A kiló nem százat jelent.

Először a magyar médiában: Fideszbérenc és Soros-ügynök leleplezés egyszerre

2018. április 27.

Hofi Géza vicce ugyan ma már nem szalonképes, de aktuális — pontosan ismerjük ezt a logikát, tudjuk, hogy mik vagyunk, ha nincs otthon akváriumunk... (Basszus tényleg nincs.)

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy a kommentek olvasása alkalmas a lelki nyugalom megzavarására. (De ebbe a hibába mi is gyakran beleesünk.)

Egyik kedves kommentelő firtatja, hogy az Index2 (ahol egyik posztunkat olvassa) kinek a tulajdonában van? Mert ha tudja, akkor már érti, hogy mit olvas? Önállóan nem képes elhelyezni pl. ezt a írást sem képzeletbeli koordinátarendszerében. Oké nem tudja, mi az, hogy blog, de ennél szörnyűbb, hogy sokan azt hiszik, hogy az embereknek maguktól nem is lehet véleménye. S ez borzalmasabb, mintha tényleg így lenne.

Pedig egész biztos vagyok benne, hogy legtöbbünk egyáltalán nem evett meszet és nem gondolja, hogy a pártmédiák által bemutatott valóság úgy igaz, ahogy elmesélik: nem hal meg mindenki, ha az amúgy jól képzett magyar orvosok kezei közé kerül, és az iskolában sem tiltották be az olvasásoktatást. A veresegyházi asszonykórus sem kell rettegjen, hogy nemi erőszakra kész migránsok lesnek rájuk a rekettyésből.

Bár pártból és véleményből annyi van, mint égen a csillag, sokan igyekszenek mindent belegyömöszölni jobb- vs. baloldali klisékbe. Ezek a vélemények viszont folyamatosan egyszerűsödnek egy lefelé tartó spirálban. A helyzet kifejezetten rossz, de legalább teljesen reménytelen. Most épp ott tartunk, mintha a politika a leggagyibb spagettivesztern lenne: két kovboj közül kell válassz: lehetsz Orbán és lehetsz Soros. Az utóbbi ugyan nem látszik a vásznon, csak az előbbi emlegeti folyton, de a helyzet pattanásig feszült, utána reklám és örökre elkapcsol mindenki. Meg van valahol messze egy valóság a képernyőn túl...

De nem akarom elrontani senki örömét. A kommentelők dörzsöltek és mindent tudnak, rántsuk hát le a leplet egyszer s mindenkorra.

  • Nyilván Soros-ügynök vagyok, mert nem a Fideszre szavaztam.
  • De Orbán-bérenc is eközben, mert nem szavaztam volna át "taktikusan" se a DK, se az MSZP jelöltjére, ha a fene fenét eszik is. (A fene viszont őket ette meg: háromszázezerrel kevesebb voksot kaptak megint.)
  • Soros pénzelhet, mert mi másért gondolnám azt, hogy szerintem annyira nagyon nem akarnak ide muszlim tömegek bevándorolni, és van idehaza nagyobb gondunk is. De nem bánom, sőt örülök neki, ha a gyerekemet  Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed gyógyítja. 
  • De nem lehetek más csakis Orbán szekértolója, ha úgy vélem nincs azért itt diktatúra, miután ide is azt pötyöghettem le, ami nekem tetszik, azt kiabálhatom a Kossuth téren, ami nekem tetszik, és a választáson tetszőleges számú pártból kedvemre válogathattam, aminek a logója nem a narancs.
  • De nincs jól szerintem, hogy a kormány 4 éven át 24 órában kampányolhat annyi pénzből, amennyit a bölcsödékre sem költünk összesen.
  • Soros-ügynök vagyok mert nem tartom fairnek, hogy a külföldön tartózkodó magyarok nem szavazhatnak kényelmesen mondjuk levélben — vagy az interneten keresztül. (Bár tény, hogy ha megszüntetik az állandó lakhelyüket idehaza, akkor jogosulttá válnak.)
  • És Fidesz-bérenc, mert nem fosztanám meg a határontúli magyar állampolgárokat a választójoguktól, de megértem, aki szerint ez a "fél" szavazat is túl sok. S bizony úgy gondolom a határontúli érdekeket határontúli képviselőknek kéne képviselnie. Hamár.
  • Lehet Soros ügynök vagyok, mert egyszerű szavazatvásárlásnak érzem, amikor a magyar kormány nyugdíjat ajánl fel az ukrajnai magyaroknak.
  • De elítélem, amikor a találomra meghúzott határok szerencsétlenebbik felén rekedt honfitársaim ellen uszító gyűlöletkampányt folytat a Gyurcsány-párt. 
  • A legutolsóbb troll vagyok, mert nem gondolom, hogy bármelyik pártnak vagy politikusnak feltett szándéka volna, hogy tönkretegye az országot, de nem szívesen hagyom szó nélkül, ha mégis úgy sikerül.
  • Most épp nem sikerül úgy, ezért nem mondom, hogy itt a világvége, bár nem olyan ütemben nőnek a bérek, mint a stadionok füve.
  • Nyilván egy borzasztóan silány bértollnok lehetek, mert eddig még egy centet sem kerestem az írással. 

 

Ideje hát megadnom a K&H bankszámlaszámomat. Igaz magyarok ide utaljatok: 

10409015-86767185-57831000

Idegenszívűek külföldről! A következő IBAN számlára várom az átutalásokat:

HU72 1040 9015 8676 7185 5783 1000 (Same in English.)

screen_shot_2018-04-27_at_10_42_28.png

Meg persze lájkolj minket a Facebook-on, mert ott megírják az igazat! :)

 

Hát így. Köszönöm.

Majd 30 éve van ebben az országban többpárti demokrácia. Igazán megszokhatnánk már, hogy sokfélék vagyunk és sokféleképpen gondolkodunk. Abban a hitben éltem eddig, hogy azért váltottunk rendszert, hogy ne legyen kötelező beállni a sorba, semelyikbe. Hogy nyilvános vitákon dőljenek el közös ügyeink, és ne MSZMP-KB határozatok útján, ne egy stadion lelátóján meg ne is az egyik férfivécében. S az is ember, aki éppen mást gondol jónak. (Persze méltósággal elfogadja, ha a véleménye kisebbségbe kerül.)

egyuttbonatnakle.jpeg

Három(ezer) óriás plakát tetszőleges magyar város határában: együtt bontanák le a határzárat — ismerjük jól. S ez a bornírt üzenet még egész közel áll az objektivitáshoz, hiszen szegény Szél Bernadettnek ez a plakát meg féltucat visszaléptetés sem volt elég, hogy ne kapja meg a balliberálisoktól a Fideszbérenc jelzőt folyton. Na innen szép az "együttműködés", ugyebár? 

20101029orbanvikt8_focuspoint_926x504.jpg

Volt egyszer egy szelíd kelet. Igen, az ott már a pocakos Orbán és bizony Soros György — magyar országház, 2010 (sic!). Lehet még a plakátokhoz is itt készült a fotó...? Vajon Simicska Lajost visszaírják még a sorozatba?

A bejegyzés trackback címe:

https://kilonem100.blog.hu/api/trackback/id/tr7713853424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2018.04.27. 22:43:58

@Borondot jol pakoljatok be lippsik:

Te meg csak vak.
Én meg rohadtul tapintatos és barátságos. Nem vagyunk egyformák.

vergyula 2018.04.28. 07:28:30

Na ja, ha egyik sem vagy, akkor mindkettő vagy. Ahogy a Kartel mondta: "Döntsd el végre öcsi azt, hogy velem vagy ellenem, hát valahova állj, mert rajtad van a szemem."
Nem mintha ez így jó lenne.

vergyula 2018.04.28. 07:29:40

@vergyula: Viszont Kispálék meg ezt mondták: "Nem írok semmit magamra." - hozzám ez áll közelebb.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.28. 07:49:42

A lényeg: ha ütöd a ballibeket, akkor hasznos ember vagy. S ha közben a Fideszt is ütöd, az mellékes.

CoolKoon 2018.04.28. 12:43:13

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ez sajnos nem igaz, mert aki a Fideszt (is) támadja, az ellen hatalmas vehemenciával lép fel a Fidesz propaganda-masinériája.

CoolKoon 2018.04.28. 12:48:20

Na, ide se írok többet. Ahol szűrik a "szart", oda írjanak csak szépen a fidesztrollok.

CoolKoon 2018.04.28. 12:49:38

Hmm, vagy valami mást. Mindegy, rohadjon meg a blogmotor, mert megzabálta a posztomat valami fos kulcsszavak alapján.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.28. 17:35:02

@CoolKoon:

Ez így igaz, de én nem a Fidesz propagandamasinája vagyok.

CoolKoon 2018.04.28. 22:34:54

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Említettem én egy szóval is ilyet? Nem tudok róla...különben is, te szemmel láthatóan mindenkit imádsz, aki echte kommunista allűrökkel dolgozik....

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2018.04.29. 07:51:24

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Teljesen nyíltan vállalnám, ha Soros végre küldené a pénzt. De nekem az is jó, ha Habonytól ömlenek be a milliók. A lényeg a sok pénz. :D Bőröndöm ugyan van, de mindig retúrjegyet veszek, bárhova utazom. A hisztit pedig nem szeretem. Tudsz egy okot a hülye kommentelőkön kívül mondani, ami miatt el kéne innen menni? Én nem.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2018.04.29. 08:01:21

@vergyula: #myhero. Kispál is meg a nemíroksemmitmagamra is.
Persze ettől még kell egy csapat. Mint tudjuk... Én ezt felvállalom.

vergyula 2018.04.29. 09:28:20

@Antlfinger Edvárd: <off> Az egyik legjobb daluk, bár szinte az összeset szeretem. Ők voltak a kedvenceim, amíg fel nem oszlottak. :( </off>
A csapatot Garas már intézi. :)
süti beállítások módosítása