A kiló nem százat jelent.

Tasnádi Péter: HOGYAN LEHET HAMIS VÉDETTSÉGI IGAZOLÁST BESZEREZNI?

2021. május 02.

Garantálom, ennél szórakoztatóbb "életvezetési tanácsot" kompetensebb szakembertől nem fogsz ma találni a magyar interneten!

Nem akarom elszpojlerezni Tasnádi Péter, vállakozóból lett influenszer május elsejei hatperces videóját, de a méltán sokak által követett és példaképként szolgáló visszavonult vállalkozó ezúttal felteszi úgymond az i-re a pontot, átvágja a gordiuszi csomót és leleplezi a meztelen magyar valóságot!
Nem pofázok tovább, hogy megtudd a lényeget, kattints a lejátszás gombra:

Tasnádi Péter kényszerű visszavonulása után meglehetősen sok időt tölt otthon, szabadideje is jelentősen megnövekedett, amit nem az élet léha élvezetével pocsékol el, hanem a lehető legfelelősségteljesebb módon annak szentel, hogy évtizedek során megszerzett tudását és bölcsességét megossza a magyar közönséggel. Ezúttal a lassan a legális levegővételhez is hamarosan nélkülözhetetlen védettségi igazolások beszerzéséről osztja meg hiánypótló iránymutatásait.

"Engem is megkerestek, hiszen elég széles a kapcsolati hálóm..." HOGYAN LEHET HAMIS VÉDETTSÉGI IGAZOLÁST BESZEREZNI?

Állítólag 50-60 ezer forintért vállalják orvosok az oltás beadásának igazolását. Őket azonban élethosszig tartó eltiltással jutalmazhatja a magyar állam. Van azonban egy jóval egyszerűbb módja is, hogy az ember védettségi igazolást szerezzen! Az előbbiről inkább lebeszélne a neves influenszer.

Gondoltam, posztolok saját oltakozástörténetemről is, hiszen példaképemhez, Péterhez hasonlóan én is Sinopharmot kaptam egyébként. Természetesen. Hiszen cipőt a cipőboltból, kínai vírus ellen kínai vakcinát! Emellett a hazai "piacon" ez az egyetlen hagyományos, kipróbált és megbízható technológiával készült vakcina, aminek épp ezért nincs is ismert súlyos mellékhatása, míg a nyugati kísérleti vakcinák, mint a vektorvírussal bevitt DNS-t használó Astra Zeneca vagy Sputnik V (vé-nek ejtendő egyébként és Oroszország nyugat) vagy a sejtjeinket messenger-RNS-sel hekkelő Pfizer és Moderna meglehetősen sok kritikát kaptak, és azt hiszem elég nekem, ha csak azoknak a fele igaz.

Péter egyébként, ahogy én is ettől függetlenül arra buzdít mindenkit, hogy adassa be bármelyik oltást COVID ellen, amelyik szívének kedves. Én a prémium árkategóriásat választottam, úgyis az én adómból fizetik, és átengedem másoknak a lehetőséget szervezetüket bétatesztelésre felajánlani, úgymond a Tudomány oltárán a bigott nyugathívőknek. Innentől a vita nem tudományos. Ahogy valószínű nem teljeskörű az őrző-védő iparágban és méllékszakágaiban sikeres vállakozóból lett influenszer válasza sem az illegális beszerzésre vonatkozó kérdésre tudniillik, hogy "sehogy".

(Névtelen kommentekben nyugodtan osszátok meg a ti tapasztalataitokat. Csak a hamisítást bünteti öt évvel a törvény.)

Oltass, légyszíves, hogy túllegyünk ezen az őrületen. Ahogy Tasnádi Péter szájából hangzik csak igazán hitelesen:

"Járt utat a járatlanért ne cseréld fel, mindig az egyenes út a legrövidebb!"


Ugye?

Tasnádi Péternek minden videója egy aranybánya. Szerintem egyből ezzel kellett volna kezdenie a karrierjét. Őstehetség. Legalábbis Vona Gábornál nagyságrendekkel jobb, bár lehet nem egy Dancsó Péter és nem is egy Csédé.

A blog 2015 végén azért indult, hogy az ideológiai szekértáborokon túllépve tiszta vizet öntsön a pohárba.
Olvasottságunk 2020-ban lépte át az egymilliót.
Posztjainkat számos országos és helyi portál megosztotta vagy hivatkozta az Indextől a Mandinerig, a Mércétől a Propellerig, a Hírolvasótól a Kapuig, a Balmixtől a social mediáig...
Köszönöm, ha lájkolod és megosztod írásainkat, kövess minket: facebook.com/kilonem100, ha támogatni szeretnél: patreon.com/kilonem100 — köszönjük!

Tasnádi Péter életművének a Wikipedia is emléket állít

Érettségi után elvégezte a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolát. Két éves sorkatonai szolgálat után az Állami Biztosítónál mint szervező helyezkedett el. 1975-ben Ő nyitotta meg az első testkultúra szalont Budapesten a XII .kerületben a jelenlegi Apor Vilmos téren. 1979-től előbb a Hírlap Kiadó Vállalat majd a Lapkiadó Vállalat munkatársa volt.

Az 1980-as évek elején szervezte a Honvéd Kupa Nemzetközi Ökölvívó Bajnokságot. Részt vett az első újkori magyar szépségverseny szervezésében 1985-ben. 1986-ban Ausztriába távozott, onnan Izraelbe. Izraelben egy anti-terrorista kiképző táborban kiképzést kapott majd személyi testőr volt egy gyémántkereskedő mellett. Visszatért Ausztriába ahol több műszaki boltot üzemeltetett. 1991 végén végleges szándékkal hazatért Magyarországra. Elsők között alapított őrző-védő cégeket.

1992-ben Magyarországra hívta Uri Gellert a magyar származású izraeli parafenomént, hogy segítsen a nyomtalanul eltűnt Farkas Helga megtalálásában.

1992 februárjában megalapította a Budapest Maccabi Sportklubot amelynek ökölvívó csapata rögtön megnyerte a magyar bajnokságot. Ebben az évben számtalan újságcikk jelent meg róla és többször szerepelt televíziós műsorokban. 1992 szeptember 28-án látványos körülmények között letartóztatták és kikiáltották "keresztapának". 13 hónapos előzetes letartóztatás után szabadult és végleg beírta magát a magyar közéletbe. Több sikeres őrző-védő céget működtetett majd 1994-ben korát meghaladóan elindította az Utcai Harcosok Bajnokságát ami sikerszéria lett. Később megszerezte a Négy Tigris Piac tulajdonának a 25%-át. Ezt követően az USA-ban főként Las Vegasban élt 1999-ig. Majd még ugyanebben az évben ismételten letartóztatták a Ferihegyi Repülőtéren, mikor Hollandiából visszatért az első magyar K1-es válogatottal mint vezető. Az 1996-1998-as "Ki kicsoda lexikon"-ban szerepelt. Hosszú börtönben tartózkodása után 2016 szeptember 16-án szabadlábra került, azóta Budapesten él. 2019-ben a Papp László Sportcsarnokban megrendezte a Spártai Gladiátorok Gáláját.

A bejegyzés trackback címe:

https://kilonem100.blog.hu/api/trackback/id/tr1216519722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Z 2021.05.02. 10:03:02

Akkor mondom, nem hamis név mögé bújva. Nem kell semmiféle igazolvány, ahogy vakcínára sincsen szükségünk. Ebbe most nem megyünk bele mélyebben - higgyen bárki azt, amit akar! A lényeg, hogy nem kell igazolvány/útlevél, mert ha idén és/vagy jövőre nem utazhatsz, nem ülhetsz be moziba/színházba/söröző belső helyiségeibe - akkor mi van? Semmi. Tudunk utazni és kirándulni erdőkben, hegyekben, mezőkön és akár a "határszélen" is, kinn a falu mellett. Lehet magunkkal vinni szendvicset és üdítőt - olcsó. Képesek vagyunk kerékpározni. Lehetséges, hogy meghívjuk pár ismerősünket (később ők lesznek majd a házigatzdák, ők hívnak minket) és főzünk, felszolgálunk és boldogok vagyunk. Elmehetünk egy-egy szabadstrandra az orszgában található több száz tó egyikéhez és pancoslhatunk kedvünkre. Senki sem fog kéregetni tőlünk semmiféle "igazolást", mert ez nem kell.

Ezzel pénzt, nagyon ok pénzt lehet megspórolni. Nem kell Adria, nem kell Olaszország vagy éppen egyéb messzi vidékek! Ki lehet bírni a lazítást, a pihenést bárhol, ahol madarak csicseregnek és ahol napsütés van. Minden ételt és italt el tudsz vinni magaddal. Idén ruházz be egy napelemes hűtőre - és egész nap hideg a söröd, kis komám! Idén rakj félre annyi pénzt, amit jövőre még egyszer félre tudsz rakni, és mikor elkezdődnek az akasztások (mert bárhogyan is akarjuk, hogy ne legyenek, a közvélemény igenis látni akarja az akasztott Puhosokat, Nyunyókákat és egyéb hazugokat), akkor fogod a kis pénzecskédet és egy igazán jó kis kirándulásra fizetsz be bárhol a Földön. Mert megteheted.

De attól még, hogy téged igazolvány meg nem léte miatt nem engednek be a sörkert belső helyiségébe, nem kell rohannod ostoba oltásokat "felvenni". Várj csak nyugodtan és azt nézd meg, hogy megkerülve a rendszert hogyan tudsz legálisan boldog lenni! Menni fog, hidd el! A boldogság nem pénzben és Marokkóban meg Kuvaitban és/vagy Baliban mérhető. Akármelyik magyar kis pocsolya alkalmas a boldogságra. Akármelyik erdő. Rengeteg van. Akármelyik barátod, aki hasonlóan okos, mint te és nem otlott, akármelyik szomszédod és ismerősöd. Rengeteg a lehetőség. Amit az FB eltávolított, azt most fordítsuk meg - közeledjünk egymáshoz! Kerti partik? Lehet. Legális. Konyhai partik? Miért ne? Házibulik csendes beszélgetésekkel, jó érzésekkel? Lehetséges. Bármi, ami idegesíti az ősszel a vérrögképződések miatt lassan elhulló fiatalokat és idősebbeket egyaránt, akik csak "szabadok" akartak lenni...

Ámen.

Piffu 2021.05.03. 12:53:04

Most én ezt nem értem. Itt van valami duplacsavar? Ez most kinek a cikke? Kilo, te most tényleg végignézettél egy fos vakcinadíler videót velünk, miközben közlöd, hogy te is beoltattad magad? Nem értem, hol a vicc, mert valóságnak elég szar volt. De lehet, hogy csak lefáradtam agyilag...

Alan43 2021.05.05. 05:33:12

Szorakoztato? Ennel tobbet vartam batman :-)

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2021.05.05. 10:23:55

@Alan43: @Piffu: jól van :) lehet savazni, mert szerintem kultúrtörténeti milestone, hogy egy saját bevallása szerint is volt maffiózó influenszer lesz, emberek lesik a szavát — és micsoda szavakat! anyám... én mindig lehidalok az egyszerű szövegein. A vicces az, hogy miközben azt hiszem róla, hogy tökfilkó, valójában nyilvánvaló, hogy nagy zsugás kellett legyen. Lásd a belinkelt cikkeket. Szóval valamit mégis is tud. Amit itt tol az meg engem a Majkaszerű vagánygyerekből lett vírusrettegő celebekre emlékeztet. Hát ezt így hogy? Nem ezt vártuk és még rá is játszik erre ügyesen. És teljesen elhiteti, hogy tök hülye. Miközben nem is annyira.

Sinopharmot nyomjatok gyereket! És utána nem pampoghatnak, hogy nem vagyunk beoltva. Ennyi. Nincs ismert súlyos mellékhatása. Nekem is bejött.

@Alex Z: ezek opciók. De ha mégis szeretnél uszodába is járni, strandolni, akkor most a covidfasizmus vagy vakcinasztálinizmus idején meg kell találni a legkisebb veszélyt.

Alan43 2021.05.12. 02:35:55

@A kiló nem százat jelent.: Mindenki megerdemel meg egy eselyt, meg Danny Trejo is
süti beállítások módosítása