A kiló nem százat jelent.

A megdöbbentő ok, miért találkozott Bill Gates Jeffrey Epstein-nel? És a lesújtó látlelet, amit számunkra a világról kiállít

2021. október 13.
  • Bill Gates (Microsoft) többször találkozott azzal a Jeffrey Epstein-nel, akiről már 2008 óta köztudott volt, hogy kiskorúakat kényszerített prostitúcióra.
  • Már maguk a találkozók ténye is ki kellene verje a biztosítékot, de ami ennél is bizarrabb az a találkozók állítólagos oka.
  • A mainstream média agyonhallgatja, de a jelenség nagyon is sokat mond el a világról, amiben élünk, ami garantáltan nem fog neked tetszeni.

Tovább

Hatalmas leleplezés: ezzel nyugtatta le magát Trump, ha hisztirohamot kapott

2021. október 06.

Hatalmas leleplezésről számol be a mértékadó világsajtó: egy dalnak a meghallgatásával nyugtatta le magát Trump, ha hisztirohamot kapott a Fehér Házban. 

hofitrump.jpg

 

Igen, Andrew Lloyd-Webber Macskák című musicaljének “Memory” című dalát hallgatta! Óriási szenzáció! 

Tovább

Kormányváltáska és ellenzékecske. A méhlegelők tragédiája a COVID utáni magyar közéletben

2021. július 20.

A remény hal meg utoljára. Egy kormányváltás sosem lehetetlen célkitűzés egy olyan országban, ahol legalább szabad választásokat tartanak, ha nincs is kolbászból a demokrácia. Ez azonban nem azon múlik, hogy az ellenzék mennyire akarja vagy mennyire egységes, hanem csakis a választók hangulatán. Nagyobb baj, ha egy politika nemhogy lehallgatja a polgárokat, de nem is hallgat rájuk.

kormanyvaltaska.jpg

Tovább

Pártok, kamupártok, viccpártok, amiket a mainstream média tilt, tűr vagy éppen támogat

2021. június 02.
  • Egyik állandó vesszőparipám: miért olyan pocsék a magyar politika és miért olyan szánalmas a politikai felhozatal? Miért kell ugyanazokat a leszerepelt, közepes pojácákat bámulnom sokszor 30 éve folyamatosan?
  • Valóban: az embereket nem érdekli, sőt taszítja a politika, a média pedig ennek megfelelően mutatja be azokat a lassan anyázásig redukált közéleti vitákat, amik ezt a szűk hiszterizált közeget foglalkoztatják.
  • Avagy fordítva: a média által visszatükrözött közélet nem szól másról csak hiszterizált álvitákról, ezért aki tájékozódni akar eleve csak ilyen tálalásban és csak a nyúl üregének a legmélyébe kap betekintést.

mkkp.png

Tovább

Ennyi idióta, ellentmondásos szabállyal még sosem védtek meg minket magunktól

2021. május 22.

Mutáns jogász-virológus hibrid legyek, ha értem. Egy ismerősöm lefordította magyar nyelvre a jelenleg hatályos járványvédelmi szabályozást:

§1. Ha egy [szabadtéri szórakozóhelyen] nem szól a zene, akkor bemehet bármennyi ember védettségi igazolvány nélkül,

a.) de ha "szervezetten" isznak, akkor már csak ötszázan.

b.) viszont, ha elkezd játszani egy zenekar, akkor ki kell mennie annak, akinek nincs védettségi igazolványa,

c.) kivéve, ha menyasszony is van, mert akkor nem kell az igazolvány, de csak kétszázan maradhatnak "bent".

Tovább

A sakkökölvívás sportág felfutása várható a poszt-COVID világrendben :)

2021. május 19.

schachboxen2.jpg

Régóta próbálom fejben kisakkozni, vajon milyen újdonságot hozhat számunkra a COVID utáni Új Normális, amit a régi nem tudott megadni. Igyekezzen megőrizni mindenki a komolyságát!

Mindazok, akik a social distancing miatt hiányát érezték eddig, hogy jól behúzhassanak netes vitapartnerüknek vagy sportbeli ellenfelüknek egyszerre szellemi és fizikai értelemben, most megtalálhatják a nekik való sportágat: a sakkökölvívás előtt nyilvánvalóan hatalmas karrier áll abban az abszurd szép új világban, ami (majd egyszer az n+1-edik teljesen önkéntes) vakcináció után ránk köszönt.

Tovább

A kurdokat élesen megosztja az arab-izraeli konfliktus, de a felszínes nyugati szemlélő nem csak ezt nem tudja a Közel-Keletről

2021. május 18.
  • Aki azt várja, hogy egyetlen posztban majd jól igazságot teszek a Közel-Kelet konfliktusaiban, téved. Erre csak az vállalkozhat, aki semmit sem tud és ezért semmit sem ért és nem is akar érteni.
  • Tóth Csaba (Mérce, Azonnali) osztotta meg a social médiában ezt a két a Közel-Keletre annyira jellemző szélsőséges képet. 
  • Az iraki kurd autonómia Izraelt, a szíriai kurd míliciák a palesztinokat támogatják az Izraelben kiújult polgáháborúban. A béke pártján úgy tűnik túl kevesek vannak...
186525575_10158420595337636_4264794400225547391_n.jpg

Tovább

Minden zsidót és arabot deportálna a 444 publicistája Izraelből: Magyarországon pont 77 éve indultak meg az első vonatok Auschwitzba

2021. május 14.

Márton, nem vagyok egy karót nyelt fazon, de ez nem vicces! — Valamiért hiányolom a médiából az "Antiszemita gyűlöletkeltéssel tombolt közösségi média oldalán a 444 újságírója" szalagcímeket. Egyedül talán a Neokohn nevű portál horkant fel, felidézve az újságíró más botrányos kijelentéseit. Pedig Bede Márton, ha nem is a minőségi újságírás csúcsának, de mégiscsak a liberális média egyik karácsonyfadíszének számít.

Igen. Én értékelem túl a fazon jelentőségét, a közvéleményt annyira érdekli, mintha egy kis blogon fröcsögne valami hozzám hasonló nímand. De a jelenség nem egyedi a liberális médiában.

screenshot_2021-05-14_at_13_57_47.png

Tovább

Indiai paradoxon: a tudósok szerint valójában túl alacsony a COVID-mortalitás...

2021. május 13.

Míg a bulvármédia tele van az Indiáról szóló COVID-rémhírekkel, addig a Science Magazine paradox módon arról arról a paradoxonról ír, hogy túl alacsony a COVID-mortalitás Indiában...

banner-kumbh1_1185-large.jpg

India, lehet, nem egy "Kossuth tér": de 150 millió ember egy helyen... Indiában minden adott egy súlyos COVID-járványhoz. Valójában az a kérdés, hogy miért nincs mégse mondják a tudósok.

Tovább
süti beállítások módosítása