A kiló nem százat jelent.

A megdöbbentő ok, miért találkozott Bill Gates Jeffrey Epstein-nel? És a lesújtó látlelet, amit számunkra a világról kiállít

2021. október 13.
  • Bill Gates (Microsoft) többször találkozott azzal a Jeffrey Epstein-nel, akiről már 2008 óta köztudott volt, hogy kiskorúakat kényszerített prostitúcióra.
  • Már maguk a találkozók ténye is ki kellene verje a biztosítékot, de ami ennél is bizarrabb az a találkozók állítólagos oka.
  • A mainstream média agyonhallgatja, de a jelenség nagyon is sokat mond el a világról, amiben élünk, ami garantáltan nem fog neked tetszeni.

Jeffrey Epstein-nel, akiről már 2008 óta köztudott volt, hogy kiskorúakat kényszerített prostitúcióra. A mainstream média mégis egy évtizedig agyonhallgatta a világméretű pedofil hálózatot kiépítő üzletember viselt dolgait. Egy évtizeden át,  az utolsó pillanatig védte az amerikai establishment az elnököktől a brit királyi családon át Nobel-díjasokig kiterjedő kapcsolatrendszerrel bíró szexuális bűnözőt. 

Az is beszédes, hogy ügyei felgöngyölítésére nem került sor, mert Epstein gyanús körülmények között és a szigorú őrizet ellenére "öngyilkos" lett a cellájában, legalábbis állítólag. Nem kell bizonygatni, hogy sok hatalmasság könnyebbülhetett meg ettől. Kapcsolatai között ott volt a brit András herceg, a szaúdi koronaherceg, Bill Clinton, Bill Gates, Donald Trump, segítették perében miniszterek. A lista túl hosszú és nyilván hiányos.

Az még beszédesebb, ahogy a kényelmetlenül napvilágra került találkozókkal kapcsolatban milyen magyarázatokat kapunk. A mostanában a világot megváltani és beoltani igyekvő filantróp szerepében tetszelgő milliárdos, Bill Gates is szemmel láthatóan zavarbajön  a kérdésektől. Megpróbálja látványosan emberbaráti akcióira terelni inkább a szót. "Bízott abban, hogy a találkozók segítségével dollármilliárdokat sikerül megmozgatni majd a világ közegészségügye érdekében..." Bla bla ba.

A világhírű Bill Gates, aki valószínűleg bármely híres ember, bankvezér vagy akár államfő vagy más hatalmasság ajtaján simán kopogtathat pont Epstein-en keresztül remélt előrejutást?

A Daily Beast legelső információi szerint válásához kért tanácsot Bill Gates egy tucatnyi találkozó során Epstein-től, hogy a szegény milliárdos kiszabaduljon Melinda Gates-cel való "toxikus kapcsolatából" és, hogy segítsen javítani a milliárdos közmegítélésén. Hogy erre pont egy szexuális bűnöző lenne a legalkalmasabb azt én mondjuk furcsállom, bár kétségtelen sok mindent tapasztalhatott az úriember, amit az USA legdrágább pszichológusai vagy válóperes ügyvédei sem. Ki tudja? Bill Gates imidzsén egyébként úgy tűnik még ez a kapcsolat sem tudott rontani. Melinda és Bill szétválására csak nemrég, Epstein halála, az Epstein-nel való találkozók napvilágra kerülése, évekkel a találkozók után került sor. Alaposan megrágták a témákat Jeffrey-vel. Nem valószínű, hogy ezért vagy csak ezért ültek le.

De a történet nem áll itt meg. 

A találkozók támogatásokért lobbizáson, csajokkal kapcsolatos baráti tanácsokon túli okára is fény derült: Bill Gates állítólag azért kereste olyan sűrűn a pedofil hálózatot üzemeltető szexuális bűnöző kegyeit, mert (nem azért amire gondolsz, bár lehet volt némi kellemeset a hasznossal is de) azt remélte, hogy a befolyásos üzletember majd segít neki kijárni a Nobel Békedíjat! Szerintem itt érdemes ledobni az ékszíjat, mert ez az, ami annyira valószínűtlen, hogy nem  sorolható a rafinált milliárdos szokásos mellébeszélései közé. 

Nagyon is valószínű lehet, hogy a becsvágyó Bill Gates, aki már mindent elért az életben, amit anyagilag el lehet, volt a világ leggazdagabb embere, ugyanakkor felhasználók milliárdjai szórták rá okkal-ok nélkül szitkozódásaikat, úgy érezte az emberiségért tett sok jóért már kijárna neki a megbecsülés: amit egy Nobel Békedíj koronázna meg igazán szépen. (Talán már a beszédet is megíratta.)

A Daily Beast információi és a Gates alapítvány korábbi munkatársa szerint, annak tudatában, hogy az Epstein-nel való kapcsolat nagyon is visszaüthet. 

Bill Gates keze (pénze) valóban benne van jópár filantróp akcióban világszerte. Bár kétségtelen tény, hogy annak ellenére, hogy milliárdokat öl világmegváltó hobbijaiba, azok viszonylag kevés valódi sikert hoztak világszerte: afrikai oltásprogramjai időnként horrorforgatókönyvé válnak, de dícséretes az igyekezete, amivel szeretne szuperkompakt víztisztító üzemet vagy biztonságosabb, ártalmas hulladékot nem termelő atomerőművet (TWR) megalkotni. Reméljük majd egyszer sikerrel.

És hát a szándék a fontos, nem igaz?

Oké, oké. Tehát 2011-ben, három évvel miután elítélték kiskorú prostitúcióra való kényszerítése miatt, Jeffrey Epstein (volt) az az ember a Föld nevű bolygó Amerikai Egyesült Államok nevű egyik nagyon fejlett országában, aki a talán legnagyobb megbecsülést jelentő Nobel Békedíj "megszerzésében" ismeri a megfelelő embereket, tudja kiket kell felhívni, kivel kell smúzolni, kiket kell "megmasszírozni", akár még egy olyan szuperhírességnél is jobban, mint maga Bill Gates, aki előtt lefogadom, hogy talán még a pápa vagy maga a jóisten ajtaja is nyitva áll.

A feleségek mindig okosabbak: Melinda Gates már akkor nagyon ellenezte ezeket a találkozókat. Na vajon miért. Nem moralizálok, hogy mit kell gondolni a gyerekprostitúcióról vagy a pedofíliáról, nem akarok túljátszott hisztérikus kirohanásokba belekezdeni. Mind ugyanazt gondoljuk. Olyasmiről van  szó, ami abszolút kizáró ok. Ha valaki ilyesmiben érintett, akkor a személye szóba sem jöhetne valaki olyan számára, aki bármilyen nyilvános elismerésre akar számot tartani. És nyilván tökéletesen összeférhetlen már az ilyen kapcsolatkeresés is, ha az ember a Nobel Békedíjra pályázna, nemhogy tucatnyi személyes találkozó. De most komolyan. Ehhez még álszentnek sem kell lenni.

Hab a tortán, ahogy a többi hatalmasság, úgy Bill Gates és Epstein botrányos kapcsolata sem kap túlságosan nagy nyilvánosságot, elkenik, elhallgatják, lábjegyzetbe sorolják, mintha nem lenne valami fontos, elmaradnak a visszakérdezések, nem kapargatják nagyon, nincs oknyomozás. Ó, hát vannak ilyen dolgok néha, hírességeket titkos szigetre szállító pedofil stricik, gyerekeken elkövetett erőszak, holokauszt, világháború. Hát istenem. Megtörténnek dolgok a világban, beszéljünk inkább a jótékonykodásról. Hát nem? Hát nem.

De mégis -- számomra ez a legérdekesebb kérdés -- milyen világ az, ahol a Nobel-díj megszerzésében pont a legkorruptabb, legromlottabb kapcsolatrendszer tűnik egy olyan szuperintelligens, szuperbefolyásos ember számára is a megfelelő eszköznek, mint Bill Gates.

Az egész messziről bűzlő Epstein-sztori Gates-szála mit mesél nekünk világunk morális állapotáról? Anélkül, hogy a teljes igazságra, a világelit kapcsolati hálójára vagy belső működésére ténylegesen fényt deríthetnénk vagy leegyszerűsítő konteót gyártanánk. Mert nyilván nem fogunk mindent megtudni sosem. Hiszen a főszereplő halott. És valószínű jó okkal halt meg, rengeteg titkot magával víve a sírba. Nemcsak Bill Gates-ét...

Érdemes ezen meditálni egy kicsit.

Miféle világban élünk?

Milyen minőségű elit irányítja a világunkat?

Milyen az az elit, amely Amerikát irányítja? Ha Jeffrey Epstein a demokraták egyik legbőkezűbb támogatójának számított, többek közt állítólag azzal is kérkedett, hogy titkos ügynök és vannak hamis útlevelei is...

Bill Gates a kevés interjú során, ahol erről óvatosan kérdezték, mindig nagyon zavarba jön és egészen furcsa válaszokat ad, ami testbeszédén túl is árulkodó. Bill Gates persze nagyon bánja a találkozók megtörténtét. (Vagy azt, hogy ez így kiderült.) Satöbbi satöbbi. Arra a kérdésre, hogy mi a tanulsága az esetnek azt az egészen bizarr választ kínálja, hogy "nos, az illető halott"...?! "Viccesen" (zavarában?) hozzáteszi, hogy úgy "általában érdemes nagyon vigyázni magunkra". Nem világos az utalás, hogy vajon azért, hogy nehogy Epstein sorsában osztozzunk, ha túl sokat tudunk, vagy azért, hogy ne találkozzunk kétes alakokkal, mert az rontja majd a hírnevünket. Na és persze "a filantrópia" szó mögé menekül. Nem világos, hogy Bill Gates a selyemzsinórt kapná vagy küldené...

Úgy tűnik a dolog, a világ bonyolult: bármelyikre sor kerülhet. Jobb, ha mindenki tudja a helyét, különben a kapcsolati hálók kibogozhatatlan szálai a nyaka köré gabalyodnak. Hát kb. ilyen világösszeesküvésben hiszek én.

Kezd a hátam is borsódzni ezektől a filantrópoktól, megmondom őszintén.

Sőt: kezdek lassan félni is, amikor filantrópiáról vagy az emberiség megmentéséről prédikálnak...

A lepel alá belesve valami más bukkan fel előttünk.

Bill Gates interjúját kielemezte négy világszinten elismert metakommunikációs szakember is, másfél órában. (Tényleg ezzel foglalkoznak szakmányban és jópár más hasonló elemzést mutatnak be a YouTube-on videófelvételekkel illusztrálva a The Behavior Panel csatornán. Szórakoztató követni őket.)

A szakértők szerint Bill Gates mindössze nagy stressz alatt van. Viselkedése viszont nem elhallgatott bűnösségről árulkodik, inkább saját hírnevét félti. Vagy valami mást. Aki egy pedofil pszichopata szörnyeteg leleplezését várja, csalódnia kell. Csak egy embert találunk (talán valahol az autizmus spektrumon), de semmi mást. Nem egy szupergonoszt, nem is egy szuperembert.

"Minél nagyobb ember valaki annál jobban tudja elszúrni a dolgokat." -- mondja a szakértő. A hatalom korrupttá tesz -- mondja a mondás. A korlátan  hatalom korlátlanul korrupttá.

Ebbe pillantunk-e bele, ahogy a világ fölé nőtt szupergazdagok ügyeire fény derül? Nekünk csak annyi jut, hogy még ők is megizzadnak néha. Még nekik is vannak határaik. Zavarba jönnek. Még akkor is, ha látványosan sokat dolgoztak, tréningeltek azon, hogy leplezzék zavarukat. Még nekik sem megy. Nem szuperemberek.  Nem szupergonoszok. Csak szuper sok pénzük van. Képességeikben általában nem jobbak és általában nem különbek a többieknél. Szerencsésebbek. Egy valamit mindenképpen nagyon jól tudtak, de sok minden másban csődöt mondanak és mondhattak olykor, igen csúnyán. Megúszhatnak dolgokat, általában megúsznak mindent, de tudják, hogy még nekik is eljöhet egyszer a vég. Bukásukban is nagyok.

Bill Gates-ék nyugodtan aludhatnak: egyelőre minden a kezükre játszik és az lehet az érzésünk, hogy bármit megtehetnek. És csak néhány pillanatra elégül ki vágyunk az igazságtételre, amikor a milliárdos mosolya megremeg, ujjai idegesen matatnak.

A blog 2015 végén azért indult, hogy az ideológiai szekértáborokon túllépve tiszta vizet öntsön a pohárba. Olvasottságunk 2020-ban lépte át az egymillió látogatót.
Posztjainkat számos országos és helyi portál megosztotta vagy hivatkozta az Indextől a Mandinerig, a Mércétől a Propellerig, a Hírolvasótól a Kapuig, a Balmixtől a social mediáig...

Ha segíteni szeretnéd a munkánkat:

Lájkold és oszd meg posztjainkat, kövesd a blogot és kommentelj a Facebookon: facebook.com/kilonem100 

Vagy ha teheted, hívj meg egy kávéra: patreon.com/kilonem100 — köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://kilonem100.blog.hu/api/trackback/id/tr6616719466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

And37 2021.10.14. 10:39:01

Bocs hogy kiragadott apróságra reagálok, a többihez nincs forrásom és időm, de ez:

"afrikai oltásprogramjai időnként horrorforgatókönyvé válnak"

erre a cikkre link:

sorendreier.com/robert-f-kennedy-jr-bill-gates-vaccine-killed-more-children-in-africa-than-the-diseases-it-targeted/

ami ezt a 2017-es tudományos publikációt hivatkozza:

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5360569/

ami absztraktjának első mondata:

"We examined the introduction of diphtheria-tetanus-pertussis (DTP) and oral polio vaccine (OPV) in an urban community in Guinea-Bissau in the early 1980s"

Amit nem értek: hogyan bizonyíték egy 1981-83 közötti, 651 oltatlan és 662 oltott gyereken végzett vizsgálat arra, hogy a 2000 után indult oltásprogram, melyben 800 millió gyereket oltottak be (ebből nem tudom mennyi kapta a nálunk is használt DiPerTe oltást, vagy annak más változatát) az egy horrorforgatókönyvvé vált?

Nem vitatom, bár erős kétségeim vannak, csak nem látom, miért bizonyíték a linkelt cikk az általad írt állításra.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2021.10.14. 13:29:22

@And37: Ezt nem láttam. Nem fér bele a cikkbe és nem is akartam Robert F. Kennedy Jr-t erről megkérdezni, ezt ugyan nem láttam, de számos más cáfolatát igen. Ettől függetlenül elég sok forrás van, ami visszásságokról számol be. Nem akartam végigmenni rajta. Az biztos orvosokat is öltek meg az afrikaiak, mert nem annyira jött be nekik a buli. A lényeg: Afrika messze van, nem tudom, mi az igazság, de sok minden nem stimmel. Mindenki azt ha róla, amit akar.

And37 2021.10.15. 09:03:35

"Az biztos orvosokat is öltek meg az afrikaiak, mert nem annyira jött be nekik a buli."

Nálunk Magyarországon is vertek már meg erősen mentősöket bizonyos falvakban 30-50 fős családi összecsapások felszámolása közben, mégse írhatod azt, hogy az OMSZ horrorteljesítményt nyújtott...

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2021.10.15. 11:22:00

@And37: hát egymás közt, egyes magyar egészségügyi intézmények afrikai színvonalúak...
Szóval akár írhatnánk is.
"Horror a kettesbelen."
vagy: kilonem100.blog.hu/2020/04/21/mi_az_igazsag_a_pesti_uti_idosek_otthona%3flayout=5

And37 2021.10.15. 11:25:49

@A kiló nem százat jelent.: jó, de erről nem Soros tehet, még akkor se, ha vannak olyan betegek, akik általa finanszírozott cégeknél dolgoznak. :)
Szóval az a mondat lehet jobb lett volna, ha kimarad az egyébként érdekes témát feszegető cikkből. (Azt reméltem, találtál valamit, ami bemutatja, mennyire nem jó, amit Gates csinál Afrikában, de ezen a nyomon elindulva inkább csak több cáfolatot találtam.)

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2021.11.08. 17:24:19

Végre eljött az idő, hogy megvédhessem Donald Trumpot... :D
Az, hogy a köztudatban, mint az egyik résztvevő él, az a ballib mainstream média szorgos álhíreinek tudható be. Minden egyes alkalommal amikor Epstein került szóba, a képe mellé Trumpot tették. Miközben... őt is hívták arra a szigetre, de szerencséjére volt annyi esze, hogy egy ismerősénél rákérdezzen mi is folyik ott pontosan. Aztán, hogy magától jött rá, vagy lebeszélték róla, hogy fiatalkorúakkal szexeljen, ami Amerikában szigorúan büntetendő, az már mindegy. A lényeg, hogy soha nem vett részt Epstein játékaiban. De a média tett róla, hogy ez megváltozzon, a fogyasztók képzeletében.
süti beállítások módosítása