A kiló nem százat jelent.

Egymillióan Kárász Róbert sajtószabadságáért: hogy még egy ATV-s újságíró is elmehessen a Megafon rendezvényére

2022. február 19.

Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője meghívást kapott a kormányközeli Megafon rendezvényére, amire el is ment. A liberális média nem tétlenkedett valóságos gyűlöletkampányt indított újságíró kollégájuk ellen.  ems.PNG

Nem dolgom Kárász Róbert szakmai pályáját értékelni, nem is fogom. Google a barátod. Történnek vele dolgok, néha lezuhan négy méterről, máskor halálhírét keltik, megint máskor Sinopharm oltást kap és COVID-os lesz, ami nem tudom, mitől hír, megint máskor nyomoznak cégei után. Nem ismerem a részleteket és nem erről akarok írni. Mert ezek valahogy nem tartottak számot eddig olyan nagy érdeklődésre.

De ahhoz ragaszkodom, hogy Kárász Róbertnek és bármelyik újságíró kollégának is joga van elmenni bármely rendezvényre, ha úgy tartja kedve. Most azon túl, hogy egy újságírónak ez dolga is. Máskor pont arról megy a szakmában a sírás-rívás részben talán jogosan, hogy nem engedik a sajtó munkatársait közel a kormány vezető politikusaihoz, hogy munkájukat végezzék. Most meg az a baj, ha valaki a munkáját végzi. És rögtön olyan keretezést kap a jelenléte a magát mértékadónak, függetlennek és objektívnek tekintő médiában, ami csak simán boszorkányüldözés. Cancel culture. Ami semmilyen értelemben nem kultúra, hanem annak az ellentéte.

Mindenki odamegy ahova akar, sőt ahogy Ungár Péter fogalmazott egyszer: nem bűn a Fidesszel egyetérteni. Akár még támogatni sem bűn. És még a motivációit vizsgálni sem illő. Mert magánügy, szíve joga. Nem tudom Kárász Róbert kire szavaz és nem is érdekel. Azt gondolom mást sem feltétlenül kéne érdekeljen, ha ő nem akarja elmondani. Bárhogyan is gondolkodjon, bármilyen döntésre is jusson az a döntés nem bírálható. Főképp nem lehet csak addig valakit jó embernek, jó újságírónak gondolni, amíg azt vélelmezzük, hogy a mi kedvencünket támogatja, és pálfordulva gyűlöletet szítani ellene, ha meggondolta magát vagy esetleg a miénktől eltérő módon adja le a voksát, mond véleményt ésatöbbi. Könyörgöm. Ezek "a" demokratikus alapelvek. Ami a sajtó esetében és a sajtó munkatársai részéről különösen más kollegák szabadságjogait illetően fokozottan érzékeny terület.

Az tűrhetetlen, hogy egyesek csak egy bizonyos feltételezett véleményt óhajtanak elfogadni. Felőlem akár "fideszes" is lehet Kárász, nem érdekel, nem ez alapján fogom megítélni. Ahogy még a Fideszt sem az alapján ítélem, meg, hogy Fidesz, hanem a tényleges tettek és kijelentések alapján. Legalább a médiában tessék már ezeket az alapelveket elsajátítani az isten szerelmére.

Az ATV-s Kárász Róbert a Megafon fideszes ... - Telex

https://telex.hu
"Az ATV-s Kárász Róbert a Megafon fideszes kampányrendezvényén pózolt az orbánista influenszerekkel..."

Kárász Róbert első sorból tapsolt Szijjártónak a Megafon ...

https://magyarnarancs.hu  
"Egyelőre nem világos, az ATV műsorvezetőjét beválogatták-e a Fidesz-propaganda tagjai közé."

A kitört médiahisztéria után, ami végigsöpört a Nyugati Fénytől a Magyar Narancson át a Telexig, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért oldal vagy mozgalom, nem is tudom már részéről már nem is volt meglepő a reakció. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem képesek megállni, hogy ne köpjék szembe saját magukat a tükörben. Elvégre a sajtószabadság alatt eddig is bizonyos újságírók, bizonyos médiák szabadságát értették csak. Tudjuk. Ne szépítsük ezt. Lassan-lassan már a látszat kedvéért se bújnak el a szépen hangzó jelszavak fügefalevele mögé.

Azt hiszem itt az idő, hogy a jócskán megkopott Egymillióan a magyar sajtószabadságért oldal végre nevet  változtasson. Nemcsak mert 184 ezer főben megrekedt a 2010-ben alapított egymillió főhöz eljutni kívánó mozgalom támogatóinak száma, hiszen kiállásaik azóta sem annyira nagyon a sajtószabadságról szóltak, most pedig konkrétan inkább a véleménydiktatúra, az oldal készítőinek szájízének kedves cenzúra mellett törnek lándzsát a demokrácia kérlelhetetlen harcosai.

Láthatóan megcsappant érdeklődés mellett. Indokoltabb lenne felvenniük a Párszáz dühös ellenzéki a balliberális véleménydiktatúráért nevet...

Szokásunkhoz híven most is kiállunk minden médiában dolgozó újságíró mellett, dolgozzon bárhol, sorolják bármelyik táborhoz.

Egy újságíró egy normális országban szabadon dönti el, hogy éppen kit-mit támogat. De azt főleg, hogy milyen rendezvényre látogat el.

Közös érdekünk, hogy szabadon végezhesse munkáját, legjobb tudása és lelkiismerete szerint. Teljesen értelmetlen egy újságírót különösen azért piszkálni, mert a munkáját végzi, informálódik, utánajár, beszámol valamiről, vagy különösen, ha kritikát mond.

Egy újságírónak nem dolga, hogy ilyen vagy olyan legyen, és mérhetetlen butaság skatulyákba gyömöszölni. Pl. úgy ahogy Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök jelölt végtelenül káros módon teszi az állandó árulózással, olykor saját szövetségeseit is. Akiket persze soha nem nevez meg. Eddig egy nevet sikerült kihúznia belőle Bohár Dánielnek.

Márki-Zay Péter fonyódi fórumán úgy fogalmazott: „mi a kommunistákat és a fasisztákat külön képviseljük”. Ennek kapcsán Bohár Dániel megkérdezte a baloldal miniszterelnök-jelöltjét, hogy balliberális újságírók közül miért mondták többen, hogy „Európában” ilyenkor szokott egy politikai karrier véget érni" Hont András szerint Magyarországon „évtizedek óta nem fasisztázta le senki a saját szövetségeseit”. Most azon a taxonómiai kérdésen ne is akadjunk fent, hogy Hont minden csak nem balliberális, esetleg liberális-konzervatív, de leginkább újságíró, aki most  a nyugati demokráciák szemmel láthatóan idehaza még a nyugatot bálványozó ellenzék számára is ismeretlen normáiról tájékoztatta a közvéleményt:

Márki-Zay„Hát, nem minden balliberális újságíró ellenzéki.”

Bohár: „Tehát, Hont András például...”

Márki-Zay: "Ő például nem biztos, ellenzéki. Hont Andrásnak a legfontosabb feladata úgy látom időnként, hogy engem kritizáljon. Ez egy nagyon szép és még az is lehet, hogy nagyon jól fizető állás.”

Bohár: „És ez nem jogos kritika ön szerint?”

Márki-Zay: „De én azt gondolom, hogy legyünk objektívek.”

A fő gond, hogy nemcsak a demokrácia, a fasiszta, a balliberális vagy az objektív szó értelmét nem érti az ellenzék első embere. De az ellenzék és médiája lényegében azt tartaná normának, hogy egy újságíró ne végezze a munkáját, ne kritizálja az ellenzéket "jogosan" vagy minden alap nélkül akár, ha úgy hozza a kedve. Mintha ez "istenkáromlás" volna. Mintha ez a privilégium bizonyos irányban, bizonyos személyeknek lenne fenntartva.

Komolyan mondom, hogy nem értem ezt, mintha nem is egy 21. századi demokráciában, hanem a középkorban élnének ezek a figurák.

A blog 2015 végén azért indult, hogy az ideológiai szekértáborokon túllépve tiszta vizet öntsön a pohárba.
Olvasottságunk 2020-ban lépte át az egymilliót.
Posztjainkat számos országos és helyi portál megosztotta vagy hivatkozta az Indextől a Mandinerig, a Mércétől a Propellerig, a Hírolvasótól a Kapuig, a Balmixtől a social mediáig...
Köszönöm, ha lájkolod és megosztod írásainkat, kövess minket: facebook.com/kilonem100, ha támogatni szeretnél: patreon.com/kilonem100 — köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kilonem100.blog.hu/api/trackback/id/tr5517645844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grundigg 2022.02.19. 14:19:12

1. Kárász Róbert nem a munkáját végezte a rendezvényen, nem tudósított onnan, és ahol ült, ott nem az eseményt megfigyelő újságírók ültek.

2. Kárász Róbertnek természetesen jogában áll fideszesnek lenni, vagy akár csatlakozni a Megafonhoz. A médiának meg jogában áll erről beszámolni. Akár kritikusan vagy gúnyosan. Ennyit a jogokról meg a szabadságokról.

A sztori pedig azért érdekes, mert Kárász annak az atv-nek a meghatározó arca, amit sokan - a hitgyüli egyéb médiájával együtt - ellenzékinek tartanak.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.19. 14:45:31

@grundigg: :D Akkor úgy vágok vissza ahogy szokás idehaza: neked ezt a hasbeszélést valami ellenzéki megafonban mondták tollba?

Ha egy újságíró elmegy egy sajtóeseményre, akkor ott a munkáját végzi. Ha nem í róla, ha nem fotóz, akkor is. Szegényes a megértése a szakmára azoknak, akik ezt neked elmagyarázták.

Nem, erre az egész hajcihőre megint nincs magyarázat. És mindig ezt művelitek. Ha zavar a többes szám per kettő szólj. Egyelőre úgy látom feliratkoztál. Van mód leiratkozni a káros ballib szokások csatornájáról.

6.Lenin 2022.02.19. 16:22:58

Mo szabad ország. K. Robertnek joga van odamenni, ahová csak jólesik neki (és be is engedik)
Újságíró, ellenzéki, akkor is joga van a kormánypárti oldalra elmenni, és egyenes kézből tájékozódni (legfeljebb nem ír hazugságokat, mert az nagyon gáz lenne, ha arról is hazudna, amit személyesen is tapasztalt) Legfeljebb, ami kényes, arról nem ír, bár ez is szemétség lenne. NEM KELL VELE EGYETÉRTENIE , amit ott látott hallott.

Ezt én soha nem értettem, hogy egy újságírónak alapból miért kéne hazudnia? Lehet bármilyen oldali, írhat ennek megfelelően elfogultan, de nem hazugságokat.

Miért kénytelen hazudni? Miért baj, ha elsőkézből tájékozódik? Kiderülhet, hogy nem is ő hazudik, hanem neki hazudnak az elvtársai? Ez mondjuk tényleg gáz.

alöksz róz 2022.02.19. 19:02:43

a telex hamar elérte a nyugati fény színvonalát.
ahogy az várható is volt.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.02.19. 19:13:00

Szóval minek róla hülyeségeket írogatni amíg nem mond semmi baromságot?

Etniez 2022.02.19. 19:19:19

@grundigg: sem az Atv, sem a Hitgyüli nem ellenzéki.
Mind a kettő régen agitprop, nem értem a meglepődést Kárászon. Ott volt, ahová tartozik. Ugorjunk.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.19. 20:24:12

@Etniez: ez így van. Az ATV pénzügyi háttere kormányközeli évek óta. Már Kálmán Olga is kormányzati pénzből élt. A Hit gyülekezete valóban átállt, ami normális, hisz egy egyház.

De Krug Emília vag Rónai Egon nem éppen fideszes szócsövek. A híradó sem.

6.Lenin 2022.02.19. 20:25:29

És még haladóék beszélnek ma diktatúráról. Mi lesz, ha ők nyernek áprilisban?

Etniez 2022.02.19. 20:32:02

@A kiló nem százat jelent.: Mint a mostani Index. Alapvetően kiegyensúlyozott, de amikor be kell csicskulni, akkor becsicskulnak (lásd Városháza-"ügy")

Tényleg, hogy is állnak a feljelentések azóta?

:)

6.Lenin 2022.02.19. 20:33:15

@A kiló nem százat jelent.:

Kárász volt szolgálatban, amikor Bangóné patkányozott. Minden megjegyzés nélkül hagyta.
De kinek, és miért jó ez a kettészakadás?
Vagyis így a haladó oldal is elismeri, hogy hazudnak, hamisítanak. A lényeg, hogy a saját oldalt hülyén tartsák?

Vagy az a baj, ha elmegy valamelyik harcosuk az ellentáborba, rájöhet , hogy az elvtársai pont azok, akik őt is átverik? Vagy mindenek felett csak a pénz számít? Szar az egész tulajdonképpen?
Mi a fene ebben a logika?

6.Lenin 2022.02.19. 20:35:00

@Etniez:

Te még büszke is vagy arra, hogy pont a saját oldalad csinál belőled hülyét.

6.Lenin 2022.02.19. 20:40:36

Már Király J. is hátrább húzódott.
Mellesleg várható volt tavaly ősz óta, hogy előbb -utóbb a haladóéknál is ciki lesz védeni a védhetetlent.
Aki még normálisnak tartaja magát valamilyen szinten az kihátrál a összefogás mögül.
Túl nagy a csend az MZP évértékelője után.
Ez az MZP szép lassan már haladóéknál is vállalhatalanul hülye.

Mire jó ez , számomra felfoghatatlan.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.19. 20:45:49

Na látod, ezért kell mindent megtenni a mocskok hatalomra jutása ellen áprilisban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.19. 20:48:16

@A kiló nem százat jelent.:

Az ATV rendszeres nézője vagyok.

Valójában az ATV egy független ballib média, azaz az irányvonal ballib, de független a ballib megmondóemberektől. Ez az ami annyira fáj a ballib agytrösztnek.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.19. 20:54:37

@Etniez: ha arra gondolsz, hogy a Városháza ügyben hogy áll a nyomozás az megmosolyogtató. Hiszen kizárt minden bűncselekmény. Nem történt adásvétel. Az az ügy politikai. Lerántja a leplet arról, hogy mennek az ilyen eladások. Ezért volt érdekes. Nem gondolod, hogy egy valódi sikeres dealt valaki felvesz és kiszivárogtat? Itt szar volt a palacsintában. A deal meghiúsult. Ez is érdeke volt valakinek.

6.Lenin 2022.02.19. 20:54:57

@Etniez:

Nem reméltem , hogy megérted, de reggelig hátha sikerül, csak erősen koncentrálj.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.19. 20:56:07

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: hát az Öt és az Egyenes beszéd két univerzum.
a 700-as klub és Aczél Endre megintcsak.

6.Lenin 2022.02.19. 20:58:49

@A kiló nem százat jelent.:

Vajon kinek? Tele volt a tárgyaló fideszes ügynökökkel? Meg is bíztak bennük, és mindent kipofáztak az érintettek nekik. Vagy tulajdonképpen itt ma Mo-on mindenki fideszes, csak mókáznak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.19. 21:00:14

@A kiló nem százat jelent.:

A 700-as klub egyhézi műsor, nem azok szerkesztik, akik a normál közéletet.

Az Egyenes Beszéd se olyan már, mint Olga alatt. Olga még harcosan és pártosan ballib volt. Egon, Györgyi, Emília is ballibek, de nem pártosak.

ez a nevem senki 2022.02.20. 03:21:41

kiszabadították matyi szerszámát a konnektorból
nem tanulnak a fehér köpenyesek saját hibájukból

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.20. 08:45:59

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: nem. A 700-as klub egy hírműsor, keresztény jobboldali hírkommentátorokkal

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.20. 08:46:59

@6.Lenin: többször erre jutok fejben.
Mintha egy színház lenne a közélet.

6.Lenin 2022.02.20. 09:58:43

@A kiló nem százat jelent.:

Az is. Amit a színpadon látsz, az csak egy látvány, amiből mindenki más lát meg a magáénak.
A rendező a háttérből meg mást szeretett volna kihozni a darabból. Csakhogy azt a nézők másként értékelik, pláne, ha rendező is már mást látott a darabban, mint amit a szerző szánt mondanivalónak. Igaz már a szerző is az életből, ahonnan az 5let jött eleve mást szeretett volna fontosnak vélni.

Nem bonyolult. Ez a jó benne, mindenki azt lát bele, ami neki kedves belőle, így lesz mindenki a végén elégedett, vagy nem.

Etniez 2022.02.20. 10:25:13

@6.Lenin: Ha arra gondolsz, hogy majdnem eladtak valamit és abból akartak okoskodni, de végül nem adták el és nem is okoskodtak belőle, akkor sejtem mire gondolhatsz.

A szó ami nem jut eszedbe: lufi.

Ha valóban megtörtént volna, én fel lennék háborodva, mert nem vagyok olyan erkölcstelen, mint egy random fideszes, aki a lopáskor csak megvonja a vállát, ezzel legitimálva azt.

6.Lenin 2022.02.20. 10:34:05

@Etniez:

Ez a te verziód. A másik nem azt bírálta, hogy el szerették volna adni-nem is ez volt talán még az eredeti szándék sem-hanem a járulékos költségek. Mert azok mindig "törvényesek", tervezés, tanulmány készítés, felmérés, srb. 100 milliókat lehet ezekre "törvényesen" elbaszni.

A másik, hogy minden nap mást hazudtak. Geri meg szokása szerint hárította a felelőséget, hazudott, de tulajdonképpen az egész nem is érdekelte. Őt semmi sem érdekli igazán, nem azért van ott. Ő azt hiszi, hogy jól mutat mint polgármester, főleg, ha teljesen balfasznak mutatja magát. A DK-s nagymamák ezt a pózt kajálják a legjobban. Milyen jól nézne ki mint me, egy ország élén.

6.Lenin 2022.02.20. 11:14:53

Nem lenne már itt az ideje egy kötelező oltásnak a ballibeknél?
Tök meg vannak győződve, hogy mindig, mindenben csak nekik lehet igazuk. OK! ez még el is menne, ki nem szarja le.
DE.
Már a jelek szerint 1re több a teljesen agyilag sérült közöttük. Valószínűleg ez az önteltség ezen a fokon már fertőző.
Én már tuti aláírnám, hogy kötelezőlegyen őket beoltani valamivel , csak legalább 1 kicsit enyhülne ez a járványos hülyülésük.

Wildhunt 2022.02.20. 12:18:36

@6.Lenin: nehéz dolog. KCN ugye nem humánus, a lobotómia koktél hatástalan mert már felesleges, max valami placebonak lenne értelme.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.20. 12:35:04

@6.Lenin: Egyes heavy metal bandák szerettek leköpdösni a színpadról az igényes közönségükre. Sok rajongó odaállt, hogy engem is, engem is... Van ilyen.
De a legrosszabb heavy metal banda is jobb, mint az összefogás macskazenéje.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.20. 12:46:54

MODERÁCIÓ

@grundigg: Értem, hogy meg akarod itt mondani a tutit, de nem fogsz tudni fölényeskedni, mert nem fogom hagyni. Köszönöm a megértést. És nyilvánvalóan attól nem lesz igazad, hogy másokat lesajnálsz. Egyszerűbb lenne elfogadnod a tényeket.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.20. 18:56:40

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Te nem kaptál behívót? Neked nem az orosz erőkkel kellene lenned az ukrán határon?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.20. 19:00:18

@Wildhunt: 6.leninnél a KCN valóban nem humánus, mert túl gyorsan kiszenvedne. Neki tetrodotoxin járna, az jó hosszú szenvedéssel jár. Bár neki már eleve az is szenvedés, hogy az agyrágó bogár agonizálva sikongat a fejében.

exilis 2022.02.20. 19:15:18

Valódi ellenzéki újságírót be sem engednek ilyen helyekre. Itt kezdődik a baj kedves kilónem, talán ezt kéne észrevenned, nem Orbánék keze alá dolgozni, és csodálkozni azon, hogy ha egy elvileg független újságíró beül a kormánypárt egyik legundorítóbb bagázsának gyűlésére, akkor az hír.

ulpius66 2022.02.20. 19:15:52

@Etniez: "Ha arra gondolsz, hogy majdnem eladtak valamit és abból akartak okoskodni, de végül nem adták el és nem is okoskodtak belőle, akkor sejtem mire gondolhatsz."

Hát ezt az egész eladásosdit nyilvánvalóan a budapesti városvezetés tervelte ki..... ugyebár fideszes a közelben sem volt......

NAGYON-NAGYON OKOSAN, MINDENRE FELKÉSZÜLVE, A DK MINDEN BESZÉLGETÉST FELVETT, AZON AZ ALAPON TALÁN MÉG HASZNÁLHATÓ LESZ VALAMIRE.....
(ez a gyurcsányi bevett taktikája 2006 óta.......)

Aztán a ballibsi előválasztáskor eljött a pillanat, amikor a DK nyilvánosságra hozta a felvételeket... EGYÉRTELMŰEN A KAMUGERI LEJÁRATÁSÁNAK SZÁNDÉKÁVAL.....
KAMUGERI AZTÁN VISSZA IS LÉPETT, DE NEM A GYURCSÁNYXINÉ DOBREVA JAVÁRA, HANEM AZ MZP JAVÁRA.......ÍGY AZTÁN A DK (GYURCSÁNYI) LEVETTE A KEZÉT KAMUGERIRŐL ÉS MZP-RŐL....

A TÉNYLEGES LESZÁMOLÁS A VÁLASZTÁSOK UTÁN LESZ.......

ulpius66 2022.02.20. 19:19:41

@exilis: Ha egy kormánypárti újságíró elmegy egy ellenzéki rendezvényre, akkor ellenzéki újságíró lesz?

dare 2022.02.20. 19:27:07

Rossz az egész levezetése mert abból indultál ki, hogy Kárász Róbert újságíró.
Ő Atv-s műsorvezető.
Nem fog publikálni az eseményről sehol, mert nem ez a feladata.
Azzal egyetértek, hogy joga van ott lenni mint magánszemély, sőt engem egyáltalán nem érdekel hova megy és miért, de ha ezt ráolvassa az ellenzéki sajtó zöme az ő fejére, az miért nem lehet jogos kritika a részükről?
Ahogy joga van Kárász Róbertnek oda menni ahova akar, úgy az ellenzéki sajtó jelentős részének is joga van ezért őt kritizálnia.
Ha újságíró az persze más történet, de Kárász nem az, vagy legalábbis én nem tudok róla.

Ekrü 2022.02.20. 19:52:58

Az egész cirkusz ékes példája annak,hogy a balliberális oldal és média mennyire intoleráns, gyűlölködő és kirekesztő,miközben folyamatosan a másik oldalt vádolja gyűlöletkeltéssel. Ez kezdődött anno az SZDSZ-el és ezt a vonalat viszi tovább ma is a balliberális média.Eszenyi,Kárász,és ha jól látom éppen Hont András van a soron...Csodálkozni nem kell ,végül nagy hagyománya van egymás kiiktatásának azon az oldalon,lásd a kommunista kirakatpereket vagy akár a Jakobinusokat. S mindezt persze a "szabadság,egyenlőség és testvériség" nevében.

midnight coder 2022.02.20. 20:10:01

A bal "liberárlis" oldalnál a sajtószabadság azt jelenti, hogy az õ sajtójuk szabad, és mindenki más kussol. Ez már Fletóék idején is így volt. Ezek ugyanazok a kommunisták akik Rákosi idejében, csak ma már nem a munkásokat hanem a bûnözõket és egyéb deviáns kisebbségeket képviselik. Nem pufajkában hanem öltönyben. De a kérlelhetetlen antiliberalizmusuk ugyanúgy megmaradt. Az pedig már a cinizmus csúcsa, hogy emellett még liberálisnak is hívják magukat.

6.Lenin 2022.02.20. 20:10:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Köszönöm. Tulajdonképpen én dicséretnek veszem, hogy el szeretnél pusztítani. Nem megcáfolni szeretnél-mert arra képtelen vagy- hanem elpusztítani, mert zavarlak a hazudozásban.
Ja, és csodálkozom is ezen, hogy ezt ti képtelenek vagytok felfogni.
Nem szidni kéne Orbánt, hanem nála jobbat kínálni, de pont ez nem megy nektek, soha nem is ment. Ezért szeretnétek mindenkit elpusztítani, aki ügyesebb , okosabb nálatok.

Tulajdonképpen a saját tehetségtelenségeteket reklámozod. Mi a fasz lehet ebben olyan bonyolult, hogy képtelenek vagytok megérteni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.20. 20:22:26

@6.Lenin: Pusztítod te magad a metalkóval, én csak jobbat javasoltam a KCN-nél.

6.Lenin 2022.02.20. 20:27:47

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ez még gyengébb. Köcsög vagy soknickes.

csakegyválasztó 2022.02.20. 21:24:42

@A kiló nem százat jelent.:
Nem kormánypárti szavazóként is egyetértek veled, minden joga bárkinek bármilyen politikai rendezvényen megjelenni, és emiatt egy normálisan működő országban nem szabadna elveszítenie a munkáját vagy bármilyen társadalmi megítélését. Bár én nem olvastam örjöngő cikkeket K. Róbert megjelenéséről a Megafon rendezvényén, de tény, hogy a legtöbb független portál lehozta pusztán tényként közölve, hogy ott volt.
Őszintén megmondva szökőévente nézek ATV-t, azt se tudtam ki az a Kárász Róbert, egészen addig, amíg meg nem néztem a Hollik-MZP vitát, amit ő moderált, és olyan durván részrehajló volt a moderáció, hogy akkor néztem utána ki is ő.
Így engem nem lepett meg, hogy részt vett ilyen rendezvényen.
Felvet viszont egy érdekes kérdést az írásod, ugyanis a mai PC világban mikor válik valaki celebbé, vagy politikai celebbé? Mert ugye a reggeli "hírműsorok" műsorvezetői inkább celebek, de az esti híradóké inkább műsorvezetők, az újságírók pedig tuti kikérnék maguknak hogy bármi közük lenne a közélethez. Ha egy celeb megjelenik egy pártrendezvényen, akkor arról szoktak megjelentetni cikket a hírportálok (lásd pl. Nagy Feró és Pataki Attila megjelenése a fidesz évértékelőjén). Nem mennék bele, hogy mennyire érdemes művészek azok akik a politikai hovatartozásuk miatt kapnak Kossuth-díjat, vagy állami kitüntetéseket, vagy egyéb megbízásokat, mert nem tisztem eldönteni ki mennyire érdemelte ki, és más miért nem...
Ebben a világban Kárász Róbert közéleti szereplőnek minősül, azaz hírértékű bárkinek, hogy megjelent a Megafon rendezvényén, vagy nem? Ezek a hírek többnyire kattintást vonzanak, és ha üzleti alapon fogod meg a kérdést, akkor rájössz, hogy ebben pont annyira van üzleti modell, mint Orbán hatalommegtartási lépéseinek. Mert ha a vezetőnk olyan dolgot tesz, ami korlátozza az itt élők demokratikus érdekérvényesítési képességeit, akkor azt mondod, hogy hülye lenne nem megtenni, ugyanis politikus és hatalomban akar maradni, és ha lehetősége van rá pl hülye lenne nem egy OV22-es fülbevalós és fidesz kitűzős hölgyet jelölni köztársasági elnöknek pl. Akkor ezen az elven miért támadunk független hírportálokat, hogy olyan cikket írnak egy "celebről" ami igaz, és rengeteg megtekintést generál?
Baj ebben akkor lenne, ha nem lenne igaz hogy ott volt, és úgy irkálnának róla cikket, hogy részt vett egy politikai rendezvényen. Hogy miért érdekes az, hogy részt vett ezen a rendezvényen az már egy sokkal hosszabb írás lenne, talán nem is elég rá a 2680 karakter.

csakegyválasztó 2022.02.20. 21:50:21

Még arra reagálnék, hogy balliberális véleménydiktatúra van:

A cikk megírásának véleményem szerint semmi jelentősége nincs, clickbait hír.
Vannak független és politikailag elfogult médiumok. Politikailag elfogult médiumok mindkét nagy oldalon vannak. Ugyanúgy van pártmédiája a DK-nak (Nyugati fény), mint a fidesznek (Origo, közmédia, mediaworks, stb), csak a fideszé sokkal több pénzből nyomja, és a több pénz több elérést ér.
A független és a nem független média között az a különbség, hogy az előbbi minden hírről cikket ír, és amikor olvasod a cikkíró a véleményét vagy a narrációját nem látod benne a tartalomban. Leír tényeket és összefüggéseket.
Azok a médiumok amik nem függetlenek nem írnak minden hírről (csak azokról, amiket politikailag indokoltnak tartanak), és az írásban süt a szerző véleménye, és nemcsak a véleménye, hanem egyenesen tényeket meghazudtoló narratívák.
Vannak médiumok, amik valóban hirdetik a baloldali véleményterrort (nyugati fény, olkt, stb), de nyugi, ezeket a csak a legvérmesebb DK-sok olvassák. Ha viszont nyitsz egy origót, vagy megnézel egy m1 híradót, akkor számold már össze benne a tárgyi tévedéseket, csúsztatásokat, vagy a műsorvezető narrációját és véleményét hogy keveri össze egy hírrel. Ezektől mind a hideg ráz. A hvg-t, telexet, 444-et objektív hírportálnak tartom, és indexet is olvasni fogok addig, amíg nem fog sütni a cikkek tartalmából a kormánypropaganda.

rasztaszív 2022.02.20. 22:26:39

azt tudjátok,hogy börtönökben kilenckor van zárás?na,olyankor tűnnek el itt a sittesek.

Gógita 2022.02.20. 22:43:16

@Etniez: A Városháza "ügy" nem valósult meg, mert időben LEBUKTAK!

Így "csak" politikai és erkölcsi felelősséggel tartoznak és azt lehet számonkérni.
Illetve KELLENE számonkérni!!!

Gógita 2022.02.20. 23:00:12

@csakegyválasztó: Ezzel mosolyt csaltál az arcomra így éjjel:

"Ha viszont nyitsz egy origót, vagy megnézel egy m1 híradót, akkor számold már össze benne a tárgyi tévedéseket, csúsztatásokat, vagy a műsorvezető narrációját és véleményét hogy keveri össze egy hírrel. Ezektől mind a hideg ráz. A hvg-t, telexet, 444-et objektív hírportálnak tartom"

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.02.20. 23:03:14

@6.Lenin: A központi idegrendszerre ható mérget nem javasolnék mert nincs agyad. :-))

Dan da Man 2022.02.21. 00:05:20

@A kiló nem százat jelent.: "Akkor úgy vágok vissza ahogy szokás idehaza: neked ezt a hasbeszélést valami ellenzéki megafonban mondták tollba?"

Miért is kell "visszavágni"? Blogtulajdonoshoz nem méltó ez a hangnem. Én nem éreztem a kommentben támadást. Valószínűleg mert nincs. Szóval ha azt rakod a zászlódra, hogy objektív vagy, akkor azzal együtt jár egy stílus és egy vérmérséklet. Ezt a kettőt itt igen hamar eldobtad.
Nem szeretem a képmutatást.

"Ha egy újságíró elmegy egy sajtóeseményre, akkor ott a munkáját végzi. Ha nem í róla, ha nem fotóz, akkor is. Szegényes a megértése a szakmára azoknak, akik ezt neked elmagyarázták."

Nem, ezt NAGYON rosszul tudod. Az újságíró nem rendőr és nem orvos. Nem arra esküdött fel, hogy megvéd és megment embereket, akkor is, ha épp civilben nyaral. Ha az újságíró elmegy a moziba és lát egy szar filmet, vagy egy verekedést a ruhatárban, akkor nem ír azonnal kritikát, és nem kezdi kikérdezni a jelenlévőket. Az újságíró egy ember, akinek joga van a civil élethez. Semmivel nem több, mint egy tanár, aki ha hall egy hülyeséget az utcán fizikából, nem áll meg, és vezeti le az illetőnek Newton 2. tételét, hogy az illető okosodjon.
Lehet, hogy te másképp tudod, de rosszul. Az is lehet, hogy így tanultad az iskolában, de rosszul. Ideje update-elni a tárgyi tudásodat a témakörben. Az egyéni elhivatottság nem kötelező érvényű.

"Nem, erre az egész hajcihőre megint nincs magyarázat. És mindig ezt művelitek. Ha zavar a többes szám per kettő szólj. Egyelőre úgy látom feliratkoztál. Van mód leiratkozni a káros ballib szokások csatornájáról."
- tek. Ennyit az objektivitásról. A stílusod alapján ez hirtelen egy fidesz-támogató bloggá avanzsált. Stílusosan is fel lehet hívni valakinek a figyelmét arra, hogy egy kicsit el van kötelezve egyik irányba. Ez nem volt az. Sőt, kifejezetten stílustalan volt annak fényében, hogy az első megszólalás nem fröcsögött a baloldali mantráktól, csak megállapított pár tényt.

Mások is írták, és tény: Kárász egy mitugrász bunkó, aki a TV2-nél vette fel a celeb-gúnyát. Innentől viselnie kell, hogy megkapja a megfelelő stigmát és besorolják.
Hogy ez szép dolog-e? Nem az.
De egy pillanatig nem tudom sajnálni.
És úgy gondolom, hogy a blogbejegyzés sokkal nagyobb fontosságot tulajdonít a kérdésnek, mint valójában járna neki.
Attól mert Kárász fidesz-rendezvényre megy, még senki sem fog az ellenzékre vagy a kormánypártra szavazni. Az egész vihar a biliben. Slow news day.
Az viszont a fidesz találmánya, hogy mindenkinek oldalt kell választani: vagy velünk vagy ellenünk. Szóval ne próbáld (szigorúan objektíven) úgy beállítani a dolgot, mintha ez baltempó lenne, mert nem az.
(Érdekes módon releváns baloldali újságírók nem voltak jelen a rendezvényen. Nem kaptak meghívót sem. Kárász az egyetlen hülye bohóc, aki elment, mert "meghívták". Vagy lehet, hogy mégsem hülye bohóc, és valóban meggyőződéses? Csak nem újságíró, hanem szavazó? Nos, akkor ő rakta ki magát a kirakatba. Ha bayerzsolt elmenne Ferenc évértékelőjére személyesen, akkor szerinted nem lenne cikkezés róla?)

De igazából nem a témaválasztás és a véleményed zavar, hanem az indokolatlan hangnem, amivel helyretetted az első kommentelőt, aki - lássuk be - nem matyi stílusában szólalt meg. Ennél többet várnék Tőled.
De hát ki vagyok én a kis véleményemmel, igaz?
Az, hogy elgondolkozol-e ezen, az csak Rajtad múlik. Én csak felhívtam rá a figyelmed...

dare 2022.02.21. 00:41:36

@Dan da Man: Ez nekem fel se tűnt, tényleg teljesen felesleges volt ez a hangnem az első kommentelővel.
Pedig ez a blog valóban objektív szokott lenni, de mióta "akció" van ( mióta van esélye az ellenzéknek a nyerésre), azóta sok független-objektív mintha kicsit eltévedt volna.

A posztban említve van Hont András, aki az objektivitásnak a netovábbja újabban, de azért elgondolkodnék az ő helyében én is arról, hogy amióta mindennap szemlézik a mandin lassan őt ( és szétlájkolják), az biztos jó irány egy független-objektív személynek alig pár héttel a választás előtt.
Van vagy ezerpárszáz nap, amikor gőzerővel lehetne kritikával illetni az ellenzéket, de ha valaki ezt a tevékenységet a kampány alatt is folyamatosan teszi, az onnantól kezdve már nem független, és pláne nem objektív.

parttalan 2022.02.21. 02:55:43

Kárász Róbert a riporterszakma legalja, sőt egyenesen annak megcsúfolása.

De nem is a személye most a lényeg. Hanem az újabb bizonyságtétele annak, miszerint hogyan működik a független objektív sajtó, alias FOS. Különösen most, kampány turbóüzemmódban.

bordon 2022.02.21. 04:37:19

Ez a Kárász nevű sejthalmaz nem újságíró, hanem TV bemondó. Abból csinált karriert, hogy viszonylag jóképű gyerek volt fiatalon.

@midnight coder: Maradjunk annyiban, hogy a pufajkások örökösei ma jórészt a Fideszben ülnek. Te még mindig a neked beadott bal-jobb sémában gondolkozol, pedig hát volt egy hatalomátmentés, amiben Orbán klikkje volt az akkori egypárt egyik utódjelöltje. Stumpf apósa egyengette minden lépésüket. Az ideológia, a rendszer nem volt ellenükre, csak azok, akik a rendszert csinálták. Pay no attention to what I say to get elected. Utóbbi 3 mondatot nem én találtam ki, hanem Orbán és Orbán felesége bírta ezeket mondani.

hoplita 2022.02.21. 07:02:15

A kárászt pikkelyezem, belezem, majd irdalom és forró zsírban, olajban sütöm, papírtörlőre szedem, sózom, esetleg kevés fűszerpaprikával megszórom.
Ezt a fenti Kárász nevű egyeddel is el lehet követni, de fogyasztását nem javaslom.

lócsöcs 2022.02.21. 07:14:48

@dare: "Rossz az egész levezetése mert abból indultál ki, hogy Kárász Róbert újságíró.
Ő Atv-s műsorvezető"
Pontosan. Amúgy, egy tehetségtelen fasz. Csak a segget elett mindig cserélni előtte. Igazából egyik oldal sem nyer vele, így oda megy, ahova akar...

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.21. 07:21:57

@dare: zavaros már-már lapos föld-szerű gondolatok.
Te meg @grundigg: kartárs kissé egy másik mozit néztek.

Már nem csak azt vitatjátok, hogy egy újságíró újságíró-e, de már a visszavág szóba is beleköttök. Postázzak egy értelmező szótárat? Nem fog menni itt a gaslighting, és a moderáció nos én vagyok. Mindenkinek jobb ez így, mert ha rajtatok múlna a fél társaság Kolimára kerülne.

Olyan szintű a kognitív disszonanciátok, hogy már gyógyszert kellene felírjanak rá. :D

No offense.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.21. 07:26:50

@Dan da Man: na ne szórakozz velem. Az előző komment rád is vonatkozik.

hoplita 2022.02.21. 07:27:50

@A kiló nem százat jelent.:
Kolima, Kolima, a szívem odaszáll,
Csak 10 hónap a tél, a többi csupa nyár.

Ekrü 2022.02.21. 07:35:22

@dare:
"de ha valaki ezt a tevékenységet a kampány alatt is folyamatosan teszi, az onnantól kezdve már nem független, és pláne nem objektív. "-Úgy gondolod,hogy kampány alatt tilos az ellenzéket kritizálni egy "független,objektív" újságírónak? Mégis mit kéne tennie? Homokba dugni a fejét és leragasztani a száját? Ha ez így van,akkor mégis milyen jogon nevezi magát az egész balliberális sajtó "független.objektívnek"? Akkor tessék szépen csak kimondani,hogy balliberális oldalon tilos kritizálni a politikusokat ,mert aki megteszi azt gyilkos gyűlölettel támadják és ellehetetlenítik.

Pirx 2022.02.21. 08:18:01

@A kiló nem százat jelent.: Pont te állítod, hogy az újságíró magánember is lehet. És ha nem hivatalos akkreditációval, a tudosítás szándékával megy el a politikai rendezvényre (nem láttam Kárász féle tudósítást az eseményről), akkor ott ugye magánemberként vesz részt. Nincs is ezzel semmi baj! Miért ne lehetne magánemberként preferenciája? Csak akkor a munkáltatójának, aki magát ugye függetlennek tartja első dolga az lenne, hogy megköszöni a munkáját, és elengedi egy kormánypárti(vagy ellenzéki) sajtóhoz.

Ekrü 2022.02.21. 08:31:11

@Pirx:
"Csak akkor a munkáltatójának, aki magát ugye függetlennek tartja első dolga az lenne, hogy megköszöni a munkáját, és elengedi egy kormánypárti(vagy ellenzéki) sajtóhoz. "-A függetlenség NEM azt jelenti,hogy ha valamelyik alkalmazottam olyat tesz ami nem tetszik a balliberális oldalnak akkor kirúgom.Egy munkáltató aki magát függetlennek tartja az pont ezt nem teheti meg,mert onnantól kezdve nem nevezheti magát függetlennek. :)))))))))))))

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.21. 08:31:34

@Pirx: butaságot beszélsz.
Másrészt miért ne szavazhatna akárhová? A Fox-nál is dolgozik demokrata pl.

Ne Lenintől tanuljuk a demokráciát, ha lehet Mi ez a
cenzúravágy?

dare 2022.02.21. 08:53:49

@A kiló nem százat jelent.: Pedig jó ez a mozi. ;D
Amúgy örülnék annak a szótárban, mert úgy érzem elvesztettem a fonalat.

@Ekrü: Nem tilos a kampány alatt az ellenzéket kritizálni, csak én azon a véleményen vagyok, hogy nincs itt az ideje.
Tudom az objektív újságírók azt mondják, hogy most is lehet, a jótékony kritika az mindenkor jól jöhet, ám én mégis azon a véleményen vagyok, hogy talán nem a legjobb az időzítés.
De ahogy legutóbb Ceglédi az öt-ben, úgy én is azt mondom ha nincs igazam, ha nem jól látom a dolgokat, és így is lehet nyernie az ellenzéknek, akkor majd az elsők között fogok elnézést kérni érte.

hoplita 2022.02.21. 08:58:29

@Ekrü:
'....Egy munkáltató aki magát függetlennek tartja az pont ezt nem teheti meg,mert onnantól kezdve nem nevezheti magát függetlennek. :)))))))))))))...'

És most ezt a viccesnek gondolt kijelentésed vetítsd a közmédiára, amit 10 éve lenyúlt a narancskomcsi bagázs.
Most komolyan? Nevetségesek vagytok, baszki. Megnézek egy reggeli emegyes híradót és visítva követeli az ember a Napkeltét....

Eccer meg maj' kérünk tőled valamit efrás...:)

index.hu/gazdasag/2020/05/19/karasz_robert_nyomozas_sikkasztas_alapitvany/

Pirx 2022.02.21. 09:03:32

@A kiló nem százat jelent.: Miért is beszélek butaságot? Bárhova szavazhat. Csak éppen a munkájában ennek nem szabad érződnie. Kárásznál ez a pont rögtön kiesik. Biztos, hogy dolgozik a Foxnál is demokrata, de akkor ott elég nagy tudathasadásnak kell lennie. Vagy pénzért bármit? Azt kellene megértened, hogy különbség van a munkáját végző újságíró, és a magán programon résztvevő újságíró között. Azzal mentegetni Kárászt, hogy a munkáját végezte, mert az újságíró mindig újságíró, nem érv. Nem az első sorban szoktak ülni a munkájukat végző újságírók. Ott a disz...celebek szoktak ülni. Amúgy hány ellenzéki újságírót engedtek be erre a rendezvényre?
Nincs semmiféle cenzúravágy. Mindössze az a vágy, hogy egy önmagát függetlennek meghatározó csatornánál, önmagát függetlennek meghatározó "újságíró" ne vegyen részt nyílt politikai rendezvényen, akármilyen preferenciával rendelkezik is. Akkor független egy újságíró, ha nem tudom róla, melyik oldalt kedveli. Kárásznál ez semmiképpen nem áll fent.
Aproró! Ha már a kiló nem száz, akkor egy megjelenésről tudósítás nem cenzúra.
Amúgy azt gondolom, nem én tanultam Nyikolaj Fjodorovics Pogogyintól, hanem te :)

Pirx 2022.02.21. 09:09:21

@Ekrü: Márpedig de. A függetlenség nem azt jelenti, hogy bármely oldal elkötelezettjei dolgozhatnak ott, vállalva és hirdetve preferenciájukat.
A függetlenség azt jelenti, hogy hiába vagy elkötelezett, nem úgy alakítod a híreket, hogy az annak kedvezzen, akinek a pártján állsz.
Nehéz az elmúlt harminc évből ilyen újságírót mondani, ezt belátom. Talán akit mindkét oldal utál, és a másik pártjához tartozónak gondol.
Tudom, hogy meredek, magam részéről ki nem állhatom, de például Havas Henrikről nehezen mondom meg hova szavaz. Amúgy emberileg nem tartom sokra, az tény.

Pirx 2022.02.21. 09:30:46

@Pirx: Pontosítok. Bármely oldal elkötelezettjei dolgozhatnak ott, de a munkájukat nem befolyásolhatja elkötelezettségük, és nem lehetnek reklámarcai egyik oldalnak sem.

ulpius66 2022.02.21. 09:54:08

Kokót bántották, mert kiállt Orbán Viktor mellett: idehaza titkolnod kell, kire szavazol

"Megvan a saját véleményem és azt is elfogadtam, hogy sajnálatos módon ebben az országban, ha valaki közszereplő, ameddig lehet, titkolnia kell a pártállását, mert különben úton-útfélen rángatják, és engem komolyan megrángattak, több alkalommal is. Olyan emberek bántottak, akik azt sem tudják, ki vagyok."

HÁT KB. ITT TART A BALLIBSI GYŰLÖLKÖDÉS!!!!!!!!

Ekrü 2022.02.21. 09:55:22

@Pirx:
"A függetlenség azt jelenti, hogy hiába vagy elkötelezett, nem úgy alakítod a híreket, hogy az annak kedvezzen, akinek a pártján állsz. "- És ezt Kárász mégis hogyan szegte meg azzal,hogy magánemberként a szabadidejében elment egy rendezvényre? Mint írtátok, erről a rendezvényről NEM tudósított se pro se kontra.
Amit te írtál az előző hozzászólásodban az a legsötétebb kommunista időket hozná vissza. Kirúgni valakit csak azért ,mert a szabadidejében elmegy egy rendezvényre ami nektek nem tetszik az NEM a független és az objektív munkáltató ismérve.
Egy független és objektív média (TV ,Újság stb) ismérve pont az,hogy benne megjelenik mindkét oldal képviselője, hogy nem csak az egyik,hanem a másik oldal visszásságait is leírja.
A Független szó jelentése az én meglátásom szerint:
" Olyan <személy, közösség, intézmény>, akit, amelyet anyagi v. erkölcsi függés, függőség nem korlátoz, nem befolyásol; a maga akarata, belátása szerint cselekvő, nem befolyásolható, másnak nem alárendelt, önálló. "
"Tudom, hogy meredek, magam részéről ki nem állhatom, de például Havas Henrikről nehezen mondom meg hova szavaz."- Hahahaha.... Ezek szerint te még túl fiatal vagy és nem láttál még Heti Hetest. :))))))))))))))))))))))))

6.Lenin 2022.02.21. 09:56:28

@Pirx:

Eleve van egy oltári nagy tévedésetek. De meg is van rá a magyarázat. Ezzel kezdeném, mert akkor a többi is érthető (lehetne)

Miért is van a ballib oldalon ez a hülye , semmitmondó "független" duma?

Első tévedés a függetlenség, Ilyen nincs, nem is létezhet, mert eleve mindenki tartozik valahová.

Második és a legfontosabb. Miért nem lehetne vállalnia valakinek, hogy hová is tartozik?

Miért ne mondhatná Kárász, hogy balaoldali vagyok, de elmegyek egy jobboldali rendezvényre, mert érdekel az ő véleményük is?

Mert jellmezően a bllib oldaliak ma lehetnek komcsik, holnap nácik, fasiszták, holnap után meg liberálisok, utána meg a tököm tudja mik is.

Meg kell nézni, hogy ezeken a felületeken is kik nem merik kijelenteni határozottan, hogy kiket is támogatnak valójában?

Azt állítja, hogy a kétfsrkóakra, de a DK-s tüntetésen ordibál, péés rasszistább egy fasisztánális, de valójában függetlennek hazudja magát.

Miért nem vállalják nyíltan, hogy hová tartoznak?

Miért ne mehetne Kárász egy jobboldali rendezvényre, meghallgatni a másik oldalt, aztán az ATV-ben nyíltan felvállalná továbbra is, hogy ő baloldali? Mi ebben a szörnyű, nektek?

Megdőlne az a mese, hogy a "független" mindig máshová tartozók ugyan magukat tévedhetetlennek tartják, de eddig mindig tévedtek? Nem lenne kire kenni a saját tévedésiket.
Ezt ma már egyre világosan látják az emberek ezért nem értem , hogy mi értelme továbbra is hazudozni.

Miért ne befolyásolhatna bárkit is a saját hovatartozása? Nem tudna függetlenséget hazudni?

ez is egy vélemény 2022.02.21. 09:56:48

Nem értem az egész hisztit.

Mindenki aki tud kettőig számolni, az pontosan tudja, hogy a függetlennek hazudott média (Telex, 444, ....) , gyakorlatilag a liberál-fasizmus feltétlen hívei.

Mindenkit lejáratnak, kirekesztenek, megbélyegeznek, aki nem ott áll, ahonnan ők függetlennek hazudják magugat.

Ennyi a történet.

hoplita 2022.02.21. 10:01:34

@ulpius66:
Igen, de egzisztenciálisan nem került lehetetlen helyzetbe, majd ha ráérek, akkor sajnálni fogom.
Karakószörcsögön küldd el a faszba orbánt.....és véged, nyugger. Vagy gyúcsányt, ha netán balos a polgi, secko jedno.
Na, itt a bibi ebben a kibaszott országban.:(

ez is egy vélemény 2022.02.21. 10:02:45

@grundigg:

Hülyeségeket beszélsz.

A 444 és Telex, meg a többi függetlennek hazudott ballib szócső, megpróbált lejáratni egy újságírót, mert részt vett egy Megafonos eseményen.
Ebből a tényből, hogy ott volt, prejudikáltak, hazudtak, lejáratni próbáltak, megbélyegztek, és minden gyűlöletkeltsre alkalmas eszköztárat bevetettek amit ilyenkor a Telexes, 444-es tengelyen szoktak.
AMit valóban úgy neveznek, hogy Cancel Culture.

Ezek a tények.

hoplita 2022.02.21. 10:06:29

@6.Lenin:

'...Mert jellmezően a bllib oldaliak ma lehetnek komcsik, holnap nácik, fasiszták, holnap után meg liberálisok, utána meg a tököm tudja mik is....'

Ú, bazmeg, ez komoly?
Mer' viccnek durva....

hoplita 2022.02.21. 10:10:46

@ez is egy vélemény:
Öreg, a magafonos bulira nem esel be az utcáról ilyen-olyan oldali firkászként, fogd már fel.
Milliárdos közpénzt felzabáló trolleligazítás, ha nem lennél képben, ami papagájpeti osztja élőben a zészt.
Persze, tudod te ezt, csak izé....az a stratégia, hogy játszod azt, amit ugye neked nem nehéz.:)))

Pirx 2022.02.21. 10:15:49

@Ekrü: A függetlenség nem, illetve nem csak az, hogy mindkét oldal véleménye megjelenik. Az a vitaműsorok, illetve politikai tárcák világa. És annak helye is van. Az írott sajtóban is.
De valahogy nem akarod/akarjátok megérteni azt, hogy nem a függetlenséget magát, hanem annak a látszatát várjuk el egy újságírótól, egy "független" médiában. Nem várom el Bayer Zsolttól, hogy függetlennek mondja magát, és ne vegyen részt a Békemeneten. Nem várom el Bolgár Györgytől, hogy függetlennek mondja magát.
De ha az ATV függetlennek állítja magát, akkor egy olyan műsorvezetője, aknek az a feladata, hogy mindkét oldal képviselőjével beszélgetve mutassa be azoknak a véleményét, elvárom, hogy ne legyen részrehajló. Márpedi Kárász megszólalásai, viccesnek álcázott "álfüggetlen" megjegyzései, amik a kormánypropagandát tolják eléggé egyértelművé teszik politikai hovatartozását. És azt nem vagy képes megérteni - és éppen ezért nem én idézem a sötét kommunista időket, hanem te - hogy az ő helyzetében nyilvános kiállás bármelyik oldal mellett a hitelének elvesztését jelenti. Menjen az Origóhoz, vagy az MTV-hez, és minden a helyére zökken.
Az pedig hogy nem tudosított csak a bloggazda azon érvét semlegesíti, hogy újságírókénbt vett részt a rendezvényen. Nem. Elsősoros díszceleb volt.
(Amúgy ma reggel miért nem votl az ATV-ben?)

Pirx 2022.02.21. 10:26:59

@6.Lenin:
"Első tévedés a függetlenség, Ilyen nincs, nem is létezhet, mert eleve mindenki tartozik valahová."
Nem kell függetlennek lenni, csak annak kell látszani
"Második és a legfontosabb. Miért nem lehetne vállalnia valakinek, hogy hová is tartozik?"
Lehet, csak akkor ne állítsa azt, hogy független. Elég hülyén nézne ki a fradi edzőjétől, ha az Újpest kemény magjának a szektorában szurkolva fényképeznék le.
"Miért ne mondhatná Kárász, hogy balaoldali vagyok, de elmegyek egy jobboldali rendezvényre, mert érdekel az ő véleményük is?"
Mondhatja. De az első sorban a lelkes tapsolók között? Egy olyan rendezvényen, ahová nem mehet be akárki?
"Mert jellmezően a bllib oldaliak ma lehetnek komcsik, holnap nácik, fasiszták, holnap után meg liberálisok, utána meg a tököm tudja mik is."
Nem akarsz stand upos lenni?
"Miért ne mehetne Kárász egy jobboldali rendezvényre, meghallgatni a másik oldalt, aztán az ATV-ben nyíltan felvállalná továbbra is, hogy ő baloldali? Mi ebben a szörnyű, nektek?"
Akkor most független, vagy baloldali?

Senki nem kéri, hoyg hazudja magát függetlennek egy újságíró. Csak ha kibukik a pártosság, az kínos. Itt van például Ceglédi Zoltán. Függetlennek állítja m,agát, majd elszegődik a Momentumos Donáth Annához tanácsadónak. Ezekután független?

ez is egy vélemény 2022.02.21. 10:27:17

@Pirx:
Azért lássuk be Kárász sehol nincs "álfüggetlen" megnyilvánulásokban a 444-es Telex-es Gyurcsány & ellenzéki seggnyalókhoz képest. :D

Viszont cserébe ezek sokkal többször hazudják magukat függetlennek, amin ma már mindenki aki tud kettőig számolni, hangosan röhög. :D

alöksz róz 2022.02.21. 10:28:52

@6.Lenin: "Miért is van a ballib oldalon ez a hülye , semmitmondó "független" duma?" - ez a függetlenobjektív is pont egy olyan kamu duma, mint az ún "szakértőik".
meg hogy onnan lehet tudni, ki az okos, hogy kire szavaz.

a ballibek zabálják mind a hármat a csökött agyukkal.

ez is egy vélemény 2022.02.21. 10:30:05

@hoplita:

Tehát akkor az összes újságíró aki annak idején Farkasházy által szervezett baloldli dzsamborin részt vett, azt akkor ugyanúgy besorolhatjuk seggnyaló ballibnek, mint ahogyan most Kárászt megafonosnak ?

Vagy azért hagyjuk valami kettősmércét, hogy a ballib firkászok jól jöhessenek ki ebből is ? :D :D :D

Pirx 2022.02.21. 10:32:27

@ez is egy vélemény: És ezzel most mit bizonyítottál?

Pirx 2022.02.21. 10:33:21

@ez is egy vélemény:
"Tehát akkor az összes újságíró aki annak idején Farkasházy által szervezett baloldli dzsamborin részt vett, azt akkor ugyanúgy besorolhatjuk seggnyaló ballibnek, mint ahogyan most Kárászt megafonosnak ?"

Aha. Pontosan

alöksz róz 2022.02.21. 10:33:48

@grundigg: "Hogy miért, az is elég nyilvánvaló" - mert elege van belőletek? :D
abszolút meg lehet érteni.

alöksz róz 2022.02.21. 10:39:48

@dare: dehogynem, pont attól független hont andrás, hogy nem az fogja befolyásolni, hogy nektek mi a jó.

ilyet öcsém, ezt a definíciót adni a függetlenre, hogy aki nem csinál olyat, ami nektek a kampányban nem jó...
agyhalál.

ez is egy vélemény 2022.02.21. 10:43:31

@Pirx:

Akkor veled tényleg nincs vitám. ;)
Ha te is látod, hogy a 444 - Telex tengely sem függetlenebb mondjuk Kárásztól vagy Honttól, akor okés.

alöksz róz 2022.02.21. 10:44:31

a másik meg a hvg, telex, 444 tárgyi tévedéseit, csúsztatásait, vagy az újságírói véleményének hírrel összekeverését nevezi objektívnek...
agyhalál 2.

6.Lenin 2022.02.21. 11:06:49

@Pirx:

Vagyis te is elismered, hogy ez a "független" a legnagyobb hazugság, és teljesen felesleges, de valamiért boldogok vagytok ettől hazugságotoktól.

Mi a faszért Nem meritek nyíltan vállalni, hogy melyik oldalhoz tartoztok? Mert akkor holnap nem lehet mást hazudni?

Lehet véleményed bármiről, de vállalni kell, hogy milyen szempontok szerint tartod azt a magadénak. Ez nem megy nektek.

Mindenki független, de Gyurcsány seggét nyalja közben, de azt bevallani ciki.

Miért van az, hogy te nyalhatsz segget, de másoknak nem lehet. Miért ne nyalhatnám a tolvaj geci Orbán seggét, ha nekem az tetszik? MIÉRT? Mert te az nem tartod jónak, szerinted nekem is Gyurcsány seggét kéne nyalnom? MIÉRT, mert te azt tartod jónak?

És mi a FASZÉRT? Miért nekem KELL(ene) alkalmazkodnom másokhoz, miért nem nektek hozzánk?

hoplita 2022.02.21. 11:12:12

@ez is egy vélemény:
20 évig elviseltem a tévében pöcsömházikat és most az a jutalmam, hogy bendógeciket, meg faszombarnákat, szopósnémeteket bambuljak?
El sem vagy képes képzelni, hogy vagyunk páran, akik ugyanazon a klotyón húznák le mindkét bagázst, mi?:)))

Jó, az elviseltem költői túlzás, mivel szarok a tévékre időtlen ideje..:)

hoplita 2022.02.21. 11:13:13

@6.Lenin:
Neked itt az én seggem, nyald azt, nyuggergeci.:DDDD

6.Lenin 2022.02.21. 11:14:22

@alöksz róz:

Hát ez az. Mi a faszt jelenthet nekik a tolerancia, mások elfogadása amikor a legkirekesztőbbek mindenben, sőt semmit nem mernek nyíltan vállalni.

Mindig , mindenhol, mindenben más a felelős, amikor valami szarul sül el, amit ők csinálnak.
Kamu Geri az etalonjuk.

6.Lenin 2022.02.21. 11:18:31

@hoplita:

Miért pont a legnagyobb bunkóét? Nem érted látom, de nem is csodálkozom ezen.
Honnan a faszból veszed, hogy CSAK neked lehet igazad? Igazoltál már valamit is belőle? SEMMIT a bunkóságodon kívül.

dare 2022.02.21. 11:27:49

@alöksz róz: Kifejtem kicsit pontosabban mire is gondolok.
A független számomra azt jelenti, hogy nem lehet meghatározni azt, hogy milyen ideológiai elkötelezettségű pontosan az illető.
Számotokra azt jelenti a független, ha inkább az ellenzéket kritizálja valaki, ha a Fideszt kritizálja zömében az onnantól kezdve már ballib.
Én jelen pillanatban MZP fanatikus vagyok, legalábbis ez a hivatalos titulusom a kétoldali szereplők szerint.
Azért vagyok fanatikus az állításuk szerint, mert nem kritizálom MZP-t.
Fogom kritizálni, még az is lehetséges hogy többet mint azok, akik jelenleg fanatikusnak hívnak engem, csak én annak a híve vagyok, hogy előbb adjon rá okot, pl ha kormányra kerülve nem azzal foglalkozna amire felhatalmazást kapott a szavazóktól, akkor már egyből lehetne miért keményen kritizálni érte.
MZP egy civil.
Nem abból a politikai keltetőből jött, amelyből Gyurcsány vagy az Orbán.
Nem tudom rajtam még olyan vehemenciával számon kérni rajta azt, hogy miért nem úgy kommunikál mint egy politikus.
Igen, vannak olyan mondatai, amik tényleg azt mutatják, hogy híján van még a politikai kiművelt pc kompatibilis beszédnek, de nem ezt fogom rajta elsőnek számonkérni, hanem ha kormányra kerül akkor a be nem tartott ígéreteit, nekem ezek a fontosabbak.
Ha sikerül megteremtenie egy olyan átlátható politikai közéletet, amelyben minden politikai szereplő számon kérhető a tetteiért, akkor onnantól kezdve jöhet Gyurcsány, jöhet Orbán, nem érdekel kinek ki a kedvence, engem a demokratikus berendezkedés jobban érdekel jelenleg, mint az ideológiai színezet.
MZP-t azért kritizálni, mert még nem olyan tökéletes politikus mint az ellenfelei (azért partiban van velük így is), tehát a toronyórát lánccal még nem tudná szemrebbenés nélkül lehazudni nekünk az égről, az jelen pillanatban a "független" elemzők részéről azt üzeni, hogy üsd vágd nem apád, ez csak egy szerencsétlen civil, aki túl sokat gondol magáról.
Na most ha így állnak hozzá a független elemzők jelen pillanatban Mzp-hez, akkor nekem is rugdosni kellene őt, hátha másoknak is elvenném a kedvét attól, hogy tevékenyen próbáljon részt venni a politikai közéletben?
A Fidesz olyan szépen tudja zárni a sorait minden kampányban, nincs kiduma, az ellenzéki oldalon meg most is azon megy lamentálás, hogy miért a Róna Péter a jelölt, miért nem a másik, vagy a harmadik...stb.
Kismillió okom lehetne kritikával illetni az ellenzéket, de én azt érzem ez nem kihívás számomra, amúgy is saját magukat amortizálják folyamatosan.
Ezt nem akarják a független elemzők megérteni, nekik az trendi, ha "jószándékú" kritikát fogalmazhatnak meg a kampány alatt is az ellenzék felé, mert az biztos jól jön majd nekik ilyenkor.
Ha én ilyenkor szóvá teszem azt, hogy ezek biztosan függetlenek (amúgy igen, az objektivitástól), akkor jön a ne dumálj ballib vagy az MZP fanatikus lemez.
De tényleg most komolyan, biztos hogy függetlenek?

ez is egy vélemény 2022.02.21. 11:28:46

@hoplita:

De akkor húzd le rendesen őket, és ne akard a hátsó ajtón Márky-Zayt előre tolva Gyurcsányt a nyakamba ültetni ! :D

hoplita 2022.02.21. 11:32:26

@6.Lenin:
Miért, miért?
Neked mindegy, csak segg legyen...komcsinarancs nyuggergeci. Nyalható segg nélkül létezni sem tudsz, cselédfajzat.:)

ez is egy vélemény 2022.02.21. 11:33:05

@dare: Teljesen lényegtelen, hogy ki mit gondol Marky-Zay-ról.

Ő nem egy önnálló entitás, nem áll mögötte a szavazókon túl senki és semmi.
Gyurcsánynak 2 év kellett hogy Medgyessit kicsinálja, pedig akkor nem ő volt az aktuális kormány erős embere.
Most ő a legnagyobb párt és frakció vezetője az ellenzéki oldalon.

Magyarul a kérdés ma is az, ami 20 éve volt a kérdés.

Gyurcsány vagy Orbán ?

Aki mást állít az hazudik ! Lehet hogy csak azét mert hülye, és magának is hazudik, de ettől még ez az ábra.

6.Lenin 2022.02.21. 11:33:18

@ez is egy vélemény:

Ezt ők soha nem fogják megérteni, kár ezzel próbálkozni.
Szerintem saját magukat sem értik.
Nekik most ezt kell szeretniük, holnap meg majd mást, de mindig meg vannak arról győződve, hogy igazuk van.

Pirx 2022.02.21. 11:36:27

@6.Lenin: Menj fuss egy kört, hátha lenyugszol! :)

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.21. 11:37:28

@grundigg: Gaslighting után egy kis passzív agresszió. :D :D :D

dare 2022.02.21. 11:38:06

@ez is egy vélemény: Ez is túl van így egyszerűsítve, nem olyan szereplő MZP, mint mondjuk a Medgyessy.
Ha megpróbálná megpuccsolni, azzal saját maga alatt is kivágná a fát, ez a forgatókönyv nem létezik a valóságban, nem tud megvalósulni nagyon sok ok-okozat miatt.

6.Lenin 2022.02.21. 11:38:31

@hoplita:

Én 94 óta a Fideszre szavazok, és ha nem csinálnak nagyobb hülyeséget, fogok is továbbra is.
(90-ben az SZDSZ-re mert elhittem a komcsiellenességüket, mint liberálisoknak)
Neked azóta hány segget kellett nyalnod? A Jobbiktól kezdve a DK-s seggig bezárólag.
Neked a legjobb lenne , ha magadat húznád le és végre a megfelelő helyeden lennél.

hoplita 2022.02.21. 11:39:38

@ez is egy vélemény:
Aha...járulékos kár, egy elkúró nem oszt, nem szoroz.
Ha nekiállsz miniferizni elküldelek anyádba.

6.Lenin 2022.02.21. 11:40:34

@Pirx:

Én? Te még saját magadat is megcáfoltad néhány mondatodon belül.
Cáfold meg, amit írtam az sokkal 1xűbb és kényelmesebb.

ez is egy vélemény 2022.02.21. 11:43:42

@hoplita: Én is elküldök minden Gyurcsanyista majmot a picsába nyugi, akkor is ha MZP-snek álcázzák magukat.

SOHA TÖBBET BALLIB ELKÚRÓKAT !

Ez a mottóm !

hoplita 2022.02.21. 11:47:17

@6.Lenin:
Érdekes, én nem szavaztam a szadeszre 90-ben sem, valahogy nem tudtak átkúrni...téged igen, nagyeszű:)))
Te erényként tálalod, hogy 94 óta a kiskomcsi csutigeci seggét nyalod, te majom? Nem libsivezér vót akkortájt ő is éppen? Vagy rosszul rémlik?

6.Lenin 2022.02.21. 11:47:51

@ez is egy vélemény:

És nem is kellene nagyon megizzadnod, ha indokolnod is kéne.
Mindkét oldal szinte azonos gárdával volt már hatalmon, és ellenzékben is.

hoplita 2022.02.21. 11:49:39

@ez is egy vélemény:
Ajjaj...te nagyon következetes vagy.
Magyarul írni mikor akarsz megtanulni? Vagy az nem munkaköri leírás ott a nagyonhazaffynemzethykurvakeresztény térfélen?:)))

Minden ballib bérretteg 2022.02.21. 11:56:29

@hoplita: Így hátha ismerősebb a nickem.. :)

Ami a következetességet illeti:

SOHA TÖBBET BALLIB ELKÚRÓKAT !

:D

6.Lenin 2022.02.21. 11:57:27

@hoplita:

Mivel én is inkább liberális elveket vallok a magaménak, és 90 előtt nem nagyon foglalkoztam a politikával, elhittem , hogy komcsiellenesek.
Te mi a faszért foglalkozol politikai kérdésekkel, ha ennyire elvakult seggfej vagy? Tudod, hogy mit jelent segget nyalni vagy támogatni valakit?

De drága honfitársaim, mondjatok már neveket, programokat, vagy valami mást azon kívül, hogy Orbán egy tolvaj, geci. Így miként tudnék dönteni egy jobb mellett?
Csak azért higgyek neked @ hoplita mert kibaszott nagy bunkó vagy? Attól nekem miért lenne jobb?

B+ azt sem érted amit itt fröcsögsz. A betegségeddel, jellemhibáddal meg fordulj szakorvosokhoz, ne itt éld ki azokat és neked is talán jobb életed lehetne.

hoplita 2022.02.21. 12:00:55

@Minden ballib bérretteg: És miért kell neked több nick? Így soknak látszatok, nyomik?
Nekem miért elég egy, lassan 15 éve?

ja, csak szólok, hogy ezt te csak olyan egyhatod-milliomodik részben fogod eldönteni.:))

hoplita 2022.02.21. 12:03:06

@6.Lenin:
Neked úgy vannak elveid, ahogy mongyuk személyisége egy bacinak, te nyomorult.:)

Minden ballib bérretteg 2022.02.21. 12:04:43

@hoplita: Hogy miért kell/kellett több nick ?

Elsősoran azért mert a tartósan 20 éve független és tárgyilagos Gyurcsány seggnyaló bloggerek lépten nyomon kitiltottak mindenkit, aki kritikát merészelt megfogalmazni Ferivel és sleppjével szemben.

Természetesen mindezt a liberalizmus és szabad véleménynyílvánítás élharcosainak a zászlaja alatt.. :D

hoplita 2022.02.21. 12:09:39

@Minden ballib bérretteg:
Érdekes, én eccerűbben megoldom.
Ahonnan kitiltanak azt leszarom és nem megyek oda.
Persze, nyomi küldetéstudatos, magukat vátesznek képzelő trollok ezt nehezen viselik..:))))

Minden ballib bérretteg 2022.02.21. 12:09:50

@hoplita: Egyébbként ha megnézed a tényleg független , vagy ne adj isten jobboldali blogok nem cenzúráznak. A ballibek meg szinte mind kivétel nélkül.

Ahogyan a Facebookon a Gyurcsány oldaláról és Márky-Zay-ról is mindenkit kidobnak aki kritizál, szemben Orbán oldalával, ahol tobbzódhatnak a gecizés, mint kampányelem tiltás nélkül.

Minden ballib bérretteg 2022.02.21. 12:12:24

@hoplita: Én is ezt tettem volna, ha az Index nem a ballib cenzorok blogjait erőltették volna csak és kizárólag a blogketrecekben egykoron.

Csakhát az Index akkor még vérbalos volt, és a címlapos bloggerek meg nárcisztikus cenzorok.
Megjegyzem a bloggerek ma is azok.

Ma már néha becsúszik független vs jobbos blog is a ketrecbe. Ahol nem cenzúráznak.

Pirx 2022.02.21. 12:22:04

@6.Lenin: Az értelmetlen zagyvaságon, és gyurcsányozáson nincs mit megcáfolni.

Pirx 2022.02.21. 12:23:57

@Minden ballib bérretteg:
"Egyébbként ha megnézed a tényleg független , vagy ne adj isten jobboldali blogok nem cenzúráznak. "

:D:D:D:D:D:D

hoplita 2022.02.21. 12:24:43

@Minden ballib bérretteg:
Aha....
Biztos ezért van, hogy az összes fityisztroll regje fél-egy éves, esetleg kettő. És szinte rögtön be is árazható, mint az alsó polcos teszkóvacak.:)))

Minden ballib bérretteg 2022.02.21. 12:35:08

@hoplita:
Az én első nickem szintén 2008-as, de a lényegen ez mit sem változtat, az ország jövőjének szempontjából:

SOHA TÖBBET BALLIB ELKÚRÓKAT ! ;)

hoplita 2022.02.21. 12:46:33

@Minden ballib bérretteg:
Én meg azt mondom....

Mindegy ki volt, mindegy ki lesz.
Mindegy már, csak NE A FIDESZ!!

6.Lenin 2022.02.21. 12:58:33

@Pirx:

Mert csak ennyire futja neked.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.21. 12:59:32

@Minden ballib bérretteg:

Alapvetően mindig a "baloldal" a cenzúrapárti.

Nagyjából a ballib médiák 90 %-a letiltott engem a FB-on. Könnyebb azokat felsorolni, akik nem tiltottak ki, pl. a 168 óra, a Jelen, a Telex.

A keményebbek még a YT-ról is letiltanak, lásd Soros Magyar Hangja. Viszont vannak cenzúraellenes ballibek is kivételesek, pl. Juhász Peti nem tilt le senkit.

6.Lenin 2022.02.21. 13:01:10

@hoplita:

Nem vagyok szakorvos, fordulj inkább hozzájuk. jobban jársz.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.21. 13:02:23

@hoplita:

Ma már lehet.

De 20 éve még a médiák 95 %-a ballib volt, szóval nem mehettél máshová.

Jelenleg médiaegyensúly van, Orbánék jelentősen növeltek a sajtószabadságot, de ez új fejlemény,

hoplita 2022.02.21. 13:21:59

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
'...Orbánék jelentősen növeltek a sajtószabadságot..'

Ja, meg a napos órák számát, az ózonréteget, a búza termésátlagát, meg csökkent a gravitáció is.:)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.21. 13:25:01

@hoplita:

A sajtószabadságot mindenképpen.

A 90-es években esélyed se volt írni bármit, ha nem vagy ballib.

hoplita 2022.02.21. 13:25:02

@6.Lenin:
Hogy mi minden nem vagy, azt nehéz felsorolni, Hogy mi valójában, azt könnyebb.
Egy okoskodó, segglyuk nyuggergeci.Egy nyüves posztkomcsi köcsög.:)

6.Lenin 2022.02.21. 13:29:59

@hoplita:

És? Közöd?

Ha olyan okos vagy cáfold meg amit írok, vagy még jobb lenne, ha leírnád, miért lenne nekem jóbb, ha egy jellemtelen hazudozó vezetné az országot, netán, miért is kéne nekem pl hozzád hasonló bunkókat támogatnom? Győzz meg. Nem ez lenne a legjobb megoldás?

hoplita 2022.02.21. 13:31:31

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Ezt mesélgesd azoknak, akik ovisok voltak akkoriban, ne nekem, te fasz.
Lejtett a pálya, ahogy most is. És ez a megoldás? Sérelmi politizálás oda-vissza, míg a világ világ? Ha azok loptak, akkor mi kétszer annyit? Ha hazudtak, akkor mi miért ne? Miénk a vár, tiétek a lekvár..?
Közben meg a világ elhúz mellettünk...de az utolsó majd kapcsolja le a lámpát.:(

hoplita 2022.02.21. 13:33:12

@6.Lenin:
Majd meggyőz téged rövidesen a kaszás és a varjú sem károg utánad, te nyomorult nyuggergeci.:)

Minden ballib bérretteg 2022.02.21. 13:34:00

@hoplita: Te akarod visszahozni Márky-Zay hátán az elkúró Gyurcsányékat, nemde ?

Gondolod nem lesz sérelmi az a poltiizálás, ami teljes vagyonelobzással börtönnel fenyegeti az ellenoldalon levőket ?
Ami 2/3 nélküli alkotmányos berendezkedésre magasról leszaró, alaptörvény módosítást hírdetett meg ?
Kb ez az egyetlen programja a Gyurcsányéknak az O1G-t leszámítva. :D

hoplita 2022.02.21. 13:39:33

@Minden ballib bérretteg:
Akinek nincs vaj a fején az nem fosik.
Tudod, 2010-ben nem volt szó új alaptörvényről, meg választójogi babrálásról...és nemigen fogsz tiltakozó tömegeket az utcára vinni, ha elkezdik megpikkelyezni a nergeci csukákat...hogy stílszerű legyek, ha már kárászos a poszt.:)

Minden ballib bérretteg 2022.02.21. 13:43:36

@hoplita: Hatalmas tévedés.
Ahogy Gyurcsányék, és éppen azért merthogy GYurcsányék, elkezdik a koncepciós pereket, óriási tömegek fognak utcára vonulni.
Majd meglátod. Vagy nem. Ha az elkúrók reményeim szerint veszítenek.

6.Lenin 2022.02.21. 13:43:39

@hoplita:

És te okosabb leszel utána? Miért is?
te pedig az apád zacskójában himbilimbiztél, mint geci, amikor én már a lányokat csöcsörésztem.
Mellesleg neked ez érvnek számít, te szerencsétlen. Érted is amiket irkálsz?

hoplita 2022.02.21. 13:50:03

@6.Lenin:
Anyádat csöcsörézted te, nyomi.:)))
Tudod mire allegória a 40 éves sivatagi bolyongás a Bibliában?
Nem magyarázom...te úgyis kurvanagyk()eresztény hazzafy vagy, vágod te ezt, mint bálna fasza az iszapot.

hoplita 2022.02.21. 13:53:35

@Minden ballib bérretteg:
Biztos, minden proligecinek szíve vágya, hogy lölöék vagyonát védendő utcára vonuljon...hát hogyne.:))))))
Nem mondom, hogy megoldhatatlan, de erre nehéz lesz bivalybasznádi nyomikat Pestre buszoztatni.:)))))

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.21. 13:55:03

@hoplita:

"a világ elhúz mellettünk"

A szakadékba rohanva. Hadd húzzanak...

hoplita 2022.02.21. 13:58:49

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Faszt, az idő érdeme.
Másrészt meg...nem mindegy, hogy a magyarnemzetben olvasok hazugságot, nem a népszabóban?
Már ha olvasnék nyomtatott szart, mert ezt már lassan 20 éve nem követem el.:)

hoplita 2022.02.21. 14:00:28

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
De mi egy lépéssel előttük vagyunk.:)))
Bazmeg, mintha a nyócvanas évek szemináriumi faszságait hallanám újra...na, húzzá' anyádba.:(

6.Lenin 2022.02.21. 14:04:22

@hoplita:

Látod, ebben is tévedsz. Nem vagyok vallásos. Tudsz te egyáltalán normálisan viselkedni? Vagy nálatok az, hogy normális az egy ismeretlen fogalom?
De, ha vallásos is lennék, mi a fene közöd van hozzá?
Mi a fenéért lenne jó, ha ma Mo-on mindenki akkora bunkó lenne, mint te? Miért mindig magadból indulsz?

Akkor te mit is képviselsz ma Mo-on? Miért is kéne téged, és a hozzád hasonlókat támogatnom?
Írd már le, hátha tényleg én tévedek.

Én elolvasom, meghallgatom amit MZP, és Gyurcsány amit mond, ír. Pontosan ezért nem támogatom és soha nem is fogom őket.

Nézd meg az Orbán-Gyurcsány vitát, aztán hallgasd meg az őszödi beszédet. Én megnéztem, meghallgattam és ezért nem támogatom őket.
Te miket támogatsz és miért? Írd már le, és valószínűleg a többit kár is lenne magyarázni.
Már régen túl lennénk ezen a sok hülyeségen amit itt irkálsz.

Miért nem neveket, jobb programokat ismertetsz velünk fideszes bunkókkal? Félsz, hogy betegre röhögném magam, vagy tényleg kiderülne, hogy nekem van igazam?

hoplita 2022.02.21. 14:09:36

@6.Lenin:
Ja, nem vagy vallásos, ergo a fasz foglalkozik a Bibliával, igaz?
Grat, igazi kádári relikvia vagy, te műveletlen bunkó.:))))))

Pirx 2022.02.21. 14:17:32

@6.Lenin:
"még jobb lenne, ha leírnád, miért lenne nekem jóbb, ha egy jellemtelen hazudozó vezetné az országot"
Miért? Most nem az vezeti? :D

6.Lenin 2022.02.21. 14:18:23

@hoplita:

Ez már kurva unalmas, 1x az a baj hogy vallásos vagyok, aztán , ha nem akkor meg az.

Kérdeztem néhány dolgot arra próbálj meg válaszolni, ha meg tudsz győzni, elismer4em, hogy eddig tévedésben tengettem nyomorult életemet.

A hülyeségeidre már nem vagyok kíváncsi , láttam már bőven még nagyobbakat is nálad. Unalmas.

Mellesleg van Bibliám, a nagy részét el is olvastam. És most? Van véleményem, de az nem tartozik ehhez a témához. Meg nem is lehetne röviden leírni. Te meg bonyolultabb összefüggéseket tuti nem értenél az eddigi ismereteim alapján, veled kapcsolatban.

6.Lenin 2022.02.21. 14:21:50

@Pirx:

Ez a te elfogult véleményed, jogod van hozzá, de nem tudnád érvekkel alátámasztani. Így érdektelen is.

Az én véleményemet MZP-ről, és Gyurcsányról az érintettek maguk igazolják naponta, más magyarázat már nem is szükséges, szerintem.

Szedd már össze magad, ah lehetséges.

hoplita 2022.02.21. 14:23:30

@6.Lenin:
Mikor tettem én szóvá negatív kontextusban bárki vallásosságát is, te hazug nyuggergeci??????

Elolvastad te a zanyád kínját, azt. Bár...olvasni egy dolog, érteni-értelmezni egy másik, a te képességeid ezen a téren bizonyítottan korlátozottak.:)
Na, mire példázat a 40 év vándorlás a sivatagban az Ígéret földléig?
Ez a házi feladatod, amíg meg nem válaszolod, addig elkussolsz, nyomi gyökér.:))))

6.Lenin 2022.02.21. 14:35:03

@hoplita:

Fentebb egy hozzászólásodban, és most is úgy írsz véleményt, hogy nem is ismered az én véleményemet a vallásosággal kapcsolatban,, de erről tuti, hogy nem egy bunkóval vitatkoznék.

A véleményem a Bibliában írtakról, és a vallásokról bonyolultabb, mint itt 1-2 szóban bármit is írni. Talán annyit, hogy az emberek hitét el tudom fogadni, az az ő magánügyük addig, míg nem akarják rám kényszeríteni, de pont ugyanez az ideológiákról is. Az erőszak kivételével sok mindent képes vagyok elfogadni. Addig, amíg van választási lehetőség bármiben is, nem olyan nagy a baj. Pláne amig jogod van szabadon dönteni, választani.

Te mivel igazolnád, hogy vallásos vagy? Az erőszakos hajlamaiddal? Tényleg?

Pirx 2022.02.21. 14:35:47

@6.Lenin: Ha csak a vagyon nyilatkozatát idézem, már többet hazudik mint Gyurcsány.
De azért egy pár csak az íze végett:
- önkormányzatok
- „Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”
Tényleg nem Soha. De tényleg!
- A munkások érdekét szolgálja a túlórakeret emelése
- Vakcina hazugság. Mind az, hogy "Brüsszel" nem szállít, mind az, hogy a kínai és orosz vakcina megfelelő. Mondta ezt akkor, mikor kézivezérelte a hatóságot, hogy mondja ki, a vakcinák alkalmazhatóak.
De nincs annyi hely, hogy mindet felsoroljam

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 14:37:16

@A kiló nem százat jelent.: "Értem, hogy meg akarod itt mondani a tutit, de nem fogsz tudni fölényeskedni, mert nem fogom hagyni. Köszönöm a megértést"

Volnál olyan kedves Lenint is letiltani? Hisz ő is lesajnál. Sőt. Tudod, csak az egyenlő elbírálás jegyében.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 14:40:08

@Ekrü: " egész cirkusz ékes példája annak,hogy a balliberális oldal és média mennyire intoleráns, gyűlölködő és kirekesztő,miközben folyamatosan a másik oldalt vádolja gyűlöletkeltéssel"

Ugyan, ez bármely oldalról igaz.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 14:43:29

@ulpius66: "Ha egy kormánypárti újságíró elmegy egy ellenzéki rendezvényre, akkor ellenzéki újságíró lesz"

És nem tudósít? De nemis az újságírók között ül? Viszont Tapsol Gyurcsánynak? Nem, hogy lenne már ellenzéki! Beépített ügynök...

6.Lenin 2022.02.21. 14:46:52

@Pirx:

Keversz dolgokat. A munkával, és bérezéssel kapcsolatos kérdések a munkáltatókra, és a munkavállalókra tartozik, Az állam csak lehetőségeket, kereteket biztosít.

Vakcina dolog. Van néhány tucat szakember a világon, és kb 7 milliárd képzett virológus. Akik mindent tudnak.

A különböző vagyonok eredete. Gyurcsány esetében már volt olyan, hogy bűncselekmény, de elévült. Ügyész mondta tv-ben. Csak az ő ügyeit felsorolni is kevés lenne az 5 ezer karakter. De nyilván a másik oldalon is lenne mit. Sajnos nincs ez a kérdés megfelelően szabályozva.

Miért lehet képviselő jelölt egy olyan személy, aki ellen büntető eljárás van folyamatban?

Sajnos nagyon sok kérdés még rendezetlen, vagy nagyon nehéz lenne rendezni, ezt elfogadom.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 14:48:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: " Ja értem. Nem vonultattak be, mert végigkúrnád a Vörös Hadsereget"

Fordítva.

ulpius66 2022.02.21. 14:49:08

Íme itt a bizonyíték, hogy a magyar sajtószabadság teljes!!!!! .... már a hvg.hu is megírta!!!!

Koltay András NMHH-elnök: A magyarországi nyilvánosság ma olyan sokszínű, mint korábban soha

"A médiahatóság új elnöke arról beszélt, hogy a média függetlensége önmaga által gyártott mítosz, az újságíró szükségszerűen elfogult.

Már 2013-ban is pont ugyanezt kérték számon az Európai Unió szervei: azt hangoztatták, hogy vége a magyar sajtószabadságnak. Miközben van annak egy kis pikantériája, hogy szerintük már 2010-ben a törvények elfogadásával, de legkésőbb 2013-ban véget ért. Majd azt mondják, hogy 2021-ben van biztosan vége a sajtószabadságnak."

hvg.hu/itthon/20220221_koltay_andras_mediatanacs_sajtoszabadsag

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 14:50:11

@6.Lenin: "a egy jellemtelen hazudozó vezetné az országot"

Ne azt figyeljék, amit mondok, azt figyeljék, amit csinálok!
Ja, hogy jellemes! Már értem!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 14:52:58

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "
A 90-es években esélyed se volt írni bármit, ha nem vagy ballib"

Ja, Bayer? Lovas? Igaz, igaz, akkor még komcsik voltak.

6.Lenin 2022.02.21. 14:53:11

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Már téged is zavar a véleményem? Engem a tiéd nem, igaz már nem is nagyon érdekel, mert el tudlak helyezni a hovatartozásod alapján. Nem elítéllek, hanem ismerem a véleményed, és kész. Ennyi csupán.

Ezzel a poszttal meg semmi bajom az égadta világon. Sőt rendkívül fontosnak tartom ezt a kérdést tisztázni végre.

6.Lenin 2022.02.21. 14:55:52

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Írtam már neked, hogy ne foglalkozz politikai kérdésekkel. Teljesen reménytelen, hogy bármit is megérts belőle. A félremagyarázás igaz elég gyengén, de az már menne neked is.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 14:56:06

@6.Lenin: a te véleményed nem zavar, mert az nincs.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 14:59:04

@6.Lenin: azt megértem a politikából, hogy mindenki hazudik. Nem azt kell figyelni, amit mond, vagy hazudnak éjjel és nappal.
Az nem világos, hogy neked, mint elvileg gondolkodó szuverén személynek, miért kell beállni az egyik hazug mögé, és bólogatni, hogy deúgyvanám!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:00:00

@6.Lenin: politikai kérdésekkel pedig te ne foglalkozz, ha még azt sem tudod, mi a szó jelentése!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:03:25

@6.Lenin: "a egy jellemtelen hazudozó vezetné az országot"

Ne azt figyeljék, amit mondok, azt figyeljék, amit csinálok"

Namost, ez nem lesz politika: ha valaki kijelenti önmagáról, hogy amit mond, az nem lesz igaz, akkor te nem volnál képes szavazni arra, hogy ő vezesse az országot.
Freudi elszólás, magad se tudod, de antiorbánista vagy.
Avagy, pénzért csinálod, mert kurva vagy.
Esetleg hazug.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:06:35

@6.Lenin: "Nem elítéllek, hanem ismerem a véleményed, és kész"

Hát, baromira nem ismered a véleményem. Beskatulyázol, mert más véleményem van, mint neked. Beszoptad a gyűlöletkampányt, aki nincs velünk, az ellenünk!

Tehát, én csakis baloldali gyurcsányista lehetek! Nos, nagyon tévedsz!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:09:21

@ulpius66: meglepne, ha nem ezt nyilatkozta volna, hamár ide ültette a párt...
Te tényleg azzal akarod validálni a fidesz álláspontját, hogy egy fideszkatonát idézel???

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:13:46

@6.Lenin: " A politika szó magyar jelentése: közélet, ez értelemben tehát mindenki, aki részt vesz a közéletben, tevékeny (aktív) vagy tétlen (passzív) politikát folytat"

Basszus, már megint megkavartalak! Egy újabb idegen szót kéne, hogy kikeress:közélet....

6.Lenin 2022.02.21. 15:15:31

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Akkor sem aktívat, sem a passzívat nem érted. A lényegét.

Ekrü 2022.02.21. 15:15:43

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"Ugyan, ez bármely oldalról igaz. "- Csakhogy a Fidesz és a kormányközeli médiák,újságírók sosem tetszelegtek álszent módon a "független objektívás" szerepébe. Nincs ezzel semmi baj ,csak akkor tessék szépen kimondani,hogy független média és újságírás nincs, és a balliberális oldalon is kitaszítottság jár annak aki nem áll be a sorba. Nem kell itt össze-vissza hazudozni toleranciáról meg függetlenobjektivításról....

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:17:44

@ulpius66: "Azt is hozzátette, hogy nyugaton is vannak olyan bátor szerzők, akik leírják, hogy a média függetlensége önmaga által gyártott mítosz. Hiszen mindig a tulajdonos és más érdekcsoportok érdekei mentén működik, ráadásul az újságíró is szükségszerűen elfogult"

Tehát kimondta, a magyar média elfogult. Már csak azt kell megnézni, ki birtokolja...

konrada 2022.02.21. 15:18:47

@6.Lenin: "Miért lehet képviselő jelölt egy olyan személy, aki ellen büntető eljárás van folyamatban?"

Mert akkor a regnáló hatalomnak (vagy azt megdönteni akaró hivatalnoknak) csak annyi volna a dolga, hogy bevádolja a másik oldal nyerőnek látszó emberét, hogy eltakaríthassa az útból.

...szóval jobb ha továbbra is: bűnös az, akit elítélnek. (Még ha tudjuk is, hogy ez nem mindig van így, akár pro, akár kontra - ne lehessen döntő akkor sem egy rossz szándékú vádló szava.)

6.Lenin 2022.02.21. 15:19:18

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ismerem a véleményed, amit itt leírsz. Ennyi. Én nem gondolok bele semmit. És nem érdekel már, de nem vitatom a jogod, hogy legyen véleményed, és azt le is írjad. Más , mint az enyém? És? Ezzel sincs semmi gondom. Te tényleg en érted ezeket.

konrada 2022.02.21. 15:20:05

@Ekrü: Ha ezt leírná, akkor már nem lehetne "független, objektív"!;)))

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:20:54

@Ekrü: hamis érv.
Törekedni lehet rá, hogy ne legyél elfogult. A csúsztatás, álhír gyártás sajnos jellemzője a közmédiának.
Ne keverjük össze a pártsajtóval, az rendben, hogy elfogult. Sosem gondoltam, hogy a pestis rácok kritizálja Orbánt...

hoplita 2022.02.21. 15:23:47

@ulpius66:
Ezen kommented esetében 2 dolog lehetséges...és mindkettő valószínű.

1. Komolyan cühölted ide, vagyis olyan ostoba vagy, amilyen ostoba csak egy alzheimeres nyuggergeci lehet
2.Minket nézel hülyének, ez esetben viszont takarodsz a kurva anyádba.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:24:06

@6.Lenin: hazudsz. Előbb azt írtad, ne foglalkozzak politikai kérdèsekkel. Mert nem értek hozzá. Tehát mégiscsak érdekelt a véleményem.
Ráadásul a politika szó jelentését sem ismered, de kritizálsz, erre hivatkozva...hiába, a szenilitás...

6.Lenin 2022.02.21. 15:24:27

@konrada:

De pont ezt vonom kétségbe, hogy vannak, akik vádolnak, és vannak akik ellen már van ítélet is és eljárás van ellenük folyamatban.
Vagy sok "jó" elvtárs kiesne? De nem pont ez lenne a lényeg, hogy csak hiteles emberek legyenek minden oldalon? Vagy toljam arrébb a bilimet nehogy belelógjon a kezem, míg álmodozok?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:27:17

@konrada: hát igen, vannak ezek a fogalmak, hogy független, objektív, híradás, véleménycikk, stb.
Nehéz ezeket mind fejben tartani, melyik mit jelent. Ezért mondja meg Habony, mi legyen a véleménye a kedves együtt gondolkodó igaz magyaroknak.

6.Lenin 2022.02.21. 15:29:00

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Hol van ebben ellentmondás? Érdekel a véleményed de csak addig, amig ki nem derül, hogy értesz, vagy nem ahhoz, amiről véleményt mondasz.

-Józsikám, mi a véleményed a nőkről?
-Kurvák mind, és lóg a csöcsük.
-Úgy látom nem kedveled a nőket.
-Én a Bélára bukok, de ő dobott tegnap, ő egy lógócsöcsűre bukik.
-Hát ez szomorú.
-Igen, az.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:29:55

@6.Lenin: majd a nôvérke megoldja a bilikérdèst, te csak a Cavintont szedd rendesen! És ne igyál rá!

hoplita 2022.02.21. 15:31:29

@6.Lenin:
Hú, de gáz vagy te bazmeg.:(
Te ezt humorosnak gondolod, te szerencsétlen faszfej?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:31:40

@6.Lenin: téged addig érdekel a másik véleménye, amíg azonos a tiéddel.
Habony leküldte, ha ettől eltérő, akkor már hamis!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:33:45

@6.Lenin: "Józsikám, mi a véleményed a nőkről?
-Kurvák mind, és lóg a csöcsük.
-Úgy látom nem kedveled a nőket.
-Én a Bélára bukok, de ő dobott tegnap, ő egy lógócsöcsűre bukik.
-Hát ez szomorú.
-Igen, az"

Ez tényleg szomorú lehet neked. Hogy a Józsikádat dobta a Béla, de téged észre se vesz...
Te, ez a Szájerrel folytatott beszélgetésetek volt?

6.Lenin 2022.02.21. 15:34:36

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Hol írtam ezt? Már hazudsz is? Te tényleg nem érted még azt sem, amit írsz.

6.Lenin 2022.02.21. 15:35:34

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Te ilyen hülye vagy a valóságban is?

Ekrü 2022.02.21. 15:38:27

@Pirx:
Kezded kapisgálni,csak nem akarod beismerni.
"De valahogy nem akarod/akarjátok megérteni azt, hogy nem a függetlenséget magát, hanem annak a látszatát várjuk el egy újságírótól, egy "független" médiában."-vagyis a képmutatást....Ez miért is jó?
"De ha az ATV függetlennek állítja magát, akkor egy olyan műsorvezetője, aknek az a feladata, hogy mindkét oldal képviselőjével beszélgetve mutassa be azoknak a véleményét, elvárom, hogy ne legyen részrehajló. "-Egy TV nem attól független,hogy nem dolgoznak nála jobboldali és balliberális beállítottságú dolgozók.Ha igazad lenne ,akkor a te olvasatod szerint anno Kálmán Olgát is páros lábbal kellett volna kirúgnia.No meg Havas Henriket.
"Márpedi Kárász megszólalásai, viccesnek álcázott "álfüggetlen" megjegyzései, amik a kormánypropagandát tolják eléggé egyértelművé teszik politikai hovatartozását. "-Ahogy tette ezt Kálmán Olga,Bödöcs ki a fene,Alföldi Robi,Havas Henrik.Folytassam a sort?
"És azt nem vagy képes megérteni - és éppen ezért nem én idézem a sötét kommunista időket, hanem te - hogy az ő helyzetében nyilvános kiállás bármelyik oldal mellett a hitelének elvesztését jelenti."- A te szemedben.Más szemében pedig nem.
"Menjen az Origóhoz, vagy az MTV-hez, és minden a helyére zökken."-Miért kéne oda menni?Mert neked nem tetszik? Akkor ne nézd.Mondom ezt úgy,hogy én az ATV-t soha nem néztem,nekem túl baloldali, nem vagyok rá kíváncsi.De nem jajgatok miatta a neten. :))))
"Az pedig hogy nem tudosított csak a bloggazda azon érvét semlegesíti, hogy újságírókénbt vett részt a rendezvényen. Nem. Elsősoros díszceleb volt."-Ki vagy te ,hogy megmond,ki milyen rendezvényre mehet el? Nekem vannak alkalmazottaim. Jobboldali vagyok.Akkor most ez egy jobboldali munkahely ahol most megszabhatnám szerinted,hogy az alkalmazottak milyen rendezvényre mehetnek? Ne viccelj már....

Ekrü 2022.02.21. 15:42:48

@Igazamvanvagyigazamvan?: Miért lenne hamis? Álszentek vagytok. Ti vagytok a "függetlenobjektívek" de nehogy bármelyik újságírótok el merje mondani a véleményét valamiről ,mert akkor jaj neki.Ezért tartotok ott ahol.
"Sosem gondoltam, hogy a pestis rácok kritizálja Orbánt... "- Láthatóan azt sem,hogy egy balliberális újságíró kritizálja az ellenzéket. :))))))
Tényleg nagyon képmutatóak vagytok.

Ekrü 2022.02.21. 15:45:18

@konrada: Így sem az. Álszent viszont igen.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:54:00

@Ekrü: te nagyon nem érted a külõnbséget. Egy pártsajtó ne legyen objektív. Kálmán , Havas is elfogult volt. A véleményüket azonban megfogalmazhatják, legfeljebb nem értek vele egyet. Ahogy Bayernek a stílusával sem, noha a mondanivalója gyakran fedi az én véleményemet.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 15:55:10

@6.Lenin: igen, én ilyen hülye vagyok, legalábbis számodra. Mégis téged ápolnak...

6.Lenin 2022.02.21. 16:00:19

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ezt honnan veszed? Már megint hazudsz inkább? Kezd már nagyon unalmas lenni ez a süketelésed, de ne reménykedj, mindig rád fogok szólni ha hazudni szeretnél.

hoplita 2022.02.21. 16:17:27

@6.Lenin:
Értelmesebb dógod ennél aztán sose legyen, komcsi nyuggergeci.
Ki a fasznak képzeled te magad, nyomorult szarzsák?:)

hoplita 2022.02.21. 16:18:31

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Majd ha beugrok Csolnokra és bekopok hozzá, na akkor majd ápolják...már ami marad belőle.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 16:22:25

@6.Lenin: "
Ezt honnan veszed? Már megint hazudsz inkább?"
Mit?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 16:23:35

@hoplita: ugyan, beletörölnéd a csizmád egy kupac ...-ba?

6.Lenin 2022.02.21. 16:24:02

@hoplita:

Mo állampolgárának képzelem magam, akinek jogában áll elmondani, leírni a véleményét. Még nem fasiszta állam Mo, amit te szeretnél. Ez neked egy bonyolult kérdés? Ne bassz!

Remélem Mo-on már soha többé nem lesz sem komcsi, se fasiszta állam. És neked is jogod lesz bemutatni a bunkóságodat szabadon, annak, aki erre kíváncsi lesz. Én 1re inkább már nem vagyok erre kíváncsi, de, ha neked ez jólesik, csináld.

6.Lenin 2022.02.21. 16:27:48

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"Mégis téged ápolnak..."
Ezt te írtad fentebb. Honnan veszed ezt?

GyMasa 2022.02.21. 16:28:12

@dare:
"Nem tilos a kampány alatt az ellenzéket kritizálni, csak én azon a véleményen vagyok, hogy nincs itt az ideje."
Miért, mikor lenne itt az ideje?
Mert szerintem most van itt az ideje, hiszen, ha fogékonyak lennének a kritikára (de, sjanos nagyon nem azok) akkor még van idejük korrigálni, és esetleg javítani... Legyünk öszinték, az összefosásnak szüksége van minden segítségre mert ahogy nézem megint betlire játszanak.
Persze, lehet emelt fövel, az "elveiket" hangoztatva bukni, ez csak rajtuk áll.

GyMasa 2022.02.21. 16:30:39

@Pirx:
"...de például Havas Henrikről nehezen mondom meg hova szavaz"
Hát nem fideszes, az egyszer biztos.
(akkor nem lett volna a Heti hetes állandó vendége...)

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.21. 16:30:46

@GyMasa: mit nem értesz? megint várni kell majd 45 évet, miután hatalomra jutottak és "feles többséggel" alkotmányoztak, hogy végre rendszert válthassunk. Egyszer már működött. :) Valójában csak következetesen az elvtársak és az utódaik.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 16:31:44

@6.Lenin: nem ápolnak? Pedig kéne. Vagy csak neked nem szóltak.

agapornisz 2022.02.21. 16:31:57

@Etniez: Egy médium oldaliságát nem a tulaj alapján, hanem tevékenysége alapján ítélem meg. Az ATV-n 90%-ban ellenzéki politikusok, médiaszemélyiségek, politológusok szólalnak meg. Ebből adódóan, akár Orbán is lehet a tulaja, de ellenzéki a jellege,irányultsága. Amúgy ennek lehet akár üzleti is az oka. Ti. az ellenzéki médiumoknak beleértve az elektronikus részt is- lényegesen nagyobb a nézettségük, mint a kormányoldaliaknak, ami pedig pénzt hoz a koynhára. Ennyi.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.21. 16:32:02

ADDIG MINDEN KRITIKA TILOS, fotózkodni, rendezvényt látogatni csak maszkban és a Párt engedélyével szabad.

GyMasa 2022.02.21. 16:32:11

@A kiló nem százat jelent.:
Nagyon is értem öket!
Söt, az ország nagyobbik része is érti öket.
És, pont ezért nem fognak hatalomra jutni.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 16:32:49

@GyMasa: Kokó is volt a Heti hetes vendége.

6.Lenin 2022.02.21. 16:34:00

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Te még óvodába jársz? Vagy csak azon a szinten leragadtál?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 16:34:02

@GyMasa: pont a Heti hetes erősen szidta Gyurcsányt is, sőt, még az is előfordult, hògy Orbánt dícsérték.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.21. 16:35:41

@6.Lenin: igen, óvodába járok, a gyerekért. De te ülsz a bilin. Az még egész jó, pelenkázni csak éjszakára kell téged.

agapornisz 2022.02.21. 16:36:38

Felteszem, hogy innentől Kárász valójában megkérdőjelezhető tehetségű és korrupt besorolást kap. Engem spec. soha nem az érdekel, hogy milyen oldali a médium, média személyiség, politológus, általában a megszólaló, közlő, hanem az, hogy amit ír, mond valós tényeken alapszik, logikusan levezetett, vagy nem. A többi érzelmi indíttatású, azaz kevéssé hiteles.

6.Lenin 2022.02.21. 16:37:37

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ez már nagyon a pöcegödör alja. De, ha neked ez jó, csináld.
Ja, ez mire is volt érv?

6.Lenin 2022.02.21. 16:43:50

@agapornisz:

Szerintem az első mondatod után hiányzik egy kérdőjel. Másként tökéletes lenne, de így kéne ennek működnie mindenkinél még kérdőjel nélkül is.
Sajnos haladóék talán ezek után valóban másként fogják-tévesen-kezelni a pacákot. (így nem kell a ? )

GyMasa 2022.02.21. 16:54:56

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"Kokó is volt a Heti hetes vendége."
Állandóra?
Mert, nekem, amíg néztem öket a 2002-es kormányváltásig, Kokó nem rémlik, de Havas ott volt állandóan.

GyMasa 2022.02.21. 16:57:03

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Nem tudom, én a 2002-es kormányváltás után sokalltam be belöle. mert 2002 elött vicces volt a sok Torgyánozás, de a kormányváltás után már nem.
Hiszem D209 Péter annyi gyönyürö szóvirággal (útelágazódás és társai) ajándékozott meg minket, de abban valahogy nem látták meg a viccet...

eßemfaßom meg áll 2022.02.21. 17:02:46

Az európai értékrendű demokrata ellenzéki csapat ma is jó műsort ad elő :)

eßemfaßom meg áll 2022.02.21. 17:05:11

@GyMasa: "Miért, mikor lenne itt az ideje?" Ha a fidesz kerülne ellenzékbe, de ezt te is tudod :)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.02.21. 17:07:28

@Pirx: "Csak akkor a munkáltatójának, aki magát ugye függetlennek tartja első dolga az lenne, hogy megköszöni a munkáját, és elengedi egy kormánypárti(vagy ellenzéki) sajtóhoz"

Hát nem pont a FÜGGETLENSÉG a szóban forgó jelző? Miért kellene a munkáltatónak pártosnak lennie, ha egyszer magát függetlennek mondja? Mindezt azért, mert egy újságíró beleszagolt az addig kevésbé ismert oldal valóságába, ki tudja milyen szándékkal - dolgozni próbált, mondjuk - és milyen érzelemmel. Lehet, hogy végig szarul érezte magát, de végére akart járni valaminek. Utálom, hogy függetlennek nevezitek magatokat ti, akik ezt pusztán kormányellenességnek gondoljátok. Ennek a szónak meglenne a maga becsülete, de ezt már elcsesztétek, köszönjük.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.21. 17:18:01

@GyMasa: a választásnak mindig van egy misztikus, kiszámíthatatlan része. Utoljára egyedül Kádár János, Grósz Károly lehetett biztos a győzelmében. De még akkor is becsúsztak hibák az időköziken.

hoplita 2022.02.21. 17:23:02

@Androsz:
Ööö,,,nem lenne neked inkább dógod a senkit sem érdeklő blogodban..?

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.21. 17:25:11

@Igazamvanvagyigazamvan?: Mit Kokó? Csiszár Apukám Jenő vezette, aki akkor adásban mondta, hogy ő fidesz szavazó és később nagykövet lett a sokadik Orbán kormány alatt.

hoplita 2022.02.21. 17:25:27

@A kiló nem százat jelent.:
Hát, 85. - ig nem nagyon, ha jól rémlik.:)
Akkor sem vót épp késhegyig menő a cicaharc a népfrontos meg a ügyeletes komcsigeci között.:)

Etniez 2022.02.21. 17:27:48

@A kiló nem százat jelent.: "Hiszen kizárt minden bűncselekmény. Nem történt adásvétel"

Ennek ellenére a rendőrség kivonult házktuatni és erről a házkutatásról előbb értesült az Origó, mint az érintett.

Már ha érted, mire gondolok... maffiaállam.

hoplita 2022.02.21. 17:27:48

@A kiló nem százat jelent.:
Csiszár? Spongya rá
Ugyan kóka, vagy oszkó, az mán érdekesebb sztori....ja, meg a félrebillentett fejű, sírós hangú félkarú rabló..:)))

Etniez 2022.02.21. 17:29:53

@ulpius66: "ugyebár fideszes a közelben sem volt."

Tévedés, fideszes akarta megvenni, illetve játszotta el a vevőt. Tájékozódni kellene pöpetnyit.

dare 2022.02.21. 17:33:20

@GyMasa: Te kritizálod a Fideszt?
Van miért, lenne miért, de nem látok olyan sok szereplőt a Fidesz szimpatizánsok közül, aki a kampányra tartogatta volna az élesebb kritikáját a kormánnyal szemben, ahogy az objektív újságírók is mintha egyre többen csak MZP megszólalásaival lennének elfoglalva.
Ha nem MZP nyerte volna az előválasztást, akkor felőlem aztán a sárga földig lehordhatnák minden áldott nap ezt az egységet, de mivel ő nyert, így van némi esély a változásra, ezért vagyok óvatos a kritikával jelenleg ( így is 2/3-ot jósolnak a kormánynak).
Most ne kezdjünk el azon elmélkedni, hogy vajon hány százalék esély van egy komolyabb változásra, az 1 is elég, nekünk akik középről figyeljük a politikát ennyi is elég.
A közép az pont a két nagy párt között van, a Mi hazánk az egyik (nemzeti oldal), a kutyák a másik szélsőséget képviselik (liberális).

Nem tudom feltűnt-e, de én nem szidom habzó szájjal a Fideszt, ahogy nem szidom habzó szájjal az ellenzéket se.
Elismerek politikusokat mind a két oldalról, és tudok támogatni ügyeket is ideológiai állásponttól függetlenül is, nekem ez nem esik nehezemre, a többségnek viszont igen.
Meg tudom azt ítélni, hogy melyik formáció a gyengébb (csak a vak nem látja ezt), és mivel nekem a kiegyensúlyozott közélet, az egyensúly a fontosabb minden mástól, ezért én nem tudom jelen pillanatban kritikával illetni az ellenzéket.
Megint leírom, nagyon sokat tudnék írni, de ezzel csak ártanék, és nem a javukat szolgálnám vele.
Én így látom, ha viszont a jótékony kritikák garmadájával fognak majd nyerni a választáson, akkor én is felül fogom majd bírálni a szűklátókörű nézeteimet.
Vannak azok a középen álló emberek (akik egyenlő távolságra vannak mind a két nagy parttól), akiknek minden rossz, tényleg minden, nekik nem lehetne a kedvükben járni semmivel.
Vannak azok a középen állók, akik nagyobb utálatot éreznek az ellenzék szereplői iránt, ahogy vannak azok a függetlenek (nevezzük őket inkább így), akik a kormányt utálják jobban.

Én egyiket se utálom, akkor szerinted engem ki képvisel most jelen pillanatban?
Megadom a választ, jelenleg MZP, mert ő próbál meg tenni valamit az újabb 2/3 megakadályozása ellen (meg egy pár képviselő), és mivel a teljhatalmat én annyira nem bírom, ezért is támogatom jelenleg őt.
És ezért is én vagyok a hibás, hogy támogatok egy darab embert, mert szeretném ha 4 vagy 8 évig egy kicsit kevésbé lenne fojtogató ez a politikai légkör.
Mintha erről az egészről MZP tehetne, vagy én, vagy bárki, aki fuldoklik már lassan ebben a gyűlöletcunamiban.
(Amúgy fogékonyak a kritikára)

Etniez 2022.02.21. 17:36:56

@Gógita: Nem, a Városháza ügy nem valósult meg, mert maguktól elálltak tőle.

Ezért adta elő valamelyik Rogán-legény ezt a maszkot performantsz, mert tudták ők, hogy nem történt semmi, de muszáj volt belefingani a lisztbe.

Nem jött be, csak annyit értek el Rogánék, hogy végérvényesen lejáratták az Indexet, most már minden olvasója tudja, hogy mi zajlik ott az objektivitás álcája mögött. Mivel nem akarják magukat lenullázni, mint az Origo, ezért próbálnak kiegyensúlyozottként látszódni, de amikor jön a kampány, akkor bizony becsicskulnak.
Havi 1-2 alákérdezős interjú, havi 5-10 mosdató cikk, havi 5-10 fidesztálib véleménycikk. A többi vállalható. Egyelőre. De a baj, hogy hülyének nézik az Index olvasóit, nem fog működni ez a fajta taktika se.
Jobboldali sajtóra lenne igény, de erre az agitpropra, amit ma jobboldali sajtónak akarnak eladni: nincs. Még ti sem olvassátok. Az Origo 80 IQ alá van tervezve,

6.Lenin 2022.02.21. 17:47:55

@dare:

"aki fuldoklik már lassan ebben a gyűlöletcunamiban." És MZP-t támogatod? Kiket nem nézett már le ez a fazon?
Melyik oldal kommentelői gyűlölködnek itt?

Érdekesek a gondolataid. Próbáltad már a valósággal összevetni? És, mire jutottál?

dare 2022.02.21. 17:55:53

@6.Lenin: Mindig úgy érzem, hogy érhető amit leírok, de akkor leírom újra miért támogatom MZP-t.
Nem azért amit mond, mert látom én is azt rajta, hogy érzelmileg a kelleténél jobban bevonódott ebbe a kampányba, de nem is kapok annyit amennyit ő, nem tudom én hogyan kezelném ezt.
Erős a retorika a részéről, egy mp-ig nem vitatom ezt, nekem ez sok is, de még mindig ő az egyetlen szereplő jelenleg a politikai térképen, akitől ha 1% esély van arra, hogy kicsit kevésbé túlfeszült irányba változzon itt a közélet, akkor azzal az eséllyel élni kell.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.21. 17:58:23

@Etniez: reménytelen vagy. Ha van egy felvétel, amin faszikámék explicite megbeszélik, hogy korruptkodni fognak, akkor azt vizsgálni kell. Ennyi.

És nem fognak találni semmit. Garantálom.

dare 2022.02.21. 17:59:22

@6.Lenin: Ez a melyik oldal gyűlölködői kezdték történetet meg most ne kezdjük el kibontani.
Az egyik tanárom azt mondták mindig nekem: -te meg folytattad.

dare 2022.02.21. 18:02:29

@dare: mondta-jav
Amúgy ez nagyon könnyű felelősséghárítás, ez az azért vagyok ilyen, mert ugye az ellenfél meg olyan.

DFK 2022.02.21. 18:33:47

@Igazamvanvagyigazamvan?: mutasd, hogy pontosan hol, mikor.

6.Lenin 2022.02.21. 18:50:21

@dare:
Ez csak természetes, hiszen rögtön buknád az MZP-s történeted.

6.Lenin 2022.02.21. 19:09:37

@dare:

Mit változna tőle a közélet? Nála nagyobb diktátor nem lenne ma Mo-on. A gazdaság 1-2 év alatt padlót fogna, talán már soha nem lehetne felállni, csak maradnánk örökké mások kiszolgálói.
Hol éltél 2010 , Feri nem volt ekkora gazember, pedig nem lehetne ráfogni , hogy ő a KisMiska.
Mi a bajod tulajdonképpen ma? nincs munkahelyed, nincs megfelelő szaktudásod, nincs megfizetve, nem mehetsz oda, ahová szeretnél? Engem nem érdekel egy politikus sem személyesen.
De látom ahogy fejlődik az ország. Jó utakon közlekedem. Van hová menni a hétvégeken itthon, és külföldön is. az üzletekben leszakadnak a polcok a árutól. Azt olvasol, nézel ami jólesik. Víz, szennyvíz, gáz, optikai kábelen jön már minden. Senki nem kérdezte tőlem az elmúlt 30 évben, hogy kire szavaztam. Ha vitáztam is valakivel, senki nem vitt el a véleményem miatt.
Igaz, a legtöbb időben önállóan dolgoztam. Befizettem az adókat, járulékokat és kész. Senkinek nem kellet se nyalnom, se félnem nem kellett senkitől sem. Az emberek is az utóbbi időben jól kerestek és megtudták fizetni a munkám. engem ez érdekel, érdekelt mindig. Nem vagyok messiás, nem akarom megváltani a világot, a szar, tróger emberek soha nem érdekeltek, de azoknak, akiknek valamiért nehezebben ment a megélhetésük, segítettem. Nem értettem a problémákat, amiről itt sokan hablatyolnak.

Lopnak a politikusok, hát persze, főleg mindig a másik oldalon. Hol nem? Miért szavaznak rájuk az emberek? Mert az az ő bandájuk? De akkor mikor lesz vége?

Ha az egyik oldalnak joga van szavazni a saját gazembereikre, akkor a másik oldalnak erre miért ne lenne joga? Mert mindig a másik oldalon vannak a rossz gazemberek?

Neked az ellenzéki rendszerből lenne hasznod, ha kormányra kerülnének? Akkor érthető lenne, de lesznek sok millióan, akik nem fogják elfogadni, akkor ölni fogjuk egymást?

Mi is bajod neked?

dare 2022.02.21. 19:28:43

@6.Lenin: Hányszor kell még leírom ugyanazt?
Nem csak itt, már máshol is többször leírtam, ráadásul pont neked, hogy mit is szeretnék.

Viszont ha már a lopás szóba került, akkor annyit ezzel kapcsolatban leírnám azt, hogy talán ez a legnagyobb félelmem, hogy úgy polarizálódik majd a politika, mint mondjuk az amiknál.
Két oldal van, de egy dologban tökéletes a konszenzus köztük, hogy majd azok a pénzügyi támogatók tudják a legjobban mi a legjobb az országban élő embereknek, akiknek nem sok közük van az igazat megvallva az ő valós problémájukhoz.
Lehet a másik oldallal riogatni, csak ez a lényeg, a másik oldal.

6.Lenin 2022.02.21. 19:40:57

@dare:

Tudom, harcolsz a gyűlöletkeltés ellen, pont MZP-vel, és a bandájával. Ez csak természetes.
Unjátok a jólétet, és kis izgalomra vágytok, mondjuk akasztásra, üldözni mindenkit, aki nem ért veletek egyet. OK!
Miként szeretnétek megszabadulni a Fideszre szavazóktól, akiknek jó volt ez a 12 év. Kötelező lesz elfogadni a ti véleményeteket?

Miről szól ez a poszt? Netán arról, hogy ki kell nyírni azt a gazembert, aki kíváncsi a mások oldalra is? Jobban mondva nem a poszt, hanem az ellenzéki oldal kommentjeinek nagyon nagy többsége.

Én is azt szeretném, ha lenne választás a jó, és a jobb között. Most ilyen szitu van? Rosszabbra miért kéne szavaznom, hogy saját magammal is kicsesszek? Ennyire tényleg nem vagyok hülye. Ha lennének jobbak, azokra szavaznék. Sajnos nincsenek.

De már ne haragudj, de a jelenlegi ellenzéket dicsérnem kéne? Nehogy éjszaka bepisiljenek? Vagy miért is kéne?
azokat kell kritizálni akik a hatalomban szeretnének maradni, vagy akik a hatalomba szeretnének kerülni. Őket kell összevetni, ki, mire is képes.
szerintem, vagy tévedek?

dare 2022.02.21. 19:50:10

@6.Lenin: Mert te kivel (vagy mivel) harcolsz?
Akasztásra én?
Nálam nagyobb pacifistát azért nem sokat találnál jelenleg az országban.
És most írom le az egyik legnagyobb félelmemet, erre jössz ezzel a jó-jobb szituval.
Majd a jók meg a jobbak jobban tudják mi kell az országnak.
A többi kis szerencsétlen meg menjen, találjon magának valami jobb elfoglaltságot, ne foglalkozzon a politikával, ez a nagyok játéka, nem nekik való.
De akkor vesd össze, látom neked ez jó elfoglaltság a jövőre nézve.

gigabursch 2022.02.21. 20:01:09

Fogalmam sincs ki ez a cimbeli ember, nagyjából nem is érdekel. Amúgy ATV-nk sincs.

Viszont erről a Millás baromságról csak annyit, hogy 184 ezer követő nem egyenlő 184 ezer véleményazonos emberrel.
Jó, ha ötvenezer ez utóbbiak száma.
S pont olyan kirekesztő, mondjuk ki, tetves náci bagázs, mint a szadesz híres 50 értelmiségije.
Pedig nem is igazi nácik, hanem csak internácik...

6.Lenin 2022.02.21. 20:07:01

@dare:

Gondolod, hogy létezik olyan ország, ahol mindenki jól érzi magát? Tényleg? Hol?

www.youtube.com/watch?v=CyXqr8Yk-Yo

Most néhány napja olyan videókat nézek, ahol az amerikai hétköznapokat mutatják. Természetesen nem mondom , hogy csak ez a jellemző. De jártam néhány európai nagyváros külső kerületeiben is ott se volt mindenki happy. Mindenhol csak azok élnek jó, akik tesznek is érte valamit.

Írtam, hogy nem vagyok messiás, nem harcolok senkiért (csak a családomért) és senki ellen.
Én kíváncsi vagyok mások véleményére, pláne, ha alá is tudja támasztani valamivel.

A durvaságtól, bunkóságtól, erőszaktól hányok, de képes vagyok megvédeni magam. Sajnos ezek a blogok szépen leképezik a mai helyzetet, elszomorító.

Nagyon sok embernek most jól alakul Mo-on az élete. Minden rétegben. Természetesen, akik akarják is.
Nem azt írtam, hogy ne foglalkozzon a politikával de na szavazzon olyanokra a saját oldalán se, akiket a másik oldalon elítél. ez olyan bonyolult feladat lenne az embereknek?

De, ha az egyiknek joga van, akkor a másiknak miért nem? Szerintem sokaknak ez az igazán bonyolult kérdés.

dare 2022.02.21. 20:37:53

@6.Lenin: Ritka korrupt kormányunk van.
Elítélem a másik oldalon is a korrupciót de ez más, ez a nemzeti liga, azok azért mindig korruptabbak szoktak lenni bármelyik mástól (nem tudom ez miért van, talán azért mert úgy érzik bármit megtehetnek, mivel mögöttük van a nép).
Meg fog bukni a Fidesz, ahogy mindig megbuktak eddig rendre a korrupt kormányok.
Nem biztos, hogy most, de meg fog bukni, és ez teljesen mindegy lesz majd attól, hogy ki hogyan él benne.

dare 2022.02.21. 20:46:15

Az elkerülhetetlen bukás rész a fontos benne.
De el lehet olvasni az egész cikket, nem olyan hosszú.
www.portfolio.hu/global/20210603/12-ev-utan-tavozik-a-hatalombol-az-ember-aki-megreformalta-izraelt-486148

dare 2022.02.21. 20:59:55

@dare: Látom nem nyitja meg, akkor bemásolom ezt a részt:
"Elkerülhetetlen bukás
Bár a fentiek alapján könnyen tűnhet úgy, hogy Netanjahunak semmi félnivalója nem volt, valójában már egy ideje pengeélen táncolt, amely előrevetített bukását, ez pedig számos tényező következménye:

Netanjahu személye kapcsán számos korrupciós vád merült fel, illetve vesztegetés, csalás és hatalommal való visszaélés jogcímen már bírósági eljárást is indítottak a ellene, amelyre korábban nem volt példa egy hivatalban lévő miniszterelnök esetében. Nem ritka azonban a politikusok elleni eljárás Izraelben, Ehúd Olmert korábbi miniszterelnököt például már elítélték korrupció miatt.
Ennyi hatalomban töltött év után egyszerűen elfogyott a levegő Netanjahu körül, mivel az izraeli politikai pártokban már természetes igény mutatkozik arra, hogy a miniszterelnök távozzon a hatalomból. Nem is véletlen, hogy az utóbbi két évben négy választást kellett tartani Izraelben, mert Netanjahu koalíciói sorra omlottak össze. Mára pedig egyszerűen nem maradt potenciális koalíciós partner, akivel folytathatná a kormányzást, sőt olyan pártok fognak össze ellene, akik ideológiailag homlokegyenest mást gondolnak a világról.
Netanjahu erősen nacionalista politikája imponált ugyan sok jobboldali szavazónak, de sok tekintetben polarizálta az izraeli közvéleményt és elidegenített jelentős számú centrista, liberális vagy éppen baloldali szavazót.
Az elégedetlenséget csak növelte a koronavírus-járvány, annak kezdeti kezelése és a nyomában tapasztalt negatív gazdasági hatások, amelyek éppen a viszonylag gyenge szociális háló miatt fájhattak az izraelieknek. A decemberben beindult oltási kampány azonban javíthatott a miniszterelnök megítélésén, főleg annak fényében, hogy az ország világelsővé vált átoltottság tekintetében."

Ez ilyen, lehet korrupció nélkül is megbukna bármilyen párt, de azért ez a legsúlyosabb mindig, ha valaki a közöst dézsmálja.
Meg persze hogy képtelenek bárki mással kommunikálni vagy szót érteni saját magukon kívül.
Ezek a magatartásformák mindig borítékolják a bukást, egyszer jó lenne kipróbálni majd egy nemzeti kormánynak azt, hogy milyen lehet kormányozni ezek nélkül a káros beidegződések nélkül is.

6.Lenin 2022.02.21. 21:01:00

@dare:

Egyszer minden megszakadt, ahogy eddig mindig a történelem folyamán.

A te gyerekeid is mást akarnak, mint amit te akartál, mert beleszülettek egy jobb környezetbe , vagy másba.
Más lesz, de nem biztos, hogy jobb. Lásd a mai nyugat helyzetét. ez már egy teljesen más világ, és még csak az elején vagyunk.

Az EU-nál nagyobb birodalmai is megbuktak. Nyilván az Orbán kormány is meg fog valamikor változni, lehet, hogy most, de mi jön utána? Mindig ez a kérdések kérdése? Jobb, vagy rosszabb.
Egy biztos, hogy olyan nem lesz akkor sem , ha marad, akkor se ha leváltják, hogy mindenki nyertes lesz. Én simán átvészelek akár 2-3 évet is, ha az ellenzék nyerne most. A bukásuk beléjük van kódolva. Még jó alattuk soha nem volt.

Sőt van egy érdekes megfigyelés (Bogár L. mondta a Hírháttérben) rövidül, szinte feleződik az az időszak, amikor megváltozik a világ, vagy a rendszerek, ha nem tudnak megújulni, vagy változni.
Valamikor kellett 1-2 ezer is, aztán már csak néhány évszázad, aztán évtizedek, most már ott tartaunk , hogy néhány év alatt buknak kormányok , rendszerek.

Hány névre már nem is emléxünk csak az elmúlt 30 évben? Hány politikusnak már a nevére sem emléxünk, akik Orbánt akarták megbuktatni Európában?
Nyilván benne van a pakliban, hogy most leváltják Orbánt. De szerintem ez az ország és milliók kárára lesz. Nem azért mert Orbánt védeném, de , ha megnézed a lehetőségeket, a résztvevőket tuti tipp, a jövője az országnak. És nem a legjobbak a kilátások.
És ez valóban független attól, hogy te, vagy én, vagy mások mit is szeretnének.

Jó8!
Mindenkinek.

Ekrü 2022.02.21. 21:04:53

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Szerintem meg te kezdtél mellé beszélni.
"Kálmán , Havas is elfogult volt."-Mégsem olvastam sose,hogy támadtátok volna őket,ahogy Kárászt teszitek. Kirúgatni sem akartátok őket az ATV-től arra hivatkozva,hogy az ATV egy "független" média. :)))))))
Független média nincs.Még a Dörmögő Dömötör sem független,hisz valamelyik világnézetre neveli a gyermekeket a meséivel.Jó példa erre a Zootropolisz című mesének álcázott propaganda.
A különbség abban van,hogy míg jobboldalon ezt be és elismerik,addig a balliberális oldal álszent módon "független-objektívnek" hazudja magát.
Engem nem sért ha azt mondod,hogy a Hír TV,Magyar Nemzet , Vadhajtások stb.kormányközeli lapok. Erre azt mondom, na és? Nekem így jó,ha neked meg nem tetszik ne nézd.
Akkor ti miért hazudjátok a balliberális médiákat,újságokat "független-objektívnek" ? Gondoljátok olyan ostobák az emberek,hogy ezzel be tudjátok csapni őket? :))))))

Billy Hill 2022.02.21. 21:25:26

@Etniez: "Nem, a Városháza ügy nem valósult meg, mert maguktól elálltak tőle. Ezért adta elő valamelyik Rogán-legény ezt a maszkot performanszt, mert tudták ők, hogy nem történt semmi, de muszáj volt belefingani a lisztbe."

Igen, csak addigra már össze-vissza hazudozta magát a derék városvezető csapat, holott az a politikai oldal nem hazudik, olyat a Zorbán csinál...

Ki kellett volna állni, hogy "Igen, gondolkodtunk rajta, de nem fogjuk eladni mégsem." Ennyi. Nekem itt szállt el az a mítosz, hogy a fővárosi vezetés egyenesebb vagy értelmesebb, mint a kormányoldal. (Türelmes voltam, mi? :-)

alöksz róz 2022.02.21. 21:41:54

@dare: "A független számomra azt jelenti, hogy nem lehet meghatározni azt, hogy milyen ideológiai elkötelezettségű pontosan az illető." - dehogy azt jelenti számodra, az előzőben és most is megcáfolod magad. aki kritizálja mzp-t pláne kampányban, az nem lehet független.

amúgy miért ne lehetne meghatározni, egy liberális nem lehet független? dehogynem, hont andrásról pontosan lehet tudni hogy liberális, mégis annyira független, hogy a "liberálisok" köpködik legjobban.

és pont kárászra igaz, hogy egyáltalán nem lehetett tudni milyen ideológiai elkötelezettségű :-)

alöksz róz 2022.02.21. 21:45:35

@alöksz róz: de hát akinek kálmán olga jelentette a függetlenobjektivitást, akiről nem lehet tudni milyen elkötelezettségű...
vagy aki havas henrikről mondja ezt...

ulpius66 2022.02.21. 21:58:01

@alöksz róz:

Figyusz!

A Kálmán az nem DK-s?
(világéletében gyurcsányi seggnyaló volt.....)

dare 2022.02.21. 22:00:36

@alöksz róz: Nem jól fogalmaztam, mindenkinek van valamilyen ideológiája.
Azt akartam mondani, hogy ne lehessen azt tudni, hogy pontosan milyen ideológiát képvisel az adott illető, de nem baj ha ez kiderül, csak utána tudjon továbbra is objektív maradni.
Kárásznál lehet tudni, nem olyan jól palástolja azért ezt.
Az se érdekel, ha valaki kiírja a homlokára, hogy melyik ideológiai irányzattal szimpatizál, csak az zavar, ha nem tud egy pillanatra sem elvonatkoztatni tőle soha semmilyen témában.

alöksz róz 2022.02.21. 22:03:47

@dare: meg azt hozzátenném, hogy nem hont andrás lett fideszes, hanem ti mentetek el totál szélsőségesbe.
olyan messzire elmentetek már, hogy átbasz titeket a relatív távolság...
el is hiszem, hogy onnan már úgy látszik, hogy ő került közel a fideszhez

alöksz róz 2022.02.21. 22:05:36

@dare: "Kárásznál lehet tudni, nem olyan jól palástolja azért ezt." - mert honnan lehet tudni, neked se volt lövésed se róla, míg meg nem láttad a telexen :D

dare 2022.02.21. 22:09:15

@alöksz róz: Hont András nem fideszes, én egy szóval nem írtam ilyet, soha nem is láttam annak.
Azt viszont, hogy sokkal több kritikát fogalmaz meg az ellenzékkel ( és MZP-vel) szemben azt továbbra is tartom.
Ez már szélsőséges álláspont, ha tényeket írok le?

dare 2022.02.21. 22:11:47

@alöksz róz: Azért láttam már vele egy beszélgetést, ha te nem láttál eleget, akkor pótold.
Az ATV Start műsorban találsz rá majd elég példát, ott szokott műsort vezetni.

dare 2022.02.21. 22:14:42

@dare: pár beszélgetést-jav.
Nem olvasok telexet amúgy.

ulpius66 2022.02.21. 22:23:58

Hont Ferenc CSAK VOLT FIDESZES....... NEM IS AKÁRMILYEN

"1994-ben önkormányzati képviselővé választották Budapest VII. kerületében, az Erzsébetvárosban. 2000-től tagja a Fővárosi Önkormányzatnak. 2002-ben a Fidesz erzsébetvárosi polgármesterjelöltje.

A Fidesznek 1990-től, 15 éves kora óta volt tagja. Rövid ideig a KÖSZ (a Fidesz ifjúsági partnerszervezete) tisztségviselője. Előbb a párt erzsébetvárosi szervezetének alelnöke, majd 1995-től 2001-ig elnöke. A Budapesti Választmánynak 1994-től 2001-ig, az Országos Választmánynak 2001-től tagja. Az 1994. és az 1998. évi országgyűlési választásokon Deutsch Tamás, 2002-ben Rockenbauer Zoltán kampányát vezette.

Az aktív Fidesz-politikusok közül 2003-ban elsőként bírálta a Fidesz és az ezoterikus jobboldali értelmiség kapcsolatát, majd 2005-től Orbán Viktor vezetési módszereit. 2005-ben minden tisztségéből visszahívták, hivatalosan 2007 márciusában zárták ki a pártból."

ÍGY LETT A FIDESZ LEGÁDÁZABB ELLENFELE......

alöksz róz 2022.02.21. 22:48:22

@dare: pontosan tudod h miről beszélek...

dare 2022.02.21. 23:01:51

@alöksz róz: Fogalmam sincs mire célzol.
Ha innentől a kampány végéig kritikával illetném az ellenzéket (néha a Fideszt is), akkor az nem lenne szélsőséges álláspont.
Ha nem kritizálom az ellenzéket (a Fideszt se szoktam, általában csak az ellenzékről írok), az viszont szélsőséges álláspont, ahonnan már nem látszik a relatív valóság.
Ennek így semmi értelme.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 00:38:16

@Ekrü: te tényleg ennyire agymosott vagy? Nincs ti és mi.
Azért, mert nem mindenben értek egyet veled, lehet, hogy bizonyos dolgokban igen. Talán, ha képes volnál nem elvakultan nézni a dolgokat, feltűnt vòlna, hogy azt írtam, a pártos médiák elfogultsága rendben van. A szinvonaltalanság már nincs, és az sem, ha a közmédia nem objektív.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 00:39:26

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Bayer sose volt ballib. Komcsi volt, illetve nevezzük inkább jellemtelen köpönyegforgatónak.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 00:46:13

@A kiló nem százat jelent.: látod, ez eszembe sem jutott. Csak az tűnt fel, hogy unalmamban régi dolgokat nézve a You tube-on, a Heti hetesben halálra cikizik Gyurcsányt, meg bárkit, aki hülyeséget mond. Hogy kijelentik, a 8 év maszop időszak katasztrófa. Hogy a rendőrattak vállalhatatlan. De még addig is merészkedtek, hogy Orbánt zseniális, megkérdőjelezhetetlen politikusnak nevezzék. Sőt, Rogánt az egyik legtehetségesebb politikusnak.
Ilyenek ezek a büdös ballipsik!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 00:50:24

@GyMasa: de, meglátták. Sőt, cikizték is miatta Megyót. Kicsit lehetnél felkészültebb. Ja, van azért itt más ügynök is: Boros Imre, Járai Zsigmond, Nógrádi Lázsló...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 00:52:21

@6.Lenin: " Vagy miért is kéne?
azokat kell kritizálni akik a hatalomban szeretnének maradni, vagy akik a hatalomba szeretnének kerülni"
Ha így látod, akkor miért ágálsz, ha a hatalmon levőket kritizálom?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 00:55:47

@6.Lenin: "Ha az egyik oldalnak joga van szavazni a saját gazembereikre, akkor a másik oldalnak erre miért ne lenne joga? Mert mindig a másik oldalon vannak a rossz gazemberek"

Látod, ilyen mélyre még én se süllyedek. Inkább a pöcegödör. Ott talállak téged.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 01:14:41

@6.Lenin: most olvasom épp, hogy Matolcsy meghazudtolta Orbánt...ciki. Büdös libsi, tuti, hogy Gyurcsány embere!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 01:19:26

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: na, Putyin gazdád kiadta a parancsot. Rohanj, ott a helyed! Elrettentő példának jó leszel!

ymel 2022.02.22. 04:01:29

Korrekt. A Nyugati Sotetseg amugy az egyik legkopkodosebb, komplexusos 'ellenzeki' bagazs, messze a higgadt es kiegyensulyozott velemenyformalastol.
Azt figyelted amugyz hogy a Pesti Sracok is hogy bezuhant a Moriczka szinvonal. Ala?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.22. 06:31:35

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Nézz utána!

Bayer ballib volt a 90-es évek közepáig.
Komcsi meg sose volt.

hoplita 2022.02.22. 07:13:57

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Birkageci, bájer pont olyan, mint a többi fityiszes anyabaszó, minden vót mán, és mindennek az ellenkezője is.

Ekrü 2022.02.22. 07:16:01

@Igazamvanvagyigazamvan?: Nem arra válaszolsz amit írtam,gondolom szándékosan. NINCS olyan,hogy nem pártos média. Innentől kezdve pedig ez a "független objektivitásra "való hivatkozás álszent képmutatás.
Akkor direktbe teszem fel a kérdést.
Szerinted is hazugság és képmutatás az,hogy a balliberális médiumok (RTL,HVG,444,ATV stb) magukat függetlennek próbálják beállítani?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.22. 07:26:36

@hoplita:

A gondolkozó emberekkel megesik, hogy változik véleményük.

midnight coder 2022.02.22. 07:48:22

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A ballib a komcsi továbbfejlesztett verziója. Voltak a kommunisták, majd reformkommunisták, majd balliberálisok. És ez nem egy olyan folyamat, hogy tegnap lefeküdt az illetõ, és reggel felkelt mint ballib, ez évtizedeken át alakult így, ahogy egyre cikibb lett a pufajka.

hoplita 2022.02.22. 08:24:02

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Na, igen, aláírom...na de ekkorákat?????

Már felhoztam itt-ott párszor, leírom újból, Csurka halhatatlan mondása....köpönyeget fordítani lehet, de forgatni...???????
Nos ezek nem is forgatják, pörgetik bazmeg.:(

hoplita 2022.02.22. 08:25:31

@midnight coder:
Akkor most ehhez mérd a líblingjeid politikai ülés-álláspontjait.:)))
És sírjá' bazmeg..:))))))))))))

tiltsál ki te gyökér 2022.02.22. 08:29:33

@Igazamvanvagyigazamvan?: "a Heti hetes erősen szidta Gyurcsányt is, sőt, még az is előfordult, hògy Orbánt dícsérték."
Azért ekkorát ne hazudjál már.
Hír: Gyurcsány csinált valami érthetetlen kreténséget.
Két másodperc kuss, mindenki nézett
Hernádi: De az Orbán...

hoplita 2022.02.22. 08:31:44

@midnight coder:
".... És ez nem egy olyan folyamat, hogy tegnap lefeküdt az illetõ, és reggel felkelt mint ballib..."

Elmeséljem, hogy miként lett (k)ereszténydemokrata a fityisz egy nap alatt 93-ban...vagy tudod a sztorit, csak szelektív a memóriád?:))))))

tiltsál ki te gyökér 2022.02.22. 08:36:08

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"Hogy kijelentik, a 8 év maszop időszak katasztrófa" - Ha ezt kijelentették volna, akkor azzal azt mondják ki, hogy 8 évig hazudtak.
" Hogy a rendőrattak vállalhatatlan." - Ezt elképzelhetőnek tartom, bár biztos vagyok benne, hogy azért ott volt, hogy minek mentek oda.
" De még addig is merészkedtek, hogy Orbánt zseniális, megkérdőjelezhetetlen politikusnak nevezzék. Sőt, Rogánt az egyik legtehetségesebb politikusnak."
Ezt iróniának vagy szarkazmusnak hívják. Te nyilván nem érted, mert ahhoz némi ész is kell.

hoplita 2022.02.22. 08:36:45

@tiltsál ki te gyökér:
Elfogult libsi műsor vót, a faszom se nézett egyet se végig.
De...akkor most tegyünk mellé egy nemzettyhazzaffyeresztény dzsemborit,a ekhóról, hírről..mindegy.
Vitézmunkásőr, ganajdicsgárdista, bájerzsóti és dzsbbahutgeri......azt vajon ki bírja végignézni-hallgatni xanax nélkül, ha nem agyhalott fityiszbuzi??????

konrada 2022.02.22. 08:44:14

@tiltsál ki te gyökér:
...én kb addig néztem, amíg Fajkasházival egyetértettem azzal, hogy "kojmánypájti humoj nincs", mert egy humoristának nem az a feladata, hogy a kormányt fényezze, hanem rávilágítson a hibákra.

...de aztán 2002-es kormányváltás után sikeresen megvilágosodott Teddy is, és rájött hogy van.

tiltsál ki te gyökér 2022.02.22. 08:59:23

@hoplita: Ok.
1. A HH korában azért volt még két másik tévé, a HH nak kétmilliós nézettsége volt. Nem azért mert jó volt, hanem mert nem volt más. Azért kicsit véleményformálóbb volt, mint bármi amit felsoroltál.
2. A felsoroltak egyike sem állította, hogy ne jobboldali lenne. Bájerzsóti konkrétan fidesz alapítótag. A 888 vagy a Pestisrácok sem hazudják magukat függetlennek. A HH folyamatosan azt hazudta, úgy, ahogy a balos sajtó is teszi a mai napig.

tiltsál ki te gyökér 2022.02.22. 09:06:01

@konrada:
" egy humoristának nem az a feladata, hogy a kormányt fényezze, hanem rávilágítson a hibákra."
Szerintem az lenne a feladata, hogy vicces legyen, és szórakoztasson.
Ha pedig hiba kell ahhoz, hogy rávilágítson, akkor azért van hiba minden oldalon.

A HH pedig addig erőlködött, amíg valahogy csak sikerült Orbánt fikázni.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2022.02.22. 09:36:51

@hoplita: most már tudjuk, hogy egy vén krapek vagy. :)
(Valami ilyet írtam én is. A végén becsúszott pár időközin Király Zoltán és pár másik arc. 1985-ben még jól működött a rendszer. :D Kivédte a hibákat. A baloldal 1990 óta van folyamatos gondban. Úgy értem, 1990 óta fasizmus és demokrácia halála.)

6.Lenin 2022.02.22. 09:37:25

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Nem a kritikákat ellenzem. Az ellenzék nem kritizál, hanem hazudik, ahogy te is meg a többiek is.
A kritika az, ha kínálok helyette jobb megoldásokat is. A hazugság meg a tehetségtelenség jele.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.22. 09:44:47

@hoplita:

A köpön yegforgatés nem igazi gondolatváltozás, hanem annak imitálésa érdekből.

El tudnád mondani, miért volt érdeke Bayernek ballibnek lenni 95-ig, majd a ballibek ellen fordulni?

hoplita 2022.02.22. 09:45:58

@A kiló nem százat jelent.:
Ja, bassza meg, akkor választottam(?) először.:)
Leszartam vóna, de együtt volt a tanácstagi választással - fiatalabbaknak önkormányzatival - és ott nekünk két jelölt volt, és az speciel nem volt mindegy, hogy melyik ül be. Vagyis majdnem, de azé' mégse.:)

hoplita 2022.02.22. 09:47:07

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Mér-mér????
Van az a píz, amié' zsóti felköp és alááll.

MEDVE1978 2022.02.22. 09:47:23

Alapvetően nem nagyon értem ezt a kiakadást. Az ATV és a Népszava fenntartásához is hozzájárul a FIDESZ. Ennek oka nyilvánvalóan a kiegyensúlyozott médiahelyzet narratíva, amit Viktorék nyomnak. A helyzet hasonló, mint amikor az Apple finanszírozási válságának megoldásában a Microsoft segített. Bill Gates felmérte a helyzetet és látta, hogy Apple nélkül a Microsoft-ot könnyen monopóliumnak kiálthatják ki. Ezért segített az Apple-n, hogy legyen papíron versenytársa és így ne érhesse szó a ház elejét. Be is jött nekik: a PC-k piacán a windows piaci részesedése 75% ma is, de lehetett mondani, hogy ott a Macintosh, a fogyasztó választhatja. Ugyanezt tudja elmondani Viktor is, amikor jön a támadás, hogy a magyar médiát ledarálta: hiszen ott a Népszava és az ATV. Mindkettő kormánykritikus, de egyik sem oknyomozó jellegű, inkább követő magatartású (felderített ügyeket, politikai témákat tematizálnak). A Népszava tulajdonosa Leisztinger Tamás, aki 2010. óta próbál folyamatosan nyitni Orbán felé, hogy a korábbi szoci oligarcha státuszát eltüntesse, az ATV-jé pedig az Orbán felé szimpátiáját többször kinyilvánító Németh Sándor.

A fentiek fényében nem különösebben kirívó Kárász megjelenése a Megafon partin. Egyébiránt emiatt nem szabad senkit meghurcolni, egy normális világban lehetne magánvéleménye politikai témákban újságíróként valakinek, tehát lehetne Kárász FIDESZ-es (lehet, hogy az, ki tudja) és simán lehetne mondjuk Gönczi Gábor DK-s.

6.Lenin 2022.02.22. 09:55:17

@hoplita:

Írja ezt egy volt Jobbikos, aki most a komcsik seggét nyalja. Na, ehhez kell gyomor. Ráadásul 2006 őszén még ellenük "harcolt", vagy már akkor is hazudott. Csak az erőszak szeretete vezérelte.

hoplita 2022.02.22. 10:00:22

@6.Lenin:
Összekeversz magaddal, te szarfaszú, komcsigeci munkásőr, nyalod te anyád pináját, te szutyok.
A jobbikos kisbetű, melléknév, műveletlen faszparaszt...most is az vagyok, te fasz

hoplita 2022.02.22. 10:03:12

@6.Lenin:
Ja...és hazudozott neked a kurva anyád apád kilétéról, vín geciputtony.

6.Lenin 2022.02.22. 10:43:18

@hoplita:

Csak meg kell nézni a Török Gábor blogján.
Akkor a Jobbikot támogattad. Ki ellen "harcoltál" 2006 őszén, amiért eljárás is volt ellened?

Ha nem vetted volna észre valójában nem cáfoltál semmit, csak engem gyalázol (ezt a részét leszarom, veled együtt)
Jelenleg a Jobbik az összefogás része, azzal, aki ellen állítólag "harcoltál", és még te kritizálsz, gyalázol másokat.

MZP szerint te vagy a fasiszta, akiket jelenleg ők is védenek. Erről ennyit.

hoplita 2022.02.22. 11:16:42

@6.Lenin:
Na, most pszintéd, tedd a szívedre a kezed...te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted magad, mert ezt adta ki a gazdád?
Emlékeztesselek egy orbán-torgyán-giczy triumvirátusra a közelmúltból?
Na, akkor most ha az első, ha a második opció a valóság....akkor is baszd meg anyádat.:(

6.Lenin 2022.02.22. 11:50:25

@hoplita:

Hol van már Torgyán, meg a többi komcsi ügynök? Te nem változtál? Vagy akár én is?

www.youtube.com/watch?v=wHC2zBmtNas

Minden időszakban másak voltak a körülmények, elvárások. Sose írtam, hogy minden elfogadok, amit a Fidesz csinál. Bármikor szavaznék egy jobbra, de nincs.

Komcsikra, fasisztákra soha nem szavaznék. Orbán politikai vízióival nagyjából 1et is értek ami az országot illeti, főleg a jövőjét. Hogy vannak a pártban gazemberek is? Hol nincsenek? Pl te a Jobbikban mit képviselsz most? A komcsik érdekeit? Kiért? Az hazád ellen?
Én az emberekből éltem (szolgáltatás) megtanultam, hogy ha mindenki jól él, akkor én is. soha nem érdekelt mások vallása, politikai nézete a munkámban. Magammal csesztem volna ki. A véleményük igen, és a miértek, hogy miért is olyanok, de elfogadtam, a nekik nyújtott munkámban ez soha nem befolyásolt. Sem árban, sem a minőségben.
A te dolgod, hogy miért is jó neked a bunkó viselkedés másokkal szemben, nyilván megvannak az okai. Gyerekkori , vagy családi okok. De ezek valójában nekem lényegtelen dolgok. Senkit nem szeretnék semmiről meggyőzni, de érdekesnek tartom, hogy ő miért azt fogadja el.

Mindig volt rá logikus magyarázat, de ezekért soha nem ítéltem el senkit, hiszen nem biztos, hogy arról tehetett volna, de arról igen, ha változtatni szeretne, ha akar is. Ha neki jó úgy, ahogy van, akkor nekem is. Az én életem nem függhet mások jó, vagy rossz helyzetétől.

Én nem sajnállak semmiért, magad vagy mindenért felelős, én is. Te meg inkább vigyél virágot anyád sírjára, ha úgy ítéled, megérdemli. Ez a te ügyed. Miért foglalkozol te mások anyjával? Majd ők eldöntik ezeket.

Csak ezért írtam az előbb is. Az olyan ne kritizáljon másokat, aki kiszolgál olyanokat, akik ellen "harcolt". Az jobb, ha hallgat. Nem hallgattál, szóvá tettem, ennyi csak.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 14:47:20

@tiltsál ki te gyökér: például Gyurcsány táncikálása, vagy a hazudtunk éjjel,...
Csak arra emlékszel, amire akarsz, vagy úgy van véleményed, hogy meg se nézted, esetleg nézted ezt a mocsok ballippsi můsort?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 14:50:07

@6.Lenin: " Az olyan ne kritizáljon másokat, aki kiszolgál olyanokat, akik ellen "harcolt"

Ruszkik haza! Ez a doktor Alzheimer már megint meglátogatott, Freud dokival együtt?
Minek iszol?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 15:05:34

@tiltsál ki te gyökér:
-A táncról jut eszembe, anyám visszacserélte a járókeretét. (Farkasházi)
-Néztem a tévét, és azt látom, hogy Gyurcsány össze-vissza kalimpál( Farkasházi)
Mire te szóltál az asszonynak: na, hozzad az útleveleket, megyünk ebből az országból. (Hajós)

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 15:07:20

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "tudnád mondani, miért volt érdeke Bayernek ballibnek lenni 95-ig, majd a ballibek ellen fordulni"

Persze: pénz. A hatalom kiszolgálása. Kisemmizettség.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 15:09:11

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: és neked mi az érdeked, amikor Putyin seggét nyalod? Pénz, kisemmizettség, a hatalom kiszolgálása.
Na, menj embert ölni. Elég, ha rámosolyogsz az ukránra, az már gyilkos!

konrada 2022.02.22. 15:13:48

@Igazamvanvagyigazamvan?: Upsz, ezt aztán jól megaszondta!
Ettől reccsent be aztán az mszpszdsz!;)))

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 15:23:14

@konrada: sőt, meg is buktak!
Te tényleg ennyire primitív vagy?

Minden ballib bérretteg 2022.02.22. 15:26:01

@Igazamvanvagyigazamvan?: A 7i7-es kritikátlan ballib seggnyalásba mászott át, és szinte csak Orbán és a Fidesz gyalázására áltak át.
Persz néha valóban egy-egy vicceset mondtak Gyurcsányról, de abból is rendre jól jött ki.
Kritikátlan seggnyalók gyűlekezete ült ott, Farkasházíval az élen.
A gerincesebbek rég leléptek abból a trágyából.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 15:26:54

@tiltsál ki te gyökér: "HH nak kétmilliós nézettsége volt. Nem azért mert jó volt, hanem mert nem volt más. Azért kicsit véleményformálóbb volt, mint bármi amit felsoroltál"

A jobboldal is bepróbálkozott egy ilyen műsorral, de csúfos kudarc lett belőle. Látod, még te is a ballippsikre emlékszel.
Csak nem azt nézted?

Minden ballib bérretteg 2022.02.22. 15:28:35

@Igazamvanvagyigazamvan?: Gyurcsány volt komcsi, aki jelentgetett a Dialógus Csoportról és az MSZMP KB leszólt a vizsgáira.

Meg az Apró család feje, akiknek Nagy Imre kivgézéséért cserébe utalta ki az MSZMP KB a Szemlőhegyi villát.

Meg Horn Gyula aki 56-ban a Nyugati téren lövöldözött magyarokra

Meg a KGB ellen küzdő dadógó majom, bizonyos D-209 Medgyessy.

Szóval a kedvenc tetveid akiket eddig a ballib hazaárulók jelöltek miniszterelnöknek.

Nem a Bayer te majom !

6.Lenin 2022.02.22. 15:29:58

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Te szerencsétlen, meg szeretnél fagyni, vagy totálisan bezuhanni a szakadékba? A nyugat mikor segített rajtunk? Amikor az amerikaiak ölnek másokat, akkor is aggódsz értük?
Amikor a gyarmatokon gyerekeket, nőket gyilkoltak akkor is? Vagy akár most amikor a multiknak gyerekek dolgoznak éhbérért, aggódsz?
Te egy végtelenül aljas és szerencsétlen seggfej lehetsz.

Minden ballib bérretteg 2022.02.22. 15:30:19

@tiltsál ki te gyökér: MInden ballib seggnyaló újságíró függetlennek hazudja magát több mint 20 éve.
Ez náluk valami bekattanás.
A Telexes, és 444-es Gyurcsány seggnyalók esetén különösen röhejes ez a felvetés. :D :D

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 15:30:30

@tiltsál ki te gyökér: " még addig is merészkedtek, hogy Orbánt zseniális, megkérdőjelezhetetlen politikusnak nevezzék. Sőt, Rogánt az egyik legtehetségesebb politikusnak."
Ezt iróniának vagy szarkazmusnak hívják"

Nem, kurvára nem irónia, amikor azt fejtegetik, hogy Rogán kiválóan érvel, felkészült és jó a beszélőkéje.
Te ezt nyilván nem érted, mert a műsorokat nem nézted, csak kiadták, hogy támadni kell.
Mert szar ügy, hogy a fidesz nem tudott összeszedni pár embert, aki vicceseket tudjon mondani, hogy legalább 200 nézője legyen.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 15:32:50

@Minden ballib bérretteg: kedves elmebeteg. Nem Bayert soroltam ide. Bayer csak hű bértollnoka volt a kommunista vezetésnek.

Minden ballib bérretteg 2022.02.22. 15:33:57

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Addig van szerencséje a Kárpátaljai magyaroknak, amig az oroszokkal vívott háború lefoglalja a nyíltan nácikat támogató, és zsigerből magyar ellenes Ukrán kormányt, akik ott szívatják a magyar honfitársainkat ahol csak bírják.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 15:35:03

@Minden ballib bérretteg: például bevonultatják őket harcolni. Nem baj, majd kapnak magyar felszerelést!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 15:36:08

@Minden ballib bérretteg: olyan, hogy Ukrán kormány nincs. Ahogy Kárpátaljai sincs. Legalább magyarul tanulnál meg, vazze!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 15:36:55

@Minden ballib bérretteg: tehát az a jó, hogy háború van? Te gyári idióta vagy.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.02.22. 15:44:17

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Az se stimmel. Minek lenne Bayer ellenzékben? Logikád alapján Soros mellett kellene állnia mindig, hisz ott a hatalom.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.22. 16:37:34

@6.Lenin: igen, veled ellentétben nem örülök, hogy gyerekeket gyilkolnak. Az amerikaiak nem liberálisok. Ennyire nem lehetsz tájékozatlan a politikában.

6.Lenin 2022.02.22. 16:52:22

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Te tényleg egy seggfej lehetsz. Keversz mindent. Összevissza beszélsz minden marhaságot.
Rakjál már rendet a fejedben, ha még lehetséges.

Melyik amerikaiak nem liberálisok, 3-an Floridából, vagy melyik részéről, netán 1-se?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.02.22. 18:43:56

@hoplita: ez akkora hülye, ennek hiába magyarázd. Meg különben sem azért van itt, hogy megértse.

alöksz róz 2022.02.22. 21:57:50

ez igen, látom a jobbik vezérkommentelője ízelítőt adott a választóknak a kultúrából.
ott már nemcsak politikusból, hanem kommentelőből is csak a legalja maradt.

tiltsál ki te gyökér 2022.02.22. 22:05:10

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"Te ezt nyilván nem érted, mert a műsorokat nem nézted, csak kiadták, hogy támadni kell."
Persze. Kiadták bazmeg. Orbán személyesen kiadta parancsba, hogy egy évekkel ezelőtt megszüntetett műsort egy nulla látogatottságú blogon támadni kell. Ezen múlik a világ dicsősége.
Mondjuk neked aztán lehet mondani bármit, a GDP-t már felfogtad?

"Mert szar ügy, hogy a fidesz nem tudott összeszedni pár embert, aki vicceseket tudjon mondani, hogy legalább 200 nézője legyen."
Ja, ez is szar ügy tényleg. A fidesz esetleg el van foglalva a kormányzással, és nem azzal foglalkozik, hogy találjon néhány kiöregedett bohócot?

alöksz róz 2022.02.22. 22:25:24

@tiltsál ki te gyökér: "Mondjuk neked aztán lehet mondani bármit, a GDP-t már felfogtad?" - :D
ne szaladj annyira előre, előbb még az összeadás-kivonást kell hogy megtanulja

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 00:35:29

@tiltsál ki te gyökér: pedig kerestek. De valahogy nem jött össze nekik. Tanulatlan vagy, de legalább ismereteid sincsenek.
Igen, tudom például, hogy az importot nem vonják ki a gdp-ből. Szemben veled...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 00:36:42

@6.Lenin: demokraták és republikánusok. Egyik sem liberális. Örülök, hogy segíthettem.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 00:38:27

@alöksz róz: na, itt a másik gyengeelméjű. Rózsi, ne fitogtasd a matematikai ismerethiányod. Hallottál már a badmas-ról?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 00:41:56

@alöksz róz: "Felhasználási oldalról:

+ háztartások végső fogyasztási kiadásai

+ államháztartás végső fogyasztási kiadásai

+ nonprofit intézmények végső fogyasztási kiadásai

+ bruttó állóeszköz-felhalmozás

+ készletváltozás

+ export

– import"

Tessék, gyári idióta, ez a ksh meghatározása.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 00:53:00

@tiltsál ki te gyökér: megvan: Vitriol címen futott a szánalmas próbálkozás.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 00:54:26

@tiltsál ki te gyökér: "ez is szar ügy tényleg. A fidesz esetleg el van foglalva a kormányzással, és nem azzal foglalkozik, hogy találjon néhány kiöregedett bohócot"

Milyen kormányzással, te nyomoronc, 2002 és 2010 között???

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 00:57:03

@tiltsál ki te gyökér: mondjuk a gdp-ről kicsit többet tudok, mint te, végzettségemnél fogva.

hoplita 2022.02.23. 06:25:24

@alöksz róz:
Jól van rózsika, te inkább a woke világvallássá válásáról elmélkedj a szinkretizmus tükrében.:)
Hiszen te olyan kis zseni vagy..

konrada 2022.02.23. 07:23:30

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Azért van annak egy diszkrét bája, mikor olyan primitiviz le másokat, aki szerint az egy mélyen elemző kormánykritika egy táncról ilyen megnyilvánulás:
"-Néztem a tévét, és azt látom, hogy Gyurcsány össze-vissza kalimpál( Farkasházi)"

;)))

Ekrü 2022.02.23. 07:32:33

@hoplita:
"De...akkor most tegyünk mellé egy nemzettyhazzaffyeresztény dzsemborit,a ekhóról, hírről..mindegy."-És ezekről ki állította,hogy nem Fideszes médiák voltak? Ők sem hazudták "függetlenobjektívnek" magukat. Pont ez a különbség a jobboldali és a balliberális média között,hogy míg előbbi nyíltan felvállalja,hogy hova tartozik addig a balosok sunyi módon megpróbálják azt hazudni,hogy ők "függetlenek".

hoplita 2022.02.23. 08:11:07

@Ekrü:
A HH a retekklubon ment, egy kereskedekmi csatornán..de mindegy.
Most vesd össze a másik szarkanálissal a szutyokkettővel. De az is mindegy, mert állítólag kereskedelmi.
Végül az egészet hasonlítsd a közszolgálati csatornákhoz....és ha nem fordul ki a beled, akkor egy gratulálok, neked a szar való.

6.Lenin 2022.02.23. 09:37:42

@Igazamvanvagyigazamvan?:

És Amerikában mindenki vagy demokrata, vagy csak republikánus? Semmilyen más kitalált ideológiát nem vall senki?
Nincsenek kommunisták, soha nem is voltak? KKK mi volt akkor, vagy mi a BLM, és sok más.
De mi az hogy demokrata, republikánus, liberális, tökömöccse? Ezek mind ember által alkotott faszságok, amit ráfogtak valamire.

Mint a jogállamiság, mindenki mondja, csak nem érti senki.

Mit segítettél? Abban, hogy lássam, nem értesz semmit, csak mondasz valamit? Ezt már régen tudtam rólad.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 10:14:21

@konrada: annak is van egy diszkrét bája, amikor valaki úgy gondolja, hogy a heti hetes egy " mélyen elemző kormánykritikus" műsor volt...ne nevettesd ki magad.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 10:22:04

@6.Lenin: te tényleg bolond vagy. Az állításod az volt, hogy az amerikaiak libsik.
Most azzal érvelsz, hogy vannak mozgalmak. Mondjuk a Ku klux Klan is amerikai, tehát liberális?
A BLM mozgalom liberális? Hááát...
De ez azt jelenti, hogy Magyarország román, mert vannak román nyelvű iskolák.
Olyan hülyeségeket hordasz össze, hogy biològiai fegyverré fognak nyilvánítani.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 10:23:23

@6.Lenin: " mi az hogy demokrata, republikánus, liberális, tökömöccse"

Guglizz, talán nem is ártana, ha tisztában lennél a jelentésükkel.

konrada 2022.02.23. 10:25:54

@Igazamvanvagyigazamvan?: Ja és főleg ha ezt úgy teszed, hogy átírod a másik szövegét, aztán azzal érvelsz.;))

...azért egymás között: előzményed azt hánytorgatta fel, hogy az a dühödt kormánykritika, amit az első orbán-kormány kapott, még nyomokban sem volt fellelhető 2002 utáni kormányzás idején,
és te az ellenkezőjének a bizonyítására képes voltál ezt beidézni:
"-Néztem a tévét, és azt látom, hogy Gyurcsány össze-vissza kalimpál( Farkasházi)"

...ami akár lehetett volna mély értelmű kritika is, de Fajkasházi Et. nagyon vigyázott arra, nehogy félreértsék, így ki is hangsúlyozták, hogy a táncáról van szó.;)

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 10:28:12

@konrada: "aki szerint az egy mélyen elemző kormánykritika egy táncról ilyen megnyilvánulás:"

Sosem állítottam ilyet, hamis érv.
Az volt a felvetés, hogy mindig a fideszt támadták, míg a baloldal seggét nyalták.
Erre hoztam példákat, ez csupán az egyik volt. Sosem volt politikai elemző műsor.

6.Lenin 2022.02.23. 10:29:02

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Te tényleg nem érted a dolgok lényegét.

Mi az, hogy liberális? Kik támogatják azokat, akiket te is felsoroltál? Nem a liberálisnak magukat vallók? Lovagolsz fogalmakon úgy, hogy nem is érted az összefüggéseket.
Nagyon átlátszó, és unalmas vagy már.

Egy dolog szórakoztat veled kapcsolatban. A hozzászólásaidat úgy aprózod, mint Marcsa a fingot gondolván, hogy úgy hatásosabb vagy nem érzékelhető. Ez talán te se döntötted még el, hogy melyik a jobb módszer. De szórakoztató az nem vitás.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 10:29:46

@konrada: "Ja és főleg ha ezt úgy teszed, hogy átírod a másik szövegét, aztán azzal érvelsz.;)"

Bizonyítanád?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 10:30:22

@konrada: "..azért egymás között: előzményed azt hánytorgatta fel, hogy az a dühödt kormánykritika, amit az első orbán-kormány kapott, még nyomokban sem volt fellelhető 2002 utáni kormányzás idején"

Idéznéd?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 10:33:20

@6.Lenin: agysérült barátom, te állítottad, hogy Amerika liberális. Miért kéne nekem bizonyítanom?
Trump liberális?
Te gyakorló elmebeteg, a BLM sem liberális!
Ne nekem hánytorgasd fel, hogy nem vagy képes megismerkedni fogalmak jelentésével. Ez már a demencia...

6.Lenin 2022.02.23. 10:36:40

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Még mindig nem érted, de lovagolni szeretnél valamin. Unalmas vagy, és vitaképtelen.

6.Lenin 2022.02.23. 10:43:37

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Az egy idő után rendkívül unalmas, hogy belegondolsz valamit a mások által írtakba, vagy kiforgatod a másik mondatait, aztán ezt mint a te győzelmed világgá szeretnéd kürtölni elaprózott fing formájában. Ez az unalma benned.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 10:44:16

@6.Lenin: világosíts meg!Mit jelent a liberális?
Demokrata?
Republikánus?
Talán, ha képben leszel a fogalmak jelentésével, nem fogsz olyan faszságot állítani, hogy egy amerikai republikánus az libsi!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 10:46:33

@konrada: ""...de például Havas Henrikről nehezen mondom meg hova szavaz"
Hát nem fideszes, az egyszer biztos.
(akkor nem lett volna a Heti hetes állandó vendége..."

Innen indultunk. Erre én azt válaszoltam, hogy Kokó is volt a heti hetes vendége...
Innen nehéz lesz kihoznod azt, hogy mélyelemző politikai műsor...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 10:48:48

@6.Lenin: "Az egy idő után rendkívül unalmas, hogy belegondolsz valamit a mások által írtakba, vagy kiforgatod a másik mondatait"
Tehát nem mondtad, hogy Amerika liberális?
Hogy amerikában ott a KLK, a BLM?

6.Lenin 2022.02.23. 10:50:20

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ezek olyan kitalált elnevezések, amivel valakik igazolni szeretnék, hogy különböznek másoktól valamiben, amit ők sem tudnának meghatározni hosszabb távon, mert közben kiderül, hogy esetleg mégsem, de el szeretnék hitetni másokkal, és önmagukkal is. hogy de, vagy mégsem.

Ekrü 2022.02.23. 11:50:09

@hoplita:
"A HH a retekklubon ment, egy kereskedekmi csatornán..de mindegy."-Aha. És akkor teljesen rendben van ,hogy azt hazudják magukról ,hogy függetlenek?
"Végül az egészet hasonlítsd a közszolgálati csatornákhoz....és ha nem fordul ki a beled, akkor egy gratulálok, neked a szar való."- Nem kevésbé,mint a teljes balliberális szavazótábornak a Gyárfás Tamás által vezetett Nap-TV alatt. Ugye az is közszolgálati volt csak épp az MSZP-SZDSZ éra alatt...
Tudod a baj nem azzal van,hogy egy TV legyen az kereskedelmi vagy közszolgálati ennek vagy annak a tábornak a szekerét tolja. A közszolgálati TV se volt SOHA független. A ballibb kormányok alatt (Horn,Medgyessy, Gyurcsány,Bajnai) bizony éppúgy részlehajló volt mint most,csak épp az ellenkező irányban.Nincs is ezzel semmi baj,így működik ez a világ összes országában.
A baj azzal van ,amikor valaki ennek ellenére gerinctelen,képmutató módon független-objektívnek hazudja magát.

GyMasa 2022.02.23. 11:57:18

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Az persze, lehet, csak én akkor már vagy 3 éve nem néztem...
Szóval, elnézést kérek, hogy olyan szarok voltak, hogy abbahagytam a a nézésüket, és UTÁNA váltottak.
Amit nem láttam, arról nem tudok véleményt mondani...

GyMasa 2022.02.23. 12:00:34

@eßemfaßom meg áll:
Oh, a francba! Már megint nem figyeltem...
:-)

Ekrü 2022.02.23. 12:01:47

@hoplita:
Amúgy tényleg érdekelne,hogy miért kell magukat FOS-nak (Független-objektív-sajtó) hazudni?
E nélkül nem nézi /veszi meg őket senki?Vagy ennyire szégyenlik,hogy ahhoz a táborhoz tartoznak?

GyMasa 2022.02.23. 12:23:31

@dare:
"Te kritizálod a Fideszt?"
Ha szabad...
Ök sem tökéletesek, viszont igenis sokminden jó dolog volt az elmúlt 12 évben, amit jól csináltak.
És volt jó sok, amit rosszul.
Ez a különbse´g köztem és egy véreszájú ellenzéki között, hogy nekem nem az a véleményem, hogy "a fidesz MINDENT (is) rosszul csinál, és BÁRKI jobb lenne orbánnál."
Ez tenyszerüen egy buta, és hazug kijelentés...

"Van miért, lenne miért, de nem látok olyan sok szereplőt a Fidesz szimpatizánsok közül, aki a kampányra tartogatta volna az élesebb kritikáját a kormánnyal szemben,..."
Nem értem, ez miért probléma ez a fidesz esetén, hiszen az ellenzéken belül sem divat a kritizálás...

"... ahogy az objektív újságírók is mintha egyre többen csak MZP megszólalásaival lennének elfoglalva."
Szerintem Magyarországon nem igazán vannak "objektív újságírok"
Innentöl pedig logikus, hogy egy kormánypárti újságíró MZP, amúgy egyre vállalhatahlanabb szövegeint elemzi.

"Ha nem MZP nyerte volna az előválasztást, akkor felőlem aztán a sárga földig lehordhatnák minden áldott nap ezt az egységet, de mivel ő nyert, így van némi esély a változásra, ezért vagyok óvatos a kritikával jelenleg ( így is 2/3-ot jósolnak a kormánynak)."
Hidd el, hogy nincs esély. MZP gyözelme egy óriási kö volt a fogaskerekek közé, amivel nem tud a gyurcsány házaspár mit kezdeni!
Az eredeti terv az volt, hogy Klárika gyöz, vagy Gerike.Utána jöttek volna mindenki más.
Klárikáról nyilvánvaló, hogy feri kesztyübábja, Gerinröl meg közismert, hogy mekkora nagy haverok gyurcsánnyal. Ö valószínüleg önként adta volna át a hatalmat késöbb...

"Most ne kezdjünk el azon elmélkedni, hogy vajon hány százalék esély van egy komolyabb változásra, ..:"
Jelenleg erre én nulla esélyt látok.

"A közép az pont a két nagy párt között van, a Mi hazánk az egyik (nemzeti oldal), a kutyák a másik szélsőséget képviselik (liberális)."
Igen, és én ezt tartom az összefosás fö bünének, hogy szisztematikusan gátolja egy olyan politikai formáció létrjöttét, ami késöbb levélthatja a fideszt.

"Nem tudom feltűnt-e, de én nem szidom habzó szájjal a Fideszt, ahogy nem szidom habzó szájjal az ellenzéket se."
Igen, feltünt.

"Elismerek politikusokat mind a két oldalról, és tudok támogatni ügyeket is ideológiai állásponttól függetlenül is, nekem ez nem esik nehezemre, a többségnek viszont igen."
Igen és nem te vagy én döntjük el a választa´sokat, hanem ezeka tömegek.
És ebben is sokkal jobb orbán, mert ö legalább tudatában van a környezö világnak, és képes megszólítani embereket.
Az ellenzék jelenleg ott tart, hogy a saját környezeteüket sem tudják reálisan felmérni.

"...az egyensúly a fontosabb minden mástól, ezért én nem tudom jelen pillanatban kritikával illetni az ellenzéket."
Természetesen, jogod van ehhez, és én ezt tiszteletben is tartom.
Sajnos, én úgy érzem, a jelenlegi összefogás csak gátja az ország fejlödésének.

"Én így látom, ha viszont a jótékony kritikák garmadájával fognak majd nyerni a választáson, akkor én is felül fogom majd bírálni a szűklátókörű nézeteimet."
Én semmiféle "jótékony kritikát" nem látok az ellenzéki oldalon. Csak gyülölködést, meg hatalomvágyat.

"Vannak azok a középen álló emberek ... nekik nem lehetne a kedvükben járni semmivel."
Igen, ez igaz, de ezekkel nem is kell foglalkozni!

"Vannak azok a középen állók, akik nagyobb utálatot éreznek az ellenzék szereplői iránt, ahogy vannak azok a függetlenek (nevezzük őket inkább így), akik a kormányt utálják jobban."
Így van, de ne feledd, hogy aki nem szavaz, az a kormányt támogatja áttételesen.

"Én egyiket se utálom, akkor szerinted engem ki képvisel most jelen pillanatban?"
Nem tudom, engem legjobban az MKKP képvisel.

"Megadom a választ, jelenleg MZP, mert ő próbál meg tenni valamit az újabb 2/3 megakadályozása ellen (meg egy pár képviselő), és mivel a teljhatalmat én annyira nem bírom, ezért is támogatom jelenleg őt."
Engem nem képvisel.
AZ a baj vele (is), hogy azzal, hogy szóba állt az összefosással, gyakorlatilag aprópénzre váltotta a politikai tökéjét.
Az a baj, hogy ezzel további legitimitást az gyurcsánnyak, és az mszp romjainak, akik a legföbb akadályai egy sikeres kományváltásnak.

"És ezért is én vagyok a hibás, hogy támogatok egy darab embert, mert szeretném ha 4 vagy 8 évig egy kicsit kevésbé lenne fojtogató ez a politikai légkör."
Ó, hidd el, egy esetleges ellenzéki gyözelem esetén még durvább lenne itt a légkör.
Emlékeszel még a "barna esö"-re?
Na, amikor majd az inkompetenciájuk miatt jönnek sorba a megszorítások, akkor majd kell valami, amivel el tudják terelni a figyelmet a szar teljesítményükröl.

"Mintha erről az egészről MZP tehetne, vagy én, vagy bárki, aki fuldoklik már lassan ebben a gyűlöletcunamiban."
Nem, ö csak arról tehet, amit fentebb írtam.
Ha nem gyöznak, akkor ö lesz a bünbak, és ezzel kb. vége is lesz a poltikai karrierjének.
"(Amúgy fogékonyak a kritikára)"
Szerintem nem .

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 12:49:04

@GyMasa: ebben akár igazad lehet. Hisz a kormányon levő intézkedéseit kritizáljuk elsősorban.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 12:55:57

@6.Lenin: pontosan! Tudod, az emberek megegyeznek abban hogy dolgokat, fogalmakat miként hívjanak. Ez a nyelv.
Aztán ezt megkülönböztetésre használják. Fekete, fehér. Erre te mondhatod, hogy az nem úgy van, mert az narancsszín, de erre rádmondják , hogy színvak vagy.
Hát így van ez ezzel is. A republikánus jelentése adott, hiába mondod, hogy az a liberális szerinted, a konszenzus nem a te logikádat követi. Hát ezért vagy te deviáns.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 12:58:42

@Ekrü: "E nélkül nem nézi /veszi meg őket "

Ez egy jó gondolat. Hisz a fideszes újságok példája mutatja, hogy még egy ily jelentős szavazótábor sem kíváncsi rájuk. Pedig mindent elkövet az állam...kötelező ùjság az intézményekben pl.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 13:04:54

@6.Lenin: " olyan kitalált elnevezések, amivel valakik igazolni szeretnék, hogy különböznek másoktól valamiben, amit ők sem tudnának meghatározni hosszabb távon, mert közben kiderül, hogy esetleg mégsem, de el szeretnék hitetni másokkal, és önmagukkal is. hogy de, vagy mégsem"

Tökéletes megfogalmazás!
Leírja a fideszt..."térdre, csuhások!"
Orbán kézcsókja a pápának...
"Ruszkik haza!"
Orbán putyin beélített embere...
Liberális demokratából közép-keresztény, majd szélsőjobbra kitekintés...
Orbán csak azért nem baloldali liberális, némi szélsőbal beütéssel, mert az az oldal már foglalt volt...

6.Lenin 2022.02.23. 13:07:44

@GyMasa:

Talán csak egy dologban tévedtél. MZP-ben. Szerintem ő még Fletóékat is meglepte, mert a nyakukba varrták nyugatról. szerintem már régen átvették az irányítást kintről. Fletóéknak lehet egy korlát amit ők sem léphetnek már át.
Ha ezeknek egyedül kéne megoldani sehol se lennének.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 14:08:06

@6.Lenin: "Szerintem ő még Fletóékat is meglepte, mert a nyakukba varrták nyugatról. szerintem már régen átvették az irányítást kintről. Fletóéknak lehet egy korlát amit ők sem léphetnek már át"

Ha fletóékat nyugatról irányítják, akkor nem kell őket meglepni .
Szerintem az, hogy a szavazás nem a fletóék szája íze szerint sikerült, nem a nyufat, sokkal inkább a szavazók véleménye az összefogásról. Aztán MZP több zajt csinált, mint hangot, és elszabadult hajóágyúként veri szét az egészet. A te logikád szerint MZP nyilván beépített ember, csak az a kérdés, Orbáné, vagy Putyiné. ( ezt kérlek, ne cáfold, nem gonfoltam komolyan én sem.)
Az összefogás nem fog nyerni, szerencsére, mert kormányzásképtelen. De legalább meglátjuk, az új környezetben mit kezd Orbán a gazdasággal...

6.Lenin 2022.02.23. 14:14:41

@Igazamvanvagyigazamvan?:

A választási kampányt 1re inkább nyugatról irányítják. A Fletóék egy korlátok közé szorított hazai bohóc gárda, akik bizonyos korlátok közt szabadon játszhatnak.
Túlságosan nagy a tét ahhoz, hogy ilyen szerencsétlenekre bíznák a kimenetelét.
szerintem

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 14:17:57

@6.Lenin: ugye, ezt nem gondolod komolyan? Ha nyugatról irányítanák, akkor sokkal hatásosabb lenne, jóval több pénzt ölnének bele. Vagy nem tánogatnák egyáltalán, hisz pénzt ölni valamibe, ami sikertelen, nem kifizetődő. Még falun se.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 14:19:38

@6.Lenin: " Fletóék egy korlátok közé szorított hazai bohóc gárda, akik bizonyos korlátok közt szabadon játszhatnak"
Ennek így semmi értelme. Hacsak, nem Orbán pénzeli és irányítja, mint látszat-ellenzéket.

6.Lenin 2022.02.23. 14:32:30

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Így is rengeteg pénzt ölnek bele, de eddig szinte feleslegesen, ezért veszik át az irányítást. Természetesen hazai szereplőkkel hiszen nem hozhatnak ide élő személyeket, nyilvánosan.
Parancsokat, utasításokat adnak. Nyilvánosan majd az EBESZ küldöttek fognak beavatkozni, valószínűleg hamis, de csalásokra utaló dokumentumokkal, hogy illegitimmé tegyék a kimenetelt.
Ezeket még a nácik, komcsik kidolgozták évtizedekkel ezelőtt. Ki vannak már próbálva soxorosan azóta is. Nagyon sok helyen sikerült is. PL. még az USA-ban is. Már vannak jelei is.
Halottak aláírásai (nem olyan bonyolult). Halott személyek dokumentumait felhasználva , utólag nyilvánosságra hozni. Számlálók, beépített emberek érvénytelen szavazatok gyártása, láncszavazás, stb.

A választás megnyerése a számolásnál dől el. "jól" kell számolni. Igaz ez csak szorosnak látszó esetben alkalmazható. Túl nagy különbségnél már nem érdekes. Milliós eltérésnél nagyon átlátszó lenne. Igaz, az USA-ban ez se volt gond. Akár bírók eldönthetik ezt a kérdést.

6.Lenin 2022.02.23. 14:34:50

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ez világos volt az előválasztásnál. az egész egy nagy kamu volt. Pláne MZP "nyerése".
Orbán esetleg ezen nevetett egy jóízűt.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 14:38:51

@6.Lenin: ugyan, 3zeket a módszereket a fidesz már levédette. Jól fognak számolni, ne félj. Mondjuk ezzel elismerted, hogy a fidesz csalni fog, azaz a szavazás illegitim. Öngòl.

Azt pedig nem értem, hogy miért kell félni ettōl az ellenzéktōl?
Ha valaki rájuk szavaz, az proteszt szavazás lesz. Ami azt jelentené, az emberek elégedetlenek Orbánnal. Ami ugye kizárt. Te máshogy látod?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 14:43:43

@6.Lenin: "Ez világos volt az előválasztásnál. az egész egy nagy kamu volt. Pláne MZP "nyerése"

Marhaság. Ha a "nyugat" elégedetlen a gyurcsányistákkal, akkor miért juttatna nyerő pozícióba egy minden háttér nélküli, kapcsolatok és tapasztalat híján lévô sosemvolt politikust???
Felépítették volna, legalább anyagiakkal, és nemzetközi kapcsolatokkal.
Nem, ez a szavazói elégedetlenség megnyilvánulása.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 14:46:50

@6.Lenin: csupán azt bizonyítja, hogy a Világ ne. Kétpólusú. Nem igaz az, amit a propaganda állít, te meg benyeltél, mint kacsa a taknyot.
Aki ellenzéki, az nem feltétlen gyurcsányista. Sőt, mint látszik, javarészt nem azok...

6.Lenin 2022.02.23. 14:49:29

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Kétharmadnál csalni? Nem vagy te akkora zseni. már megint kezdesz belemagyarázni olyasmit, ami nincs benne.
Nem az ellenzéktől kell félni, hanem a megvezetett szavazók számától.

Mo-on van két biztos tábor ami nem nagyon változik, de ennél nagyobb a bizonytalanok tábora, bármelyik oldalt bedönthetik ha "jól" meg van nekik mondva, hogy hova kell szavazniuk.

6.Lenin 2022.02.23. 14:54:05

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Itthon a Feri megkerülhetetlen, Ő egyedül ért is a politikához, és éppen elég nagy gazember is. a többi az tehetségtelen köcsög.
Írtam már, hogy bizonyos korlátok között szabadon mozoghat, de, ha elcseszné, neki is vége. Ennyire meg nem tartom Fletót hülyének még én sem, hogy ezt ne tudná mérlegelni.

Te a mesékben hiszel, ez nagyon látszik.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 15:03:44

@6.Lenin: "álasztás megnyerése a számolásnál dől el. "jól" kell számolni. Igaz ez csak szorosnak látszó esetben alkalmazható"

Nem én mondtam, a te véleményed az, hogy csalni fognak, ha kell.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 15:05:39

@6.Lenin: te idióta vagy. Ha Feri megkerülhetetlen, akkor miért kerülnék meg egy MZP-vel??? Logikátlan. Gyenge magyarázkodás, hogy legyen min rettegni a fideszeseknek.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 15:12:36

@6.Lenin: egyetlen dolgot tudok elképzelni. Ha netalán mégis gyôzne az ellenzék, akkor MZP vigye el a balhét. Ki lehet majd hátrálni mögüle, és ráverni a balhét.
Ha az ellenzék nem nyer, tök mindegy, ki volt a miniszterenök-jelölt. A támogatottságuk ígyis úgyis bezuhan.
Ha győznek, és gyurcsányember a minielnök, a borítékolható bukás Gyurcsányon is ütne.

Ez a forgatókönyv viszont értelmetlenné teszi a tuggyukkik beavatkozását, hisz MZP nyerèse a választások elvesztésére számító forgatòkönyv. Ergo, a tuggyukkik minek áldoznának pénzt egy bukásra???

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 15:14:26

@6.Lenin: " a mesékben hiszel, ez nagyon látszik"

Ha így lenne, innám a szavaidat.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 15:15:47

@alöksz róz: leírtam, miért az. :D:D
Rózsi, minek járatod le magad?

6.Lenin 2022.02.23. 15:19:59

@Igazamvanvagyigazamvan?:

A szervezésben megkerülhetetlen, de a döntésben már igen. Én vagyok a hülye, hogy veled diskurálok.

A számolás kétharmados különbségnél értelmetlen, te szerencsétlen, Már megint kiforgatod a dolgokat. Gondolod, hogy a pártoknak nincsenek saját, nem nyilvános felméréseik?

Keress más partnert magadnak.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 15:39:20

@6.Lenin: "álasztás megnyerése a számolásnál dől el. "jól" kell számolni. Igaz ez csak szorosnak látszó esetben alkalmazható"

Ezt te írtad, idióta!Mit forgattam ki ebben? Sokkal inkább te tekeregsz, mint a giliszta a horgon, amikor kétharmadról hablatyolsz!
" jól kell számolni" (Lenin,,)

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.23. 15:40:50

@6.Lenin: "
A szervezésben megkerülhetetlen, de a döntésben már igen. Én vagyok a hülye, hogy veled diskurálok"

Ezért kerülték meg MZP-vel???
Tényleg hülye vagy, de más az ok.

6.Lenin 2022.02.23. 15:44:26

@Igazamvanvagyigazamvan?:

dől el. "jól" kell számolni. Igaz ez csak szorosnak látszó esetben alkalmazható" Kétharmadnál értelmetlen. minden pártnak vannak előzetes saját felméréseik is. Ezt is én írtam. Vagyis tudják nagyjából előre.

Ne hazudozz.

GyMasa 2022.02.23. 17:44:57

"@6.Lenin:
"Talán csak egy dologban tévedtél. MZP-ben."
Nyilván lehet, hogy tévedek... Sajnos MZP-nek az utolsó, számomra is tetszö nyilatkozata az volt, amikor megjegyezte, hogy szerinte nem kellene az összes orbán tettet lefikázni, hanem ami jó, és müködik, azt meg kellene tartani.
Azóta sajnos egyre és egyre mélyebbre sülyed.

" Szerintem ő még Fletóékat is meglepte, mert a nyakukba varrták nyugatról. "
Az biztos, ahogy írtam ök azt hitték, hogy vagy Klárika nyer, vagy Geri, aki majd szervilis kiszolgálója lesz gyurcsány programjának.
Erre jött MZP, aki bedobta a kavicsokat a fogaskerekek közé.
Ami azóta történt, abból világosan látszik, hogy nincs ott semmiféle összefogás...
A DK lepacsizott a jobbikkal, és kb most az elörehozott kármentés folyik (nevezhetjük rugalmas elszakadásnak) Ök leosztották egymás között a vélt trófeákat, é smost az a céljuk, hoyg az összefoság április 3-ai bukásakor lehetöleg nekik legyen a legkisebb veszteségük.
A többi 4 párt teljesen életképtelen önmagában, ami mondjuk nem is csoda, hiszen semmi értelme nincs a létezésüknek...
Az összefogásba integrálódással feladták a teljes önállóságukat, elárulják a szavazóikat.
Aki kormányváltást akar, az szavazhat a fenti 2 pártra, a gyomra elbírja.
Ha mégis a kicsikre szavaz, akkor azzal nem fog, szinte semmit elérni, hiszen azok 4-en csak marginális szereplöi lesznek az eseményeknek. (a DK szerintem durván be fogja öket fenyíteni, mert ferenc azért nagyon dörzsölt vén róka.)

"szerintem már régen átvették az irányítást kintről."
Régen biztosan nem...
Biden tacvaly Januárban lett beiktatva.
AKkor ugye Magyarország nyilván az elején nem volt központi téma, szóval úgy saccolom, hogy valamikor tavasszal jutott arra a szintre a Biden adminisztráció, hogy leokézza a "Magyar demokráciaexportot" Ezután összeállt a projektcsapat a CIA-nél, kidolgozták a részleteket, és a Július elöválasztásra egészen rendbetették a projektet.
Utána mondjuk nem világos, hogy miért MZP gyözött, illetve, hogy miért kellett pont öt nyomni.
(gyaníthatólag ö volt a "válasz" arra a kérdésre, hogy "van-e ott emberünk?" )
Geri kiszállásával kapcsolatban nem tudom még, hogy a CIA szólt neki, hogy ezt most engedje el, vagy elöre kapott ultimátumot a városháza ügy miatt.
Viszont, szerintem MZP egy rossz választás volt a pozícióra, mint az már most is láthatjuk.
Valószínü, a szokásos, demokrata inkompetencia eredménye, hogy öt választották, de mindegy is, mert már ez van.

" Fletóéknak lehet egy korlát amit ők sem léphetnek már át."
Igen, de ahogy nézem, elszabotálni sikeresen ment nekik :-D

"Ha ezeknek egyedül kéne megoldani sehol se lennének."
Pontosan.
Júliusban meg is lepödtem, hogy az eddigiekhez képest menynire gördülékenyen ment az eslö fordulója az elöválasztásnak, (igen, még az 5 napos IT csöddel együtt is)

GyMasa 2022.02.23. 17:46:33

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"Az összefogás nem fog nyerni, szerencsére, mert kormányzásképtelen."
Ebben tökéletesen egyet értünk!
Szerintem nekik most az _amíbíciózus_ céljuk az újabb 2/3 megakadályozása lehet.
Semmi több.

GyMasa 2022.02.23. 17:49:24

@6.Lenin:
"Így is rengeteg pénzt ölnek bele,"
Pontosan, és, ha megnézed, a "független", balos sajtó viszont profin hozza a ráosztott feladatot (nézd meg, az összes ellenzéki médiából ugyanaz a narratíva ömlik, mintha már gyöztek is volna!)

GyMasa 2022.02.23. 17:55:27

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"...minek áldoznának pénzt egy bukásra???"
Mert, vannak olyan helyzetek, amikor a kármentés a legértelmesebb megoldás...
Mert, pl gondolj bele, ha klárika gyöz az elöválasztáson, akkor szerintem sokkal kevesebben szavaztak volna az összefosásra, hiszen, akkor még a látszatát sem lehet annak fenntartani, hogy nem gyurcsány furakodik vissza a hatalomba (és, hidd el nekem, a fidesz sajtó gondoskodott volna róla, hogy arról mindenki tudjon...)
Mert abbanaz esetben, akárhány szavazatot is jelent MZP neve, azok most nem lennének meg.

6.Lenin 2022.02.23. 17:57:38

@GyMasa:

Én is csak spekuláltam, hiszen rengeteg infó kéne a biztoshoz.
Én is meglepődtem MZP hirtelen "győzelmén"
Egy dolgot ne felejtsük ki. Az ide választást győztese az ellenzéki oldalon mindenképpen Gyurcsány F. ellenzékben mindenképpen, és ebből adódóan neki már van is mit féltenie.
Nyer 4 évet, hogy ő lehessen az egyedüli az ellenzéki oldalon. Szerintem őt nem zavarja, hogy 10 óta csak vesztett. Ő egy meghatározó politikus Mo-on, és neki lehet, hogy ez elég is. Nincs semmi felelőssége, nyugodtan mehet részegen is a Parlamentbe. kormányfőként ez elég ciki lenne

GyMasa 2022.02.23. 18:12:25

@6.Lenin:
"Szerintem őt nem zavarja, hogy 10 óta csak vesztett."
Igen, mert ért a politikához, és ö igenis átlátja, hogy NEM az összefosás fogja leváltani orbánékat, viszont egy kiváló lehetöséget biztosít neki, hoyg fü alatt megerösödjön a pártja.
Ha neki a kormányváltás lenne a célja, akkor lemondana, letiltaná klárikát a szerepléstöl, feloszlatná a DK-t, és elmenne YOutube-os fözöcelebnek, és soha nem nézne vissza a politikába.
Ha emellett még valahogy az mszp romjait is sikerülne kiközösíteni az összefogásból, akkor 8-12ev alatt felépülhetne egy ígéretes ellenzéki koalíció, amire még akár én is leszavaznék (ha nem ennyire széleskörü, mint a mostani...)
Amint így leváltásra kerül az ellenzék, akkor le lehet orbánékat is váltani.
Bár, megmondom öszintén én nagyobb esélyt látok a fidesz bukására azzal, hogy orbánnak valami baja lesz, minthogy az ellenzék legyözi... (mert, amint ö kiesik a képböl, a fidesz gaynúsan szét fog esni...)

6.Lenin 2022.02.23. 18:43:40

@GyMasa:

Ez az ellenzék tuti nem fogja-egyedül- legyőzni soha. viszont van egy sikeres, kipróbált amerikai módszer, és hozzá akár meggyőzhető (átverhető) szavazó is. módszer, és pénz kérdése. Megvenni a megfelelő bírókat, ügyészeket, ügyvédeket.
Itt senki nem fogja soha megengedni, hogy egy, az országért munkálkodó ellenzék, vagy kormány tudjon kialakulni hosszútávra. Az EU-ban ez rajtunk kívül senkinek sem az érdeke.

Ide lakájok kellenének, zsarolhatóak, megvesztegethetőek. nincs más lehetőségünk. Lassan a V4 is szét fog esni. Nincs esély, mert nincs kivel. most lenne talán egy esély, de csak megint, talán.

Amit írtál a hiteles ellenzékről, na azt senki nem fogja engedni a környezetünkből. Pedig nagy szükség lenne rá, hogy valóban választani tudjon az ország, valódi célok közül.

Álom. Álmodozni meg még nem tiltott tevékenység.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 01:50:37

@GyMasa: az volt a felvetés, hogy a " nyugat" pénzeli az ellenzéket, hogy megbuktassa Orbánt. Bocs, ebbe nem fér bele a kármentés. Lenin agymenése szerint MZP a "nyugat" által kitalált valaki, akit direkt Gyurcsány ellen/helyett dobtak be. Ez ùgy baromság, ahogy van.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 01:55:22

@6.Lenin: "Kétharmadnál értelmetlen. minden pártnak vannak előzetes saját felméréseik is. Ezt is én írtam. Vagyis tudják nagyjából előre"
ezt később írtad, hazug szemét!
Ráadásul ez is hülyeség. Mondjuk tőled mit is várhatnánk. Utalnék talán az első Orbán kormány nem várt bukására, vagy a későbbiekben a közvéleménykutatók többszöri felsülésére.
Hihetetlen, mennyire képes vagy a valóságot ignorálni!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 02:02:14

@GyMasa: "akkor szerintem sokkal kevesebben szavaztak volna az összefosásra, hiszen, akkor még a látszatát sem lehet annak fenntartani, hogy nem gyurcsány furakodik vissza a hatalomba"

Kurvára nem errōl volt szó Lenyin felvetésében.
Szerinte Gyurcsányt a "nyugat"-bármit is ért alatta- pénzeli és futtatja. Ha így volna, nem adnának a látszatra, viszont annyi pénzt tolnának a projectbe, hogy az meg is térüljön. A nyugat szempontjából bedobni egy nyeretlen kétévest, aki számukra is ismeretlen, nem kármentés.
De várom, hogy bebizonyítsd, nem a szavazáson futott be MZP, hanem óriási tőkével a háta mögött , folyamatos kampányolással mosták bele az emberek agyába! Ja, a tuggyukkik. Ezt el ne feledd, ez a kulcskérdés.

6.Lenin 2022.02.24. 11:39:50

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Azt azért tudod, hogy az első kormány a láncszavazás miatt bukott. De akkor mondta azt is Orbán, hogy neki CSAK kétharmaddal szabad nyernie. Meg is csinálta, hála nektek balfaszoknak.

A közvélemény kutatók a csalási szándékot sem tudják mérni, a csalást meg végképpen nem. Lásd Bp 19-es választást az itt élő "külföldiek" döntötték el és mindenhol, ahol egyetemek vannak. ezt vajon kik szervezték meg? Lehetett előre mérni? Természetesen nem volt csalás teljesen, de nézte valaki, hogy nem ugyanazok szavaztak többször is más-más dokumentumokkal?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 12:42:22

@6.Lenin: hazugság. Külföldi nem szavazhat.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 12:45:47

@6.Lenin: "Természetesen nem volt csalás teljesen, de nézte valaki, hogy nem ugyanazok szavaztak többször is más-más dokumentumokkal"

Te most tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak eszed nincs?
A fidesz volt kormányon. A fidesz szervezte a választást. A fidesz ellenőrizte a választást. Ha ezek mellett a maszop el tudta csalni, akkor a fidesz ALKALMATLAN volt a megszervezésére.
Milyen országvezetés az, amelyik a saját választását sem tudja megszervezni???
Úgyhogy ezzel te a fideszt erősen lehúztad...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 12:47:05

@6.Lenin: ja, és a fidesz élt is vele, 200 fős faluban 5000 szavazó, java ukrán....

6.Lenin 2022.02.24. 13:14:45

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Önkormányzatin igen. Az itt élő, lakó eu-s állampolgárok. Nézz utána, mielőtt pofázol

5000 5 milliós tömegben. B+ te nem vagy komplett, ráadásul mese az egész, de ha igaz is , most mit mondott MZP az Angliában élő magyaroknak, Azok se ukránok voltak ha igaz is, hanem Ukrajnában élő magyar állampolgárok.. Ukránok semmiképpen nem szavazhatnak Mo-on.

GyMasa 2022.02.24. 13:51:30

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"az volt a felvetés, hogy a " nyugat" pénzeli az ellenzéket, hogy megbuktassa Orbánt."
Felvetés...
Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem.
Ha igaz, akkor ez egy nagyon szar befektetés, akárki is állja a cehhet...

" Bocs, ebbe nem fér bele a kármentés. "
Igen, igazad van! Lehet teljes lendülettel, tátott szájjal beszaladnia a faszerdöbe...
Szerintem ugyan nem célszerü, de ez csak rajtuk múlik.

"Lenin agymenése szerint MZP a "nyugat" által kitalált valaki, akit direkt Gyurcsány ellen/helyett dobtak be. Ez ùgy baromság, ahogy van."
Szerintem nem baromság. Nekem látszik valamiféle CIA befolyás a háttérböl.

GyMasa 2022.02.24. 14:00:29

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"Kurvára nem errōl volt szó Lenyin felvetésében."
Ez az én felvetésemben volt benne.

"Szerinte Gyurcsányt a "nyugat"-bármit is ért alatta- pénzeli és futtatja."
Gyurcsány agyértelmüen az EU pincsije, hatalomra kerülésekor mindenben alárendelné az ország érdekeit az EU direktívákkal szemben.
Mßeg akkor is, ha az nyilvánvalóan az ország érdekei ellen menne.

"Ha így volna, nem adnának a látszatra, "
Az egész EU-ban nem adnak már a látszatra. NYíltan megy a progresszív politika.

"...viszont annyi pénzt tolnának a projectbe, hogy az meg is térüljön."
Nemcsak pénzügyi szempontból "térülhet meg" egy ilyen befekteteés (legalábbis, nem elsösorban, hanem mondjuk a 3. - 4. rétegben)

" A nyugat szempontjából bedobni egy nyeretlen kétévest, aki számukra is ismeretlen, nem kármentés."
Vedd észre, hogy a CIA most szállt csak be a mókába!
Trump alatt ez lehetetlen lett volna, Biden pedig egy éve elnök.
Eddig az EU volt az, aki nem kifejezetten leplezetten, de beleavatkozott Magyaroraszág belügyeibe.

"De várom, hogy bebizonyítsd,"
Nem fogok én semmit bizonyítani!

"... nem a szavazáson futott be MZP, hanem óriási tőkével a háta mögött , folyamatos kampányolással mosták bele az emberek agyába!"
Szerintem MZP egy amolyan utolsó esély volt azoknak a bzonytalankodóknak a számára, akik azelött befogott orral sem tudtak volna az összefosásra szavazni.
Engem nem gyözött meg, söt, napról napra rosszabb róla a véleményem.
A rá szavazás pedig soha fel sem merült bennem.

"Ja, a tuggyukkik. Ezt el ne feledd, ez a kulcskérdés."
Kik?
Én nem tudom...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 14:01:44

@GyMasa: akkor tisztázzuk: ez Lenyin agymenése volt, nem az enyém.
Az, hogy cia befolyást látsz, a te dolgod, elfogadom. Az, hogy a cia eddig Gyurcsányt támogatta, de most, kármentés okán bedobta MZP-t, hülyeségnek tartom.

GyMasa 2022.02.24. 14:04:19

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Az önkormányzatin lehet.
Én is szavazhattam itt, Németországban magyar állampolgárként.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 14:04:48

@GyMasa: "nem tudod, ki a tuggyukkik? Akkor el se olvastad a beszélgetést. Már értem, miért gonfolsz megnyilvánulásokat nekem, noha azok idézetek Lenyintől.
Lenyin kifejtette a legelején: a nyugat.
Azon belül Soros!
A cia fel sem merült, ezt te hoztad be a képletbe...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 14:05:49

@GyMasa: az önkormányzati NEM országgyúlési választás.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 14:07:20

@GyMasa: "... nem a szavazáson futott be MZP, hanem óriási tőkével a háta mögött , folyamatos kampányolással mosták bele az emberek agyába!"
Szerintem MZP egy amolyan utolsó esély volt azoknak a bzonytalankodóknak a számára, akik azelött befogott orral sem tudtak volna az összefosásra szavazni.
Engem nem gyözött meg, söt, napról napra rosszabb róla a véleményem.
A rá szavazás pedig soha fel sem merült bennem"

Oké, ezzel nem cáfoltál, de legalább nem mondtál semmit.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 14:11:01

@GyMasa: " volt a felvetés, hogy a " nyugat" pénzeli az ellenzéket, hogy megbuktassa Orbánt."
Felvetés...
Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem.
Ha igaz, akkor ez egy nagyon szar befektetés, akárki is állja a cehhet...

" Bocs, ebbe nem fér bele a kármentés. "
Igen, igazad van! Lehet teljes lendülettel, tátott szájjal beszaladnia a faszerdöbe...
Szerintem ugyan nem célszerü, de ez csak rajtuk múlik"

Tehát azt mondod, felvetés, amit Lenyin állított, majd leírod az én érveimet...nagyon rossz befektetés.

Nem, az nem kármentés, hogy Gyurcsány mögül kihátrálnak, és MZP-t támogatják.
Mondjuk sem anyagilag, sem ideológiailag nem látszik. Például .

6.Lenin 2022.02.24. 14:12:43

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Te tényleg hiszel abban, hogy a politika az csak úgy csapong ide-oda, minden hátsó érdekek nélkül?
MZP egyik reggel felkelt és amikor borotválkozott Mózes nézett rá, és azt mondta neki: Gyere , fogd meg a kezem, és vezessük ki a magyarokat Orbán bűnös rabszolgaságából?

-De uram, még nem jött meg a fizetésem. Nincs pénzem a buszbérletre se.
-Te azzal ne törődj fiam, S. Gyuri a haverom, majd küld. Vagy Bige is benne van a bandámban, az is szívesen ad, ingyen, vissza se fogja kérni.

Kb így gondolod? Hány éves vagy?

GyMasa 2022.02.24. 14:27:45

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"A cia fel sem merült, ezt te hoztad be a képletbe..."
Igen, mert én úgy látom, hogy a CIA áll a háttérben. Nem kell mindenben egyetérteni!

GyMasa 2022.02.24. 14:28:26

@Igazamvanvagyigazamvan?:
2019-ben NEM országgyülési választás volt, hanem önkormányzati. Az ogy az 2018-ban volt.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 14:33:39

@6.Lenin: te, ezt pont te állítottad! Ne nekem ródd fel, hogy a demencia megedte az agyad. Te mondtad, hogy Gyurcsányt támogatták, majd hirtelen bedobták MZP-t, kármenteni.

Erre én azt mondtam, hogy MZP véletlen lehetett, a szavazók tiltakozása Gyurcsány ellen.
Ebbôl azt a következtetést levonni, hogy énszerintem csapongó a politika, megkérdőjelezi beszámíthatóságodat.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 14:39:04

@6.Lenin: "krajnában élő magyar állampolgárok.. Ukránok semmiképpen nem szavazhatnak Mo-on"

Már hogyne. Csak egy bejelentett lakcím kell.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 14:40:58

@GyMasa: kösz, igazad van. 19-et írt Lenyin, igaz, tök értelmetlenül, mert sem Gyurcsány, sem Orbán, sem MZP nyerésében nem játszik szerepet.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 14:44:58

@GyMasa: gondolod, hogy a cia hirtelen előhúzta a kalapból MZP-t, az egyetlen politikailag kompetenssel szembeállítja, és nem támogatja meg minden eszközzel?
Például szövegíró, stratégiai elemző, média, stb?
Így csak kidobott pénz, nem kármentés.

6.Lenin 2022.02.24. 14:49:05

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ukránok akkor sem szavazhatnak, még önkormányzatin se, hiszen nem eu-s állampolgárok
Ukrajnában élő magyar állampolgárok meg szavazhatnak.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 14:55:47

@6.Lenin: "Kik szavazhatnak az önkormányzati választásokon?

Az önkormányzati választásokon szavazhat minden magyar és nem magyar állampolgár, aki legalább 18 éves és bejelentett lakóhelye vagy tartózkodási helye van Magyarországon"

kormany.hu

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 15:02:15

@6.Lenin: "Ukrajnában élő magyar állampolgárok meg szavazhatnak"

Csak akkor, ha az adott magyarországi településen van bejelentett lakcíme.
Akkor viszont szavazhat magyar, EU, vagy letelepedési engedélyt, menekültstátuszt, stb kapott egyéb / bármely országbeli polgár.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 15:04:04

@6.Lenin: ez csak azért lehet, mert te oly tájékozott vagy a politikában! Az, hogy te nem szavazhatsz, noha magyar állampolgár vagy, lakcímmel, egészen más okra vezethető vissza.

GyMasa 2022.02.24. 15:13:27

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Szerintem a CIA kissé elszámolta magát, és nem vette figyelembe a magyar sajátosságokat.
Plusz az is nyilvánvaló, hogy pl gyurcsánynak nem dirigálnak és befenyíteni sem tudták...
Ha nem így lenne, akkor most 7 párti összefosás lenne, és MZP megkapta volna a frakcióját és egységesen kampányolnanak.
Most egyértelmüen látszik a szakadás az összefogáson belül.

6.Lenin 2022.02.24. 15:38:11

@Igazamvanvagyigazamvan?:

OGY-n nem.

"Az önkormányzati választásokon jelöltként és szavazóként is részt vehetnek nemcsak a nagykorú magyar, de az uniós állampolgárok is, ha van bejelentett magyarországi lakóhelyük."

de az uniós állampolgárok is-kiemelve külön. Ukránok nem uniós állampolgárok. Csak az ott élő magyar állampolgársággal is rendelkezők.

19-ben állítólag 90 ezer uniós állampolgár is szavazott. Bp-en 50 ezer volt a különbség Kamu Geri javára. Feltételezhető, hogy uniós állampolgárok közül. A többi városban is, ahol vannak egyetemek, ott is a külföldi diákok, ott dolgozók döntöttek.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 15:52:12

@6.Lenin: "Kik szavazhatnak az önkormányzati választásokon?

Az önkormányzati választásokon szavazhat minden magyar és nem magyar állampolgár, aki legalább 18 éves és bejelentett lakóhelye vagy tartózkodási helye van Magyarországon
"

A nem magyar állampolgár szerinted mit jelent? Mert a kormány szerint szavazhat. Igaz, te okosabb vagy az Orbán kormánynál...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 15:53:19

@6.Lenin: te meg belinkeled, hogy ki lehet JELÖLT!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 15:54:25

@GyMasa: tehát a cia rende,te az összefogás szétszakadását...baromság.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 15:56:38

@6.Lenin: 19-ben nem volt OGY válas,tás. Önmagad hazudtolod meg, kedves beteg!

GyMasa 2022.02.24. 16:01:20

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Jól van, akkor baromság.
Nem kell egyetértenünk egymással.
De, nem ök renedzték, hanem így alakult.
Szerintem nem ez volt a terv.

6.Lenin 2022.02.24. 16:07:06

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Olvasd el figyelmesebben. Jelültként és szavazóként, ha nem látnál rendesen.

"Az önkormányzati választásokon jelöltként és szavazóként is részt vehetnek nemcsak a nagykorú magyar, de az uniós állampolgárok is, ha van bejelentett magyarországi lakóhelyük."

de az uniós állampolgárok is-kiemelve külön. Ukránok nem uniós állampolgárok. Csak az ott élő magyar állampolgársággal is rendelkezők.

Nem is írtam , hogy 19-ben volt OGY választás.

Az "OGY-n nem" arra volt válasz, hogy akkor uniós állampolgárok nem szavazhatnak. Az OGY-n nem.

Nyugodtan olvass, ne kapkodj.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 16:15:13

@GyMasa: ebben egyetértük, nem ez volt a terv.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 16:16:29

@6.Lenin: neked elég lenne csak olvasni: minden nem magyar állampolgár...nem oly nehéz értelmezñi.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 16:19:06

@6.Lenin: "Az önkormányzati választásokon jelöltként és szavazóként is részt vehetnek nemcsak a nagykorú magyar, de az uniós állampolgárok is, ha van bejelentett magyarországi lakóhelyük"

Tehát nem magyar , vagy uniós állampolgár nem lehet jelölt.
A mondat nem zár ki semmi egyebet.
Azt állítja, hogy magyar , vagy uniós állampolgár jelöltetheti is magát, és szavazhat is. Pont.

6.Lenin 2022.02.24. 16:35:18

@Igazamvanvagyigazamvan?:

????????????????????????????????????????????????? Te észnél vagy, vagy piálsz közben?

Erre válaszoltam...

Igazamvanvagyigazamvan?2022.02.24. 15:53:19
@6.Lenin: te meg belinkeled, hogy ki lehet JELÖLT!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.24. 16:37:59

@6.Lenin: ""Az önkormányzati választásokon jelöltként és szavazóként is részt vehetnek nemcsak a nagykorú magyar, de az uniós állampolgárok is, ha van bejelentett magyarországi lakóhelyük"

Ez pontosan azt meséli el, ki lehet jelölt. Oroszul írjam, akkor felfogod?
Miért nem kérsz segítséget a kormányinfo-n?

6.Lenin 2022.02.24. 16:44:49

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Nem, te ezt írtad.

Igazamvanvagyigazamvan?2022.02.24. 15:52:12
@6.Lenin: "Kik szavazhatnak az önkormányzati választásokon?

Az önkormányzati választásokon szavazhat minden magyar és nem magyar állampolgár, aki legalább 18 éves és bejelentett lakóhelye vagy tartózkodási helye van Magyarországon
"

A nem magyar állampolgár szerinted mit jelent? Mert a kormány szerint szavazhat. Igaz, te okosabb vagy az Orbán kormánynál...

Nem magyar állampolgár, aki nem szavazhat Mo-on az önkormányzati választásokon az 7 milliárd körül van. A SZÁM NEM PONTOS DARABRA , nehogy vitasd a darabszámot.

Kihagytad, hogy csak a nem magyarok csak uniós állampolgárok lehetnek

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.25. 01:41:26

@6.Lenin: te idióta, azt nem én írtam! Idéztem! Azt a kormány rendelte el, törvény, fideszes!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.25. 01:42:00

@6.Lenin: "
Kihagytad, hogy csak a nem magyarok csak uniós állampolgárok lehetnek"

Ez magyarul?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.25. 01:43:59

@6.Lenin: te hibbant komcsi, bejelentett magyar lakcímmel rendelkező magyar és nem magyar állampolgár! Akár a kínai is! Ennyire agyalágyult vén barom nem lehetsz! Az Orbán kormányt hazudtolod meg!!!

6.Lenin 2022.02.25. 09:51:31

@Igazamvanvagyigazamvan?:

A bejelentett nem magyar csak uniós állampolgár lehet. Kínai nem, csak ha magyar állampolgár lett közben, mint a nejem és a gyerekeim. NEM KÍNAIAK? HANEM NEM MO-on SZÜLETTEK?DE MA MÁR magyar állampolgárok. szavaztak is már többször is.

Amit idéztél valóban nem te írtad, de kifelejtettél valami fontos részletet, nyilván nem véletlenül.

Amit én idéztem az is arról az oldalról származik, de pontos.
Ez a kiforgatásos mókád nagyon átlátszó. Mi benne neked az örömforrás?

6.Lenin 2022.02.25. 09:55:46

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Igazad van, helyesbítek

"Kihagytad, hogy a nem magyarok csak uniós állampolgárok lehetnek"

Mert akkor mi is a baj az itt bejelentett lakással rendelkező ukrán állampolgárokkal? (akik amúgy magyar állampolgárok is).

Egyik esetben OK, másikban nem?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.25. 09:56:29

@6.Lenin: "A helyi önkormányzati választásokon azok szavazhatnak, akiknek lakóhelye vagy tartózkodási helye van az adott településen (megyében). A helyi lakosok közül azonban nem csak a magyar állampolgárok jogosultak szavazni. A helyi önkormányzati képviselőkre és polgármesterre szavazhat az Európai Unió bármely más tagállamának állampolgára is, ha van magyarországi lakóhelye, és előzetesen kérte felvételét a központi névjegyzékbe. Ezenkívül részt vehetnek ezeken a választásokon a magyarországi lakcímmel rendelkező és helyben lakó, menekültként, bevándoroltként vagy letelepedettként elismert külföldiek is"

Tehát kiderült, hogy rosszul tudod. Vagy direkt hazudsz. Komcsi szokás, rád vall. Ezért vagy a NER hű katonája.
Nem, nem szórakoztat, a te szinted már annyira szar, hogy forog tôled a gyomrom.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.25. 10:00:33

@6.Lenin: "Mert akkor mi is a baj az itt bejelentett lakással rendelkező ukrán állampolgárokkal? (akik amúgy magyar állampolgárok is)"

Túl sokan élnek egy lakásban pusztán ennyi...
Egyébként a legutóbbi szavazásnál nem volt jelentősége a fideszes csalásnak. A külföldi magyarok nem hoztak plusz kvótát.
Mondjuk azóta nincs is akkora támogatottságuk...

6.Lenin 2022.02.25. 11:55:12

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ezt írtam mindig is te seggfej. Kína nem tagja az EU-nak, tehát kínaik nem szavazhatnak.
És még néhány ország, több milliárd állampolgárral, akik csak a hazájukban szavazhatnak.
Te magadat se érted?

Ja, ez nagyon jó, hogy sokan élnek egy lakásban.

Linkeld be a törvényt hányan lakhatnak egy lakásban.

"Ezenkívül részt vehetnek ezeken a választásokon a magyarországi lakcímmel rendelkező és helyben lakó, menekültként, bevándoroltként vagy letelepedettként elismert külföldiek is"

Ezek is az EU területén vannak, és eu-s állampolgárként lehetnek kezelve.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.25. 14:24:26

@6.Lenin: "
Ezek is az EU területén vannak, és eu-s állampolgárként lehetnek kezelve"

Ne játszd a hülyét. NEM KELL.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.02.25. 14:25:06

@6.Lenin: "
Linkeld be a törvényt hányan lakhatnak egy lakásban"

Ne játszd a hülyét, nem kell.

6.Lenin 2022.02.25. 14:55:39

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Buktál. Hamarább is rájöhettél volna, ha figyelmesebben olvasol, vagy értenéd is azt, amit olvasol.

"Ezenkívül részt vehetnek ezeken a választásokon a magyarországi lakcímmel rendelkező és helyben lakó, menekültként, bevándoroltként vagy letelepedettként elismert külföldiek is"

Megint kifelejtettél lényes részleteteket...

ELISMERT, státusszal is rendelkező,vagyis az unió területén tartózkodó, előzetesen regisztrálniuk is kell, hogy ellenőrizni lehessen a jogosultságot.

Lassan összeállhatna benned is a dolog. Kezdettől ezekről írtam.
süti beállítások módosítása