A kiló nem százat jelent.

Ha csak egy online koncertet néznél meg a COVID-19 idején, ez legyen az!

2020. október 24.

tigerlilies.jpg

A fergeteges brit "brechti punk kabaré" együttes, a The Tiger Lillies tavasszal adta elő "COVID-19" című albumát Zoom-on keresztül, ami egyébként erre tökéletesen alkalmatlan hangminősége miatt. Bár ez Martyn Jacques ...khm... sajátos énekstílusának élvezetén egyáltalán nem ront semmit.

Csak erős idegzetű olvasóinknak!

A nagy érdeklődésre való tekintettel most ősszel természetesen ők is kiadták a COVID-19 Vol. 2-őt. Vagyis a COVID-19 Második Részét. A groteszk és disztopikus 2020-at nem lehet ennél stílusosabban és megzenésíteni: pont még elviselhető arányban keveredik az 1930-as évek Berlinének szalonmuzsikája az 1970-es évek brit punkjának ...is... a... határmezsgyéje.

(Hazudtam, nem elviselhető valójában.)

Én mondtam. Már a dalok címének némelyikével is lehetetlen betelni:

01 - COVID-19, 02 - Cough — Köhögés 03 - Keep Washing My Hands — Mosom, mosom a kezeimet... 04 - Off To The Park, 05 - Sanitizer Survivor — Fertőtlenítőszer-túlélő 06 - Step Up, 07 - Corona Was A Beer Once — A Corona egykoron egy sör volt... 08 - Cancellation Blues — nehéz lefordítani, mert annyi mindent törölnek manapság, koncertet, twitter-accountokat, ez az igazi zeitgeist! 09 - Spitter — Köpködő10 - Toilet Rolls Mummy  — WC-papír múmia. 11 - When You Die Alone — Amikor meghalsz egymagadban. 12 - Supermarket Shelves — A boltok polcai. 13 - Social Distancing — Társadalmi távolságtartás... ó kevés ennél 2020-asabb buzzword van, talán a lapítsd a görbét. 14 - Gasping — Kapkodunk a levegőért15 - Testing — Tesztelés... 16 - It´s Not Easy,  17 - Will We Ever Play Again — Fogunk-e játszani újra?

Jó, ez így nem adja vissza a teljes élményt. Érdekesebbek talán a Facebook-oldaukon posztolt mémjeik:

A bejegyzés trackback címe:

https://kilonem100.blog.hu/api/trackback/id/tr5716253530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ghengis Smith 2020.11.09. 16:21:48

jellemző, hogy ehhez a bejegyzéshez, mivel zenei témájú, egy hozzászólás sem érkezett. bármilyen politikai íráshoz (tartalmától és színvonalától függetlenül) áradnak a kommentek. ennyit Magyarországról és lakóiról.
süti beállítások módosítása