11

@Szabványok: "Tehát ami nem hasznos, az hazugság."

az igazságok nem mindig járnak közvetlenül, egymaguk nyilvánvaló haszonnal. de a világot megismerni, azaz az igazságot megismerni a világról, az általában haszonnal jár. ld. a tudományt. azzal jönni, hogy van egy egész ideológia, amely igaz, de semmi haszonnal nem jár, hát, az elég nagy önleleplezés.

a vallásod nemcsak haszontalan, de nem is igaz. pont azért haszontalan, mert nem igaz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 17:02:56

@Szabványok: sok ember van, akivel lehet értelmesen vitázni, de te nem vagy az. a te szinted nem az én szintem. hazudozol, értetlenkedsz, dogmatikus vagy, érvelési hibák tömkelegével jössz. és amikor sarokba szorulsz, gyáván elmenekülsz. a keresztényeket ilyennek ismertem meg, mint téged.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 17:10:03

@Szabványok: ja, még valamit. az a hited, hogy "Orbán nem igazi keresztény" nemcsak, hogy nem hasznos, de egyenesen káros. hiszen megakadályozza, hogy ti keresztények szembenézzetek magatokkal. azaz, ahogy mondtam, ti ugyanolyan önkritikára képtelen, dogmatikus barmok vagytok, mint Orbán. ti a kritikát azzal söpritek szőnyeg alá, hogy azzal hitegetitek magatokat, hogy Orbán valami egészen más, mint ti. hogy az a ti hitetekre nem vonatkozik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 17:14:14

@Szabványok: vagy egy kicsit más, de hasonló szempontból: a te hited, hogy Orbán nem keresztény, megakadályozza, hogy szembenézzél azzal, hogy miért tud Orbán a keresztény hittel annyi embert a gyűlölködésre maga mellé állítani. te ez ellen semmit nem teszel, nem is gondolkodol, hogy mit lehetne tenni, mert te elintézed azzal, hogy Orbán nem keresztény. a hited ebben is káros a világra nézve.

Measurer 2020.02.02. 17:21:24

@math0: köszönöm a dorgálást, valóban önfegyelemre van szükségem Veled szemben, és erre már nem csak Mt 5:22-ben Jézus figyelmeztet, hanem a zsidó hagyományok is köteleznek:
``he that calls his neighbour a servant, let him be excommunicated; a bastard, let him be beaten with forty stripes; (evr) , "a wicked man", let him descend with him into his life or livelihood (T. Bab. Kiddushin, fol. 28. 1. Bava Metzia, fol. 71. 1.)''
www.biblestudytools.com/commentaries/gills-exposition-of-the-bible/matthew-5-22.html

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 17:51:35

@Measurer: látod, milyen erőszakos vallás a kereszténység?! Jézus arra szólít fel, hogy ártatlan embereket, akik a légynek se ártottak, keményen, fizikailag büntessenek meg. EZ mélyen antihumánus, embertelen eljárás.

kolomparlole1114 2020.02.02. 21:05:57

@math0: Akárcsak a te ateista Lenined + Sztálinod + Rákosid is ártatlan emberek legyilkolására szólított fel. Most meg itt van Viktorescu elvtárs...

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.02. 21:20:24

@math0: az egy másik nick... Sok lole lehet a családban. Nem fogok ovónénit játszani. Neked is van több nicked.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2020.02.02. 21:37:26

@kolomparlole1114: nem vagyok kommunista, tehát nem az enyémek, te náci köcsög!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 21:38:20

@A kiló nem százat jelent.: látod látod, végre beláttad, hogy milyen hülye vagy. én megmondtam volna az elején, ha kérdezel.

Szabványok 2020.02.02. 21:51:03

@math0:
Jesszusom, Te nagyon felizgattad magad!
Nyugodj meg, mert ezzel a sok haraggal, indulattal a lelkedben (idegeskedéssel, adrenalinnal a véredben) csak magadnak ártasz, semmivel nem teszed jobbá a világot.
Ajánlom figyelmedbe:
"Soha ne válaszolj, amikor mérges vagy!" [Dalai Láma]
Ha a Te életedet mások cikizése tölti ki, az persze más:
ateistaklub.blog.hu/2013/11/08/a_dalai_lama_nag_eletbolcsessege

Igazából Hamvasnak a "Bor filozófiája" lenne a Neked való, hiszen azt Neked írta, Rólad írta:
"Elhatároztam, hogy imakönyvet írok az ateisták számára."
Zseniális, amellett, hogy halálra röhögi magát az ember, megérti, hogy él egy keresztény.
Olvasd el és írj kritikát róla!

Persze, ha a Te életedet a gyűlölet, harag tölti ki Orbán, Harrag Péter, a papok, keresztények és úgy általában mindenki ellen, aki nem ismeri el, hogy Te vagy az igazság, Te vagy az út, Te vagy az élet, az egyetlen és igaz próféta, akkor passz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 21:56:56

@Szabványok: nyuszóka

1) érved nincs, az érveimre nem válaszoltál
2) pár órája még úgy volt, hogy nem kívánsz vitába szállni
3) sok tucat könyvet tudnék neked ajánlani, meg abba is belemehetnénk, hogy Hamvas miért idióta, de minek, ha az eddigi érvekre se tudtál válaszolni, csak terelsz?! .
4) amilyen diszlexiás vagy, még azt se fogtad fel, hogy azt a postot, amit linkeltél NEM ÉN ÍRTAM.
5) nem én vagyok az első, aki megkritizál egy ideológiát.

ennyit tudtok, kis keresztény selejtek!

Szabványok 2020.02.02. 22:45:51

@math0: Nem vagyok meleg, ne nyuszókázz, fejezd be a sértegetést!
Mondtam nem vitatkozom Veled, ezért nem hoztam érveket, csak épp megijedtem, annyira begerjedtél. Ilyen sítlusban nem vagyok hajlandó vitatkozni, amikor az érved, az, hogy "seleet vagy", "idióta". Az ilyen emberektől igyekszem távol tartani magamat.
Ki mondta, hogy Te írtad? Csak épp nickedben reklámozott oldalról való, gondoltam azért promotálod, mert egyetértesz vele. Ha nem és számodra is szimpatikusak a Dalai Láma idézetei, akkor örülök és bocsánatot kívánok.
Ha olvastad a "Bor filózófiájá"-t, akkor örülök, ha meg elolvasása nélkül mondasz véleményt egy könyvről, az téged minősít.
Ki állította, hogy Te vagy az első, aki megkritizál egy ideológiát? A filózófia története pont erről szól.
Na, tényleg befejezem, semmi értelme a személyeskedésnek.
Schlaf' gut, träume süß!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 22:59:39

@Szabványok: Figyusz, kicsihuszár!

Döntsd el, hogy vitázol velem, vagy nem! Ha vitázol, akkor hozzál érveket, és válaszolj az érveimre! Ha nem, akkor ne vitázz! Még ahhoz is gyengeelméjű vagy, hogy egy ilyen egyszerű kérdést eldönts.

"Ki mondta, hogy Te írtad?"

Te:

"Ha a Te életedet mások cikizése tölti ki, az persze más:
ateistaklub.blog.hu/2013/11/08/a_dalai_lama_nag_eletbolcsessege"

A link szerinted a példa arra, hogy az én életemet mások cikizése tölti ki. Ha tudatában voltál, hogy nem én írtam, akkor szándékosan hazudtál.

"gondoltam azért promotálod, mert egyetértesz vele."

Ugye ha csak egyetértek vele, de nem én írtam, akkor az ugye nem töltheti ki az életemet?! Ezt egy 5 éves már felfogja. Te nem, mert selejtes vagy, és ezért vagy keresztény.

Nem fogok veled Hamvasról vitázni, mert nem erről szól a post, és a post témájában írt érveimre se bírtál válaszolni. Mi a fasznak menjek bele abba, hogy leírok megint érveket, és nem válaszolsz?

"A filózófia története pont erről szól."

No látod. Akkor el leszek én is azzal, hogy olyat csinálok, amit filozófusok csináltak, és nagyra becsült dolog.

A személyeskedést azért kapod, kis köcsög, mert olyan antiszociális patkány vagy, hogy még. Nem válaszolsz érvekre, hazudsz, azt mondod, nem vitázol, de vitázol, meg ilyenek. Az ilyen antiszociális barmok ezt érdemlik. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 23:00:42

@kolomparlole1114: már megbeszéltük, hogy ha zsidózol, akkor nem hisztizel, hogy nem vagy náci, te kis mongolidióta!

kolomparlole1114 2020.02.02. 23:15:25

@math0: Már megbeszéltük te kis mongolidióta, hogy ha nácizol, akkor mi meg rávilágítunk a zsidó mivoltodra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.02. 23:15:32

@Szabványok: "Schlaf' gut"

Ebbe nem kell az aposztróf.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.03. 07:41:44

@kolomparlole1114: már megbeszéltük, te kis mongolidióta, hogy

1) te már azelőtt zsidóztál, hogy én náciztam
2) én nem vagyok zsidó
3) az, hogy zsidózol, az igazolja, hogy náci vagy.

te olyan Down-kóros náci selejt vagy, hogy amikor frusztrált vagy, és bosszút akarsz állni, azt is náci módra csinálod, és azzal is csak azt igazolod, hogy náci vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.03. 07:44:54

@Szabványok: kicsihuszár,

1) azok, akik gyűlölködéssel telítik meg az életüket, azok a Fidesz szennylapjainak többségében keresztény, náci gyűlölködői, akikből ugye több százezer van, és ráadásul olyan embercsoportot gyűlölnek, akikkel nem is találkoznak. van-e ezeknél hülyébb a világon, ezeknél a keresztényeknél?

2) ti, keresztények ellopjátok a mi adónkat, és a saját, idióta baromságaitokra költitek. aztán még ti hisztiztek, hogy valaki megkritizál titeket, ti aljas patkányok?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.03. 07:45:09

@Szabványok: kicsihuszár,

1) azok, akik gyűlölködéssel telítik meg az életüket, azok a Fidesz szennylapjainak többségében keresztény, náci gyűlölködői, akikből ugye több százezer van, és ráadásul olyan embercsoportot gyűlölnek, akikkel nem is találkoznak. van-e ezeknél hülyébb a világon, ezeknél a keresztényeknél?

2) ti, keresztények ellopjátok a mi adónkat, és a saját, idióta baromságaitokra költitek. aztán még ti hisztiztek, hogy valaki megkritizál titeket, ti aljas patkányok?!

kolomparlole1114 2020.02.03. 22:41:33

@math0: már megbeszéltük, te kis mongolidióta, hogy

1) te már azelőtt náciztál, hogy én zsidóztam
2) én nem vagyok náci
3) az, hogy nácizol, az igazolja, hogy zsidó vagy.

te olyan Down-kóros náci selejt vagy, hogy amikor frusztrált vagy, és bosszút akarsz állni, azt is zsidó módra csinálod, és azzal is csak azt igazolod, hogy zsidó vagy.

kolomparlole1114 2020.02.04. 06:29:43

@rabelais: HAZUDSZ. vissza lehet nézni. te náciztál előbb.

a 3-ast pedig csak egy olyan Down-kóros mongolidióta nem hiszi, mint te.

kolomparlole1114 2020.02.04. 06:29:50

@rabelais: HAZUDSZ. vissza lehet nézni. te náciztál előbb.

a 3-ast pedig csak egy olyan Down-kóros mongolidióta nem hiszi, mint te.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2020.02.04. 07:52:50

@kolomparlole1114:

1) te előbb zsidóztál, mint én náciztam, vissza lehet nézni
2) mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő.

3) nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.04. 08:07:36

@kolomparlole1114: Ugye a zsidózást nem ezen a blogon kezdted, de ezen a blogon egészen konkréten meg lehet nézni, hogy az első hozzászólásodban kapásból cigányoztál:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

Azaz náci vagy. A lenácizásod jogos volt, a cigányozásod nem válasz volt a lenácizásra, hanem őszintén, magadtól belőled jött.

kolomparlole1114 2020.02.04. 22:32:41

@rabelais: én nem hiszem a 3-ast. tehát te HAZUDSZ.

kolomparlole1114 2020.02.04. 22:34:39

@Brendel Mátyás: 1) te előbb náciztál, mint én zsidóztam, vissza lehet nézni
2) mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő.

3) nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.04. 22:36:23

@math0: Ugye a nácizást nem ezen a blogon kezdted, de ezen a blogon egészen konkréten meg lehet nézni, hogy az első hozzászólásodban kapásból náciztál.

Azaz zsidó vagy. A lezsidózásod jogos volt, a nácizásod nem válasz volt a lezsidózásra, hanem őszintén, magadtól belőled jött.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.05. 06:45:20

@kolomparlole1114: "meg lehet nézni, hogy az első hozzászólásodban kapásból náciztál."

HAZUDSZ

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.05. 06:49:43

@kolomparlole1114:

"mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak"

HAZUDSZ

"ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó"

látod, ez van abból, hogy ész nélkül megfordítod a vádat, amit nem lehet, mert egyrészt megfordítva abszurd, és hamis. itt konkrétan cigányozásra náciztam, és nem engem cigányoztál. tehát én nem nácizhattam személyes bosszúból. te személyes bosszúból zsidóztál, és azért zsidóztál, mert náci vagy, tehát neked ösztönösen ez a bosszú.

"nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat"

hazudsz. a nem nácik egy ismeretlen embert nem kezdenek el zsidózni. se bosszúból, se nem bosszúból, akkor sem, ha zsidó, és akkor sem, ha nem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.05. 06:52:31

@kolomparlole1114:

1) te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

kolomparlole1114 2020.02.05. 22:53:45

Remélem kezded már kapisgálni...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 06:40:13

@kolomparlole1114: kapisgálom, te bármit le tudsz tagadni, ezért vagy te Magyarország legalja, a pszichopata selejt. pontosan ilyenek a nácik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 06:40:56

@kolomparlole1114:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 06:41:10

@kolomparlole1114: @kolomparlole1114:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

kolomparlole1114 2020.02.06. 06:41:21

@math0: Tehát végre beismered hogy mindent lehazudsz, ezért vagy Hungarisztán legalja. Pontosan ilyenek a zsidók.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 06:41:28

@kolomparlole1114: @kolomparlole1114:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 06:42:59

@kolomparlole1114: @kolomparlole1114:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.06. 09:08:19

BŰZLŐ GANÉDOMB.
elkészítési módja:
Írj egy posztot,
várd meg míg befut Brendel és lehet tálalni!

GyMasa 2020.02.06. 13:57:12

@A kiló nem százat jelent.:
Mondjuk az olyanok kedvéért, akik ennél magasabb szinten vannak, mégis lehetne valamilyen módon korlátozni ezeket a "hangokat".
Mert a végén még ideszoknak, és permanens jelleggel fossák a gyalázkodásait.

kolomparlole1114 2020.02.06. 20:01:09

@math0:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.06. 20:01:50

@math0:

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 21:41:33

@kolomparlole1114: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 21:42:33

@kolomparlole1114:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

kolomparlole1114 2020.02.06. 21:58:45

@math0: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.06. 21:59:22

@math0: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.06. 21:59:47

@math0: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.06. 22:01:12

@kolomparlole1114:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.06. 23:43:03

@math0: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.07. 06:16:16

@kolomparlole1114:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.07. 06:22:23

@kolomparlole1114: remélem, kapiskálod már. aki erre a blogra téved, az kapásból látja, hogy hazudsz, mert kikeresheti a hozzászólásodat
2020.02.01. 13:33:09, és látja, hogy tényleg te cigányoztál elsőnek.

ezzel te lejáratod a nácizmust, mert azt látják, hogy a nácik a jó édes kurva anyjukat is letagadják.

Plusz még olyan hülyeségeket is állítanak, mint, hogy

"nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő"

de, nácinak lenni univerzálisan szégyen

"nem nácik is kritizálják a zsidókat"

csak a nácik zsidóznak úgy, ahogy te zsidóztál, ugyanis te nem is kritizáltad a zsidókat, te csak sértőszónak használodtad, nem kritizáltál.

kolomparlole1114 2020.02.08. 08:36:33

@math0: 1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb náciztál, mint én zsidóztam, ezen a blogon előbb náciztál, én arra zsidóztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a zsidók azok, akik náciznak. még, ha bosszúból náciztál volna is, akkor is igaz az, hogy zsidó vagy, mert egy nem zsidó elkezdett volna vitázni, hogy ő nem zsidó, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem nácizik, mert egy nem zsidónak nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a zsidó az, akinek sértegetésként ösztönösen a nácizás jut eszébe. te zsidó vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem nácik is kritizálják a zsidókat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy zsidó.

kolomparlole1114 2020.02.08. 08:38:35

@math0: remélem, kapiskálod már. aki erre a blogra téved, az kapásból látja, hogy hazudsz, mert kikeresheti a hozzászólásodat és látja, hogy tényleg te náciztál elsőnek.

ezzel te lejáratod a zsidóizmust, mert azt látják, hogy a zsidók a jó édes kurva anyjukat is letagadják.

Plusz még olyan hülyeségeket is állítanak, mint, hogy

"zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő"

de, zsidónak lenni univerzálisan szégyen

"nem zsidók is kritizálják a nácikat"

csak a zsidók náciznak úgy, ahogy te náciztál, ugyanis te nem is kritizáltad a nácikat, te csak sértőszónak használodtad, nem kritizáltál.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 10:28:05

@kolomparlole1114: "zsidónak lenni univerzálisan szégyen"

A nácik követték el a holokausztot, a nácik írtották a zsidókat. Nem a zsidók követték el a holokausztot, nem a zsidók irtották a nácikat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 10:28:37

@kolomparlole1114: remélem, kapiskálod már. aki erre a blogra téved, az kapásból látja, hogy hazudsz, mert kikeresheti a hozzászólásodat
2020.02.01. 13:33:09, és látja, hogy tényleg te cigányoztál elsőnek.

ezzel te lejáratod a nácizmust, mert azt látják, hogy a nácik a jó édes kurva anyjukat is letagadják.

Plusz még olyan hülyeségeket is állítanak, mint, hogy

"nácinak lenni nem valami olyasmi, ami sértő"

de, nácinak lenni univerzálisan szégyen

"nem nácik is kritizálják a zsidókat"

csak a nácik zsidóznak úgy, ahogy te zsidóztál, ugyanis te nem is kritizáltad a zsidókat, te csak sértőszónak használodtad, nem kritizáltál.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 10:29:12

@kolomparlole1114:
kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

1) HAZUDSZ, te más blogokon előbb zsidóztál, mint én náciztam, ezen a blogon előbb cigányoztál (kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09), én arra náciztam. jogosan.

2) HAZUDSZ, mindenki tudja, hogy a nácik azok, akik zsidóznak. még, ha bosszúból zsidóztál volna is, akkor is igaz az, hogy náci vagy, mert egy nem náci elkezdett volna vitázni, hogy ő nem náci, ha bosszúból sértegetni akar, akkor meg sem zsidózik, mert egy nem nácinak zsidónak lenni nem valami olyasmi, ami sértő. a náci az, akinek sértegetésként ösztönösen a zsidózás jut eszébe. te náci vagy.

3) HAZUDSZ, nagyjából mindenki tudja, hogy nem zsidók is kritizálják a nácikat, ezt egy 10 éves gyereknek nem kell magyarázni, neked igen, mert te egy degenerált selejt vagy. ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 10:31:23

@kolomparlole1114: látod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni,a mit én hivatkozni tudok:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

itt cigányoztál te és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 10:31:58

@kolomparlole1114: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

itt cigányoztál TE és először.

kolomparlole1114 2020.02.08. 11:40:20

@math0: látod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni,a mit én hivatkozni tudok: Te náciztál először.

kolomparlole1114 2020.02.08. 11:40:55

@math0: itt náciztál TE és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 12:27:21

@kolomparlole1114: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

itt cigányoztál TE és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 12:28:27

@kolomparlole1114: átod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni,a mit én hivatkozni tudok:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

itt cigányoztál te és először.

kolomparlole1114 2020.02.08. 13:01:54

@math0: anyádban, te HAZUG zsidó fasz?!

kolomparlole1114 2020.02.08. 13:02:36

@math0: látod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni,a mit én hivatkozni tudok: Te náciztál először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 18:23:08

@kolomparlole1114: látod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni, amit én hivatkozni tudok, tessék:

kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

te pontosan ebben a kommentben cigányoztál, és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 18:23:34

@kolomparlole1114: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

te pontosan ebben a kommentben cigányoztál, és először.

kolomparlole1114 2020.02.08. 21:26:03

@math0: anyádban, te HAZUG zsidó fasz?!

kolomparlole1114 2020.02.08. 21:26:40

@math0: látod, a szimmetria ott törik meg, ott törik meg az eszetlen, bugyuta játékod, hogy mindent visszaírsz tükrözve, miután pofán hazudsz itt mindenkit, hogy te nem tudod azt a kommentet hivatkozni,a mit én hivatkozni tudok: Te náciztál először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 21:34:32

@kolomparlole1114: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

te pontosan ebben a kommentben cigányoztál, és először.

kolomparlole1114 2020.02.08. 22:27:37

@math0: anyádban, te HAZUG zsidó fasz?!

kolomparlole1114 2020.02.08. 22:28:15

@math0: te pontosan ebben a fórumban náciztál, és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 22:35:40

@kolomparlole1114: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

te pontosan ebben a kommentben cigányoztál, és először.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.08. 22:36:42

@kolomparlole1114: A nácik követték el a holokausztot, a nácik irtották a zsidókat. Nem a zsidók követték el a holokausztot, nem a zsidók irtották a nácikat.

kolomparlole1114 2020.02.09. 00:13:24

@math0: te pontosan abban a kommentben náciztál, és először.

kolomparlole1114 2020.02.09. 00:14:33

@math0: A zsidók követték el a holokausztot, a zsidók irtották a nácikat. Nem a nácik követték el a hollókosztot, nem a nácik irtották a zsidókat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 06:08:25

@kolomparlole1114: itt BTK-ba ütköző bűnt követsz el te is, és a blogger is, ha nem töröl téged. Fel lehet jelenteni titeket, mindkettőtöket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 06:10:00

@kolomparlole1114: @A kiló nem százat jelent.: Ez egy BTK-ba ütköző hozzászólás, bűnelkövetés. Mindkettőtöket fel lehet jelenteni.

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:01:08

@math0: itt BTK-ba ütköző bűnt követsz el te is, és a blogger is, ha nem töröl téged. Fel lehet jelenteni titeket, mindkettőtöket.

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:03:04

@math0: Hiába provokátorkodsz, kisköcsög, ha nem tetszik a zsidózás, majd legközelebb nem nácizgatsz. Nem vagyunk kötelesek eltűrni a folyamatos provokációidat. Remélem infarktust kapsz, miközben olvasod. :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 10:04:30

@A kiló nem százat jelent.: @kolomparlole1114: hallod, blogger? kolompár szerint is bűnt követsz el, nem törlöd ezt a holokauszttagadó nácit?! vállalod a feljelentést?

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:06:34

@math0: hallod, blogger? Genderbuzi Matyika szerint is bűnt követsz el, nem törlöd ezt a nácizgató zsidót?! vállalod a hápogását?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 10:06:35

@kolomparlole1114: a célomat elértem. rajtad kívül minden ember látja, hogy milyenek a nácik. a kurva anyádat is letagadnád, mást nem tudsz. az ész nélküli idiótaságoddal a nácizmust és magadat járatod le. ha nem tetszik a nácizás, akkor máskor ne légy náci! Remélem infarktust kapsz, miközben olvasod!

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:08:25

@math0: a célomat elértem. rajtad kívül minden ember látja, hogy milyenek a zsidók. a kurva anyádat is letagadnád, mást nem tudsz. az ész nélküli idiótaságoddal a zsidajizmust és magadat járatod le. ha nem tetszik a zsidózás, akkor máskor ne légy zsidó! Remélem infarktust kapsz, miközben olvasod!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 10:10:22

@kolomparlole1114: a cigányozós hozzászólásodat 2020.02.01. 13:33:09 - kor nem tudod törölni. ez tény marad, akárhogy is próbálsz tükrözni, ezt nem tudod tükrözni. le is szoktad hagyni azokat a részeket, melyeket nem tudsz tükrözni: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

hasonlóan a BTK tiltja a holkoauszt-tagadást, a nácizást nem tiltja. ezt sem tudod tükrözni, és minden olvasó tudja is, hogy ez így van.

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:12:35

@math0: a nácizós hozzászólásodat nem tudod törölni. ez tény marad, akárhogy is próbálsz tükrözni, ezt nem tudod tükrözni. le is szoktad hagyni azokat a részeket, melyeket nem tudsz tükrözni

hasonlóan a BTK tiltja a nácizást, a copypastelést nem tiltja. ezt sem tudod tükrözni, és minden olvasó tudja is, hogy ez így van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 10:12:39

@kolomparlole1114: A nácik követték el a holokausztot, a nácik irtották a zsidókat. Nem a zsidók követték el a holokausztot, nem a zsidók irtották a nácikat.

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:15:25

@math0: A zsidók követték el a nácizást, a zsidók irtották a zsidókat. Nem a nácik követték el a zsidó provokációt, nem a nácik irtották a nácikat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.09. 10:18:03

@kolomparlole1114: A nácik követték el a holokausztot, a nácik irtották a zsidókat. Nem a zsidók követték el a holokausztot, nem a zsidók irtották a nácikat.

No erre most már csak zagyvaságokat tudsz írni, a mondataid már nem is értelmesek.

kolomparlole1114 2020.02.09. 10:26:45

@math0: Te se vagy értelmes, a hsz-eid se voltak azok soha, mégis fosod a szart a pofádból folyamatosan.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.10. 07:37:16

@kolomparlole1114: "a BTK tiltja a nácizást"

hát persze, te kis elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.10. 07:37:48

@kolomparlole1114: A nácik követték el a holokausztot, a nácik irtották a zsidókat. Nem a zsidók követték el a holokausztot, nem a zsidók irtották a nácikat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.10. 07:38:50

@kolomparlole1114: a cigányozós hozzászólásodat 2020.02.01. 13:33:09 - kor nem tudod törölni. ez tény marad, akárhogy is próbálsz tükrözni, ezt nem tudod tükrözni. le is szoktad hagyni azokat a részeket, melyeket nem tudsz tükrözni. a hivatkozást nem tudod tükrözni: kolompar lole 1116 2020.02.01. 13:33:09

hasonlóan a BTK tiltja a holkoauszt-tagadást, a nácizást nem tiltja. ezt sem tudod tükrözni, és minden olvasó tudja is, hogy ez így van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.10. 07:41:00

@A kiló nem százat jelent.: hallod, blogger?! BTK-ban tiltott bűnt követsz el, ha nem törlöd ezt a holokauszttagadó nácit. vállalod a feljelentést?

Glokta 2020.02.14. 16:07:02

Minden rendben? Minek vitázni egy VALÓDI nácival, aki szerint a zsidók követték el a holokausztot?

Glokta 2020.02.14. 16:07:08

Minden rendben? Minek vitázni egy VALÓDI nácival, aki szerint a zsidók követték el a holokausztot?

Glokta 2020.02.14. 16:09:08

@math0: Most egy valódi, sötét, holokauszttagadó náci barmot találtál. Szerintem hagyni kéne a feljelentést, sokkal jobb, ha mindenki látja, micsoda hülyeségeket ír ez az ember.

Glokta 2020.02.14. 16:09:14

@math0: Most egy valódi, sötét, holokauszttagadó náci barmot találtál. Szerintem hagyni kéne a feljelentést, sokkal jobb, ha mindenki látja, micsoda hülyeségeket ír ez az ember.

Glokta 2020.02.14. 16:09:28

@math0: Most egy valódi, sötét, holokauszttagadó náci barmot találtál. Szerintem hagyni kéne a feljelentést, sokkal jobb, ha mindenki látja, micsoda hülyeségeket ír ez az ember.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.15. 01:45:54

@kolomparlole1114: szerintem is töröljétek, már szóltam. Szabadságon vagyok, nincs időm a marhaságaitokra. Ennek a témához már semmi köze.

Amúgy felőlem szólásszabadság van...

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.15. 01:59:26

@math0: Btk. 333. § A nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása
333. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás vagy más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Nem valótja meg a tényállást ecplicit módon, de ettől még itt ezt kéretik befejezni. Hármótokon kívül senkit se érdekel. Egyedül Tibélvezitek. Te is. Egyikőtök sem zsidó és nem is náci szerintem, csak értelmetlenül hergelitek egymást. Egyikteknek sincs kapcsolata a valósággal. Fogalmatok sincs, mit beszéltek. Egyiktek sem tudha, mit jelent egy ember halála.

Mindkettőtöket le kellene tiltsalak. Majd meg is fog történni, ha még bármi ilyet műveltek. Addig gondolkozzatok inkább. Erre pedig nem kell írni választ.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.15. 05:40:23

@A kiló nem százat jelent.:

1) Megvalósítja
2) le kell tiltani
3) téged is fel lehet jelenteni
4) de náci
5) én kurvára semmi rosszat nem csináltam
6) elmész a kurva anyádba, hogy még te akarsz letiltani engem, meg ez honnan a faszodból jött? "Fogalmatok sincs, mit beszéltek. Egyiktek sem tudha, mit jelent egy ember halála."

Mi a faszt akarsz te ezzel nekem mondani? MI a faszt akar ez jelenteni? Honnan a faszomból tudnád te ezeket?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2020.02.15. 05:42:08

@math0: ha ez a köcsög nem náci, akkor mi a jó édes kurva anyád kell neked ahhoz, hogy valakit nácinak mondj? nálad Adolf Hitler se náci, te egy elmebeteg barom vagy. és egy lusta, elvtelen szaralak, aki nem akar megoldani egy problémát, ami az ő felelőssége, helyette idiótaságokat ír magyarázkodásnak.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.15. 06:42:26

@math0: @kolomparlole1114: @math0 nickek egy hét pihenő

a kommetjeitek és a vitátok privát folytatható, ha tehetném bezárnálak kettőtöket egy szobába, de nem vagyok bíróság, pedig lenne még pár progresszív ötletem

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.15. 06:47:08

@Glokta: semmi jelentősége még az elcseszett btk szerint sem.
Egyelőre a kommentekben csak a jóízlés sérül. De ez nem egy pszichodráma csoport, az a frusztrált tobzódás, amit @math produkál, nekem legalább annyira nem tetszik, mint a teljesen abszurd zsidozás és népirtás újraértelmezés.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2020.02.15. 06:47:56

“ Mi, álviták helyett egyszerűen csak álljunk ki a romák, a melegek és hátrányos helyzetűek mellett és mindenki mellett bőrszíntől és identitástól függetlenül, akit ok nélkül tesz célponttá a politika.

Más teendőnk nem nagyon van.”

Grimbusz Makszimusz 2020.02.15. 10:24:07

@A kiló nem százat jelent.: Szerintem meg állj ki a rendes emberek mellett, mert őket nem védi senki, csak a deviánsokat! A rendes emberek között lesznek romák, melegek, hátrányos helyzetűek is szép számmal nyugodj meg, de könyörgöm önmagában bármilyen kisebbség mellett, csak azért mert kisebbség ne kampányoljunk már! És ne légy ennyire nagyvonalú akkor sem amikor a céltáblává tevő politikáról beszélsz, mondd ki bátran kik használják fel ezeket céltáblának kik a nagy cécóval hangoskodó politikusok akik hasznot akarnak húzni belőlük!
1. 2. 3. 4 aaaaaaaaaaaaaaaaaa libsik! Bezonyám!

elismert felhasználó 2020.02.15. 15:16:35

@A kiló nem százat jelent.: zerintem enek a két gyökérnek kevés a két hét. paszt ki űket végleg....csag hoty érezzék a törödést...is

Grimbusz Makszimusz 2020.02.15. 16:00:23

@elismert felhasználó: Nem dobja ki őket, nem olvastad, hogy pártolja a buzi cigány hajléktalanokat, akik még fogyatékosok is????????
süti beállítások módosítása