A kiló nem százat jelent.

BRÉKING NYÚZ: Forradalom van a mi utcánkba! MA!

2020. szeptember 19.

Most röhögök rajta, ahogy olvasom, aztán meg ki tudja. Mára hirdetett teljes útlezárásokat országszerte egy Facebook-csoport. Meg szeretnék dönteni a kormányt.

vancouver.jpg

Állítólag "hónapok óta szervezik a megyékre lebontott útzárakat magánszemélyek". Olyan "pártoktól független ellenzékiekről van szó, akik nemcsak Orbán kormányát váltanák le", hanem az egész rendszert megdöntenék szőröstül-bőröstül. Szakértői kormányt állítanának rögvest föl és "a jogrendszer csorbításának helyreállítását szeretnék elérni" — kevésbé jogállami módszerekkel, de forradalmi magyarsággal:

"Ez a csoportot CSAK azoknak akik benne vannak a teljes országos útzárba !!A célunk teljes rendszerváltás .Szakértői kormány felállítása a mindenkori hatalom felelőségre vonása,vagyonok zárolása,titkosítások feloldása.Az országunk újjáépítése.

ideje drasztikusan lépni."

(A szöveget az oldalról másoltam. Kivételesen nem az én elgépeléseimről van szó.)
Elmondásuk szerint nem az áltagemberrel szeretnének kitolni. (Az csak a blokád nemkívánatos mellékhatása.) De örömmel vesznek minden csatlakozót. 
Állítólag "Győrben, Veszprémben, Pesten, Baranyában, Békésben, Vas- és Bács-Kiskun megyében és még számos olyan helyen" szervezik az akciót, ahol "alulról szerveződő civilek hajlandóak kimenni, és lezárni a főbb útvonalakat gépkocsik segítségével". Írják.
— Ugyanott használt színes tévé esetleg?
A csoportnak egyébként 10.600 tagja van, ami azért nem olyan kevés szerintem. Hogy hány közülük a titkosszolgálatok beépített embere és hány bentlakásos intézmények korábbi ápoltja arról még nekem sincs információm. Nem mertem belépni a csoportba.
Ennek egyik oka, hogy nehéz szívvel lépek be olyan csoportba, ahol még a csoport nevét sem sikerül magyarul leírni. De szerintem ez nem von le az akció komolyságából. Ki tudja?
screenshot_2020-09-19_at_8_31_31.png
Aki többet tud szóljon. A mentők száma: 104.

CIKKÜNK FOLYAMATOSAN FRISSÜL...

Egyelőre nem látok semmit a vezető hírportálokon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kilonem100.blog.hu/api/trackback/id/tr4416206684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GyMasa 2020.09.19. 11:19:29

Komolytalan.
Ez a hejes(s)írás...
Ráadásul a taxis blokád után meg lett mondva, hogy legközelebb tankokkal lesznek az autók az árokba/Dunába beletolva, szóval valóban csak az átlagemberek szopatása lesz az, amit elérnek vele...

F1őr 2020.09.19. 14:45:23

Nincs semmilyen rendszerváltó hangulat. Ezeknek tényleg gondjaik vannak a valóságérzékeléssel. Talán ha nem szívnának annyit...
süti beállítások módosítása